Erkek çocuk mu, kız çocuk mu büyütmek daha zor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Erkek çocuk mu, kız çocuk mu büyütmek daha zor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Çocuk yetiştirmek, hem zorlu hem de ödüllendirici bir deneyimdir. Ancak, bir erkek çocuk mu yoksa bir kız çocuk mu yetiştirmenin daha zor olduğuna dair kesin bir cevap yoktur. Her çocuk farklıdır ve her birinin kendine özgü ihtiyaçları, zorlukları ve özellikleri vardır. Örneğin, bir erkek çocuk, fiziksel olarak daha aktif olabilir ve daha fazla enerjiye ihtiyaç duyabilirken, bir kız çocuk, daha sosyal olabilir ve daha fazla duygusal desteğe ihtiyaç duyabilir. Ancak, bu genellemeler her zaman doğru değildir ve her çocuk farklıdır. Önemli olan, çocuğunuzun ihtiyaçlarını anlamak, onları desteklemek ve onlarla bağlantı kurmaktır.
Çocuk büyütmek çok zor cinsiyet ayrımı yapmadan önce. Ama illaki kıyas yapacaksak erkek çocuğu büyütmek daha zor. Bebeklik dönemini erkek bebekler daha gazlı, çocukluk dönemini erkek bebekler daha aktif, ergenlik dönemini erkekler daha agrasif ve gençlik dönemini erkekler daha özgür geçiriyor. Kızlar erkeklere nazaran daha naif ve uysal oluyorlar. Hatta erkek çocukların bir annenin ömrünü 34 hafta kısalttığı söylüyor araştırmacılar 😂
Gitti 34 haftam 🙈 oğluma fırına elleme sıcak diyorum o ağzını fırına dayıyor 😂
Erkek çocuk diyebilirim. Çünkü daha uslanmaz ve haylazlar. Merak desen var, asilik desen var. Yahu daha bebeksin sen kendine gel desen o da yok. Kızlar öyle mi? İki güzel söz söyle, bir hediye ver uslu uslu oturur. Erkeklere hadi gel bir maç yapalım, oyun oynayalım demeden uslanmasını beklememek lazım
Erkek cocugu daha yaramaz olur ama buda senin elinde simartmazsan ikiside kolay olur
Cevap
12Cevap
Bence erkek çocuk daha zor. kız çocukları şirin ve sakin oldukları için daha akıllı olurlar ve söz dinlerler ama erkek çocuğu öyle değil bende kızım olsun isterdim sadece
kız veya erkek hiç sorun değil büyürken adım adım onunla beraber yaşamak dünyanın en güzel duygusu acaba bu kirlettiğimiz mahvettiğimiz yok etmeye başladığımız dünya'ya çocuk getirmek ne kadar doğru?

Erkek bebekler daha tatlı oluyor
Erkek çocuk büyütmenin daha zor olduğunu düşünüyorum çünkü erkek çocukları daha yaramaz ve dağınık oluyor. Kız çocukları erkek çocuklarına göre daha sakin, daha düzenli oluyorlar
Yani aslına bakarsanız genel anlamda çocuk büyütmek kolay bir şey değil, şu dönemki ekonomik koşullarda ele aldığımız zaman yani bunu sadece kız ya da erkek olarak değerlendirmek mümkün değil
Ikisininde kendine göre kolayligi Güzelligi.. Ve Zorlugu var..
Ama Erkek cocugu.. Bir tik daha zor sanki bir Anne icin..
Erkek çocuk daha zor diyebilirim kızım rahattı
çocuk bütütmek zor aslına bakılırsa erkek kız diye ayırt etmek olmaz
Cinsiyet fark etmez bana göre
Muhtemelen çocuk büyütmek daha zordur
erkek daha zor. sürekli peşinde olman gerekir. çok hareketliler...
Hepsi zor bence. Bunun cinsiyetle alakası yok. Keyifli günler..
Bebek olarak fark yok. Ama ergenlik olarak çok fark var.
Erkek çocuk büyütmek daha zor.
Erkek çocuğu daha zor diye duyuyorum. Erkek çocukları hiperaktif ve kavgacı oluyor
Yani farketmez erkek kız bence.. ama çocuk resmi koyman gerek. Burada çocuğa odaklanamiyor insan
Kız çocuk. Onu korumak çok zor. O daha savunmasız, o daha narin.
Erkek çocuk daha zor bence
Erkek çocuğu daha zor
Asi mi oluyor
İşin zor 😅
Bana kalırsa erkek çocuk daha zor ama kız çocukta maddi açıdan sıkıntılı
kız çocuk daha zor
İkisi de çok zor en güzeli yapmamak
Her ikisi aynı derece diyebilirim
İkisi de zor değil büyüyorlar bir şekilde
Erkek çocuk çok zor diyorlar
Sağlıklı olsunda farketmez
İkisi de BirBirinden Zor
erkekler doymak bilmiyor ve aşırı yaramaz
Benim kızım olsaydı onu hiç kimseye veremezdim
Sana sormalı bunu bence hangisi zor diye
Ben senin cevabını merak ediyorum
Benim çocuğum yok bilemiyorum hangisi zor
Cevap verenlerin sanki çocukları varda insan tahmin eder
Tahmin falan etmiyorum sen daha iyi bilirsin benim çocuğum yok sonuçta
Kız.
Bence erkek çünkü erkekler oldu bitti yaramaz 😊
erkeği doğru büyütürsek kız çocukları kolay olur..
Erkek çocuktur bence
erkek.. tam bi iskence
İkisi de Zor
Erkek cocuk
Çocuğa göre değişir
ilk önce kız.
Bilmiyorum ama bence erkek ya
kız cocuk
Çocuk büyütmek zor
Kiz çocuk
Kız cocogu Gadasi
Bence kız zor gibi