Benim sevgilimde sürekli kız çocugum olsa onu prensesler gibi büyuturum benim mükemmel bir kızım olsun sana benzesin diyip duruyor. Askim erkekte olsa olur mu diyorum sağlıkli olsun da orası fark etmez ama kız olursa onu prenses yapicam diyor. Erkek ya da kız fark etmez sevgilim en güzel şekilde sağlıklı doğsun diyip bir şekilde açıklamaya calisabilirsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bazı bayanlarda mesela kız olsun istiyor bazen. anlayışlar karşılamalısn bence. Tabi kötü bir niyeti yoksa kızlar aşağlıktır kafasında değilse yani. Hemcinsinden olan çocukla daha çok eğlenceğüni düşünüyor olabilir
Cinsiyet ayrımını geçtim bi insan niye erkek çocuk ister ki erkek çocuklar çok yaramaz oluyor evinin hayvanat bahçesine dönmesini isteyen erkek çocuk ister
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim sevgilimde sürekli kız çocugum olsa onu prensesler gibi büyuturum benim mükemmel bir kızım olsun sana benzesin diyip duruyor. Askim erkekte olsa olur mu diyorum sağlıkli olsun da orası fark etmez ama kız olursa onu prenses yapicam diyor. Erkek ya da kız fark etmez sevgilim en güzel şekilde sağlıklı doğsun diyip bir şekilde açıklamaya calisabilirsin
Bazı bayanlarda mesela kız olsun istiyor bazen. anlayışlar karşılamalısn bence. Tabi kötü bir niyeti yoksa kızlar aşağlıktır kafasında değilse yani. Hemcinsinden olan çocukla daha çok eğlenceğüni düşünüyor olabilir
Eşim böyle istemiyor ben erkek istiyorum modlar değiştirdi başlığı
Sen neden erkek istiyorsun seni bu fikre veya isteğe iten nedir
Cinsiyet ayrımını geçtim bi insan niye erkek çocuk ister ki erkek çocuklar çok yaramaz oluyor evinin hayvanat bahçesine dönmesini isteyen erkek çocuk ister
O zaman kız çocuğu isteyene cinsiyet ayrımcısı
erkek çocukları sevmemek cinsiyet ayrımcılığıysa ben cinsiyet ayrımcısıyım o zaman kabul ederim
O zaman biride kız istemeyebilir bunu geri kafalıkla ilgisi yok
geri kafalılık diyemem ama bence mallık
Cok istiyorsun
Erkek bebek istiyorsa erkek bebek hücreleri göndersin o zaman
O hücreleri gönderen sensin
Ben senin eşinden bahsediyorum
Ben eşime söylerdim
Bazı erkekler gerçekten çok grizekalı olabiliyo. Takma, gül geç. Kucağına alınca keser sesini.
Hayır, benimki de "kız olur umarım yaparsak" diyor. Sonuçta insanlar bir şeyler isteyebilir.
Hayır benim için cinsiyeti önemli değil sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması önemli erkek evlat istemek cahiliye döneminden kalma bir davranış
Konuşmalısınız bence önemli olan sağlıklı olması vesaire anlatabilirsiiniz ki anlayacağını düşünüyorum bence konusmalisinjz
Erkek olsa benim için daha iyi olur tarzı mı yoksa erkek olmazsa agzına sıcarım tarzı bir istek mi?
Bunun saçma olduğunu söyle
canım modlar değiştirdi başlığı
Kendin ozamna erkek dogur de
Yoo neden üzülünsünki
Soruyu soran arkadaş kaç yaşındasın?
24 yazıyor ya
Neden bu kdr sikintili sordun
Cinsiyetinin erkek olmasını istiyor olabilir
Geberin mk. Her ota boka üzülün zaten.