Çocuğum babasız büyümesin diye eşimle tekrar birleştim ama anlaşamıyoruz. Hata mı yaptım?

sırf oğlumun psikolojisini düşündüğüm için bir araya gelmek istedim. babasız büyümek bir erkek çocuğunda derdin yaralar açar diye düşündüm hata ettim sanırım.

eşimden ayrılmıştım o istemişti boşanmayı pismişim düzensizmişim dağınıkmışım vs çocuğum da 8 aylıktı 1 yaşında bile değildi boşandık ama ben yalvar yakar tekrar bir araya gelmeye çalıştım sırf çocuk babasız büyümesin diye. dini nikahla bir araya geldik onun evine geçtim tekrar bana her fırsatta benden maddi manevi beklenti içine girme diyip duruyor. evdeki en ufak dağınıklığı düzensizliği dert ediyor ben öğretmenim bunarada.

kendisinin arabası olduğu halde çocuğu kreşe ben götürürüm. nafaka karşılığında beni bu eve geçirdi. zaten çocuğun maddi ihtiyaçları senin üstüne çünkü kirası 10 BİM olan evde oturuyon der. vs vs

siz ne diyordunız hata mı yapıyorum çocuk babasız büyümesin diye bu adamla birleşmekle?

Çocuğum babasız büyümesin diye eşimle tekrar birleştim ama anlaşamıyoruz. Hata mı yaptım?
Cevapla