Çocuk & Ebeveyn Yeğenime isim arıyoruz, sizce hangisini koyalım? Aydankaya Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hande Hazal Polen Lara Neva Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yeğenime isim arıyoruz, sizce hangisini koyalım? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Hazal ismi 0 0 Yorumla
x_cuckquean Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Hazal ismi çok klişeleşti. Polen ismini koyarsanız okulda alay konusu olabilir. Lara ve Hande isimleri kulağa hoş geliyor. 1 0 Yorumla
Advertiser Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 64% +1 yıl Türk iseniz lutfen Türkçe kökenli isim koyun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Polen ismi koymayın okulda çocuklar dalga geçer ay bebim polene alerjim var der.. haberiniz olsun 1 0 Yorumla
Engineer922 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Asel ve Ecrin günümüzün muhafazakar kesim ismi. İğrenç 0 3 Yorumla Aydankaya +1 yıl Asel ve ecrin şıklarda yok zaten? Yorumla Engineer922 +1 yıl Biri yorumlarda yazmış onu okumuşum ben 😂 Yorumla Aydankaya +1 yıl 😂 anladım Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 538 cevap paylaştı. çift isim daima iyidir 0 0 Yorumla
Tomjerry31 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Hazal hariç hepsi saçma gavurmu yeğenin 0 1 Yorumla Aydankaya +1 yıl Sanane Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 439 cevap paylaştı. Hande güzel 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. neva 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Polen mi 😅 0 3 Yorumla Aydankaya +1 yıl Gayet güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tercih meselesi tabi allah hayırlı ömür versin Bebişe Yorumla Aydankaya +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eylül 0 8 Yorumla Aydankaya +1 yıl Herkeste var bıktırttı artık o isim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ok Yorumla üye3434 +1 yıl Çok severim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye3434 bende çok sevdiğim için önerdim sanki diğer isimleri kullanmıyor hiçkimse Yorumla üye3434 +1 yıl Evet boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye3434 aynen öyle kızım olursa ben koyucam hem doğduyum ay güzelde isim😊 Yorumla üye3434 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @üye3434 👍🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hazal ismi
Hazal ismi çok klişeleşti. Polen ismini koyarsanız okulda alay konusu olabilir. Lara ve Hande isimleri kulağa hoş geliyor.
Türk iseniz lutfen Türkçe kökenli isim koyun.
Polen ismi koymayın okulda çocuklar dalga geçer ay bebim polene alerjim var der.. haberiniz olsun
Asel ve Ecrin günümüzün muhafazakar kesim ismi. İğrenç
Asel ve ecrin şıklarda yok zaten?
Biri yorumlarda yazmış onu okumuşum ben 😂
😂 anladım
Hande de güzel Neva da
Neva güzelmiş ilk kez duydum
çift isim daima iyidir
Hazall
Hazal hariç hepsi saçma gavurmu yeğenin
Sanane
Neva
Doğa, Öykü, Duru...
Ceren/Leyla/yeşim
Neva çok hoş yaa
Hande
Panda da olur😅
Maya
Hande güzel
neva
Tuana
Polen ne ya
Lara güzel
Hande ve Lara güzel
Asel de olabilir
Neva kulağa çok hoş geliyor
Belinay
Polen mi 😅
Gayet güzel
Tercih meselesi tabi allah hayırlı ömür versin Bebişe
Teşekkürler
Eylül
Herkeste var bıktırttı artık o isim
Ok
Çok severim
@üye3434 bende çok sevdiğim için önerdim sanki diğer isimleri kullanmıyor hiçkimse
Evet boş ver
@üye3434 aynen öyle kızım olursa ben koyucam hem doğduyum ay güzelde isim😊
Evet
@üye3434 👍🏻
Neva.
Lara güzel