Yeni doğan yeğenim için isim arayışına girdik siz değerli dostlarımızın fikrini de almak istedik siz iki isim arasından hangisini tercih edersiniz?
Burak
Tolga
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeni doğan yeğenim için isim arayışına girdik siz değerli dostlarımızın fikrini de almak istedik siz iki isim arasından hangisini tercih edersiniz?
Bence isimler anlamlarına göre seçilmeli. Sonuç olarak bu dünyada ebedi kalmayacağız. Öteki dünyada isminin anlamını beğenmez bana neden böyle isim koymuşlar der. Ona göre isim düşünün.
Anlamına göre hangisi peki?
Cevap
4Cevap
Buraklar çok fırlama ve hareketli olur.
Tolgahan ise çapkın. Bence başka isim düşünün. 🙂
Sessiz olmasındansa hareketli ve girişken olsun diye düşündük ama Tolga ismi benim de çok içime sinmedi
Burak, her zaman yakışıklı oluyor Burak isimli olanlar
Şimdiyi düştüğün kadar ileriki günleri de düşmemek zorundayız o çocuk büyüyecek geleceğe uygun bir isim bulmasın
Yanlış anlamanı istemem ama ikisini de artık eskidi modası geçti Burak ve Tolga çok var şöyle değişik farklı isimler bulun çocuğa yazık
Burak isminde karar kıldık yine de teşekkür 👍
Burak tolga'dan daha güzel olmuş
insanlarin yillarca cagiracagi o guzel isim
İkiside güzel değil
Senin önerin ne
Yunus Emre ismini çok seviyorum ama çok yaygın
Yunus emre çok klasik benim önerilerim daha modern 😉
Dedim işte yaygın diye ama ben o ismi seviyorum modern ama sevimsiz isimler 😀
Madem modern sevmiyorsun oğluna Ebu Cehil kızına Kleopatra koyarsın 😁
Ben modern sevmiyorum demedim tolga ve burak güzel değil dedim sende nerenden anlıyorsun lafı alemsin illa bi muhalefet edeceksin😀
Madem beğenmedin düzgün modern bir isim öner teyzecim dede ismi değil 😁 ayrıcı niçin beğenmiyorsun bu isimleri 🤔
ikiside değil
Önerin ne o zaman
Arda olsun
Tolga çok hos onu seç
Cesur
Muptalipcan olsun
Yok knk Multijet 1.3 olsun
Burak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?