+1 yılözellikle amerika ve avrupanın bir kısmında bekar anne kavramı yaygın
kolay olmayayacak ama imkansız değil
önemli olan gelir durumun. eger paran varsa hersey mümkündür
cocuk zaten seninle aynı odada yatmalı. nasılsa baskası olmayacak yanında.
merak etme her türlü duyuyorsun
tavsiyem ilk 6 ayda yanında birileri olsun. en cok yardıma ihtiayc duyacagın dönem111 Yorumla
Soran+1 yılİlk 4 ay yalnız olucam ilk 1-2 hafta arkadaşlarım yardım edecek sonra bakıcı tutucam kimsem yok başka
- +1 yıl
ekonomik durumun fena değilse yapabilrisin. onlar yapabiliyorsa sende yaparsın
sadece 2 sene uykusuz kalacaksın :) eger yerin varsa yatılı bakıcı al derim.
daha iyi. yabancı uyruklu bakıcılar var , yaklasık aynı fiyata geliyorlar
Soran+1 yılBakıcı tutucam zaten ama güvenilir olması önemli ilk 4 Aydan sonra bakıcak hala küçük olucak korkuyorum biraz ama bakalım
- +1 yıl
bir gündüz gelen bakıcılar var. birde gece de kalanlar var (yatılı). ona bir oda açıyorsun
ben yatılı nbakıcı öneriyorum sana.
Soran+1 yılOlabilir güvenilir olduktan sonra
- +1 yıl
genelde yabancı kadınlar oluyorç türkmen kazak felan. işini görür
daha işe basladan, ilk günlerden ayarlarsan iyi olur
Soran+1 yılEvet önceden ayarlıycam bakalım biraz soruşturup ona göre seçicem
- +1 yıl
Allah kolaylık versin :) ileride babalık davasıda açabilişrsin. ama sen istersen tabi
Soran+1 yılBuna karşı taraf pek sıcak bakmıyor bilmiyorum bebek bir doğsun
- +1 yıl
sıcak bakmasın zaten. maddi yardım yapsın.
Soran+1 yılGerek yok ondan hiç bir şey istemiyorum
En İyi Cevaplar
Olumsuz yorumlara aldanma zor dönem bitiyor bundan sonrasını rahat rahat yaparsın, nafaka için dava açmanı tavsiye ederim en azından maddi bir katkısı olsun adamın ama hiç korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak ondan bir şey istemiyorum zaten onun annesi istemiyor bebeği uzak kalmamızı istiyor bende uzak kalıcam zaten. Ayrıca evli şu an
evlenmeden bebek yapılmaz mutlaka herkezin hatası var aileden beri gelen sadece kişinin kendisinde değil hatalar o detayları hayal edebiliyorum ama olan olmuş olmuşle ölmüşe cağre yok önüne bakacaksın seninle aynı konumda 1 cocuklu evlenip ayrılmış ve ya eşi ölmüş bir hayırlı kısmetin cikarsa evlen derim
11 Yorumla
Soran+1 yılOldu bir kere artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor hemcinsim Allah yardımcın olsun işin gelirin paran varsa bakabilirsin de böyle zor şu an doğacağı için habire yanında olman lazım. Birkaç sene kendini toparlayana dek para bulana dek sosyal hizmetlere ver istersen durumunu da bilmiyoruz ki :(
05 Yorumla
Soran+1 yılDurumum iyi ben bakıcam tabi ki. sadece Doğum iznim bitecek 4 aylıkken ondan korkuyorum küçük plucak
Cevap sahibi+1 yılEtrafa sorustur güvenli bir bakıcı var mı diye
Soran+1 yılSoruşturuyoruz bakalım ama korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki senin bakacagindan bile iyi bakar belli olmaz sen iyice araştır kolay gelsin. Ailene de söyle onlar bilmeden olmaz
Soran+1 yılİyice araştırayım bakıcı tutucam zaten kesin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılAllah yardımcın olsun. Eğer bir süre ailen maddi olarak seni rahat ettirirse bebeğine kendin bakarsın. Sonra da işe girip tabi ki bebeğini büyütürsün. Ayrıca babasının da nafaka vermesi gerekmez mi? Hukuki boyutunu araştırmalısın. Öyle ayrılmakla babalık bitmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAilesi istemiyor zaten görüştürmemek için her şeyi yapıyorlar. Dava açsam zorluk çıkarıp zarar vermelerinden korkuyorum çok zenginler
+1 yılMaddi durumun iyiymiş Ama ilk başlarda bebeğinin yanında ol onun sana ihtiyacı olacak annesi Elbette tek başına bakarsın bebegine korkma sen güçlü ol Bebeğine kendine iyi bak yeter Babası da ilerde umarım pişman olur bebeğini bıraktığı için ama sen yapabilirsin istersen zor olmayacak inşallah Sağlıkla gelsin cinsiyeti ne adın ne koyucaksın?😍👶🏻👶
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi istemiyor ki görüşmemizi ben karşı taraf evli yani çok zor artık. 4 aylıkken işe başlıycam ondan korkuyorum küçük olucak filan. Cinsiyeti erkek adına daha tam karar vermedim :)
- +1 yıl
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İstemiyorlarsa yapacak birşey yok sağlam dur bebeğine sahip çık
Soran+1 yılBende öyle yapıyorum sadece korkuyorum ilerde sıkıntı çıkarırlar çocuk küçük olacak filan diye
Bayağı zor olur. Birinin desteği olmadan büyütmek çok zor. Annen ilk zaman yanında olacak veya kardeşin. İşe girersen biri sana yardımcı olmalı, bir şey olursa imdada koşmalı. Bu yardımı esergemeyen ya ailen ya iyi arkadaşlar
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım tardım edecek 4 aylıkken işe dönücem doğum iznim bitecek
maddi durumun iyiyse rahat büyütebilirsin. evli olupta çocuğunu tek başına büyüten çok anne var. Allah yardımcın olsun yinede sen güçlü ol kötü düşünme meleğinde senin kadar güçlü olsun.
15 Yorumla
Soran+1 yılTek büyütmeye çalışıyorum karşı tarafın ailesi istemiyor zaten ben bakıcam bebeğime sadece ilk aylar tek olucam o yüzden korkuyorum yetişemem diye
Soran+1 yılAilem uzakta maalesef. Oğlumun babası pişman olup ayrı kalmak istemediğini söylüyor ama artık çok geç üstelik evli. Bir doğsun 37. Haftam sonra güzel gelişir umarım :)
Soran+1 yılSağolun :)
Allah yardımcın olsun canım sen bebeyin üstüne titresin korkma uyudun zaman ağladığında duyorsun her erde duyarsın eyer bir sorun olursa bana özelden yaza bilirsin istersen
08 Yorumla
Soran+1 yılDoktoruma da dedim ama yürü dedi bana doktor ama korkuyorum yolda suyum gelir diye çok çıkmıyorum. Yürümenin yerini tutabilecek bir egzersiz biliyormusunuz? 37 haftalık çünkü
Soran+1 yılMaalesef sadece arkadaşlarım gelicek son 1 hafta yardıma
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılEğer bir şey sormak istersem takip ederim sağolun
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında çok keyifli ama gece uyumayacaksın tam uyuyacakken yine uyanıyor sabah uyanıyor öğlen uyanıyor ağlıyor devamlı altına yapıyor yani çok güçlü olman lazım maddi gelirin varsa bir yardımcı tut 1 ay idare edersin
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum ağlar duyamazsam diye tek olucam benimle 1 hafta kalanilecek arkadaşlarım
Cevap sahibi+1 yılAğlayınca duyarsın yanında yatıcaksın zaten bak bende bir anneyim istersen mesaj at ilerde soru sormak istersen her konuda yardımcı olmaya çalışırım
Soran+1 yılİlk bebeğim olunca biraz korkuyorum yani nasıl olur nasıl yapıcam
+1 yılBüyütürsün canım o kendini her şekilde baktırır sana zaten annelik duygusuyla zevk bile alırsın bakarken:)
01 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyim benim bebeğim :) sadece ilk aylar tek olucaz ondan korkuyorum ağlar duyamazsam diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılKader arkadaşım. Aynı durum benimde başıma geldi çok zor zamanlar geçirdim ve halada geçiriyorum, maddi durumum yoktu kızımı zor bela büyüttüm ama doğurduğuma pişman olmadım.
Allah yardımcın olsun, konuşmak istersen burdayım025 Yorumla
Soran+1 yılİlk aylar nasıl olacak bilmiyorum bebek küçük olacak duymazsam uykuda diye çok korkuyorum. Bir iki arkadaşım doğumda yanımda olacaklar. Karşı tarafın ailesi bebeği istemiyor bende hiç pişman değilim sadece üzülüyorum ara sıra
Cevap sahibi+1 yılHiç üzme kendini, allah yardımcın oluyor, kötü şeyler söyleyenleride kafana takma, ben çok iyi anlıyorum seni umarım çok kolay atlatırsın bu zamanlarını bol bol dua et rabbim yanında olur
Soran+1 yılUmarım siz ilk bir kaç ay nasıl yaptınız? Tek mi baktınız?
Cevap sahibi+1 yılEvet benim yanımda kimse yoktu, benim ailemde almanyada yaşıyordu ben İstanbula üni okumaya gitmiştim sonra okulu falan bıraktım, şu an 6 yaşında kızım bu yaşına kadar ben baktım kimse yoktu yanımda
Soran+1 yılBenimki 37 haftalık doğuma 3 haftam var ya da yok ama çok korkuyorum etrafımdakiler zaten söyleyecek söz bırakmadı doğumu bir iki arkadaşım da olmasa tek yapacaktım. Babalık davası aç diyorlar onu da yapamam
Soran+1 yılOğlumun babası istiyor ama ailesi istemiyor ve evli. O yüzden ben hiç bulaşmıyorum bizi çoktan çıkardılar hayatlarından. 4 aylık olduktan sonra çalışmaya başlıycam sonra bakıcı bakacak çok küçük olacak çok korkuyorum bir şey olur diye
Cevap sahibi+1 yılAllahından bulsun böyleleri bunlardan baba olsa ne olur...
Sağlıklı ve kolay bir doğum olur umarım, sen yine şanslısın ben doğums yalnız girdim
Soran+1 yılYalnız zor olmadı mı? Nasıl baktınız sonra tek başınıza? Elim kulağımda bekliyorum bende doğumu.
Soran+1 yılSizin karşı taraf istemedi mi çocuğu?
Cevap sahibi+1 yılBaşıma gelenleri anlatsam hayret edersin.
Çaresizlik elimden bişey gelmedi, doğumdan 1 hafta sonra işe başladım maddi durumum kötüydü çocuğumu bırakamıyordum onuda götürüyordum çok kötü şeyler yaşadım
Cevap sahibi+1 yılBabası denen şerefsizzzzz götününnn korkusundan kaçtı
Soran+1 yılBenimki de bıraktı beni bu halimle başkasıyla evlendi. Tek başıma kaldım
Soran+1 yılDoğuma dedi geliyim diye yok dedim sonradan pişmanım filan dedi ama gitti başkasıyla evlendi ben bu haldeyken
Cevap sahibi+1 yılUmarım herşey düzelir senin için
Soran+1 yılBir şey daha sorabilirmiyim?
Cevap sahibi+1 yılTabiiki
Soran+1 yılDoğum başladığında tek başınıza nasıl gittiniz hastaneye? Zor olmadı mı o sancıyla
Cevap sahibi+1 yılOldu tabiiki, ama sancım başladığında ben alışverişteydim etraftaki insanlar yardım etti allah razı olsun onlardan bir adam hastaneye götürdü eşiyld birlikte
Soran+1 yılAllah yardımcınız olsun inşallah çok güzel devam eder hayatınız.
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılDoğuma gelmesine izin vermelimiyim sizce? Kaç gündür bunu düşünüyorum hamileyken yanımda değildi ama şimdi pişmanım diyor
Cevap sahibi+1 yılBunun kararını sen vermelisin sma şunuda düşün, ne olursa olsun evli
Soran+1 yılEvet sevmiyorum dese bile evli. Kendisi istedi ama sonuçta bir eşi var. Riskli haftaların geliyim istersen dedi korkuyorum bel ağrılarım oluyor çok fazla ama gel diyemem
Soran+1 yılYarın konuşmaya gidicez bir yere
Çocuk doğduktan sonra herşeye göğüs gerersin istesende istemesende zorda olsa yaparsın sen inanıyorum
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama korkuyorum küçük olacak işe gitmek zorunda olucam
Soran+1 yılYok hayır
Soran+1 yılİzmir’de
Soran+1 yılBakıcı bakıcak zaten ilk 4 ay ben olucam yanında
Soran+1 yılBen tek olacağım için tedirginim yorgun uyuya kalırım duymam bir şey olur anlamam diye
Soran+1 yılBenim işlerim biraz yoğun oluyor bakıcıyla anlaşırken dikkate alıcam olmadı yatılı bir bakıcı tutabilirim
Soran+1 yılÖnce bir doğsun 37 haftalık sonra her şeye bakıcam. Sağolun teşekkür ederim
Soran+1 yılOlsun önemli değil 😊 tek istediğim sağlıklı gelsin dünyaya yeter.
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılAllah yardımcın olsun karşına iyi insanlar çıkartırtsın. Dilerim çok iyi hem anne hemde baba olabilirsin. Evladin sana hayat olsun..
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sağolun
Bakarsınız inşallah. Ailesiniz bilgisi var mı bebekten. Siz annesiniz o sizin canınız kanınız olucak onun için herşeyi yaparsınız Eminim
043 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorlar. Bebeğim benim her şeyim zaten
Soran+1 yılİlk 4 ay yalnız olucaz biraz ondan korkuyorum yetemezsem diye sonra bakıcı bakıcak
Soran+1 yılSağlıklı gelsin dünyaya başka bir şey istemiyorum
Soran+1 yılKıyamadım çok dediler aldır tek büyütemezsin diye ama bırakamadım oğlumu
Soran+1 yılErkek biraz da tosun :) benim için düşünmüşlerdi ama ben yapamadım bırakamadım
Soran+1 yılHayatımda tek düşündüğüm oğlum. Karşı taraf ne kadar istemese de ben oğlumu bırakamazdım
Soran+1 yıl3 hafta var bir dünyaya gelsin sağlıkla
Soran+1 yılDikkat ediyorum son 1 hafta bir arkadaşım gelicek
Soran+1 yılBir kaç tane düşündük tam karar veremedik ama
Soran+1 yılBen karar veremedim daha :)
Soran+1 yılBen yiğit düşündüm :)
Soran+1 yılBiraz daha düşünücem kapısının süsü için zaten karar vermem lazım
Soran+1 yılO benim hep kahramanım :)
Soran+1 yıl:) peki
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılBabasının doğuma girmesine izin vermeliymiyim? Hamileyken yanımda değildi ama pişman olduğunu söylüyor
Soran+1 yılEvet bıraktı. Bunu düşünüyorum kaç gündür ayrı kalmasın istiyor bir tarafım, bir tarafım çok sinirli.
Soran+1 yılNasıl ayrı bırakıyım babasından. İçime dert oldu önce bıraktı şimdi dört dönüyor etrafımda bilmiyorum.
Soran+1 yılBunu düşünmekten gözüme uyku girmedi. Diyorum ya beni ayrı bıraksalardı çok üzülürdüm. Onca şey yaptı ama ilk doğduğunda yanında olmak hakkı mı bilmiyorum
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılBen düşünücem bunu zaten
Soran+1 yılSağolun
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim
Maddi sıkıntın yok ise Allahın izniyle bakılır dert etme118 Yorumla
Soran+1 yılMaddi durumum var ama arkadaşlarım dışında kimsem yok
Soran+1 yılUmarım bakabilirim maddi olarak sıkıntı olmaz ama tek bırakırken bakıcıya bırakırken nasıl güvenicem bilmiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağolun :) ama arkadaşlarım yardım edecek :) teşekkür ederim yine de :)
Soran+1 yılİlk bir doğsun ilk aylar tek olucam o süreç korkutuyor beni
Soran+1 yılÖyle yapıcam sağolun teşekkür ederim
Soran+1 yılSiz kaçıncı haftada Doğum yaptınız benim 37. Haftam doktora hazırlıklı ol gibisinden bir şey dedi ama tedirginim erken gelecek diye bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim. Erken biraz böyle deyince korktum doktor yürü dedi sürekli bakalım doğum haftalarına girdi dedi
Soran+1 yılÇok az ara ara oluyor sancım yürüyüşe çıkıyorum akşamları bazen normal bekliyoruz ama o an ki duruma bağlı dedi doktor
Soran+1 yılÖnde biraz benimkinin kilosu da
Soran+1 yılÇok tansiyonum düşüyor benim ara ara ona da tedirgin oluyorum ama yapacak bir şey yok
Evet zor olur, çocuk bakımı zor herşeyden önce. Ailen destek versin çağır.
11 Yorumla
Soran+1 yılUzaktalar gelseler de çok az kalabilirler
+1 yılÇocuğun huzursuz kavgalı bir ailede büyümesindense tek bakılan bir ortamda büyütülmesi daha iyidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru bu açıdan bakıyoruz bizde
+1 yılKardeşim yardım kuruluşlarından destek iste sosyal hizmetlerden örnek
01 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğuma bakacak gücüm var benim
+1 yılBurda daha fazla sorun tabi yurt dışı olsa imkanların daha iyi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an gidemem ama ilerde bekli
+1 yılEee zmanında yedigın ayvalar gün gelir tırmalar 🙂 uckuruna sahip cikaydın iyi oldu simdi cek cezanı...
00 Yorumla
+1 yılAllah büyük sen merak etme illa ki zorlanıcaksun ama anne olunca güç gelir. Rabbim de yardım eder.
14 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum sadece tek nasıl olacak diye
- +1 yıl
Allah darda kalana yardım eder bol bol dua et sadece. Kendine inan. Anneliğin gücü yeter
Soran+1 yılSağolun bende öyle düşünüyorum bakalım
Valla zor olur gibime geldi. Kolay gelsin şimdiden..
00 Yorumla
+1 yılcok zor olur ailenin yanina dön ve tazminat davasi açmadin mi merak ediyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır açmadım ya karşı tarafın ailesi istemiyordu
+1 yılZor olur evet calisman veya destek alman lazim makmeye ver bence sen zorluk cekeceksin o zevkine bakacak ole bisey yok mahkemeye ver
03 Yorumla
Soran+1 yılMuhattap olmak istemiyorum onunla beni ve bebeğimi rahat bıraksın yeter
- +1 yıl
Ama zorlugu sen cekeceksin bmve basvuru yap eline belgeni al en azindan buyudugunde rahatsiz etmesin o zaman
Soran+1 yılBir dünyaya gelsin bakıcam hepsine
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa kıyamam hangi şehirdesin😔 temizliğe vs bir beklentim olmadan yardım ederim. Güçlü dur💚
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim anam maddi durumum yerinde :) Gerek yok şu an işlerimi halleden bir abla var zaten
Cevap sahibi+1 yılNe güzel birikim yap ama mutlaka
Soran+1 yılDoğsun bir her şeye bakıcam sağlıklı gelsin bir
Cevap sahibi+1 yılİnşallah 🌸 pişman olmazsın umarım niye doğurdum vs demezsin canını sıkma çocuğa ne isim koyacağını düşün
Soran+1 yılPişman değilim zaten iyi ki var :) üzülüyorum sadece bazen babası hiç yanında olmıycak diye
Cevap sahibi+1 yılEvet ileride babam kim dediğinde okulda çocukların babasını gördüğünde felan üzülebilir
Soran+1 yılOğlunu böyle üzeceği için çok sinirliyim ona ama elimden geleni yapıcam bebeğim için
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, umarım güzel bir evlat ole
Cevap sahibi+1 yılOlur
Soran+1 yılSağolun çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annem 3 çocuk büyüttü tek başına çalışırsan bakabilirsin ama zor olur hiç mi kimsen yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef
kadınlar erkeklere görew çok güçlü oluyor asltında nkalkarsın
011 Yorumla
Soran+1 yılUmarım korkuyorum biraz ama
Soran+1 yılBakamam yetişemem filan diye
Soran+1 yılEvet bakalım ne göstericek hayat
Soran+1 yılZaten çocuğuma bakacak imkanım var
Soran+1 yılBen zaten çalışıyorum doğum iznindeyim
Soran+1 yılSağolu
İllaki zorlanacaksın neden ailenin yanına dönmüyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılDönemem ki doğmadan biraz büyümeden
Soran+1 yılsabredicem yani yapacak bir şey yok
Soran+1 yılEvet
Biraz zorlanirsin Allah yardımcın olsun yardımcı olmaya çalışalım bizde
04 Yorumla
Soran+1 yılSağolun arkadaşlarım yardımcı olucak
Soran+1 yılSağolun
+1 yılIstersen yardimci olmak isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun ama benim gücüm var çocuğuma bakacak
hangi memlekettesiniz yardımcı olmak isteriz
012 Yorumla
Soran+1 yılBenim zaten kendi evim işim var çocuğuma bakabilirim
Soran+1 yılDoğum izninde olucam zaten bakıcam önce bir doğsun
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılSizede
+1 yılAllah yardımcın olsun umarım yetiştirirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağolun umarım
Çocuk & Ebeveyn konusunda 311 cevap paylaştı. ailen maddi destek sağlarsa olur nerde yasıyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi gücüm var
Peki karaktersizin böyle bireyden haberi var mı?026 Yorumla
Soran+1 yılVar hamile olduğundan
Soran+1 yılYok sadece hamile olduğumdan haberi var. Arada pişmanım diyor ama. Doğumdan sonra 16 hafta iznim var
Soran+1 yılBakıcı tutucam herhalde yoksa daha fazla izin kullanamam. Arkadaşlarımdan bir kaçı yardımcı olucak doğumda
Soran+1 yılEvet bakıcıya verebilecek durumum var. Gece uyanır da duymazsam sütüm yetmezse diye korkuyorum
Soran+1 yılSağlıklı bir gelsin dünyaya. Zaten tam doğum haftalarındayım doktor hazırlıklı ol dedi. Korkuyorum biraz sadece
Soran+1 yıl2 ay daha olsa iznim 6 aylıkken daha rahat olur ama bilmiyorum 4 aylıkken de çok küçük nasıl bırakıcam bilmiyorum
Soran+1 yıl37. Haftaya girdik. Normal bekliyoruz ama doktor değişe de bilir dedi
Soran+1 yılDoktor biraz erkenci davranabilir dedi bekliyorum
- +1 yıl
37 hafta çok erken yalnız 38-42 hafta arası normal sayılıyor tabii ama 39 40. Haftalarda oluyor genelde ama 42 ye kadar uzarsa da endişelenme son haftalarda zaten sık sık gidersin doktora. Doktorun iyi bir doktor olduğundan emin ol mutlaka 😊 Normal doğum içinde bence korkma sezeryanda belki o an hissetmiyorsun ama sonrasında eziyeti çok oluyor ve ikisindede zaten sancı çekiyorsun hastaneye gerçek belirtileri önce araştır daha sonra git boşuna hastaneye ev arasında gidik gelmiş olmazsın.. Sezeryan olursa bu arada 38 39 haftalarında yapılıyor genelde.. Herşeyğ hazırdır umarım..
Soran+1 yıl37 erken ama garantisi yok bekleye de bilir dedi benim hiç belirtim sancım yok. Gelirse 38. Haftadan itibaren hazır ol dedi belli olmuyor 37 de gelen de var dedi doktor. Kilosu biraz önde ondan dediler hani erken gelmek isteyebilir bakıcaz :) Hazır her şeyi bir eksiğimiz kalmadı. Sadece zorlanıyorum şu ara oturup kalkarken çok kalamıyorum ayakta evi topluyorum arada eğilemiyorum bile
Soran+1 yılBabası diyor bazen pişmanım ayrı kalmayalım diye sinirimi bozuyor ailesi zaten istemiyor bebeği üstüne evli hala daha peşimde. Sağlıklı doğsun da bir olmadı başka bir yerde çalışırsam taşınırım
Soran+1 yılBilmiyorum haberi var mı muhtemelen vardır. Ama ailesi istemiyor en başta çocuğu hiç sormadılar merak etmediler yokmuş gibi eminim istiyorlardır eşinden çocuk ama benimkini hiç istemiyorlar
Soran+1 yılÜzülüyorum sadece bebeğim için. İlerde ne derim bilmiyorum
Soran+1 yılGörüştürürüm tabi ama karşı tarafın ailesi istemiyor bizimle görüştürmek bile istemiyorlar. Çok diyor çocuğumdan ayrı kalmak istemiyorum diye ama yani affedemem
Soran+1 yılBilmiyorum babalık davası da açamam zorluk çıkarırlar
HiÇ akraban yok mu burda
05 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef
Soran+1 yılTabi buyrun
Soran+1 yılYanlış anlamayın ama internet ortamı malum burdan da sorabilirsiniz bir şey merak ediyorsanız
bakarsın neden bakamayasın k
08 Yorumla
Soran+1 yılİlk aylar zor olur tek olucam bir de ondan
Soran+1 yılBen uyurken duymam ağlarsa bir şey olursa anlamam diye korkuyorum
Soran+1 yılOkuyorum hamilelik kitapları ama bu tedirginlik gitmedi bir türlü içimden bakıcam sağlıklı doğsun da
Soran+1 yılGösteriyorum zaten
+1 yılAilen yanında mı peki
03 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Allah yardımcın olur için rahat olsun
Soran+1 yılSağolun
Çocuk & Ebeveyn konusunda 338 cevap paylaştı. ilk zamanlar yardıma ihtiyacın var. tek yapamazsın
013 Yorumla
Soran+1 yılBende ondan korkuyorum
Soran+1 yılEvet çocuğuma bakabilirim tabi
Soran+1 yılİyice araştırıcam güvenilir birini bulunca mecburen zaten tutucam
Soran+1 yılBakalım nasıl olacak bilmiyorum ilk aylar tek olucam
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılİşim var
Soran+1 yılİlk 4 ay olucak evet
Çocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. tabiiki zor olur keşke aldırsaydın başta
01 Yorumla
Soran+1 yılKıyamadım ki
+1 yılYaparken bize mi sordun.
00 Yorumla
+1 yılNerde oturuyorsun oturduğun sehir önmli
00 Yorumlamümkün ama zorlanırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılBebek açısından korkuyorum sadece
+1 yılyardım ederim Allah için
02 Yorumla
Soran+1 yılSağolun benim gücüm var oğluma bakacak
- +1 yıl
gücünüz yok diye demedim yanlıs anlaşıldıysam özür dilerim hayırlı geceler
+1 yılCok zor olur cinsiyeti nee
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
Swn gwven hamile olan soru soransin dimi
- +1 yıl
Maddi olarak olmuyor o isler babasini soracak o cocuk
Soran+1 yılDoğru ama karşı tarafın ailesi istemiyor çocuğu
- +1 yıl
Ailesimi yapmis acaba cocougu
Soran+1 yılEvet ama asla görüşmemizi istemiyorlar adamı evlendirdiler. Zarar verebilirler oğluma hayatlarında istemiyorlar
Oğlanın ailesine soyle
211 Yorumla
Soran+1 yılOnlar bebeği istemiyor
Soran+1 yılAçarsam zorluk çıkarırlar o yüzden açamam
Soran+1 yılAçsam geri çek diye bana zorluk çıkarırlar zarar verirler
Soran+1 yılBilmiyorum bir tarafım korkuyor bir tarafım sinirli
Soran+1 yılTekim bir de akrabalarım hep yurt dışında şimdi dava açsam bir zorluk çıkarmak için her şeyi yaparlarsa
Soran+1 yılDoğsun düşünücem
+1 yılBravo sana ya tebrik ediyorum seni adamsin
00 Yorumla
+1 yılZor çok zor sizin için hayat
00 YorumlaIllaki zorluğu olur.
aşarsın hepsini.00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden bebekm ı yapılır be kardesim
00 YorumlaÇok zor günler seni bekliyor
00 Yorumla
+1 yılbiraz zorlanırsın ama büyütürsün takma kafana
10 YorumlaBence iyi birini bul evlen
00 Yorumla
+1 yılMümkün
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğumdan sonra çok zorlanırmıyım bilmiyorum doğumda bir iki arkadaşım yanımda olacak o kadar
Biraz meşakkatli
00 Yorumlacok zor
010 Yorumla
Soran+1 yılSadece doğumdan sonra tek olucam ondan korkuyorum
Soran+1 yılUzaktalar biraz
Soran+1 yılBiliyorlar zaten
Soran+1 yılGelicekler de biraz daha sonra
Soran+1 yılBir iki arkadaşım yardım edecek
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç mi kimsen yok
06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef yok
Cevap sahibi+1 yılkomşun falan, arkadaşın ya da. doğururken yanında olacak bir insan lazım sonuçta. ilk başlarda bebeğe bakmak biraz zor olur yıkaması vs.. ama ileride sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. maddi durumun iyidir umarım
Soran+1 yılArkadaşlarım var doğumda yanımda olacaklar. Mesleğim var çalışıyorum maddi durumum iyi ama nasıl tek bakıcam onu stres yaptım doğum iznim bitince kim bakıcak vs
Cevap sahibi+1 yılbakıcı tutarsın bu kadar düşünme çocuğunun doğacağını düşün gerisini düşünme
Soran+1 yıl3 haftam var düşünmekten duramıyorum. Sütüm yetmezse bakamazsam gece bir şey olursa diye.
+1 yılMaddi ne kadarın var
00 Yorumla
+1 yılSen hangi şehirdesin
00 YorumlaMümkünnnnn
00 Yorumlasahiplen bebeğini
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem