Cidden bunun sebebi nedir? Kendi ailesini kuracak yaştaki oğullarını hala bebek gibi görüyorlar :D

Cidden bunun sebebi nedir? Kendi ailesini kuracak yaştaki oğullarını hala bebek gibi görüyorlar :D
18 yaşını geçmiş bazı erkeklerin ve 18 yaşını geçmiş bazı kadınların işine geliyor bu durum. Yaşları reşit olmuş baba ve annelerinin yanında sığıntı olarak yaşıyorlar. Ben kafayı bozdum gittim 16 yaşında kendi düzenimi kurmaya başladım. Acıyorum şu ilk iki cümlede bahsettiğim tiplere.
Annelik, bu dünyada kadınlara bahşedilmis en güçlü ve wn güzel duygu. Onlar için en zayıf yanlarıdır evlatları, değil 40 yaşına 60 yaşına da gelse, oğluşu, ya da kuzusudur onun gözünde. Değişik değişik yorumlar yapanlar var, beninşaşırtan kadınlar oldu. Bu duyguyu geri kafalılik olarak degerlendiren bile olmuş. Yazık.
Bu sadece erkek anneleri için deyil tüm Anneler için geçerli, Anneler çocuklarını gözünde büyütemiyor. Çocuğunu evlendiren her Anne duracağı yeri bilmeli, herşeylerine karışmaması aksi takdirde çocuklarına mutsuzluktan başka bir şey veremez
Harika bir resim olmuş. Kesinlikle öyle görüyorlar. Kendi kararlarını veremeyen, ağırlığını koyamayan, sevdiği kadını savunamayan küçük çocuklar onlar çünkü. Sorumluluk almaktan kaçıyorlar. Annelerinin de işine geliyor.
Cevap
11Cevap
Evet ya annem hala bazen öyle uyarılar yapıyor diyorum hani ben çocuk değilim artık
Anneler için çocuklara asla büyümez gözlerinde hep bebek kalırlar yani bu ister oğlu olsun ister kızı olsun hiç fark etmiyor benim ablam 30 yaşında annem hala der ki o benim bebeğim o büyümedi ya da biz mesela bir şey doğuruyoruz soğan ya da patates hiç fark etmez biz annemin gözünde hala o kadar küçüğüz ki hala elimizi kesmemizden korkuyor benim ablamlar da büyüdüler evlendiler anne oldular annem hala diyor siz elinizi kesersiniz yoksa şuranızı buranızı yakarsınız ben yapayım yani uzun lafın kısası annelerin gözünde evlatları hiç büyümez
Doğru
babamın bi lafı var sürekli duyduğum “50 yaşında da gelsen benim gözümde çocuksun!”
söyleyeceklerim bu kadar..
Görsel çok hoşmuş.
Anne baba için çocuk büyümez.
Ama paşa gibi davranmakda gerekmiyor tabi
Annelik duygusu işte. Evlatları kaç yaşına gelirse gelsin onların gözünde hep çocuk kalırlar. Benim sevgili annem de öyledir 😄
Sen de çocuk yap 40 yaşına getir, bı de seni dinleyelim
Oyy kurban olurum çok tatlı ya😻 suratını severim senin 🧿
zamanında cinsiyet ayrımcılığını yaşamış görmüş insanların yaptığı bir şey bu sadece erkek çocuğuna yapıyorsa tabii. ama her anne cinsiyet fark etmezsizin ne kadar büyüseler de evlatları onlar için hala bebektir
bırakın doya doya bu hissi ve sevgıyı yaşayalım zaten eşi benzerı ve tekrarı yok
Hala çoçuk zannedip ona göre davranmaları anneliğin verdiği bir duygu
Dogmamis cocuk sendromu deniliyor buna 😂
Bebek olarak görüyorlar
İyi değiller ama klasik Türkler işte
Sevmenin dozunu cikaranlar
Bu 50 de olsa değişmeyecek bi durum😩
Açıklama olarak da "Anne olunca anlarsın" derler:)
Bu konuda şanslıyım ailem büyüdüğümün farkında
Annem de benim gözümde öyle görünüyor knk🤭
Çocukları olduğu için olabilir 🖤
Çünkü biz onların gözünde hâlâ çocuklarıyız 😊😊
Bir tanecik oluşçuğu çünkü kıymetli amanda aman
Annelik
Sorma 😁
Ama biz bebek
ANIRDIM JDKFKFNFKKFMTKFKKKMG
Bir Anne icin hep cocuk kaliris
🤣🤣🤣
Geri kafalılar ondan
Anneliği anlayamayan bir kadın,,, garip doğrusu?
çünkü bebek gibiler
😂😂😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?