Yatacak yerimiz yok yahu.

Gelmişken soruya uğramadan olmaz dedimdi.
Neyse, gelelim asıl cevaplara...
Kadın bir kez doğurdu, hoop hayat güllük gülistanlık oldu durumu olmuyor ne yazık ki hele bir de eş anlayışsız ve yardımlaşmadan yoksunsa vay haline çiçeği burnunda annemizin.
Minnak bir bebekle mi ilgilensin yoksa eşiyle mi uğraşsın?
Bilinen bir gerçek ki beyin yönetmiyor değişmiş olan hormonlar yönetiyor anne adayını, haliyle bir canavar da çıkabiliyor içten. :/ E bu durumda sataşılacak en yakın hedefte sevgili eş oluyor, lütfen anlayış.
Sonra, dünyaya gözlerini açan sevgi pıtırcığı ile de iletişim problemleri hat safhada; kusmuk, kaka, ağlama, uykusuzluk dolu uzun yıllar kucak açmış bekliyor... E bu durumda iş yine eşlere düşüyor; anlayış noktasında.
Velhasıl kelâm, anne ile beraber babalar da azcık diş sıksa, anlayış gösterse, yardımcı olsa ve alttan alsa dokuz doğurmuş olmazlar bence.
Hoof, anne olmadan destan yazdım yine, neyse kaçtım.😥
Öylece beklemek doğurmaktan daha zor çünkü. Doğumhane kapısında 1 saat 1 ay oluyor
9 doğurmak sözüne hep gülmüşümdür nedense.
İYİ ve düşünceli, adam gibi bir baba, korkusundan ne yapacağını şaşırır, ya şöyle olursa, ya böyle olursa demeye başlar. İç güdü yani.
Annelik kadar babalık da kolay olmayacaktır. Anne/baba olanlar, ilk başta korkabilirsiniz. Ama, korkmayın. ALLAH her türlü yardımı illaki size sunacaktır :)
10 ay o sıcak deliğe dokunamamak.
😂😂
Cevap
8Cevap
Biz yeni çocuk bekliyoruz. Ablamın doğumundan biliyorum. Eniştemle doğumhane bekleme salonunda az stres yaşamadık. her ebe gelmesinde acaba bizimki mi diye heyecanlandık. nstydi, suni sancıydı, esas sancıyı salonda biz yaşadık.
Bir erkeğin hayatında kadın olduğu sürece dokuz doğurmaya zaten antrenmanlıdır, sadece doğum mu? Liste yapsak 2000 karakter yeter mi sanki.
Ya cocugum saglikli olarak dogmazsa.. ya karima dogum esnasinda bir sey olursa..
Beklemek her insan için zor çunkut bu yüzden olabilir.🙄
Büyük bir sorumluluk kaybetme birşey olacak korkusu.
ya bebeğe bişey olursa ya eşime bişey olurssa diye düşünnürler
Erkeklere hic bir sey olduğu yok. Olan hep kadına oluyor.
😂 kadin o kadar cekerken erkek de bir zahmet dogursun
Elinden birşey gelmediği için olabilir mi 😄
Sırf beklerken sigaraya başlayan birini tanıyorum.
Eşime ve çocuğuma birşey olur diye korkuyoruz
Çünkü her ayın ayrı bir zorluğunu hisseder erkek😋
Erkekler ne anlar o doğum acısından be
Panik oluyorlar
Heycandan🙉🙊🙈
heyecan
Mutluluktan.
Doğası gereği
Kıyamam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar