5 yıllık evliyiz 3 yıldır çocuk istiyorum hayır diyor şimdi o istiyor ben istemiyorum hamile şimdi aldırmasını istiyorum nasıl olacak bu iş
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizinki oyun gibi olmuş artık sadece birbirinize inat yapıyorsun farkında mısınız çok saçma ya ilk önce işte ben istiyordum o istemiyordu şimdi o istiyor hamile ama ben istemiyorum maalesef ki çocuk öyle isteyince olacak isteyince gidecek bir şey değil
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilmem 3 yıl bana çocuk için neler çektirdi bu kadın şimdi mi bana çocuk verecek
En İyi Cevaplar
Allahın verdiği canı ancak Allah alır. sizin haddinizemidirki Anne karnındaki bir canlıyı öldürmek. Siz istesenizde istemesenizde o bebek dünyaya gelmelidir. Karnınızda bebeği taşıyacak kişi siz olsaydınız ilk yıl istermiydiniz, bence hayır. onun için bırakınız şöyle saçma sapan çocukça fikirleride eşinize yardımcı olunuz rahat bir hamilelik geçirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır çocuk istiyorum ben ya şimdi mi bana çocuk verecek
- +1 yıl
ne var bunda büyütecek anlayamıyoruz açıkçası. eşiniz ya da siz kısır olsaydınız, o zaman ne olacaktı ayrılacakmıydınız. Her anne ve baba ebeveyn olmaya hazırlıklı değildir. eşinizin kararlarına saygılı olmalısınız. sonuçta 9 ay karnında taşıyıp eziyet çekecek kişi o. biraz büyüyün artık.
+1 yıl3 yıldır istedim yapmadi simdi hamile kalinca da ben mi istemiyorum diyosun oyuncak mi bu kac yaşındasın sen ya koskoca insan olmussun ama kucuk çocuklar senden daha olgun bi zihniyete sahiptir bu karakterle esinden baska sana katlanan enayi bulamazsin kiymetini bil
02 Yorumla
Soran+1 yılMilletin çocuklarını öpmekle koklamakla geçen 3 yılım ne olacak
- +1 yıl
Kendi çocuğunu katletmen mi gerekiyor 3 yıl çocuksuz kaldın diyeç
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
5Cevap
Zihniyete bak ya pes !
Abi can o can eşine inat olsun diye kendi evladına bunu mu yapacaksın.
Yüce rabbim herkesin gönlüne göre versin.13 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl çocuk için ne çektim biliyor musun sen milletin çocuklarını öpmekle koklamakla geçen 3 yıl en son yeğenimi elimden aldılar bırak be çocuğu diye bana kızdılar bunu unutabilir miyim sence
Soran+1 yılOnu bunu bilmem abicim 3 yıl ne yaşadım kimse bilemez
+1 yılsen normal misin eşin o çocuğu aldırdıktan sonra senin yanında kalacak mı boşanma sebebi ağır nafaka sebebidir
052 Yorumla
Soran+1 yılUmrumda değil 3 yıl çocuk için ne çektim biliyor musun sen milletin çocuklarını öpmekle koklamakla geçen 3 yıl en son yeğenimi elimden aldılar bırak be çocuğu diye bana kızdılar bunu unutabilir miyim sence
- +1 yıl
ama yaptığın bir hata geri dönüşü olmaz ilişkinizde ve aile hayatınız biter bence neden 3 yıl istemedi düşün bence belkide istedi hamile kalamadı nereden biliyorsun yıllarca çocuğu olmayan çiftler var onların yerine koy kendini
Soran+1 yılYeğenim sürekli kucağıma aldığım için abim beni azarladı bana ağza alınmayacak sözler söyledi bunu unutabilirmiyim sence
- +1 yıl
abinle arana mesafe koy bence ablamın çocuğu olmasa ben sürekli kucağına alsa lafım olmaz abinle bir daha görüşme abi kardeş ilişkisini unutmuş abin
Soran+1 yılBırak sen abimi ya benim çocuğum olsaydı bu duruma düşermiydim
- +1 yıl
sizin zaten evlilik aşk bitmiş ben mesela evli olsam önce kendime güvence isterim sonra çocuk hayat böyle çocukla ortada kalacak hep annedir unutma
Soran+1 yılAşkın maşkın bittiği yok benim için gurur aşktan üstündür
Soran+1 yılben sana bişey sordum benim çocuğum olsaydı bu duruma düşermiydim
- +1 yıl
gurur yapıyorsan zaten aşık değilsin bırak gurur önde gelir laflarını sevsen gururu kenara bırakırsın
Soran+1 yıl3 yıl boyunca çektiklerim ne olacak
- +1 yıl
gene düşerdin
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılSonrakini
Soran+1 yıl* sondakini
- +1 yıl
sen bebeği aldır dedikten sonra seni terk ettiğinde çekeceklerini düşün bence ailen tarafından ayıplanacaksın arkadaş çevren tarafından ayıplanacaksın karın boş duracakmı sanıyorsun kocam bebeği aldır dedi aldırdım diyecek ailen tarafından dışlanacaksın
- +1 yıl
neyi anlamadın
Soran+1 yılSen bana şunu söyle lütfen 3 yıl boyunca çektiklerimi unutacakmıyım
- +1 yıl
3 yıl boyunca çektiklerin aklına bile gelmeyecek çocuğu kucağına aldıktan sonra senden karından bir can olacak
Soran+1 yılİçimde çocuk sevgisi kalmadı artık
- +1 yıl
varda daha çıkmadı bir kalp atışını dinle nasıl değişeceksin
Soran+1 yılÇok yoruldum be çocuk için
- +1 yıl
kaç gün önce öğrendin
Soran+1 yıl7 haftalık çocuk
- +1 yıl
doktora gidip kalp atışını dinlediniz mi
Soran+1 yılKalp atışı mı 😳
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılOlur mu ki 7 haftalık
- +1 yıl
6 haftadan sonra duyulabiliyormuş
Soran+1 yıl😍 öyle mi
- +1 yıl
10-12 normali ama bazen 6 haftadan sonra duyulabiliyormuş kalp atışı
Soran+1 yılKalp atışı diyince beni en hassas noktamdan vurdun
- +1 yıl
herkesin hasass noktası budur
Soran+1 yıl😅 bana baba diyecek
Soran+1 yılOnu hiç bırakmam ben eşime de vermem benim o 😅
- +1 yıl
aynen baba diyecek sizinle uyuyacak korkutuğunda
Soran+1 yıl3 yıl çektiklerimi unutturacak bana 😍 herşeyim olacak
- +1 yıl
aynen sana baba diyecek beraber baba oğul ya da baba kız uçurtma uçuracaksınız ona hayatı öğreteceksin
Soran+1 yılBaba kız olalım biz
- +1 yıl
belkide ikizin olacak benim hislerim yanılmaz ikiziniz olacak gibi hissediyorum
Soran+1 yılHeyecanlandırdın beni ya 😅
- +1 yıl
bir oğlun bir kızın olur hisiyatım ona göre
Soran+1 yılAcılarımı unutacakmışım gibi geliyor bana
- +1 yıl
çocuklarınla gideceksin aktivitelere okulla başlayacaklar okul anılarını anlatacaklar harçlık için karnelerini getirecekler evde hep beraber aktivite yapacaksınız doğum günleri olacak kutlayacaksınız
Soran+1 yılBen yerim yavrularımı bakış açım değişti ☺️
- +1 yıl
annesinin karnında tekmelerini dinleyeceksin
Soran+1 yılVazgeçtim doğsun bebek ama daha çok var doğmasına 🙁
- +1 yıl
hissedeceksin ama çocuğunun varlığını annesinin karnından ama lütfen güzel şeyler konuşun bebeğinize masal anlatın anne karnından bebekler herşeyi duyar
Soran+1 yılAşığım ben bebeklere ya doğmasına daha çok var eşim doğurana kadar ben dokuz doğururum 😂😂😂
- +1 yıl
mesela anne karnındaki bebekler anneyi babayı duyar o yüzden arada onlarla konuşun ve aşermeye başladığında asıl anne değil çocukların istediğini unutma
Soran+1 yılSizin sayenizde hatamın farkına vardım eşimi çok seviyorum
- +1 yıl
rica ederim istediğiniz zaman ben burdayım kullanıcı adımdan mesaj gönderebilirsin cevaplarım
Soran+1 yıl🙏🙏🙏
Bu ne çocuklar gibi bir istiyor bir istemiyor cocuk ortaya çıkınca korkuyo hemen aldırmak istiyo ne oldu yapmaya popo var bakmaya yok mu
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilmem ben sırf eşime inat olsun diye istemiyorum
+1 yılNeden istemiyorsun? Kadına zorla aldırtıp da bu travmayı yaşatamazsın…
017 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiye kadar ben istiyordum 3 yıldır dilimde tüy bitti şimdi istemiyorum
- +1 yıl
Onu anladım ama neden? İnat mı yaptın yoksa isteme, hayal kurma durumundan mı sıkıldın?
Soran+1 yılİnat olsun diye 3 yıldır çocuk istiyorum ben 5 yıllık evliyiz
- +1 yıl
İnat olsun diye hamile eşine bu travmayı yaşatacaksan sen sevgini bi gözden geçir.
Soran+1 yıl3 yıldır bana çocuk vermeyen kadın bu saatten sonrada vermesin
- +1 yıl
Yav sakin ol. İnatı öfkeyi bi kenara at ve durumun tadını çıkart. Demek ki şimdi hazır hissetti kendini. Kolay değil çocuk doğurmak bakmak büyütmek. Psikoloji ister emek ister
- +1 yıl
İnadı* öf beeeee
Soran+1 yılMilletin çocuklarını koklamakta öpmekle geçen 3 yılım ne olacak
- +1 yıl
Kadının psikolojisi oldukça önemli burada. Doğuracak ve büyük ölçüde bakacak olan o. Şimdi hazır hissetmiş ve oluyor. Neden bunu mahvetmek istiyorsun? Kavuşacaksın işte çocuğuna. Gerçi çocuk sevgisi de kalmamış gibi
Soran+1 yılHehh anladın çocuk sevgisi kalmadı artık bu da erkek psikolojisi
- +1 yıl
Eşinle konuştun mu? Misal bi aile terapisti iyi gider ha?
Soran+1 yılTerapist merapist bana fayda etmez ben bilirim kendimi
Soran+1 yılYaa işte sizlerinde benim yaşadığım duruma cevabınız yok
- +1 yıl
Uyumuştum. Terapisti bir dene. İnat etme saçma sapan
Soran+1 yılMerak etme doğacak yavrum
- +1 yıl
Umuyorum. Ve iyi bir ebeveyn olacaksınız…
Soran+1 yılÇocuğumu zorla aldıracak değilim sadece biraz kızgınım
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılHasta mısın benden mi yaptı kadın çocuğu istemiyorsan korunsaydin
00 Yorumla
+1 yılO cocuk dunya ya gelsin size baba desin o zaman olumsuz dusuncelerinizden Şu an ki istemiyorum falan filandan pişman olursunuz o cocuk kendiliğinden de olmadı kabul edip cocuga iyi bir baba ol..
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl çektiklerimi unutamam ben
- +1 yıl
cocugun olunca unutursun belki ya da unutmasan da o cocugu bağrina basmalisin
Soran+1 yılÇok yordular beni çocuk için ya
- +1 yıl
Evet yormuş olabilirler ama o cocugun bi suçu da yok babasinin boyle duşundüğü bilse ne olurdu sizce dunyaya gelsin size gülümseyerek baksini o zaman butun acilarinizi unutursunuz mesela bazilari yıllarını verir cocuk sahibi olmak için onca aciya zahmete doktorlara rağmen yani diyecegim o ki kabullenmekten bazi seyleri unutmaktan baska bir çare yok sükretmen gerekiyor
+1 yılEe ama amanın anı...
Saçmalamayı bırakın da doğru dürüst bir anne-baba olmaya çalışın. Can bu sonuçta, marketten yumurta almaya benzemez.02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl ne çektim ben ya şimdi mi bana çocuk verecek bu kadın
- +1 yıl
Umarım trollenmiyorumdur.
Şaka mısın kardeşim? Ne diye yapmaya devam ettiniz o zaman çocuk istemiyorsan?
Katil olmana gerek var mı? Şimdi istememe sebebin ne? Başkası mı var
02 Yorumla
Soran+1 yılNe başkası be 3 yıldır çocuk istiyorum hayır diyor şimdi ben istemiyorum inat olsun diye
+1 yılIcerdeki çocuğunuz oyuncak değil.
133 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır çocuk istiyorum hayır diyor şimdi ben istemiyorum inat
- +1 yıl
Saçma. Esim benden çocuk istemese 3 yıl çekmezdim. Direkt ayrılırdım çok kırıcı. Cektigine göre seviyorsun ve artık gitmek için çok gec. Kal baba ol. Tebriks.
Soran+1 yılİçimde çocuk sevgisi kalmadı artık
- +1 yıl
Bugün yok. Insan fikir degistirir sürekli. Keske demeyin. Kocaman insanlara yakışmaz.
Soran+1 yıl3 yıl çocuk için ne çektim biliyor musun sen milletin çocuklarını öpmekle koklamakla geçen 3 yıl en son yeğenimi elimden aldılar bırak be çocuğu diye bana kızdılar bunu unutabilir miyim sence
- +1 yıl
Iyi de bunun faturasını eşin ödesin içindeki yavrunun suçu ne? Takıntın seni felakete götürüyor. Dikkat. Bu noktada dur. Ileri gitme. Öfkeni sal gitsin. Senin sinirin karina çocuga degil. Belki sorun sende güven vermiyorsun. Bak 3 yil istedim olmadı al o cocuk çıpe gitsin diyosun. Tutarsızsın. Böyle olmaz. Yanlışsın.
Soran+1 yılKarım bunun faturasını nasıl ödeyecek
- +1 yıl
Sen doğurt gerisi kolay.
Soran+1 yılNe kolay 3 yıl çektiklerimi unutacak mıyım
- +1 yıl
Yok hatırlatırsin. Yalnız sende biri daha var sanki. Tam esinden ayrılacakken bunlar olmuş gibi. Zamansız.
Soran+1 yılYok eşimden ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum
- +1 yıl
Var mı?
Soran+1 yılHayır eşimden başka hiç kimseye bakmam
- +1 yıl
Güzel.
Soran+1 yılHiçbir şey güzel değil
- +1 yıl
Sende var sorun. Sevineceğin yerde böyle kin nefret. Ya boyle devam ederse? Esine acı cektirmek için cocugu sevmezsen zarar verirsen? Korktum ben bu işin sonundan. Sen ofkeni at. Ronaldo bile çocuklari ne kadar sever. O kadar da başarılı. Sevindirdiği çocuklar sebeptir belki. Örnek alınmali.
Soran+1 yılTek bişey var benim için çektiklerimi unutamam ben
- +1 yıl
Ne dersen de kadın doğuracak.
Soran+1 yılBende o çocuğu istemem
- +1 yıl
Firavun sendromu görüyorum. Ben tanrıyim diyo herkese kötüluk yapıyorken Allah ona peygamber gönderiyor anlasin diye hala ben tanrıyım diyor ve ölürken tamam tanrı sensin ben değilim dese de artık cok geç oluyor. Aynı inat. Vazgeç.
Soran+1 yılBende bunca çektiğim şeyden sonra bana yapılacak iyiliği istemiyorum diyorum
- +1 yıl
Allah görüyor. Çektiklerini mukafatlandırir. Bosa gitmez. Senin gibi düsünemem. Cocuk yaşasın ben öleyim derdim.
Soran+1 yılMükafat diye bişey yok (bence)
- +1 yıl
Benim top dağlara taşlara gitmiş anlaşılan. Çocuk için üzgünüm. Kurtaramadık.
Soran+1 yılSen dalga geç ben burada 3 yılımın hesabını yapıyorum
- +1 yıl
Valla tanimam etmem. Mesele ciddi. Cocugun hayatı soz konusu. Yoksa yazmam kimseye çekmem. İşim var. Hınçla katil olmak isyen biriyle yazıştim. Korktum. Vazgecmiyor. Öldurmek icin can atıyor. Ne diyebilirim. Sevgisizligin dibi.
Soran+1 yılÇocuğu zorla aldıracak değilim demek istediğim içimde çocuk sevgisi kalmadı artık
- +1 yıl
Senin bu hallerin yuzunden kadın öldürür merak etme. Birbirinize kininizden cocuk olecek. Neyse bunaldim. Bebeğin olursa iyi bak.
Soran+1 yılCanını sıkma sen hiçbi şey olmaz yavruma Gül gibi bakarım
- +1 yıl
İnşallah. dünyanın baska bir yerinde bilmedigin birinin uykusunu kaçirmaya yetecek kadar kötü fikirlerin safakla yok olsun.
Soran+1 yılUykun mu kaçtı dün gece senin 😂
- +1 yıl
Ilk defa trol soruya sevindim.
Soran+1 yılTrol değil canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah analı babalı büyütsün tebrik ederim.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyi tebrik ediyorsun ya
+1 yılSakın aldırmasın haram lan
05 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl çektiklerimi unutamam
- +1 yıl
O bebeği o kadının karnına Allah koydu. Sırf gururundan sakın aldırma, ahiretini yakma.
Soran+1 yılUmrumda değil 3 yıl çocuk için ne çektim biliyor musun sen milletin çocuklarını öpmekle koklamakla geçen 3 yıl en son yeğenimi elimden aldılar bırak be çocuğu diye bana kızdılar bunu unutabilir miyim sence
- +1 yıl
Onu bir şekilde kadından çıkarırsın. 10 çocuk yap her gece pompala karını 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılDna testi iste
00 Yorumla
+1 yılneden
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl ben istedim o istemedi şimdi o hamile ben istemiyorum
- +1 yıl
e sen hamile birakmasaydin
Soran+1 yılKaldı işte hamile
- +1 yıl
e iste sen yaptin