Yakında yeğenim doğacak. Abim ve eşi, kız bebeklerine benim isim vermemi istiyorlar. Ben ismi Asena olsun , Türk ismi taşısın istiyorum. Annemler reyyan olsun diyor. Siz olsanız ne koyarsınız. Hangisi daha yakışır bilemedim.
Yakında yeğenim doğacak. Siz olsanız hangi ismi koyarsınız?
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Senin isim vermeni istemiş olmaları oldukça güzel. Ama ailenin isteği de göz ardı edilmemelidir. Ama son söz senindir. Her iki isimde oldukça güzeldir.
İkisinide koymayın bence asena yine iyi gibi ama oda peki tepki çeker diye düşünüyorum diğerinin zaten söylemesi bile çok zor daha güzel isimler önerebilirim mesela size
Çocuğun adını deniz koyabilirsiniz çok güzel bir isimdir ve üstelik her yerde yani bunu kullanabilir ilerde yurtdışına çıksa bile
Ceylan koyabilirsiniz bunun anlamı aslında reyyan ile çok benziyor.
Mesela birazcık daha ileri gidebiliriz lila koyabilirsiniz çocuğun adını
Balım koyabilirsiniz böyle tatlı bal gibi bir şey olsun diye
Mercan koyabilirsiniz çok ağır bir isimdir ama eminim bunun altında çok güzel kalkar.
Aysena Aysima Aybala Nasıllar? Yani Türk ismi dedin ya o yüzden bunları söyledim
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne güzel isimler. Yıllardır kuran i kerimde geçiyor diye anlamlarına bile bakmadan isim koyuyorlar cocuklara. Ben de onlardan birisiyim mesela. İsmimi hiç beğenmem
Benim arkadaşlarım var 2 tanesi ikiz bir de ablaları var onların isimleri aslında :)) İsim seçne hakkı seninmiş bence bunları düşünebilirsin senin ismin ne bu arada?
Ya biraz zor yolla bebek sahibi oldular. Tüp bebek falan uğraştılar yani. Maddi açıdan onlardan biraz daha iyi durumdayım. Destek oldum , ben karşıladım. belki de minnet borcunu böyle ödüyor. Bilemiyorum