Babadan sperminden 23 Kromozom ve anne yumurtasından 23 Kromozom gelir ama neden bunu erkekler yok sayıyor?

Erkekler genetik meselede kadın tarla biz çekirdeğin yok yok kadın makine falan diyorlar siz erkeler neden kendi annemizi bir tarla bir makine bir tasıyıcı olarak görüyorsunuz spermlerinize niye çocuk muamelesi yapıyorsunuz? Niye en çok babadan gen gelir diyorsunuz? Anne sadece bebeği taşımıyor yumurta hücresi olmadan insan olmayacağın yumurta hücresininde sperm kadar önemli olduğunu yumurta hücresininde cekirdeği olduğunu yumurta hücresi ilçede 23 Kromozom anneden geldiğini gördük. Sperm sadece 23 Kromozomumuz diğer 23 Kromozom ise annemizin yumurta sı ve annemizden aldık evet milyonlarca sperm arasında başka sperm birince gelseydi biz olmazdık fakat milyonlarca sperm arasında. Gene aynı sperm galip gelseydi de annemizin farklı yumurtasını dölleseydi gene biz olmazdık çünkü kadınlarında her yumurtası aynı genetiği taşımıyor ama bunu konuşan yok genetik kadından da geliyor ama siz bunu yok sayıyorsunuz spermleri çocugumuz falan diyorsunuz. Oysa o 23 Kromozomluk bir üreme hücresi ve yumurta hücresinden farksız 20 yıl biz taşıdık diyorsunuz fakat kadınlarda yıllarca yumurta hücresi taşıyor. birinci gelen sperm bendim diyorsunuz fakat o sperm sadece size 23 Kromozom verdi. Annemizden gelen yumurta olmasaydı ondan 23 Kromozom gelmiycekti ve yarış olmayacaktı ya da annemizden başka genetiğe sahip bir yumurta gelseydi sizin genetiği izda farklılıklar olacaktı siz olmayacaktı ki. Aynı annenin aynı yumurtasıyle aynı babanın aynı spermiyle oluşan tek yumurta ikizlerin de bile genetik farklılıklar varken (biri daha uzun boylu bir daha kısa boylu olabiliyor ) sizden bazıları annem başka biri olsaydıda gene ben olurdum diyebilecek kadar hadisizlik yapıp. Genetigini biyolojiyi niye yok sayıyorsunuz oysa anneden de gen kromozom geliyor ve en küçük genimizdeki değişim bizi biz olmaktan çıkartıyor ikizler bile aynı insan değil ve az da ols agenetik farklılıkları varken nasıl bu kadar cahil ya da kötü olabiliyorsunuz 7. Sınıfta görmemişmiudik niye annemizi bir makine biz tarla olarka görüp biyolojiyi yok sayıyorsunuz cevaplayın

Babadan sperminden 23 Kromozom ve anne yumurtasından 23 Kromozom gelir ama neden bunu erkekler yok sayıyor?