Çocuk & Ebeveyn Kız yeğenime isim koyacağız, ikisi arasında kaldık. Sizce hangisi olsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beyza mı bahar mı olsa ismi Bahar Beyza Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kız yeğenime isim koyacağız, ikisi arasında kaldık. Sizce hangisi olsun? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aurorasu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Beyza Bahar çok uyumlu geldi bana ikisini birlikte koyun bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl böyle kalübeladan isimleri neden tercih ettiniz çok merak ettim illa ikisinden biri olacaksa tabiki Beyza 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden bahar değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahar eski isim Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Melike ve rabia koymayın yollu oluyolar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hshshshshs bagar ismi çok hosuma gitti Yorumla Soran +1 yıl Bahar Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Melisa ilayda falanda güzel Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Baharın hoş bir havası var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet kıpır kıpır ediyor insanı Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl İsmini Zeynep koymayınca ne koyarsanız koyun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bahar çok güzel Beyza eskidi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet beyza eskidi bende Baharı çok beğendim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bulut koyun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bahar hoşuma gitti benim güzel taze içimizi kıpıe kıpır eden bir isim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beyza Bahar çok uyumlu geldi bana ikisini birlikte koyun bence
böyle kalübeladan isimleri neden tercih ettiniz çok merak ettim illa ikisinden biri olacaksa tabiki Beyza
Neden bahar değil
Bahar eski isim
Melike ve rabia koymayın yollu oluyolar
Hshshshshs bagar ismi çok hosuma gitti
Bahar
Melisa ilayda falanda güzel
Baharın hoş bir havası var
Evet kıpır kıpır ediyor insanı
İsmini Zeynep koymayınca ne koyarsanız koyun
Bence bahar gayet hoş bir isim.
Süheyla
Pınar koyun bence