Ben çocuk istemiyorum eşim anne olmak istiyorum bu duyguyu elimden almaya hakkın yok diyor ama ben istemiyorum haksızmıyım?
1 ay
Ben çocuk istemiyorum eşim annelik duygusunu elimden almaya hakkın yok diyor, haklı mı?

Görüş
13Görüş
Çocuk istemek ya da istememek bir haklılık meselesi değil. Ayrılın sorun çözülür, o çocuğunu başkasından yapar sen de hayatına devam edersin. Çocuk isteyen bir kadının hayatına girip onun çocuk sahibi olma arzusunu engellemen de doğru değil. Kısacası dükkanın önünü kapatma reis çekil oradan.
Yürü be kızım kim tutar seni, aynen katılıyorum koçum, git onal bunla flört et kızın gelecegini elinden alma
😂 😂 🎊👏👏👏👏👏
Eşinle evlenmeden önce bu konuyu konuşup, çocuk yapmama konusunda anlaşarak evlendiyseniz o zaman istememekte haklısın. Çünkü çocuk yapmama konusunda anlaşmışsınız. Plana sadık kalmayan eşin olmuş.
Eğer ki çocuk konusunu evlenmeden önce konuşmadıysan ve şimdi istemediğini dile getiriyorsan dünyanın en haksız adamı olabilirsin. Çünkü anne olmak isteyen bir kadını bu haktan mahrum bırakamazsın.
Bu nasıl bir saçma savunma özrün kabahitin den büyük 🤣🤣🤣
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ savunma yaptığımı düşünmüyorum. Özürlük bir paragraf da yazmadım. Okuduğunuzu anlamakta sıkıntı var galiba. :)))
Zaten bende şu kadın milletinin mantık ile hareket etmesini anlamıyorum hep çelişki içinde kalıyorsunuz bir adım sonrs boşanmıp evlensin senin için ne kadar basit ve geniş düşünce
Sıkıntı yok mantık ile özür boşansın yazık ya
@ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ boşanıp evlensin diye bir yorum mu yaptım? Okuduğunuzu anladıktan sonra yazarsanız sevinirim. Komiksiniz. :))
Çocuk meselesi genelde baştan konuşulur ve bu meselenin konuşulmadığı ilişkiler evliliğe bağlanmamalıdır bana göre. Çünkü çok kritik ve belirleyici bir şey ve birbirini tanımakla da alakalı biraz. Çözüm kısmına gelirsek, bunun çözümü ya ikinizden biri ikna olacak ya da yollar ayrılacak.
Ayrılın o zmn. Sn kendi hayatına devam et o da başkasıyla evlenir ve anne olmuş olur sonuçta o anne olmak istiyor sn istemiyorsun bu böyle yürümez
Tabii ki eşin haklı çünkü her kadın anne olmayı ister diye düşünüyorum artı evlenmeden önce bunları konuşmuş olmanız lazım neden bugüne bıraktınız ki
İkinizde hazir olunca olmali he eger sen hic cocuk istemiyorsan evlenmeden once bunu ona soylemeliydin.
Haklı da siz bunu evlenmeden önce konuşmalıydınız. Çocuk istemediğini belirtmeliydin. Ona göre o da senle evlenmezdi. Onun anne oomak hakkı. Senin de çocuk istememek hakkın. Ya boşanacaksınız ya birisi hakkından fedakarlık yapacak.
Evlenmeden önce çocuk istemediğini belirttiysen sen haklısın, belirtmediysen eşin haklı
Ne kadar süre istemiyorsun peki, bir müddet mi? hiç mi?
Evlenmeden önce bunlari konuşmaliydiniz. Maddi durumunuz uygunsa yapin yahu
haksızsın çocuk için evlenilir başka evlilikte ne amacın var
Evlenmeden neden konismadinizcbunu bodoslama evlendiniz mi
baştan konuşmadığınız için eşin haklı şu an dostum
Evliliği güzelleştiren şey çocuktur aile olmanızı sağlar ☺️
Böyle bir düşüncen varsa evlenmeden önce eşine söyleyecektin. Bu tek başına alabileceğin bir karar mı
Haklı ama sende çocuk istemiyosan çocuk yapmak zorunda değilsin yani çözüm ayrılık kimse istemediği bi hayatı yaşamak zorunda değil diğeri yüzünden bb
Ilk başlarda belirtseydin belki evliliğe kadar da gitmezdi
Kral sen travma falan mi yaşadın da çocuk istemiyorsun yani biraz garip değil mi
Senden çocuk yapılmaz zaten kadın mantıklı düşünemiyor
Evlenmeden önce konuşmadınız mı?
Elbette eşin haklı
En İyi Görüş