Çocukluk tramvalarınız neler?

Mesela benim en çok 2. Sınıfta öğretmenim değişmişti kadın bu hayattaki en kötü öğretmenlerden biriydi maddi durumu iyi olan çocukları çok sever kötü olanları eziklerdi bu yellozdan önceki öğretmenim ise kızardı ederdi ama çok severdim hiç vurmazdı, eziklemezdi, hastalık teşhisi koymazdı hatta ben ilk geldiğimde dışarıdan beni görüp bu kızda ışık var diyip yetkili kim varsa kavga edip beni kendi sınıfına aldırmıştı ama o gitti daha sonra yerine dünyanın en kötü öğretmeni geldi bu öğretmenle tanışmadan önce öğretmen olmak isterdim, vazgeçtim. Sürekli şiddet uyguladı ha tabi velisi hediye alanları el bebek gül bebek davranırdı o ayrı ders anlatmazdı ders sırasında internette takılara bakardı, bize sürekli hakaret ederdi bir ara kafamın içinin saman dolu olduğunu sanardım, en büyük olanı ise beni sürekli korkuturdu diğer öğretmenlerle ben ağlayınca güler eğlenirdi bir gün bir etkinlik yapılacaktı kanat alınması gerekiyordu ben durumumuz olmadığı için aileme söylemedim ve kartondan kendim yaptım onun için bile kızmıştı herkesin içinde ağlatmıştı üstelik bunu başkalarında yapıyordu ben zaten sessiz sakin hep iyi bir öğrenci oldum hayatımda bunun üstüne hacca gitmiş ama ben helallik alınmadan hidilince kabul olunmuyor diye biliyorum hakkım haram olsun o kadına.

Güncellemeler
+1 yıl
Bunlar sadecede1/4'ü ha ben dediği gibi hiçbir şey başaramayacak bir aptal mıymışım? - hayır. o gittikten sonra ben hep derece yaptım, hep başarılı oldum.
Çocukluk tramvalarınız neler?