Kız
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek çocuğu kendi ataerkil olarak büyüdüğü için kendini üstün olarak görebiliyor.
Çocukluktan başlanıp toplumda erkekleri daha çok değer veriliyor , ve çocuk Zaman geçtikçe kendini daha ön planda daha iyi olduğunu düşünüyor.
Şimdi bu çocuğu her yaşta sürekli eğitmek lazım kadınları iyi davranması gerektiğinden herkesin eşit olduğundan ya Türkiye'de çoğu erkek bu konuda eğitilmiyor eğitilemiyor.
O yüzden erkek çocuğu büyütmek daha zor
sanırım erkek çünkü genellikle ailede anneler erkek çocuklarına pek ev işi göstermiyor ve cocuk ev içinde rahatlıga alısyor ailemden biliyorum ama farklılıklar oluyor abim zor ağır işlerde çalışıyor kız kardeşimde ev içinde çalışıyor ama bu sefer her seyı ayagına bekliyor abim bu yuzden daha zor genelde kız kardesıme hani işiniz neci dedigi icın biliyorum aslında kızlarda da zorluk var bilindigı gıbı aileler kız çocuklarının ustne daha cok titriyor. hepsi zordur ama bence erkekler bir tık daha fazla
Cevap
23Cevap
Bence kız çocuğu daha kolay bende evlenirsem bir gün kız çocuğum olsun isterdim kız çocukları daha uslu daha tatlı oluyorlar
Erkek çocuğunu büyütmek daha zor. kizlar uysal oluyo erkekler dik başlı. Ve çok enerjikler. Erkek çocuğu anne babalar gözümde kral ve kraliçe 😂kolay değil
bu zamanda ikisi de zor bence - eskiden olsa erkek derdim cunku dışarda gider arkadas edinir belki basını belaya sokar vs zapt edemezsin soz dinlemez olur ama simdi kızları da zapt etmek zor
kiz çocuğu, erkek çocuğuna gore daha nazli, daha kıskanç, 28 aylik kizim 6 bucuk aglik da oglum var, ama oglani buyutmek daha kolay gercekten, kizim dislerini çıkarırken de uyku zamani fa yemek yerken de cok nazliydi, kardesi olduktan na sonra kiskanclik da oldu, cok tripliyiz 😂😂😂
Kesinlikle erkek yeğenim var bi tane ondan biliyorum düşman başına 😂
Erkekler biraz daha ele avuca sığmazmış öyle derler
Bence kesinlikle erkek çocuğu ayrıca kız çocuğu candır her durumda sevilir
Erkek çocukları terörist gibi oluyor ya, ne ele ne de acuca sığıyor
Her türlü çocuk büyütmem cok zor. Ama büyüyünce erkekleri idare etmesi daha zor.
Erkek çocuk annesi olarak çok zorlanıyorum yani ama keratanin sevgisi de başka tabi
Erkek daha zor örümcek adam gibi yerinde duramaz valla
Çocuk büyütmenin kendisi zor ama kız çocuğunu büyütmek erkeğe göre daha zordur diye düşünüyorum
Erkek çocuğu zor olur ya ben öyle düşünüyorum.
İkisinin de ayrı zorluğu var. Neticede çocuk bakımı ve bir insan yetiştirmek çok zor.
Erkek çocukları daha bir hiperaktif sanki yoruyor insanı ama aynı durumda kız çocukları da var tabii
Kızı erkeği yok sorunlu ve sorunsuz evlat var
Erkek çocuğu dana gibi yer, bakımı zor.
Erkek çocuğum var göçtüm😵💫
Bu zamanda ikiside zor
Erkek daha zor
Onları nasıl eğittiğine bağlı değişir.
İkisi de zor tabii ki 🙃
Erkek daha zordur
İkisinin de ayrı derdi var
Erkek çok zor
Erkek çok zor diyorlar
2side çok zor genel olarak