Kızım ilk okul 3. Sınıfa gidiyor kasları çok gür ve birleşik arkadaşları martı recep ivedik diye dalga geciyorlarmis. Hergun okula gitmeyeceğim diye ağlıyordu. Sürekli karnım ağrıyor hastayım diyordu. Öğretmeniyle konuştum öğretmende sınıfta herkesin içinde arkadaşınızla dalga geçmeyin diye kızmış bu sefer daha da cepe almışlar. Aynı ben gibi bende çok akran zorbaligina uğradım 30 yaşındayım hala daha ozguvensizlik eziklik duygusu var bende sadece ortasını aldım o kadar mutlu oldu ki kızım bugün sorun çıkarmadan okula gitti yanlış mı yaptım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence doğru olanı yaptınız, bunu keyfi yapmadınız, çocuğunuzun huzuru için yaptınız. Asla kötü bir anne değilsiniz, akran zorbalığına ben de defalarca maruz kaldım, gıkımı çıkaramadım, kendimi savunamazdım, kimse görmezdi beni, kendimi ifade edemiyordum, kimseyle arkadaşlık yapamıyordum, kimseye derdimi anlatmazdım, derdimin ne olduğunu bile bilmezdim, anneme anlatmak aklıma bile gelmezdi, sormazdı ki "nasılsın?"diye, belki de sormak aklına gelmezdi, başka türlüsünü bilmiyordu belki de annem, belki de annemin ailesi de anneme "nasılsın?"diye sormazlardı, ben annemi de anlıyorum , anlayabiliyorum ama evlada yöneltilen bir nasılsın sorusu belki de o evladın kaderini değiştirecek, ebeveynlerin evlatlarına yönelttiği nasılsın sorusu o evlatlar için böylesine hayati önem taşıyor, annem beni görmedi, belki de kendiyle, kendi sorularıyla meşgul olduğundan görmedi beni, şimdi çok şükür zorbalığa maruz kalmıyorum, annemi çok seviyorum lakin içimi bıçak gibi kesen o yılları anımsadıkça hüzünleniyorum ve o şeytanlara (tamam onlar da çocuk, işte o şeytanlara asla hakkımı helal etmiyorum. Rabbim hakkımı alsın onlardan , biliyorum aslında kötü çocuklar değillerdi lakin helal etmiyorum, bu da benim tercihim)
İsteyen kinci desin bana, yaşarken zordu, çocuk kalbim titredi, çocuk kalbime iğneler battı, bana yapabildiklerini kendi güçlerinde birisine yapabilselerdi, g ö t leri yiyorsa tabi.
Şimdi ben o küçük kızın annesiyim sanki ve o kızın yaşadıklarını hissediyorum , o küçük, şeytan çocuk yılanlara da hakkımı zinhar helal etmiyorum , hesaplaşacağız ahirette.
Canımı yakan, beni önemsemeyen hiçkimseye hakkımı helal etmiyorum, sevdiklerime torpil geçiyorum , onlara zamanında benden özür dileyenlere hakkım helal olsun lakin bazılarına asla, zinhar helal etmiyorum.
Siz harika bir annesiniz, çocuğunu gören şahane bir annesiniz, şayet çocuğunuzu görmeseydiniz, o kuzu kaybolup giderdi, kendini kayırmayı ya hiç öğrenmezdi ya da çok geç öğrenirdi, kendiyle kavga ederdi, yetişkin olduğunda o günleri hatırlayıp nefret ederdi akranlarından ama siz onu görerek, öğretmeniyle konuşarak çocuğunuza yardım ettiniz, kayıtsız kalmadınız, onun çocuk ruhunu yaralı bırakmadınız, çözümler ürettiniz yavrunuzun derdine karşı ve başarılı oldunuz, doğru olanı yaptınız, yavrunuz mutluysa her şey yolunda demektir, kendinizle gurur duyun, siz harika bir annesiniz20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMesele kaş almak değil de kızınıza insanların fikirlerine göre şekillenmeyi aşıladınız bence farkında olmadan. Yani arkadaşları dalga geçiyor diye kızınızın bedeni üzerinde değişiklik yapmak bence doğru değil. Müdahale edemeyeceğiniz fiziksel özellikleri olsa ve aynı zorbalıkla karşılaşsa aynı değişimi isteyecek ve eğer gerçekleşmezse de daha kötü hissedecek.
Kendisini olduğu gibi sevmesi konusunda çaba harcamak ve insanlara göre değişmemesini öğütlemek çok daha kalıcı bir güzellik olurdu.
Herkesin farklılıkları olduğunu anlaması çok önemli çocukların. Birkaç şımarık velet zorbalık yaptı diye herkesi onların istediği belirli kalıplara sokamayız sonuçta. Ayrıca bu zorbalığın gerçek bir uyarı cezası da olmalıydı, yani öyle öğretmen sadece uyarması falan hiç yeterli değil. Gerekirse bir hikaye, bir film ile en azından birkaç saat bu konuya ayrılmalı ve tüm çocuklara yaptıklarının ne kadar kötü olduğu anlatılmalıydı. Yaptıklarından dolayı özür de diletilmeliydi. Bu çocuklar sadece matematik mi öğrenmeye gidiyor okula? Öğretmene bu konudaki yetersizliğini de belirtmeliydiniz.
Tabii şahsi fikirlerim, kimseyi de eleştirecek değilim, herkesin kendine özgü ebeveynlik tarzı var.
Ha bu sizi kötü bir anne mi yapar? Elbette ki hayır.
Sebebi keyfi olsaydı belki düşünülebilirdi ama neticede kızınızın mutluluğu için yaptığınız ve ona zarar vermeyen bir eylem sizi neden kötü bir anne yapsın ki?63 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız bende sonra öyle düşünüp pişman oldum
Soran+1 yılÇocuk büyütmek çok zor ben gibi olmaması için elimden geleni yapıyorum ama ben gibi pısırık kendini savunamiyor. Defalarca konuştuk ama kaçmak ona kolay geliyor
- +1 yıl
Kendinize yüklenmeyin, eminim çocukken ne yazık ki bu benzeri bir zorbalığı tecrübe etmiş bir yetişkin olarak kızınızı çok güçlü ve ayakları sağlam basan bir kadın olarak yetiştireceksiniz. Duygusal davranmadan sakin kalın, yeter :)
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılSorun kaş mı sadece? Yarın başka bir şeyine laf edip yine dalga geçicekler mesele kaş değil ki? Kaş almakla meseleyi çözmüş olmadın üstünü örtmüş oldun. Çocuğunu başka sınıfa veya okula aldırabilir veya kızını özgüvenli yetiştirebilirsin. Kızına böyle şeylerle nasıl baş etmesi gerektiğini öğretmen gerek ama önce senin öğrenmen gerek. Yarın saçına göz rengine laf ederler, bizim sınıfta kızın dudakları yok gibi kalemle çizilmiş kadar ince olduğu için dalga geçerlerdi napalım onada botoks mu yapsaydık? Kızına kendini savunmayı öğreteceksin. Çünkü bu durumlar yetişkinlikde bile yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yılBir karar almışsınız ve yapmışsınız, kızınız da mutlu zaten bence keşkeleriniz olmamalı.
Akran zorbalığı ciddi bir travma sebebi, dolayısıyla sürekli kaş aldırmaktansa kızınızı olduğu gibi görünmekten gurur duyması konusunda cesaretlendirmeniz, yanlış olanın o zorbalığı yapanların davranışları olduğu konusunda bilgilendirmeniz, hatta zorbalığa maruz kaldığında gerekirse -haklıyken haksız konuma düşmemek şartıyla- mücadeleci olması gerektiği konusunda yönlendirmeniz ve her şartta çocuğunuza güvenerek onun arkasında durmaya devam etmeniz daha doğru olur diye düşünüyorum. Bu sayede özgüvenini pekiştirerek daha kalıcı bir çözüm bulursunuz.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
33Cevap
+1 yılİnsan 7 sinde neyse 70 inde odur. İlkokulda bu davranışa başlayan çocuk 50 sinde de aynı davranıcak. Kızınızı görünüşten dışlıyolardır kesin. Ben ilkokulda dişimden, kulağımın kepçeliğinden çok dışlandım. Sınıfa güzel kız gelirdi beni dışlayan kızlar onun başına toplanırdı 😂 şu an 22 yaşındayız, ilkokul hocam eski çocukları toplayıp whatsap grubu kurdu, beni de ekledi. şu an bile hiçkimse benle konuşmuyor ki ben dış görünüş olarak onlardan bin kat öndeyim şu an. Hocam geçen gün çocuklara fotoğrafımı göstermiş, ne kadar değişmiş diye. Hepsi şhop diye iftira atmış 😂 Bana öyle davrandıkları için şu an bile yeni biriyle tanışırken acaba merhaba desem dışlar mı diye düşünüyorum 😔 Dünya acımasız. Böyle pis bir dünyaya asla çocuk getirmeyeceğim..
30 Yorumla
+1 yılBence ona bir psikolojik okuyan üniversite de psikolojik okuyan bir abla aç Arkasası bul 4-5 gün ona psikolojik destek verip okuluna değişirken yA da sınıfı değiştir sınıf değişse de çözüm olmaz okul değişmesi gerek o arkadas ortamında kızın derslerine odaklanmaz gelşsemez arkqdws ortamı o yaşlarda cok önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanında aynı durumu ben de yaşadım ve annem kaşlarımı almama izin vermiyordu gür çıkar diye daha ne kadar gür olacaksa. Kendimden nefret ediyordum, o zamanlarımda asla fotoğraf çekinmezdim hep kendimi geri çekerdim. başkaları bir şey demese de ben kendimi öyle kötü hissediyordum. Annem izin vermediği için hala çok kızgınım kendim haberi olmadan almıştım sonra
Bence siz iyi bir şey yapmışsınız30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver böyle şeylere takılmayın. Hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var. Kaşlarının ortası kalsaydı ve psikolojisi bozulsaydı hiç toparlayamayabilirdiniz kızınızı. Küçük diye öyle şeyler düşünmeyin. Temizlik vb yapın. Sonuçta orada olmaması gereken tüyler bebekken yeni doğan bebeklerde de öyledir siz şekil vericeksiniz. Burada da bir kız çocuğunun bacaklarındakiler dikkat çekiciydi almışlardı. Sorun etme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAh kuzum ya kıyamam🥹 Bence kendinizi kötü hissetmeyin sorun sizde veya kızınızda değil, çocuğuna görgü nedir öğretememiş olan ailelerde. Okullarda akran zorbalığı maalesef ki yaygın ve önüne geçmek imkansız. Eğitim ailede başlar bunun kötü bir davranış olduğunu aileler evde öğretmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO çocukları terbiye edenler tedavi görmeli ki bu tür saldırgan çocuklar yetiştiriyorlar. Nefret ediyorum bu kadar sorumsuz ve vurdumduymaz insanlardan. Önemli olan ödev ders değil çocukları terbiyeli yetiştirmek. Bunlar büyüyünce meslek sahibi olsa ne olur ki insan olarak yetiştirilmedikten sonra
00 Yorumla
u +1 yılAkran zorbalığına uğradığı için sadece kaş ortası sadece alınmış tarafınızdan. Ve bu durumu önlemeyi başarmışsınız. Kötü anne olduğunuzu düşünmüyorum aksine çocuk psikolojini anladığınız için çabaladığınız için tebrik ederim. 🌸
10 YorumlaKaş nedir ki. Çocuğun psikolojisi önemli. Ben 36 yaşında erkek olarak kaş ortasını alıyorum. Hatta berabere gidince kenarlarındanda alıyorum. Görüntümun güzel oluşu bana özgüven veriyor. Bu konuda herkes sana destek verir.
10 Yorumla
+1 yılÇok memnun kaldıysa sorun yok demektir. Bide kaşının ortasına karıncayağı sürün. Kıl köklerini inceltip bitiriyomuş. Çocuk olduğu için kıl kökleri çok gelişmeden tezden biter diye düşünüyorum. Sağlıkla kalın inşallah 🤗
00 YorumlaO kadar küçük ki kıyamam ona. Çocuklar çok acımasızlar maalesef görüntüyle dalga geçmek hoşlarına gidiyor. Aslında yanlış çözüm olmuş ama almışsınız artık o kafasında bitirmiştir meseleyi tekrar almayın arkadaşlarıda unutur
00 Yorumla
+1 yılHayır gayet güzel bir annesin yaptığın da güzel olmuş ancak biraz da ona özguven aşıla çünkü özgüvensizlik çocuk yaşların da başlıyor birde kendini savunmasını öğret bıktım bu çocuklarını böyle yetiştiren ailelerden ( okuldaki çocuklar için diyorum )
00 YorumlaDoğru yaptın?
Herkesin vücudun farklıdır.
Kezban, kıllı, erkek Fatma gibi lakaplar takılan sürkeli hor görulen ve dışlanan kişi olmaktansa kıllarını alması en iyisidir.
Sen süper bir annesin.00 Yorumlasen guzel annesın.. ellerıne saglık.. olsun alsanda bırsey olmaz. sen cocugun uzulmesın dıye yaptın. ve ayrıca o sınıfta aıleler nasıl cocuk yetıstırdıklerıde ortada.. cocukların gunahı yok aılelerınde cunku. yanı dıyecegım uzulme neolur..
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan mutlu olması kendimi özgüvenli hissetmesi ama sınıfın öğrencilerinin aileleri ile öğretmenin konuşması lazım öğretmen biraz zayıf kalmış bu konuda
10 Yorumla
+1 yılYani biraz erken ama zorbalık görmesinden iyidir
Asla kötü anne olmaz ilgisiz anne olur ve siz yeterince ipgilisiniz size bende bur evlat olarak teşekkür ediyorum Anneler iyi ki var ❤️🔥00 Yorumla
+1 yılOkula başlamadan alsaydın keşke şimdi almış diye konuşurlar. Kızın mutluysa sorun yok. Fiziksel özelliklerini beğenmeyip özgüvensiz içe kapanık yaşamaktansa sorunu uygun yolla çözmek gerek
00 Yorumla
+1 yılKötü olduğunu düşünmüyorum. Kızını mutlu edecek şeyi yapmışsın, iyi yapmışsın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKötü yapmamışsınız ama bence yine de çocuğunuzun okulunu değiştirmeyi düşünün, bugün kaş olayı halletmiş olabilirsiniz ama yarın başka bir dalga konusuyla gelebilir. En azından çocukluk travması olarak kalmasın.
00 YorumlaBence mantıklı en bir yol elbet bir gün alacak kaşlarını birqz erken olmuş ama çocuk daha özgüvenli hisseder bence
00 YorumlaSen muhteşem bir annesin, öğretmenin sınıfta olan bütün öğrencilerin aileleriyle konuşsa çok iyi olur belki öğrencilerin davranışları düzelir
00 Yorumla
+1 yılNe olacak ama eziklik hissetmesin ona hissettime sen yaşadın o yaşamasın gerekirse kavga et sende de
00 Yorumla
+1 yılBence ona zorbalığa karşı nasıl durması gerektiğini ögretseydiniz daha iyi olurdu.
Problemlerden kaçmak yerine çozmek daha cazip geliyor.00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 448 cevap paylaştı. Gayet doğru davranış, çocuklar o yaşlarda birbirlerine karşı çok acımasızlar. Dalga konusu olmadan halletmen güzel olmuş 👍
00 YorumlaKötü bir şey değil ki bu, aynı durumda olsam aynısı yapardım ben de
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Çok üzüldüm sizin adınıza ve kızınızın adına. Hayat işte böyle insanlar olacak her daim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAmacınızın kötü olmadığını biliyorum ama bence öyle yaparak kızınıza insanların düşüncelerine, söylediklerine göre hareket etmesini öğretmiş oldunuz. Kızınıza bunun yerine insanlar istiyor diye değil de sadece kendi isterse kendinde değişiklik yapabileceğini öğretmeliydiniz. Çünkü bu şekilde ilerleyen yaşlarında özgüven eksiklikleri, utangaçlık gibi sıkıntılara yol açabilir. Bakın çok küçük bir davranış bile bir insanın psikolojisini değiştirmeye yetiyor.
00 YorumlaElinize sağlık, bir dönem ben de aynı durumdan muzdariptim
00 Yorumla
+1 yılHayır elbette değilsiniz. Çok inceltmediğiniz sürece bir problem yok bunda.
00 YorumlaBilemedim ya.. sıkıntı durum düşüncen iyi ama insanlardan tiksiniyorum ne diye böyle iğrençler
00 Yorumla
+1 yılanne yüreği her zaman doğru karar verir. anne yüreği kadar saf bir merkez yok.
00 Yorumladogru bir karar burada suclu o cocuklarin ailesi iciniz rahat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sırf bu yüzden çok cektim iyi yapmışsınız zaten alacak eninde sonunda erken olması sorun değil ve ortasını almıssınız zaten özgüveni yerine gelir süpersiniz🥰🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılOzguveni ve psikolojisinin sagligi icin almaniz iyi olmus bence
00 Yorumla
+1 yılHayır. Kızınızı zorbaliktan kurtarmışsiniz. Tebrikler
00 Yorumla
+1 yılYo ortasini bende lazer yaptirdim daha smooth bi goruntu olusuyor
00 Yorumlaİyi etmişsin, çocukken maruz kalınan zorbalıklar ömür boyu travma olarak kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılKeske siz değilde bunu zorbalık yapan çocukların ailesi çözseydi en azından çocuklarına her şeyle dalga gecilmeyecegini ogretselerdi
00 YorumlaSen çok güzel annesin zorbalığa uğrayan biri olarak ki sizde uğramışsınız ne kadar kötü bir şey olduğunu o duyguları biliyorsunuz daha çocuk dalga geçenlerde çocuk bilmiyorlar çok kötü bir şey olduğunu kaş sonuçta düzeltin komple kaşlarını
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence iyi yapmışsınız. Karınca yağı sürerseniz tekrar çıkmasını da engellersiniz. Anne olarak onu düşünmeniz güzel bir şey.
00 YorumlaSiz mükemmel bir annesiniz benzer durumları ben de küçükken yaşamıştım ve ailem izin vermiyordu buna okula her gittiğimde ezik hissederdim hala da özgüvensizliğim geçmedi
03 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı şeyleri yaşadım maalesef. Bir arkadas görüşünde mücadele etmeyi öğrenmelisiniz demiş haklı olarak. Degistiremeyecegi bir şey olsa o zaman nasıl müdahale ederdim bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
En iyisini yapmışsınız kuzenim ortaokula gidiyor onunda kasları birleşik annesi almasına izin vermiyor ve bundan çok utanıyor kızınızın düşüncelerine önem vermeniz büyük bir şey
00 Yorumla
+1 yılHayır iyi bir annesin kızının kasları kalinmis zaten
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılDoğru yaptın kıl bu büyültme bukadar
04 Yorumla
Soran+1 yılKüçük ya daha ondan sonra içime dert oldu
- +1 yıl
Saçmalama temizlik o 🙄
Soran+1 yılDaha küçük ondan 3. Sınıf erken mi başladım diye düşündüm illaki ileriki yaşlarda normal
- +1 yıl
Hayır hayır iyisini yaptin
Mutlu olmuş
Sorun yok bence02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kendimi koruyamadım çocukken kizimda ben gibi olsun istemiyorum. Insallah olmaz...
+1 yılİyi yapmışsın mutlu etmek için sonuçta
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın onun mutluluğu dünyalara bedel benim icin
- +1 yıl
Sen de küçükken mi almıştım kendin
Soran+1 yılHayır ben almadım annem de daha küçüksün diye kızdı ben lisede filan aldım annem ona bile erken günah diye kızdı
- +1 yıl
Rahatsız ediciyse sorun değildir heralde
Sen çok iyi bir annesin
10 YorumlaFazlasıyla erken almışsınız daha yaşı çok küçük
00 Yorumla
+1 yıldogru olani yapmışsın cok bilmislere aldanma
00 YorumlaDoğru yapmışsınız
00 Yorumla
+1 yılSeni yerim ❤
Hayır sen çok tatlı bir annesin.00 Yorumlabir psikolog ile görüşün. daha faydalı olur
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yaptın. Yanlış bi durum yok
00 Yorumla Kızın mutlu olduysa problem yok
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın ama kızına özgüveni aşılamalısın
00 YorumlaAblacım çok, çok erken ya
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmışsın daha öncede yapsan iyi olurmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu diğer eşek sipalari da insan dogurmuyor mu yaa gayet doğru bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iyi annesin kızına soyle kimseyi takmasin umursamasin hayatı yasasin
00 Yorumla
+1 yılkaşları babasına çekmiş demek ki
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > İlkokula giden kızımın kaşlarını aldım. Ben kötü bir anne miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler