Ben 12 yaşımdayken annem babamı aldatıyordu yıllarcada aldatmaya devam etti üstelik bu aladattığı adam benim yatılı gittiğim kuran kursunda din hocasıydı ben bu kuran kursunda ve kuzenim tarafından cinsel istismarada maruz kaldıjm bide bunu kardeşimle uyguladım o yaşta çocuksun ve bunun kötü bir şey olduğunu bilmiyorsun, ilk okul öğretmenim beni sınıfta hep dışladı bu sebeplerden dolayı ben 16 yaşından 21 yaşına kadar çok ağır bir depresyona girdim kimse fark etmedi ama çok acı çekiyordum geceleri uyuyamıyor her gece çok ağır bir pskolojik acıyla uyumaya çalışıyor ya da müzik dinleyerek zihnimi susturmaya çabalıyordum ozamanlar aşırı dindardım çok kez intahara kalkıştım ama inanç hep engel oldu, 18 yaşımda üniversiteye gittim 2q yaşıma kadar bu deprosyon hafifleyerek devam etti şu an 22 yaşındayım büyük oranda depresyondan kurtuldum ve artık dinsiz biriyim çünkü tanrı olan Allah hiç yanımda olmadı ben acı çekerken hiç kimse yanımda olmadı?
Güncellemeler
8 ay
Benim normal bir hayat yaşamam mümkünmü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Allah özgür irade ile bırakmış insanları. Her insana müdahale edecek olsa o zaman sınavın ya da özgür iradenin ne anlamı kalırdı ki? Her kötüye cezasını anında verse kimse bu dünyada düzgün gezemezdi. Sonuç olarak dönüş O'na ve elbet o sana yapılanların hesabını onlardan soracaktır. Adaleti şaşmaz. Yaşadığın şeyler çok ağır Bence yaşadığın şeylerden dolayı inancını kaybetme.
Haklısın ama daha fazlasında var çok fazla pskolojik acı çektim okulda başarısız oldum çünkü bir insan uzun yıllar depresyonda olunca eğtim hayatı sosyal hayatı hepsi bitiyor hatta hiç olmuyir.
Dediğim gibi yaşadıkların çok ağır şeyler. Yaşamayan bilemez ama dediğşm gibi herkese müdahale edilmiyor. Çünkü zaten dönüş ona. Bazısına izin veriliyor ki daha fazla azsın ve daha fazla ahirette ateşi fazla olsun diye. İnancını kaybetme. O'nun adaleti asla şaşmaz
Umarım haklısındır knk, umarım ki bir Allah vardırda bunları boşuna çekmemişimdir
Boşuna çekmedin. Sen yine O'na yönel
Tanrı herkese yardımcı olamaz okadar kötü varki hangi biriyle uğraşsın tövbe tövbe
E ozaman tanrı herkezi cennetinede alamaz bazılarımızı unutacak senin dedigʻine göre
Sen tanrıdan yardım istedinmi yalvardınmı peki duy beni diye iradei insanlara bıraktı tanrı ne haliniz varsa görün gibisine 😂😂
Yalvardım ama evet tek aldığım cevap ne halin varsa gör oldu
Bak herkesin hayatı mükemmel değil daha beterleri bile var bir bebek bu ülkede tecavüze uğradı onlarca sı onun günahı varmıydı yoktu ama oldu geldi başına canıyla ödedi hemde kendini bian önce toparla derim
Başkalarının çektiği acılarla kendimi teselli edemem elbette daha kötüleri var ama yaşamadan bilemezsin benim ne çektiğimi, òyle kendimi toparlicağım demekle olmuyir
Olacak olması gerekiyor bunlarla yaşayamazsın devamli hayatının içine edersin, etme ama işte dersimi aldım de yeni sayfa aç Bi şekilde yoluna devam etmelisin
Doktora git tedavi ol
Bunun tedavisimi var terapiste gidiyordum bir ara pek faydasını görmedim
En azından anlat biraz hormonlarını dengelesin ilaç sonra kendi içine dön ve yeniden çık
Knk kamu personeli olmak istiyorum polis asker ve o yüzden gidemem şimdi memuriyete engel olacak birşeyler falan yazar bana olmaz
Sen bu halde polis olsan kendini vurursun
Olca o zaten
Bunu yapma kendine
Knk ilaç alsam düzepcekmi, deneyimin varmış gibi konuşuyorsun bir şekilde bu yasıma geldim bunlarla, şimdi doktoro gitsem 10 dk da ne anlatacağım doktora da bana doğru düzgün faydası olacak bir tefavi uygulayacak
Abisi ben 2011 den beri raporluyum 2025 te yaşıyoruz yaşım 40
Sg kumda oyna