Arkadaş lar lütfen ciddi cevaplıyıcaklar yazsın.
Soru başlıkta. Eşim bi anda beni terk edip gitti bu sebeple sizce ne yapmalıyım,?
Arkadaş lar lütfen ciddi cevaplıyıcaklar yazsın.
Soru başlıkta. Eşim bi anda beni terk edip gitti bu sebeple sizce ne yapmalıyım,?
Görüş
35Görüş
Saçmalamış fi tarihinden kalma bir zekaya sahip zaten ondan çocuk yapılmaz boş ver.
Hic cocugun yoksa onune bak git canim ve Allah'a binlerce kez sukurler etki zararin bi cok yerinden donmus cok kar etmis olursun. bu igrenc zihniyetteki bir insanla beraber kalmayi sakin düşünme bile birgun kapina gelip yalvarsa bile asla affetme sakin
Suanda gercekten asiri sinirlendim ya
Biraz geç olmuş ama gerçek yüzünü görmüşsün bı yandanda şükretmek gerekiyor böyle bir adamın çocuğunu dogurmamissin bazı olaylar bize başta çok acı veriyor ama bazı şeyleri görmemizi sağlıyor ( bu arada çok geçmiş olsun doğru kişiyle bu duyguyu tatman dileğiyle)
Sence haklı mı? Bu sorunun cevabını bide sen ver. Tabikide değil. Seni adece doğurmak ve ev işleri yapmak için almış işte🤦♀️
Bence bu sebepten esinin seni terk etmesi eşini kusurlu bir es yapar sende bir kusur yok bence direkt bosan maddi manevi tazminat da iste seni bu zor durumda birakan insandan acısını çıkart
Eşiniz çok aşağılık bir adammış. Kurtulduğunuz için şükredin bence.
bir daha eşim dememek için gerekeni yapacaksın
O seni kaybetmiş bu senin suçun değil neden sana böyle davrandı çok mantıksız
eşin kesinlikle haksız böyle bir olayda yanında durup seni teselli etmesi gerekirdi
ciddi olamazsın. sebep omu?😮baştan evlenerek hata etmişsin. tam yanında olmadı fereken zaman bu zaman
Bu soru trol mü? Bir kadına bunu yapan adamın yüzüne tükürmek isterdim. Bu senin elinde olan bir şey mi bu nasıl bir zihniyet?
Keşke trol olsaydı
Durum nedir şu an samimi soruyorum
Anlattığım gibi
Ayrıldınız mı ailenin haberi var mı yani böyle birşeyi nasıl yapar insan aklım almıyor
Ailem yok.
şu an onunla bi iletişimimiz yok
Eve gelmedi mi neden böyle bir tepki verdi
Bilmiyorum
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Yuh yani saçmalığa bak en ihtiyacın olan zamanda yalnız bırakmış boş ver bundan sonra da olmasın olmamış bu.
Bence kalk bi şükür namazı kıl Allah kurtarmış. Yazıklar olsun böyle insanlara ve zihniyetlere. Geçmiş olsun bu arada. 🙏🏻🙏🏻
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Oyle esin diyecem terbiyem el vermedi seni birakip gidiyosa zaten cok dusunme o olayda daha da baglanip drstek olacagina kostek oluyorsa yazik..
De benim yerimede de
Düşük senin elinde olan bisey değil gitmesi anormal demek ki küçük şeyde hemen gitcek
Haksız , çünkü gerekçeler vardir tıbben , veya senin sağlığın da problem olabilir. Bence bayanlara yapılan en önemli şey onları dinlememek. Saygilarimla.
Bunun haklılığı mi var adam karektrsizlk yapms her daim her an yanında olmalı ne demek terk etti bunda senin ne suçun var aksine kendini suçlamali ben kadını nasıl ihmal ettim de düşük yaptı diye
Ah onları düşünse anca bana şiddet uygular terk eder
Valla ben 9 ay boyunca yemeği içmesi meyvesi kefiri avokadosu hepsini zorma günlük ihtiyaçlarını herşeyi karşılar dim
Su istesem vermez
Karekter yoksunu gerçi ben yaptmda ne oldu benimki ağzıma etti
Öyle olur zaten iyi adamlara kötü kadınlar denk gelir iyi kadınlara da kötü adamlar
Bilmiyorum herşeye rağmen devam onun için değil ama kızım için
Sende sıkma canını öyle iyi oldu yüzünü görmus oldun öyle bırakan biri neler yapar
Ne güzel
Şu an nasılsn durumun nedir sağlığına kavuştn mu
Yok daha yeni
Yapma ya canım benim senin psikolojide problemdir şu an hiç ilgilenmiyor mu
Hic iletişimimiz yok
Diyecek bir şey bulamadım dertlesmek isterseniz yoruma devam edin konusalm
İletişim amaclı olduğu için kaldırırlar yorumu
Dilersen grnr yapym
Ne
Konuşmak istersn dedim profilimi görünür yapaym istek at
tamam
Buyur
Öküz işte ne diyelim bacım iyi erken kurtulmuşsun
Olabilir senin elinde olan bir şey degil sende istemezdin böyle olmasını belkide bir anlık düşünce ile gitti bir zaman sonra pişman olabilir.
Bu normal bir şey değil ne demek düştükten dolayı terk etti yanında olması gerekirken bu kadar kolay mı artık bu işler
En İyi Görüş