Çocuk & Ebeveyn konusunda 10,2b cevap paylaştı. o çocuğu senin rahmine koyan bizzati Allahtır.. size bir evlat daha vermiş ,, 2 sene sonra değil, şimdi doğmasına hükmetmiş.. Hiç bir dişi Allahın bilgisi ve izni olmadan hamile kalamaz.. Evladı size bahşeden Allahtır yani.. Ne çiftler var , yüzlerce bin lira harcayıp evlat sahibi olamayan.. şimdi sizin ikinci evladınız doğacakken , Allah size rahmet etmişken bu neyin öfkesi? Eşine bunları anlat.. Kul , sadece Allah dilediği zaman dünyaya gelir.. Onun zamanı şimdiymiş.. 2 sene sonra değil.. gerisi hikaye..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, eşin tepki göstermekte haklı, yapmayalım dememiş, çocuk büyüsün yaparız demiş. Ondan habersiz korunma yöntemini kesmen büyük bir hata. Oğlun daha çok küçük gerçekten, hem gebeliğin çok zor geçecek, hem doğumdan sonraki süreç senin için problem yaratacak. Zamanla tabiki kabullenir eşin, ancak o zamana kadar sana tepki gösterdiğinde karşılık vermemen doğru olur
03 Yorumla
Soran+1 yılKabullenir derken? Evladını zaten kabullendi çok ilgili şu an bile ama bana kızgın
- +1 yıl
Kabullenmekten kastımı yanlış anlamayın, duruma alışması anlamında söyledim. Sana kızgın olması cok doğal. Zamana bırakın.
- +1 yıl
Gözün aydın ☺️
+1 yılMesela kocanız çocuk istese ama siz istemeseniz fakat kocanız sizin yaptığınız gibi bir şey yapsa ve siz hamile kalsanız ne hissederdiniz? Saygısızlık yapmışsınız; anlayış göstermemişsiniz. Size yapılmasını istemediğiniz şeyleri kocanıza veya kimseye yapmayın.
07 Yorumla
Soran+1 yılÇoçul istemiyor değil biry yıl sonra istiyor ikisini karıştırmayalım
- +1 yıl
Onu anladım. Benim kastetmek istediğim çocuk isteği değil; aranızdaki güven problemi mi diyeyim yoksa anlaşmazlık mı bilmiyorum ama sonuçta siz kocanıza değer vermemişsiniz, bencillik etmişsiniz. Aynısını kocanız size yapsa ne hissedersiniz? O anlamda yani.
Soran+1 yılBir şey olmaz
- +1 yıl
Allah kocanızı korusun; kötü bir şey demiyorum yani sadece onu korusun.
Soran+1 yılcanım mısın?
- +1 yıl
Yok; kocanız ve çocuklarınız sizin canınız olsun.
Soran+1 yılSağolun
+1 yılBunu önceden düşünseydin. Onu bırak peş peşe büyüyen iki çocuk biten cinsel hayat demek. Sonra gözü dışarıda diye yazarsın artık‼️ Üstelik en az 3 yıl ara vermen vücutta deformasyon önlerdi ayrıca neden kandırdın eşini?
02 Yorumla
Soran+1 yılher şey cinsel hayat değil
- +1 yıl
Değil de her şey güvene dayalı!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu senin elinde olan bir şey değil ki yani Allah senin karnına düşürünce yani bunun önüne geçemiyorsun ki bir kere bu senin zaten tek başına yaptığın bir şey bile değil bir kadının hamile kalıbilmesi için bir erkek gerek ve evlisin hamile kalabilirsin oldukça normal bir şey yani bundan daha normal herhangi bir şey olamaz kızacak bir şey yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah kitap ne alaka kanka 😀 ben korunmayı bıraktım. Yani sen git adam öldür sonra Allah istedi de 😅
- +1 yıl
Hdshfhd Genelde hep böyle diyorlar ya hani Allah verince işte karşı koyamıyorsun
- +1 yıl
🤣🤣
Soran+1 yılYok kanka ben aldım dkwşdlfjek
- +1 yıl
Ya nhfhf
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılyaptığın büyük saçmalık
eşinin dediği gibi 2 yıl bekleyebilirdin ne acelen vardı
diğer oğluna yazık olacak özellikle de diğeri doğunca
o daha büyümeden sen zaten büyüksün denilecek hep küçükte olacak ilgi
bir de o hamile psikolojinle oğluna tahammül edebilecek misin
doğru dürüst evin ilgi odağı olamayacak psikolojisini düşünemiyorum bile
sütten de kesilirsin yakında gerçekten büyük saçmalık yani
ne desem boş
sadece doğurmakla anne olunmuyor göründüğü gibi bilinçli anne olmak önemli ama o da bir elin parmağını geçmiyor123 Yorumla- +1 yıl
Aynen oğlunu düşünmüyor ki menfaati uğruna. O oğlana biz bile üzüldük ama kendi annesi üzülmüyor.
Soran+1 yılBiz ikiz olsun istedik
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü menfaar ne alaka bana pra mı veriyorlar
- +1 yıl
Kocan zengin
- +1 yıl
O oğlanı yok ettin resmen ona bunu nasıl yaptın
- +1 yıl
tamam da ikiz olmamış
ikizle bu senin yaptığın bir mi?
ikiz doğsa zaten aynı anda emerler aynı anda büyürlerdi
hem vücudun daha toparlanmadan bir daha hamile kalmışsın
daha ilk çocukta kaybettiğin vitaminleri yerine koyabildin mi bakalım
şimdi hem oğlan sütsüz kalacak hem de doğacak olan oğlan kadar sağlıklı gelişemeyecek
- +1 yıl
@çikolataçikilop O oğlanı düşünmüyor bu kanka. Çocuğun psikolojisine vereceği zararın yanında bu saydıkların hiçbir şey. Merak ettim adı ne yavrunun özenle bi isim seçmiş mi acaba
Soran+1 yılBen ikisine de bakarım. Oğluma da kızıma da Allah'a şükür
- +1 yıl
Sadece kocanın parasıyla. Açık mısın bi de merak ettim Allah’a şükür falan
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü 1.) Ben seni muhatapa almıyorum. Farkında mısın bilmem ama
2) kendim spikerim doğum iznindeyim
3.) Senin Gibi cahil bilmez tabii yaşadığın ülkenin anayasasına göre , kocamın parası benim param sayılıyor.
4.) Evet açığım. İnsanları ayrıştırmak senin gibi beyin yoksunnlarının ezik egosunu, tatmin etmek için yakışan bir haraket şikayet etmek istemiyorum defol sorumdan aşağılık kalpli
.
Soran+1 yılHa Allah'a şükür. Senin gibi okumamış cahil değilim iki üniversite mezunuyum yaşın kadar ülke gezdim Almanya'dan 5 sene önce geldik. Senin Türkçe bildiğin kelime kadar benim yabancı dilim var. Ezik egolu beyinsiz.
- +1 yıl
Uluslararası İlişkiler okuyorum ablacım. Kocanın parası senin paran zaten ben feminist değilim mevzu senin o para için çocuk yapman olmasın? Niye ezik oluyum ki küçük çocuğu düşündüm sadece. Sen kompleksli bi yapıdasın.
- +1 yıl
Açık olmayı biz ayrıştırmıyoruz o çok söylediğin Allah emrediyor kapanmayı
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü herkes Allah'a inanmak zorunda mı cahil kadın? Ha peki sen biliyor musun Allah'ın ayette adam öldürmekten daha kötü dediği bir günah var o da kötüzan peki ne demek " bir insanı tam tanımadan hakkında kötü düşünmek " ayette buna adam öldürmenizden daha beter bir günahtır kötü zan etmek diye geçer. Senin sabahtan beri yaptığın... Ha birde bir ayet var o münafıklar dini işine geldiği zaman kendine değmediği zaman hatırlar ve kullanılır kendine geldiği vakit burun kıvırır ya da benim kalbim temiz der işte o dini kullananlar asla cehennemden çıkmayacak bak seni tarif ediyor y
... yazık sizin gibiler kendi mutsuz hayatınızı ezik hayatınızı başkalarından çıkarmaya çalışıyorsunuz
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü sen beyin yoksunu musun ben kendim için çoçuk yapıyorum beyinsiz zaten bir tane oğlum var. Para için ikinciyi neden yapayım. Sen senin gibi herkesin paraya ihtiyacı olan asalak Felan olduğunu mu sanıyorsun? Nne kadar yalancı ve beyinsizsin
- +1 yıl
Ezik ve mutsuz olmadığın için mi okuyamacağım kadar şey yazıyosun? Konuşmaya cahil kadın diye başlama mahalle karısı gibi. Ben daha yaşımdan dolayı genç kızım kadın bile sayılmam. Senin açık olman haram kesin ve net hele ki evliyken başka erkeklere kendini göstermek için günaha girmek bilemiyorum aklım almıyor. Çok iyi de biliyosun yaptığını o münafıklar işine gelince Allah der diye. Evet sen Allah’ın emrine uyma sonra Allah de dur burada kdhfhgb boş ver bro çok sinir yapma
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü öfff iki kelimeyi bir araya getirip cümle kur önce. Defol sorumdan ezik
- +1 yıl
Bana böyle dedikçe kendin ezik oluyosun haberin olsun. Hangi iki kelimeyi bir araya getirememişim😃Yks’de Türkçe’den 35 net yaptım ksjdhd
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü Türkçe'den 35 net yaptım mı dkwldkd ergenlerle muhattap oluyorum hadi ablacım bokunnda boğul
- +1 yıl
Haa🙄Abla ne anladın neyce konuşuyosun? Üniversiteye girmeden önce yaptığım net o. Mal mal verecek cevap bulamayınca sadece saçma sapan küfür ediyosun. Okuya okuya gazetecilik bölümünü tutturan bi kadının zekasından ne beklenirdi ki? Ben de birbirimizi gereksiz kırmayalım yazacaktım. Tüm cümlelerim net,2 kelimenin bir araya gelmediği neresi var popişin mü
- +1 yıl
Gtün mü yazmıştım çevirmiş. Neyse ona da gerek yok ben cidden incitmek istemiyorum. Negatif enerji sevmem sana da yakıştıramadım kendini elitlerden gibi tanıtmıştın bir de. Böyle birbirimizi kırmak hoş olmuyor sevmiyorum.
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü uzun uzun kendini ispat etme çalışmaların bittiyse özgüvensiz ezik yapını çekmek zorunda değilim sana katlanmak zorunda değilim. Defol
- +1 yıl
Üf valla çok eziksin. Allah cezanı verecek
Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşin yerden göğe kadar haklı bu konuda sonuçta çocuk yapmak büyük sorumluluk isteyen bir şey buna sadece senin karar vermen doğru değil bir şekilde eşinin rızasını alsaydın böyle kandırır gibi yapıp arkasından iş çevirmen doğru değil yaptığın şeyin düşüncesizlik olduğunu düşünüyorum eşinin kızgınlığı da belli bir süre sonra geçer diye düşünüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçer geçer
+1 yıleşiniz haklı
bu kararı tek başınıza veremzsiniz
arkasından iş çevirmişsiniz çünkü. daha bebeğiniz 8 aylık. bu hem sizin için hem eşiniz hem evliliğiniz için yorucu.
konuşun, ortak bir karara varın diyeceğim ama bilemiyorum. eşinizin oyu aldırmadan yana oalbilir03 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam asla bebeğimizi aldırmaz. İstemez.. bu kanıya nereden vardınız çok saçma geldi bana ne alaka ya dedim :)
- +1 yıl
siizn yaptığınızın yanında çok da saçma değil yorumum, ne bilelim sizi ve eşinizi hanımefendi.
olasılık dahilinde yazdım.
Soran+1 yılHaklısın, ama yok artık dddim
+1 yılEmzirme konusunda sıkıntı evet. Aslında bakacak olursak bütün sıkıntı sende hamilelik süreci doğumdan sonra bakma . Onun da siniri iki güne geçer merak etme
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3b cevap paylaştı. Adam haklı, senin sağlığın içinde biraz zaman geçmesi gerekiyordu. Çocuğun daha küçük. Senin vücudun daha kendini toplamadı vs..
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gelişir orada sıkıntı yok. Sıkıntı, senin eşinle ortak karar vereceğiniz konuda onun kararını bile bile onu tongaya düşürmen. Kandırılmak fikrine saygı duyulmaması herkesi üzer kızdırır.
11 Yorumla
Soran+1 yılİstedim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu tek başına alabileceğin, eşinin arkasından iş çevirebileceğin bir konu değil. 2 çocuğunun da eşinin de hakkına girmişsin
67 Yorumla
Soran+1 yılYoo doktor 6 7 ay rahat emer bir sıkıntı yok dedi
Cevap sahibi+1 yılBebeğini 2 yaşına kadar emzirmen gerek. 2 doğum arası en az 2 yıl bırakman gerek üstelik, çünkü vücudunun yeni gebeliğe hazırlanabilmesi için. Ya gebelikte bi sorun olursa bu nedenle? Karnındaki bebeğin de hakkına girmişsin
Soran+1 yılYa söyle ben ikiz bebek gibi büyüsünlwr istedim doktor bana testler yaptı sorun görünmüyor dedi yani ben hazırım hemen istiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal değilsin. Umarım gebelik açısından da eşinle ilişkin açısından da sorunsuz atlatırsın bu süreci
Soran+1 yılNormal değilsin derken? Sen kimsin hangi tıp fakültesi mezunusun? Maşallah bir psikolog bir kadın doğumcu oluyorsun tıp okumuş doktorum sorun yok dedi sem kimsin?
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, kusura bakma
Soran+1 yılÖnemli değil
+1 yılNe saçma şeyler ya sen mitoz mu bölündün kendi başına mı hamile kaldın onun eli armut mu topluyordu sen bölünürken Allah aşkına de get
25 Yorumla
Soran+1 yılKanka birey misin fkwldld
- +1 yıl
?
Soran+1 yılGüzelim. Ben korunmadım ve hamile kaldık
- +1 yıl
Kshskshdkd hamile kaldın diye kızdığını okuyunca bi sinir geldi bana orayı okumamışım kdjskdj
Soran+1 yılAhahah
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl
Eşiniz haklı onunda onayı olması lazımdı tek başına verilebilecek bir karar değil bu ve siz onun düşüncesini bildiğiniz halde eşinize saygısızlık yapmışsınız. Kolay kolay afettmez gibi üstelemee sürekli gündeme getirip durmazsan iyi olur.00 Yorumla
+1 yılMadem oyle esin korunsaydi, korunmada da kadinlarin vucut, hormon dengesi bozuluyor. Kadin olmak cok zor bence, olan olmus, saglikli kucaginiza alirsiniz insallah
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona başından beri ben korunurum dedim
- +1 yıl
Olan olmus, senin icin bakmasi zor olur ama iki cocuk arkadas gibi olurlar, yaşları yakin. Allah hayirli eylesin. Esinin kizmasi da zamanla duzelir
Soran+1 yılEn istediğim
+1 yılKocan niye korunmamış bizim kadınlar da anca ana babasına çene var kocasına gelince tamam kocicim oluyonuz... Elin adamına çok taviz veriyonuz sanki tek başına yaptın bebeyi bunu düşünecek olan o :D
028 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bu tamamen zevk dünyamızla alakalı birincisi geri çekme yöntemi en tehlikeli yöntem hiç riske giriş ez ikincisi kandom ile zezvk almıyorum. Ne yapsın başka. ? Bende ben aşı vurulurum dedim. . Geri çekilmeye de güvenmesiö
- +1 yıl
O zaman ne alaka demeden, soruyu böyle soracaksın hamam böceği gibi üremeden önce grizekalı kadın :D
Soran+1 yılHamam böceği 2 tane çoçuk yapmıyor? En az bir gece de 40. 000 adet genel kültürün de beynin gibi vasat zaten direk hakaret eden insanların beyninden ne beklersin ! Gel gelelim konuya soruda çoçuk meselesi varken korunma yöntemine çiftlerin arasındaki korunma yöntemine takılan özürlü olman dışında ne alaka dedirtecek bir sorun yok. Birde senoryo kuruyor aptall
- +1 yıl
Git tüpleri bağlat o zaman, her sevişmeniz bir cana maal oluyor sizin gibiler yüzünden afrika böyle işte kodumun cahilleri 2 dk lık zevk hayvani duygular için kaç hayat yaktınız...
Soran+1 yılYa kusura bakma. Bokk sinekleri ile konuşmam yasak hamam böceği yavrusu seni flwüwmdb
- +1 yıl
Git sen seviş başka ne yeteneğin var ki karılıktan başka :D Eşinin hayvani duygularını dizginle hadi naş.
Soran+1 yılOlum sen malll mısın senin annen gibi cahil değilim iki üniversite mezunuyum 6 yabancı dilim var. Çocuğumu yurt dışında okutacak param var kocam ayda 100 bin kazanıyor ben ayda 20 bini görüyorum. Annen baban gibi ırgat mı sandın
- +1 yıl
Belli oluyor daha korunmayı bilmiyor ama 6 dil biliyor iki üni okumuş bilmem ne :D benim anam babam bilerek 2 çocuk yapmış siz şimdi o çocuk doğunca sen kaza kurşunusun dersiniz 6 dilde :D :D :D
Soran+1 yılVallahi gazeteciyim :) yaşın kadar ülke gezdim alman gazetisinde çalıştım :) bilemiyorum benim çok fonksiyonum var. :)
- +1 yıl
Çocuğa üzülüyorum senle kocan umurum da değil istersen dini bir lider, ülke lideri ol umurum da değil :D
Soran+1 yılSenin annen gibi ezik büyütmeyiz korkaö
- +1 yıl
Senin annen sana önce korunmayı öğretmeliydi 2 unide de öğrenmen lazımdı kocan ne halt yer bilmiyorum da ona da öğretmeleri gerekiyordu şu an benim değil sizin yaşadığınız şok ve eziklik duygusu hayvani duygulardan ötürü :D
Soran+1 yılKdkeleldkdkeke konuştu bit yavrusu biz konuşmuyoruz ahmak yazışıyoruz jdğqslnd
- +1 yıl
Sizin hayvanları direk kısırlaştırmak lazım bence 4 eliniz de bir ski doğrultamamışsınız bana gelmiş dil mil üni falan anlatıyon zavallı kadın :D size 1 dil yetmiş oda masum bir canı daha yakmış sen benle uğraşacağına git kocan olacak kardeşim çemkir ya da ayna da kendine çemkir kudur :D
Soran+1 yılJskskskd kısırlaştırma konusunda ezik bir orta okul mezununa soracaklarını sanmıyorum bence kendini yorma :)
- +1 yıl
Valla sizin gibi spremini uçkurunu tutamayan insanları oxfordda okutsan ne fayda hayvan her zaman hayvan. Eşşeğe altın semer vurmuşlar yine eşşşşşşek :D
Çüküne vajinasina sahip çıkamayan insanların böyle bilmiş bilmiş konuşması acayip komedi :D
Soran+1 yılJdlwlskd olum yavaş kudur dkwldldk komiksin
- +1 yıl
Ben gayet sakinim sen kudurma kocan gelince neden hamile kaldım diye tartışır googledan araştırırsınız :D
Soran+1 yılNe diyorsun köpekçem yok
Soran+1 yılBen neden hamile kaldım diye araştırmam. Annen genelde kimden nereden hamile kaldım diye araştırıyor herhalde alışkanlık dğqixmd
- +1 yıl
Seviyenden belli 6 dil 2 üni vs vs :D sadece gülüyorum senin gibi hayvan oğlu hayvanlara :D
Kocan hep kondomla yaptığı için bir tek sen de kondomsuz takılıyor galiba bunu da bir düşün gerçi aldatılsan da sürekli para ve kariyerden bahseden birine koymaz kocasının başkalarına koyduğu kadar :D
Soran+1 yılAyy ne yazık uzun uzun alınıp alınıp yazıyor karşılığında kısa cevaplar alıyor çok acıyorum jdwllwkw
- +1 yıl
Sen yakın da esra erola çıkarsın bu kadar diyorum.
Soran+1 yılGündüz kuşağı izleyen bir ezik olduğun belli zaten djwşdmd
- +1 yıl
Seni gördükçe anımsıyorum diyelim daha doğru olur neyse la çocuğunu düşürürsün falan benim başıma kalma :D
Soran+1 yılTamam sensin
- +1 yıl
Yeter be abla defol git kocanın yanına mq :D
Soran+1 yılHıhı
+1 yılÇocuğunuz gelişir, niye gelişemesin. Kızsa da çocuğu kucağına aldığında her şeyi unutur. Sağlıkla gelsin inşallah, Rabbim kolay doğumlar nasip etsin. Sağlıkla büyütün
01 Yorumla
Soran+1 yılYok eşim mutlu oldu ama erken diyoe
+1 yılİş işten geçmiş artık yapcak bir şey yok ama kocanız haklı keşke dinleseydiniz. Biyoloji dersinde söylenir çocuklar arasında en az 2 yaş fark olmalı diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bende biliyorum ama ikiz gibi büyüsünler istedim
Hamilesin artık ne yapayım derken eşinin rızası olmadan nasıl yaparsın böyle bir şey.
Şimdi 2 çocuğu da beraber büyütmen gerekiyor.01 Yorumla
Soran+1 yılBüyütücez
Hata yapmışsınız hem eşinizin rızası olmadan yapmışsınız hemde küçük çocuğunuza yazık etmişsiniz ama ama onun da rıskı varmış yer yüzünde rabbim her insanı küsleriyle yollar ablam oğlu 6 aylıkken hamile kaldı kızı doğduğunda oğlu 1 buçuk yaşına yakındı büyüyorlar bi şekilde ama çok zor oluyor o daha sizin ilginize doymamışken diğer çocukla ilgileneceksiniz hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .
00 Yorumlakorunma yöntemini kestiğini söylemediysen işe yaramamış de ve geçiştir , her şey bi yana olan oldu artık oğlumuza bi kardeş daha geliyor ve ağırlığını koy. ya da şey de korktuğun şey ne felan de
00 YorumlaSenin yaptığın kocana ihanet. Adamın bir görüşü varmış. Sen buna saygı duymamışsın. Yarın birgün buna benzer bişey sana yaparsa hiç kızla. Eden bulur.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olucak
+1 yılHabersiz kendi kafana göre hareket etmen çok yanlış. Adam daha sana nasıl güvensin çok saçma davranmışsın. Olan olmuş artık aldırıp günaha girme.
07 Yorumla
Soran+1 yılGüvenle ne alakası var korunmak zorunds mıyım
- +1 yıl
Zorundasın tabi çocuk yapmak tek başına verebileceğin bir karar değil !
Soran+1 yılKorunmuyorum o korunsaydı banane
- +1 yıl
Bi de yorumumu silmiş 😂😂
- +1 yıl
Güvenle alakası var tabiki. Aranızda konuşmuşsunuz 2 yaşındayken demiş sen henüz istemediğini bile bile kendi kendine karar vermişsin. Adam da saf gibi sana inanmış. Güven kırıcı bir davranış
Soran+1 yıl@Skadir4142 evet sildim. çünkü iki kişinin arasına giren bokk yiyenlere sinir olurum
Soran+1 yılYa ben çok bebek istiyorum kızım olsun çok.. oda kabul eder zaten zorluğu bana ne olucak
+1 yılNasıl bir cesaret ve saygısızlık. Güven duygusu yok olmuş filan. Hadi hayırlısı.
01 Yorumla
Soran+1 yılYoo barıştık
Yaparsam tek çocuk yaparım açıkçası büyük çılgınlık sendeki.
04 Yorumla
Soran+1 yılHa bir ha iki
Soran+1 yılYok iki yeterli
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim
Kizmakta hakli, evlisiniz, ortak karar vereceginiz ciddi bir konuda esinin güvenini oldukca sarsmissin.
00 Yorumla
+1 yılSana neden KIZGINKI... sen cocugu baskasindan mi yaptin... cok cahilce bir hareket kocanin yaptigi.
Kendisi neden önlem almiyor?00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yani kızmakta haklı ama olan olmuş sonuçta çocuk sizin çocuğunuz biraz daha fazla sorumluluk almanız gerekecek sadece.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın karaktersizlik. Eşin dava açsa 2 çocuğu da alır seni de direkt boşar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka bunda ispat edemediği için hani bilinmiyor ya bizim yöntemler kdkekdk alamıyor
+1 yılBebegi kendin koydun tabi ona sormadan... kizmakta hakli... sigir herif
010 Yorumla
Soran+1 yıl@Master81 bir defo
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Master81 insanlara hakaret etme hakkını nereden buluyorsunuz
Soran+1 yıl@Master81 emin olduğuna göre senin anan ile aldatacak :)
Soran+1 yıl@Master81 jdkekdkd jekekdkrjrkr
Kendine bu kadar güvendin mi ikinci çocuğu yaparken
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok ateşliydim 😀
Soran+1 yılBakıcı var şu an zaten. Bendee yetiniyorum
Keşke dinleseydin senin için de sorun en az 2 yıl ara olmalı çocuklar arasında.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kız bebek istiyorum bir tanede
Ama cocuga tek basina karar vermen sacma olmus. Tek basina buyutmek zorunda kalmazsin umarim.
11 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu saatten sonra yapacak bişey Allah analı babalı büyütsün
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,6b cevap paylaştı. Haklı diyenler haksız çimleri sularken geri çekseymiş hortumu
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zor olmaz mı ikisi de çok küçük büyüseydi bari.. Bakmak kolay değil
00 Yorumla
+1 yılBence ikisi bir arada büyür. İyi yapmışsınız. Şimdi kızıyorsa bile bence ileride sana hak verir.
00 Yorumla
+1 yılKorunsaydin keske çocuk çok küçük daha ya aldır bence
00 Yorumla
+1 yılÇok haklı. Olan olmuş doğuracaksın artık. Kıyacak halin yok.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. Bence kocan haklı... artık gönlünü nasıl alırsın bilemem...
00 Yorumla
+1 yılYaşın genç bi tanesi büyseydi keşke ilerde olurdu hayatını yaşa biraz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılArtık yapacak tek şey kendine çok dikkat etmen. Eşinle aranı düzeltip mutlu olman
00 Yorumla benim eşim bana aynısını yapsa kafayı yer deli olurdum
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin haklı olan olmuş artık Allah evlatlariniza uzun ömürler versin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek başına karar aldıysan kocandan bir şey beklememelisin. Yaptığın yanlış.
01 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum mkd
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen olsam çekilirim kenara nasıl yaptıysan öyle bak derim
08 Yorumla
Soran+1 yılSjalaşdkdjdjeı mal mısın biz evliyiz djwğls
Cevap sahibi+1 yılMal sana benzer çocuk doğurmayı eniklemek zannediyor başlarsa şimdi birkaç hafta sonra hamileyim çocuğum var bunaldım vıdı vıdı vıdı
Soran+1 yılJdkekdkd kanka bir tane doğurdum biliyorum tüm aşamaları ve bakıcım ve temizlikçim var rahatım
Cevap sahibi+1 yılHe he hayal dünyaları öyle rahat olur 🤣
Soran+1 yılNe diyorsun canım mısın? Beyinsiz misin ahmak mısın
Cevap sahibi+1 yılKendi sıfatlarını sayma kardeşim kaktak
Cevap sahibi+1 yılHem engelle hem bildirim alma tuşuna basıyorum seni yazdıkların Benim popo girmez
Soran+1 yılNxalwldjwnwke
+1 yılKusura bakma ama eşin haklı.
Böyle şeylerde ortak karar almak gerek21 Yorumla
Soran+1 yılEvet alırız bir dahakine
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğuran bakan uğraşan sensin ne kızıyo birlikte büyürler işte zaten doğana kadar oğlan büyür bi şey olmaz napıcaksın olan olmuş çocuğu u aldırıcan
20 YorumlaEşin haklı ona söylemeliydin ona göre tedbir alırdınz senin düşünmen lazım bunu emziren sensin sonuçta.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüşündüm en iyisi
+1 yılEşin haklı. Yaptığın hem sorumsuzluk hem bencillik. İkinci çocuk ikinizi de etkileyecek bir faktör. Kendi kafana göre nasıl yaparsın?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇoçuk bizim canımız neden etkilesin
- +1 yıl
İki küçük çocukla uğraşmaktan kocana vakit ayıramayınca anlarsın ne demek istediğimi. Üstelik her şey de ateş pahası. Ayrıca bir insan istemediği halde istemediği şeyi yapmak nedir. Ne olursa olsun. Her neyse hayat sizin.
Soran+1 yılBizde para çok ayrıca ben bebek istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstenmeyen çocuklar yapıyorsunuz sonra mutsuz psikolojisi bozuk çocuklar oluyor böyle bir şeye tek başına karar veremezsiniz çok bencilce davranmışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBizde mutsuzlukt yoktur sen yorma
Neden kesiyosun kızım iyi misin sen dertsiz başına dert al şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBebiş istiyorum
+1 yılEşin istemiyorsa neden önlem almıyor. Sürekli sen mi alacaksın önlem
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle anlaştık
- +1 yıl
O zaman haklı , ama çocuk aldırmayacağına göre ( bence aldırma büyük günah ) alışmaya bakın.
Soran+1 yılNe aldırması isteyen insan aldırır mı
- +1 yıl
Eşin istemiyor ya , belki aldır der diye dedim
+1 yılKendi kafana göre hamile mi kaldın çek şimdi o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyi çekiyim zaten istiyordum dkwüsjdje
Eşinden gizli yaparken düşünmen lazımdı kedi yavrusu mu bu
01 Yorumla
Soran+1 yılSjkakdkfkd benim bebeğim
+1 yılKendine kızsın sanki tek başına mı oluyor bebe sndndmdmd
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam beni aydınlattın teşekkürler djdjdkd
sanki baskasından hamılesın neden uzuluyorsun kı boşalmasaymış içine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana niye kızgın. Doğum kontrol kadının görevi mi sadece?
11 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle anlaştık. Aslında
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaw neyin kafasini yasiyosunz b iki taraf istemedigi surece olur mu bu
13 Yorumla
Soran+1 yılNerede cahil varsa benim sorumda şimdi tatlım her cinsellik çoluk değil biz sevişmek için zevk almaj için cinsellik yapıyoruz ama ben korunmuyorum ve hamile kalıyorum kocam korunduğumı sanıyor
Cevap sahibi+1 yılDogru anladm canm bnde onu diyorm sen ne akilla kocanin izni olmadn boyle biseye kalkisiyosn diyormmm
Soran+1 yılOldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemedigi halde neden yaptın yoksa başka ilsikinde mi var da oldu bu böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nasıl bir sapıkkksın nasıl bir beyin yapık bar ezik misin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman kesip atacak ya da caresine bakacak
05 Yorumla
Soran+1 yılDlcldjjdjd kesip atacak ne alsja cjlaksd
- +1 yıl
Heee ben içeriği okumadım hak etmissin boşasa yeridir. Kdjdjrnd kesmesin vazgectim
Soran+1 yılAbartma kanka djwkkdld abartma
- +1 yıl
Sende bu trolleri abartma 😂
Soran+1 yılNein
Şeyine sahip çıksaydı o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yıl@suhedaa98 kızlar sakin olun lütfen. Korunma yöntemine gelince ben seçtim onun korunma yöntemleri zaten iki tane kandom zevk vermez. Geri çekme tehlikeli ben kendim istedim
+1 yılne güzel. kıymetini bilin
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 549 cevap paylaştı. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat