15 saattir uyuyor benim cimcimem 🙄 acıkmıştır susamıştır felan uyandırmaya çalışıyorum deriiiiin uykuda.
Çocuklar kaç saat uyurlar?
Minik çocuklardan kastım koca koca 13 14 yaşlarındakilerden değil 😄
15 saattir uyuyor benim cimcimem 🙄 acıkmıştır susamıştır felan uyandırmaya çalışıyorum deriiiiin uykuda.
Çocuklar kaç saat uyurlar?
Minik çocuklardan kastım koca koca 13 14 yaşlarındakilerden değil 😄
uzun süreli uyuması normal büyüdükçe uyku süresi azalacak zaten acıksa uyanıp ağlar içini rahat tut
Cevap
9Cevap
Ben bir kere 16 saat uyumuştum.
Yaş küçük oldukça uyku süresi uzuyor.
Çocuğa göre değişiyor. İhtiyacı kadar uyur. Demekki bugün ihtiyacı var. Elleşme boş ver😅
Uyusun canım ben de mis gibi uyudum 😄
Oh oh misss🥳😅
bu uyku şeysini ben çözemedim , bizimki akşamdan yatmak bılmıyor ama sabah benden önce uyanıyor , gun içinde yerınde de durmuyor
Benimkide öylede geçen gece uyumak bilmedi kızdım ben de açtım tvyi sabaha kadar izle dedim.
4e kadar izlemiş sonra uyumuş sabah 7de okula uyandırdım, 3 saatlik uyku ile akşam etti.
7de uyudu hala uyuyor.
En büyük problemimiz uyku bizim.
Yaşına göre değişiyor elbette 😂 ben 22 yaşında bir çocuk olarak 8 9 saat uyuyorum mesela
15 saat çok en fazla 9 saat uyusa yeterli onun için
Onu uyandır halsizlikten yatıyordur vitamin eksikliği olabilir
Çok yeni bebekler Yaklaşık 18-20 saat uyurlar.. genelde 2-3 saatte bir uyanıp beslenir yeniden uyurlar.
Deliksiz 15 saat çok sanki..
Parça parça normal..
Benim yiğenim 2 yaşında 6 saat uyusa şükrediyoz hiç uyumuyor doğru düzgün
Bizimki 10 gibi uyuyor sabah 10 da uyanıyor geceleri alarm kuruyorum mama yapıyorum uykuda içiyor uyandırmama gerek kalmıyor
8 saat uyusa yeterli gelir bencee
8 saat bana yetmiyor çocuğa nasıl yetsin
Sen çocuk musun 🤨
Evet 😝
Bizimki uyumuyor
13 14 saat uyumaz minikler.
Valla bizimki 12 saat aralıksız uyuyo 😂
Nasıl bebek o yaa hiç normal değil🙄
Gece bizimle Bi 12 gibi uyuyo sabah ben işe çıkarken annesi karnını doyuruyo sonra öğlen 12 de uyanıyo
Uyuyan çocuk iyidir uyusun büyüsün.
Aynen 😂
Kaç yaşında olduğuna bağlı olarak değişir bu.
Üç saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?