Bana göre çocuk yapmak bu kadar kolay olmamalı, belirli sağlık testleri ve koşulları sağlanırsa uygun görülmelidir.

Bana göre çocuk yapmak bu kadar kolay olmamalı, belirli sağlık testleri ve koşulları sağlanırsa uygun görülmelidir.

Kesinlikle getirilmeli bence. çünkü bazıları sırf çocuk yapmak için çocuk yapıyor yani kendilerini düşünmedikleri gibi o çocuğun da sağlığını ya da hayatını düşünmüyorlar sadece ve sadece evleniyor ve çocuk yapıyorlar bu yüzden de zaten nüfus kontrol edilemiyor. bence kesinlikle sağlık kontrolü getirilmeli bu daha faydalı olur bence çoğu kişi için.
Kesinlikle yapılması gereken bir şey. Canı sıkılan kedi misali çocuk getiriyor üstelik çoğu da azla yetinmiyor. Yahu bir dur. Birini büyüt, yetiştir hele yeterince bilgi sahibi misin, hazır mısın ebeveyn olmaya bir ona karar verelim. Ama yok çoğu insan istemeden çocuk sahibi oluyor zaten. Burada bile kaç tane soru var bununla ilgili. Neyse yine dellenmeyeyim ben ¢

Aynen öyle bilinçli ebeveyn olması gerekir. Her şeyi geçtim sağlık açısından örneğin "SMA" hastalığı bunu çiftler test yaptırarak öğrenebiliyor. İnsanlarda cahil cesareti var ne olacak ki aman diyorlar ya da bizi bulmaz diye bir düşünceye giriyorlar.
+1 ve duyduğum bir bilgiye göre sma hastalığı akraba evliliği yapanların çocuğunda oluyormuş genelde. Ne kadar doğru bilemem o ayrı ama cehalet dendi mi akla ilk gelen toplum bizimki
Kesinlikle olmalı özellikle şu akraba evliliklerinde olmalı. Genden anneden babadan olan hastalıklar çocuklarda da görülüyor ama özellikle ruh sağlığı testi olsun.
Cevap
0Cevap
Kesinlikle öyle ama maalesef bunu kimse önemsemiyor çoğalmak insanlar için
çocuk oyuncağı haline gelmiş durumda
Bu çağın sorunu Cahil insanlara 1 dakika katlanamıyorum
Hahaha yok ya ben seçtim var aklı başında insanlar
😅
Getirilmeli. Gerçekten öyle herkes anne-baba olmayı hak etmiyor.
Evet nefes alır gibi çocuk alıyor millet
Kesinlikle şart mental olarak
Kesinlikle gerekli özellikle ruh sağlığı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?