Yaşım 20. Eşimin ilk evliliğinden çocukları bizim ile kalıyor ve ben onlara annelik yapıyorum annelerinden çok ilgileniyorum gene bana anne demiyorlar neden? Anelik doğurmak değildir bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElbette doğurmakla anne olunmuyor ama o çocuklar annelerini tanıyıp bildikleri için sana anne dememeleri normal. Bence sen de kendini üzme bu konuda onların bir annesi zaten var, sen onların sadece ablası ol 🙏😊
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Demek zorunda değiller ki? sana saygılı olsunlar sevsinler yeter. teyze abla desin yine yeterli. sen eşinle mutlu ol gerisini boş ver. bunlarla gereksiz yere huzurunu bozma. büyüklerse zaten yarın öbür gün evlenir giderler. değillerse de zamana bırak içlerinden nasıl geliyorsa öyle yapsınlar. sen kocanla olan mutluluğuna bak huzurunu bozma.
10 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zaman içinde diyebilirler yani yeni anne olduğunuz yani evlendiğiniz için belki de alışma süreleri olabilir bunun doğrusu budur yani bende bir kadına çok kolay anne diyemezdim. ama bence zamana bırakın eminim ileride çok iyi anlaşabilirsiniz bu yüzden kendinizi üzmeyin bunun için
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musun bende kendime bunu çok sordum.. neden o o kadar insan varken neden ondan vazgeçemiyorsun ben çok dua ettim.. Camiye gidip rabbimden onu dilediğim günleri mi sayayım bir Aile kuralim diye kendimi. Çabaladığımı mı çok imkansızdık tam herşeu bitti deyip vazgeçtiğim Anda onu görüyordum karşımda çok ağlarım çok üzüldüm Ama umudumu asla kaybetmedim.. çünkü inandım onun bir bakışından bir yürüyüşünden bile kendimle ilgili birşeyler çıkarttım tek kelime söz etmesi içine yıllarımı verdim ve boşandı sonunda Evli mutlunuz çocuklarımızla sadece Anne demiyorlar o kadar Ama inan ki ben çok fedakarlık yaptım bu evlilik olsun diye çok şeyden vazgeçtim😞
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Eğer ki çok küçük değillerse sana anne dememek için ellerinden geleni yaparlar. Bu konuda eşin sana çok yardımcı olmalıdır. Yoksa çocuklar sana zorluk çıkarabilirler.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
25Cevap
+1 yılanne demelerine gerek var mı sence? sana saygı duyup değer veriyorlarsa yeterli bence, anne demek o kadar kolay değil herkese özellikle çocuklar için, hem gerçek annelerine anne diyorlar da noluyor sen daha çok ilgileniyormuşsun kıymetini bilsinler yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Bana kızıyorsunuz evet fakat, Anne şefkati herkes veremez.. ben onlara bakarken bile bir “evlat” bir “can’ım” gibi bakıyorum Annesi varoşun teki Kezban gibi giyiniyor çocukları kısıtlıyor bunu içmeyin yemeyin zararlı diye burayı gezemezsiniz diyor fakat ben (fedakar bir anne gibi yemeyip yediriyorum tehlikeli bir yere mi gitmek istiyorlar onlarla beraber gidiyorum ki görsünler hayati öğrensinler tıpkı bir Arkadaş-Dost gibi kaliteli giyiniyorum onlar ne isterse hemen alıyorum yanımda istedikleri gibi konuşabiliyorlar küfür bile etseler kızmıyorum yan yanayken..” babası beni bu yüzden seçti işte gerçek anne bence böyle olmalı.. o kadında olmayan güzellik güzel kalp demek bendeydi. O yüzden ben Anne kelimesiniz hak ediyorum onlara bir gram fesat bakmadım kötü davranmadım kırmamak için elimden geleni yaptım 1. Yıldır evliyim evli olduğumdan beri benle yaşıyorlar Anne kelimesi bana çok mu onu söyle? O kokmuş annesi g.. bersin:)
+1 yılbence anne dememerli sorun değil. çünkü ileride inş kendi çocuğun olursa onlar sana anne derler. boş ver abla demeleri daha iyi..
12 Yorumla- +1 yıl
Bana kızıyorsunuz evet fakat, Anne şefkati herkes veremez.. ben onlara bakarken bile bir “evlat” bir “can’ım” gibi bakıyorum Annesi varoşun teki Kezban gibi giyiniyor çocukları kısıtlıyor bunu içmeyin yemeyin zararlı diye burayı gezemezsiniz diyor fakat ben (fedakar bir anne gibi yemeyip yediriyorum tehlikeli bir yere mi gitmek istiyorlar onlarla beraber gidiyorum ki görsünler hayati öğrensinler tıpkı bir Arkadaş-Dost gibi kaliteli giyiniyorum onlar ne isterse hemen alıyorum yanımda istedikleri gibi konuşabiliyorlar küfür bile etseler kızmıyorum yan yanayken..” babası beni bu yüzden seçti işte gerçek anne bence böyle olmalı.. o kadında olmayan güzellik güzel kalp demek bendeydi. O yüzden ben Anne kelimesiniz hak ediyorum onlara bir gram fesat bakmadım kötü davranmadım kırmamak için elimden geleni yaptım 1. Yıldır evliyim evli olduğumdan beri benle yaşıyorlar Anne kelimesi bana çok mu onu söyle? O kokmuş annesi g.. bersin:) Doğuran değil bakan annedir.
- +1 yıl
yarın bir gün çocuğun olduğunda inan bu cocuklara yaptığın gibi ona da annelik yaparsın. anne dememeleri kendileri haybederler. burada sana kızmadım. sadece çok takmışsın anne olayına. bırak demesinler. iyiliği kendin için yap. Allah için yap. desinler diye yapma demek istiyorum. anladın mı güzel kadın. tatlı kadın. kaç yaşındalar ki? senin bu bebeler
İnsanlar evlenir, anlasamayabilirler.
Ama olan çocuklara olur.
Kolay değil küçücük canları ile hangi psikolojideler annesi ile babası boşanmis yetmemiş babalarını başkası ile paylaşıyorlar eminim iyi bir annesinizdir ama zamanla olacak seyler bunlar.
Biraz sabır.00 Yorumla
+1 yılAnne dedikleri birisi var zaten hayatlarında.. .. çocuk kalbi bu.. başka birine daha neden anne desin ki. onlari bu ikileme sokarak. zaten yeterince yorgun kalplerini daha fazla yormayın.. varsın demesinler..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız biraz ama, düşünsenize Annesi kola içemezsin zararlı der ben al biraz ye iç derim. Annesi parka tek gönderir ben onlarla çocuk olup parkta oynarım.. anneleri benim kadar ilgilenemez benim daha çocuk olmadığı için çok ilgileniyorum.. Annesi bakımsız sarımsak ağzı kokar boyu kısa sıska bir şey ben boylu fiziği toplu süslü bakımlı genç bir kızım sen olsan hangimizi anne seçerdin bir düşün bakalım.. doğuran anne değildir bakan annedir “bence”.
+1 yılAnne bakan büyütendir. Adı üstünde daha çocuk. Anne ve babası ayrı. Kim bilir neler yaşıyor. Sence seni annesi yerine koyabilir mi hemen? Koyamaz. Çocuk senin gibi düşünemez bacım. Mantıklı yaklaş olaya. Çocuk gibi düşün.
017 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız biraz ama, düşünsenize Annesi kola içemezsin zararlı der ben al biraz ye iç derim. Annesi parka tek gönderir ben onlarla çocuk olup parkta oynarım.. anneleri benim kadar ilgilenemez benim daha çocuk olmadığı için çok ilgileniyorum.. Annesi bakımsız sarımsak ağzı kokar boyu kısa sıska bir şey ben boylu fiziği toplu süslü bakımlı genç bir kızım sen olsan hangimizi anne seçerdin bir düşün bakalım.. doğuran anne değildir bakan annedir “bence”.
- +1 yıl
Bu nasıl bir kafa yapısı ya? Neymiş bakımsızmış ağzı sarımsak kokuyormuş da falan filan. Şaka mısın ablacım? Güzelsen güzelsin, senin güzelliğini napsın çocuklar? Anne ne olursa olsun annedir, eğer çocuğun kendi içinden gelmezse de hiç bir zaman seni annesinin yerine koymaz. Bunu bu şekil yazman çok irite edici. Güzelsen kocana güzelsin, çocukları alet etme şuna
- +1 yıl
Ya ilk cümleden zaten faka basmışsın annesi zararlı diye kola içmesine izin vermiyorsa bunun nesi kötü? Sırf seni sevsinler diye onlara zarar verecek bir şeyi tüketmelerine izin mi vereceksin? Peki anne olmanın ağzının sarımsak kokup kokmaması, bakımlı, genç, güzel olmak gibi unsurlarla ilgili olduğunu sana kim öğretti! Böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten? Bence anne olabilmek için fazla toysun. Ayrıca gerçek anneleri onlara karşı bir kusur işlemediyse tabii ki anneleri varken sana anne demezler sırf bunun için mi onlarla ilgileniyorsun acaba?
- +1 yıl
20 yaşında gelişimini tamamlamadan çocuklu, bilmem kaç yaşında adamla evlenince böyle oluyor demekki. Djshsk üzücü
- +1 yıl
Çok gençsin olgunluk olarak tam oturmadığını düşünüyorum. Anne kavramının dış görünüşle alakalı olmadığını kavraman lazım ve bir tavsiye olarak lütfen biraz özeleştiri yap ve kendini geliştirme bak. Sonra anne olmaya çalışırsın. Çocukları eğlendiriyor olmak onları seni anneleri yerine koyacağı anlamına gelmez
- +1 yıl
@Lilith_me Bana kızıyorsunuz evet fakat, Anne şefkati herkes veremez.. ben onlara bakarken bile bir “evlat” bir “can’ım” gibi bakıyorum Annesi varoşun teki Kezban gibi giyiniyor çocukları kısıtlıyor bunu içmeyin yemeyin zararlı diye burayı gezemezsiniz diyor fakat ben (fedakar bir anne gibi yemeyip yediriyorum tehlikeli bir yere mi gitmek istiyorlar onlarla beraber gidiyorum ki görsünler hayati öğrensinler tıpkı bir Arkadaş-Dost gibi kaliteli giyiniyorum onlar ne isterse hemen alıyorum yanımda istedikleri gibi konuşabiliyorlar küfür bile etseler kızmıyorum yan yanayken..” babası beni bu yüzden seçti işte gerçek anne bence böyle olmalı.. o kadında olmayan güzellik güzel kalp demek bendeydi. O yüzden ben Anne kelimesiniz hak ediyorum onlara bir gram fesat bakmadım kötü davranmadım kırmamak için elimden geleni yaptım 1. Yıldır evliyim evli olduğumdan beri benle yaşıyorlar Anne kelimesi bana çok mu onu söyle? O kokmuş annesi g.. bersin:) Doğuran değil bakan annedir.
- +1 yıl
“Kokmuş annesi g*ebersin” ? Gerçek yüzünü kocana, çocuklara gösterseydin kaç saniye daha yanında duracaklardı acaba.
- +1 yıl
@Mustafaaa55 boş ver kardeşim en zor şey cahil bir insanı doğru bildiği düşünceden vazgeçirmeye çalışmaktır. Zamanla öğrenir
- +1 yıl
@Mustafaaa55 @bybars01 bakın beyler. Şimdi kız kendince haklı. Hem hem cinsini kıskanıyor, hem de kendine emek verdiği çocuklar anne desin istiyor. Hem cinsini şöyle kıskanıyor. Bu çocuklara annelik, yapmadi. Ben yapıyorum diye. Ona da anlayış göstermek lazım. Yalnız düşünce yapısı ve yaklaşımı yanlış. Bu da tecrübesiz liginden kaynaklı. Fazla yüklenmeye gerek yok
- +1 yıl
Bana daha çok ego gibi geldi. 20 yaşına gelmiş birinden annelik kavramını tam bilmesini bekleyemeyiz önünde daha yıllar var öğrenecektir ona bir şey diyemem. Ancak başka insanları aşağılamamayı özellikle dış görünüşüyle yargılamamayı şimdiye kadar öğrenmesi gerekirdi diye düşününüyorum
- +1 yıl
@bybars01 düşüncene hak veriyorum. Neye kızdığının da farkındayım. Mevzu onun farkında olması ve değil. Bazen bir insana ne dersen de. Bir kulağından girer ötekinden çıkar. Yapısı bu. Sen burada kendini parçalasan da onun düşünceleri değişmeyecek. Kendini tanimadin biri için yıpratmana gerek yok sadece. Tavsiyeni verdin anlamıyor mu? Salla gitsin 😄
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Herkese aynı cevabı kopyalayıp yapıştırmış olayın gerçekliğini de sorgulayacak kadar işsiz/ dertsiz değilim. Herkes nası biliyorsa öyle yapsın
- +1 yıl
"Annesi varoşun teki Kezban gibi giyiniyor"
" tehlikeli bir yere mi gitmek istiyorlar onlarla beraber gidiyorum"
"tıpkı bir Arkadaş-Dost gibi kaliteli giyiniyorum onlar ne isterse hemen alıyorum yanımda istedikleri gibi konuşabiliyorlar küfür bile etseler kızmıyorum yan yanayken..”
"O kokmuş annesi g.. bersin"
Sen gerçekten toy birisin ve o çocukların gerçek annelerini kıskanıyorsun ne demek g.. bersin? Bu nasıl bir kindir istediğin kadar kendini öv çok iğrenç bir kalbin var sen bu yaşta niye gidip dul bir adamla evlendin de çocuklarına anne olmaya kalkıştın ki zaten! Allah seni ıslah etsin ne diyeyim başka
+1 yılMerhaba
Anneleri var sana neden anne desinler. Kendileri istemediği sürece kimin annelik yaptığının bir önemi yok. Benim eşimin de var ama asla böyle bir beklentim olmadı olamazda. Çocukları boşanıyorlar öyle bir hakkın yok
00 YorumlaNiye anne desinler annesi değilsin
Anne dememeleri daha sağlıklı onlar için
Fakat şefkatle bir anne gibi göz kulak olabilirsin bunlar farklı şeyler01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılEvet. Aynı zaman da her ilgi gösterene de anne demek değildir.
Bende başkasına anne demem. Özellikle evlendiğimde hayatta demem. Kayinvalidd ıyidir.
Onlar da sana anne demek zorunda değil.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılCanım sen daha çocuksun ne anneliği yapıyorsun
35 Yorumla- +1 yıl
Verir verir 14 ünde de verir ama nasıl bakarsın meçhul sonra doğurup doğurup ben hayatımı yaşayamadım çocuk anne oldum der kocadan kocaya kaçarsın
- +1 yıl
Resmi olarak çocuk değilsin de kafan ergen. Bu yaşta çocuklu ile evlenmişsin anne demelerini bekliyorsun 🤣
- +1 yıl
Olgun demek için kaç yaşında olmak gerekiyor? 20 yaş çocuk ise
- +1 yıl
@Verrücktes1Mädchen olgunluk yaşla olmaz. 18 20 yaşında 2 palavraya kanıp cocuklu erkekle evleniyorsa olgun olmaz. ergence hayallerle evlenmiş. cocuklu insanla evlenmek kolay birşeymi sanıyorsun? ya da sen evliliği aşığım seviyorumla mı olur sanıyorsun?
+1 yılSabrına ve alçak gönüllüğüne helal olsun. Yaş 20 onca güzellik varken kendini büyük bir sorumluluğa atmışsın. Varsın demesinler sen yine insanlığını asla kaybetme..
00 Yorumla
+1 yılAnne dememesi çok normal, bence bunda alınacak bir şey yok, içinden ne geliyorsa onu desin. Sen ona bu rahatlığı verirsen sana daha çok yaklaşabilir bence.
00 YorumlaÇünkü annelerinin yerini dolduramazsın. Bende olsam bende anne demezdim, çünkü insanın 1 tane annesi ve babası olur
02 Yorumla- +1 yıl
Bana kızıyorsunuz evet fakat, Anne şefkati herkes veremez.. ben onlara bakarken bile bir “evlat” bir “can’ım” gibi bakıyorum Annesi varoşun teki Kezban gibi giyiniyor çocukları kısıtlıyor bunu içmeyin yemeyin zararlı diye burayı gezemezsiniz diyor fakat ben (fedakar bir anne gibi yemeyip yediriyorum tehlikeli bir yere mi gitmek istiyorlar onlarla beraber gidiyorum ki görsünler hayati öğrensinler tıpkı bir Arkadaş-Dost gibi kaliteli giyiniyorum onlar ne isterse hemen alıyorum yanımda istedikleri gibi konuşabiliyorlar küfür bile etseler kızmıyorum yan yanayken..” babası beni bu yüzden seçti işte gerçek anne bence böyle olmalı.. o kadında olmayan güzellik güzel kalp demek bendeydi. O yüzden ben Anne kelimesiniz hak ediyorum onlara bir gram fesat bakmadım kötü davranmadım kırmamak için elimden geleni yaptım 1. Yıldır evliyim evli olduğumdan beri benle yaşıyorlar Anne kelimesi bana çok mu onu söyle? O kokmuş annesi g.. bersin:) Doğuran değil bakan annedir.
- +1 yıl
Tamam katılıyorum haklısın. Eşin'in ilk evliliğinden çocukları varsa onlara bakmak zorundasın. Bir anne gibi davranırsın gerekirse abla olursun. Ama anne demelerini zorlamamalısın. Demek isterleseler derler. Demek istemezlerse demezler. Sen anneliği yap onların suçu veya hatası yok.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaşındaki bir insan bana ne kadar bakarsa baksın ben ona anne demem. Biyolojik annem var. Sadece ona anne derim sana anca abla, teyze denebilir
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Yaptığın şeyler elbette çok güzel ve olması gereken özen kimse bu konuda hakkını yiyemez ancak çocuklar açısından bakmıyorsun.
Öz annen Ne kadar kötü olursa olsun bir anda gelip babanın eşi olan insana anne diyemezsin. Verdiğin şefkati sevgiyi görürler ancak anne yerine koymak başka bir şey. Belki kendi anneleri tarafından baskı altında tutuyorlar belki kendi içlerinden gelmiyor, çekiniyor bilemeyiz. Sırf anne dememelerini kafana takma bence
+1 yılOnlar daha çocuk, gerçekten annesinden daha çok ilgileniyorsan, ileride bazı şeyleri fark edip, sana anne derler. Ama şu anda seni annelerinin yerine koyabileceklerini sanmıyorum.
00 YorumlaAbartılacak bir konu değil. Sadece çocuklar kendilerini size yakın hissetsinler, sizi sevsinler o önemli. İllaki anne demek zorunda değiller.
01 Yorumla- +1 yıl
Annelik doğurmak değildir tabiki haklısın ama onları doğuran kişi hala yaşıyorsa veya kendilerini hazır hissetmiyorlarsa üsteleme..
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl- + Sevdiğim adam evli diye soru sormuştun. Bizi mi kekliyorsun burada?
10 Yorumla
+1 yılSenmi doğurdun ki anne desinler anneleri yokmu sırf bunu demeleri içinmi o çocuklara bakıyorsun
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında çocuklu bir adamla evlenmek? Neden kendine bunu yaptın
01 Yorumla- +1 yıl
Biliyor musun bende kendime bunu çok sordum.. neden o o kadar insan varken neden ondan vazgeçemiyorsun ben çok dua ettim.. Camiye gidip rabbimden onu dilediğim günleri mi sayayım bir Aile kuralim diye kendimi. Çabaladığımı mı çok imkansızdık tam herşeu bitti deyip vazgeçtiğim Anda onu görüyordum karşımda çok ağlarım çok üzüldüm Ama umudumu asla kaybetmedim.. çünkü inandım onun bir bakışından bir yürüyüşünden bile kendimle ilgili birşeyler çıkarttım tek kelime söz etmesi içine yıllarımı verdim ve boşandı sonunda Evli mutlunuz çocuklarımızla sadece Anne demiyorlar o kadar Ama inan ki ben çok fedakarlık yaptım bu evlilik olsun diye çok şeyden vazgeçtim😞
+1 yılKızım derdin neydi çocuklu adamla 20 yaşında evlendin ne yaşıyonuz siz içinizde ya
01 Yorumla- +1 yıl
Annelik doğurmaktadır, bu da kanıtı. İçgüdüsel bir şey olmalı ki hissetsinler. Saçma tezlerle kendinizi kandırmayın artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnaları doldurur onları zamanla sen ne kadar fedakarlık yapsan da çok tehlikelidi bir işe bulasmissin annelerine gönder sen niye bakıyorsun kocamış herif ile evlen çocuklarına vak ay kafsiz misiniz ssiz ya
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılNeden anne desinler? Bakıyor olman anne olman anlamına gelmiyor. Onların zaten bir annesi var.
01 Yorumla- +1 yıl
Kendi annesi varken başka birine anne demek o anneye hakarettir bence.
02 Yorumla- +1 yıl
Çocuk & Ebeveyn konusunda 671 cevap paylaştı. Anne dememeleri normal. Anneleri var zaten. Hemen doğur. Doğurduğun sana anne der.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılZaman istiyor bence onlar için de kolay değil eminim çok iyi bir annesiniz.
00 YorumlaBu kadar gençken çoluklu çocuklu adamı niye tercih ettin ki?
00 Yorumla
+1 yılSizi kabullenmekeri zaman alır Anne hala Anne leri ile görüsüyorlarsa işiniz zor !!!
00 Yorumla
+1 yılAnnesi olan bi çocuk neden size anne desinki zaten.
00 Yorumla
+1 yılAnneleri değilsin çünkü onların zaten bir anneleri var
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında ikinci evlilik mi senin ki yoksa evli biriyle mi evlendin
00 Yorumla
+1 yılAnneleri hayattayken başka birine anne demeleri saçma
00 Yorumla
+1 yılYeni evliysen dememesi normal kolay değil öyle anne demek ama zamanla alışırlar
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir beklenti içerisine girmen yanlış..
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Öncelikle kızmak değil sadece beklentinin yanlış olduğunu ifade ettim.. Senin çocuklara karşı duruşun, yaklaşımın ve düşünce tarzın çok zarif.. Lakin sen onları o şekilde görüyor ve değerlendiriyorsun diye onlarında sana bu şekilde yaklaşmasını beklemek mantıklı değil.. Sana değer verirler, seni severler ama o yaştaki çocukların annelik kavramı üzerine ne kadar bilinçli olmalarını bekleyebilirsin ki.. Sen beklenti içerisine girmeden içinden geldiği gibi onlara yaklaşırsın, onların sana yaklaşımı ve söylemleri zaman içerisinde oturur..
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılYirmi yasinda çocuklu bırıyle evlencek kadar beyin uyuşmuş ise bunada alıştır
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
arkadaşım erkeklerin ne sectiğinin önemi yok çünkü erkek kaç yaşında olursa olsun isterse 10 çocugu olsun her zaman genc ve bekar kızları tercih eder. söylediklerinin önemi yok ister fiziğin ister bilmem neyin. 20 yaşında bi kızın cocuklu erkekle evlenmesi sacma kimbilie adam kaç yaşında. aşığım diye atlıyorsunuz hemen
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşları büyik ise demezler , dememesinde Anormallik bi neden yok bence
00 Yorumla
+1 yılDaha çok gençsin bence ondan ben de yirmi yaşındayım mesela 15-16 gibisin diyorlar sen de minyon tipliysen ondan olabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
Çocuk & Ebeveyn konusunda 947 cevap paylaştı. Çocukların yaşı büyükse demezler seviyorlardır ama cekiniyorlardir
00 YorumlaGerçekten bir vefayı hak ediyorsunuz yerinizde başkası olsa yapmazdı bence tebrik ederim
00 Yorumla
+1 yılHarika bir kadınsın 😍😍😍 bence zamanla seni kabullenirler
00 Yorumla
+1 yılÇocukluktan beri bakmıyorsan
Niy3 desin02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Onların bir annesi var
Eher dediğin kadar iyi kalpli olsaydın
Niye demiyorlar diye hırs yapmaz
Annelerini kıskanmazdın
+1 yıl20 yaşında nasıl kendine böyle yazık edersin
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
ben çocuklar açısından demedim senin için söyledim. 20 yaşındasın daha evlenmek için bile erkenken sen başkasından çocğu olan biriyle evlendin. yarın öbür gün çok pişman olabilirsin.
+1 yılBen olsam ben de demem anne bambaşka bir kavram.
00 YorumlaÇocukların yaşları kaç peki
00 Yorumla
+1 yılDur bakalim acele etme daha dun geldin
00 Yorumla
+1 yılNiye desinler annesi değilsin
00 YorumlaAnne demelerini nie istiosun
00 Yorumla
+1 yılO çocuklar sana anne demek zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılO çocuklar bunu anlayabilir mi sence?
00 Yorumla
+1 yılAnneleri yerine niye sen bakıyorsun?
00 YorumlaAnneleri sag ise bekleme qnne demelerini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşları kaç peki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnesi yaşıyorsa, sana asla anne demezler.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO yaşta bu çileyi neden kabul ettin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlar için zor bir durum ama zamanla derler bence
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 955 cevap paylaştı. Belki ilerde derler ama şimdi dememeleri normal
00 Yorumla
+1 yılDemek zorunda değiller annesi değilsin
00 YorumlaBencede
00 Yorumla
+1 yılMecbur degiller
00 Yorumla
+1 yılBence dememeliler
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimin ilk evliliğinden çocuklarına bakıyorum ama bana anne demiyorlar. Neden böyleler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler