Bana soracak olursanız kesinlikle çocuklarını daha kötü yollara sürüklüyolar Allah hepsinin belasını versin

Bana soracak olursanız kesinlikle çocuklarını daha kötü yollara sürüklüyolar Allah hepsinin belasını versin

Hayır kuramıyorlar yani aslında bu çocuğun gelişimi açısından daha kötü oluyor. çünkü çocuk ne kadar çok kısıtlanırsa o kadar çok bir şeyi yapma isteği oluşuyor. bu yüzden de aile baskıcı olmamalı
Kurabilir ama bir yere kadar. Çevremde çok ibretlik aileler gördüm. Sırf baskı oluşturmak icin okuldan alınan ve konuşmasına bile izin verilmeyen bir kuzenim vardı. O baski da bir yere kadar devam etti işte. 18 ine girdiği an evden gitti. Anne baba pişman olsa neye yarar. Biz sürekli bu kıza bu kadar katı davranmayın diyince bize cahil muamelesi yapanlar şimdi yaptıklarının sonuclarına katlanamıyıp akıl istemek için arıyorlar.
Cevap
7Cevap
Zorla hıc bır yerde guzellık olmaz baskılamak ya da onu sınırlamak cok dogru degıl. Bazen yasaklar ınsana daha cekıcı ve cazıp gelebılıyor kısıtlamak ve yasaklayarak baskı da cok olmaması gerekenlerden
Sadece kendi kendini kandırılar, o çocuk ya da çocuklar bu sefer mutluluğu dışında ararlar maalesef.
Profesyonel yalancı ve oyuncular yetiştiriyorlar ama haberleri yok
Baskı iyi değil... Ama çocuklar da bazen fazla ileri gidiyor... Ortak yolu bulmak gerek...
Zorlamak genelde daha kötüye iter düzgün bir şekilde uyarıp telkin etmek daha iyi
disiplinden daha önemli şeyler var ama aileler maalesef anlamıyor kendi kafalarının dikine illaki gidicekler
Baskıdan dolayı çoğu çocuk yalana başvuruyor gizliden iş yapıyor
Disiplinden daha önemli şeyler var
Bazı seylerş sıkarsan elinden kaçarlar
Baskı insanı yasak olan ne varsa ona yakınlaştırır
Biraz başarılılar o konuda bence
Basini yiyolar. Couklarin
Kurduklarını zannederler
hayir
Hayırr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?