Kesinlikle ebeveynler buna müsaade etmemeli ve bilinçli olmalı.. tehditler, ikna etmek için kullanılan tehlikeli sözler çocukların bilinçaltına işliyor.

Kesinlikle ebeveynler buna müsaade etmemeli ve bilinçli olmalı.. tehditler, ikna etmek için kullanılan tehlikeli sözler çocukların bilinçaltına işliyor.

kendimi bildim bileli annemler hep kavga eder düşünsenize her gün diken üstünde bekliyorsunuz acaba bugün ne olacak diye öyle hafif kavgalar da yapmıyorlardı ve her olaya şahit oluyordum bir ara boşanacaklardı sonra vazgeçtiler ama küçüklüğümden beri de çok üstüme düştüler çünkü ben doğmadan önce ablamı kanserden kaybetmişler her şeyimi bu kadar kontrol ettikleri için özgüvensiz oldum onları suçlamıyorum daha iyisini bilselerdi daha iyisini yaparlardı anneme çok minnettarım hatta sanki dünyanın en iyi annesiymiş gibime geliyor
Bu tür şeylerin devlet tarafından bilinçlendiriliyor olması lazım ama..
Evet.. ama nerdeeee¿
😂😂 bizde de olması lazım
Bebek ve anneyi taburcu etmeden, hamileyken bir ders kurs olsa süper olur ama şu an hıımm seni gidi yaramaz çocuk diye el sallayan insanlarla aynı yaklaşıyoruz çocuklara
Bu konulara biz bakalım ayarlayalım bilinçsiz ebeveyn kalmaz 😅
Yönetim kısmında olursun sorun olmaz😅🌸
Çocukluk travmam yok hayır ama hayatımın kendisi zaten travma sayılır yani aslında güncel olarak yaşadığım konular daha çok. yine de düşünmüyorum pek fazla. çünkü bu tür konuları ne kadar düşünürlerse daha çok takıntı haline gelir ama yaşayan varsa da yardım almalı
Tabii ki her çocuk kadar benim de bu tür travmalarım var fakat bunu paylaşmak benim adıma çok doğru değil.
Rica ederim
Cevap
3Cevap
Ben çocukken çocuk kaçırma olayları vardı annem sakin şeker Alaçam diye birileri cagirirsa sakin gitme demişti ilkokuldaydim o zamanlar hala vardır belki ama ben çocukken çok yoğundu o olaylar çocuk kaçırma falan
Allah aşkına Türkiye de hangi çocuk travma olmadan büyüyor ki ben anlatmam.
Var tabi kaza gecirdim tipim kotulesti
Geçmiş olsun🙏🏻🌸
Sagol ama gecmedi yillardir acisiini cekiyorum ve gorenler kotu kotu bakiyor yargiliyor 😔
Geçirmen gereken bir operasyon olabilir belki.. bilmiyorum ne olduğunu fakat sandığın kadar etkilediğini düşünmüyorum
Sen nerden bilecen yav neyse bence yorum yapma iyi aksamlar
Ohooo
Oldu
Yokk
Çok fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?