Bu konunun üstesinden geleceğime inanıyorum.
Tek başınıza çocuk büyütebilir misiniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Bu konunun üstesinden geleceğime inanıyorum.
Tek başınıza çocuk büyütebilir misiniz?

#gadasından sevgilerle 🙃
Annesi vefat etmemişse annesinden ayırmam.. Ya benimle ya da bensiz ama annesiz olmaz.. Ayrılık olmaz inşallah ama dünya hali, olursa evladımdır sahip çıkarım..
Her kadın annelik iç güdüsüyle yaratılmıştır ve tek başına da rahatlikla büyütür bebeğini ben de tek başına büyüttüm ilk zamanlar çok korkuyordum doğal olarak ben buna bakamam aciktigini nasıl anliycam vss derdim hiçte öyle olmuyormuş annelik iç güdüsüyle herşeyi anlıyor ve büyütüyorsunuz rabbim bu duyguyu her kadına yaşamayı nasip etsin insallah 🙋🙋
Güçlü kadın olduğun belli zaten
Çok teşekkür ederim @gadası her anne öyle değilmidir zaten bizi biz yapan tek unsurdur annelik 🤗
Öyledir ama bazı anneler kendine bakmaktan aciz
Öyle olduğunu anladım onlar baş tacı 🙃
Aynen öyle gadası keşke anneler ölümsüz olsa. Rabbim onları başımızdan eksik etmesin insallah 🙏🙏
Amin
🙏🙏🙏
Maalesef annelik iç güdüsü bebeği büyütmek için yeterli olmuyor. Sonuçta bir babası var herkeste görecek ve kendisini eksik hissedecek
Her türlü büyür ama tek başıma büyütmek istemezdim. Tek başına çocukla ilgilenmek zor.
Cevap
6Cevap
Evet büyütebilirim param varsa
Hem çalışacağım hem çocuğa bakacağım. Çok çok zor, hele de bebekse nereye bırakacağım kime güveneceğim?
İş yeri istemez ki bebeği
Ablam da yardımcı olursa eşim olmadan buyuturum onun dışında kimse olmazsa buyutemem
Elbette büyütebilirim, psikolojisi ne kadar sağlam olur bilemesem de çocuğun. :D
Tek başıma yapmadım sonuçta niye tek büyütüyorum.
Bence çok zor her çocuğun anne ve babaya farklı konularda farklı yaşlarda ihtiyacı oluyor 🥲
Zor ama imkansız değil
Zor olur bence hayır.
Zenginsem büyütürüm diğeri yorucu olur
Evet büyütebilirim
Büyütemem
Benlik değil
Evet büyütürüm
hayır
Büyütürsen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?