• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Çocuk & Ebeveyn

Çocuklardan dolayı eşlerin ayrı yatma sorunu evliliğe zarar verir mi?

psicoach
psicoach Takip Et
Master Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
62
Yapay Zekaya Sor

Çocukların anne ile yatmak istemesi ve babanın salona taşınması sorununu yaşayan var mı aramızda

Çocuklardan dolayı eşlerin ayrı yatma sorunu evliliğe zarar verir mi?
Babalık Soruları Çocuk Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.

Çocuk söz konusu olduğu için her iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor. Kaldı ki koca yatak kaç kişiyi aynı anda yatırır. Çocuk ortada eşler yanlarda gayet rahat yatabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• uslu27
    uslu27 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 72%
    +1 yıl

Yani verebilir anlayışsız bir eş varsa karşısında böyle bir dönemde her şey normal karşılamak gerekir anne iç güdüsü bebeği korumak için ağır basıyor buda erkeği bir süre sonra sıkmaya başlar ama kadına da hak vermesi gerekir bebeğin bakımı hıhım onunla igilenmesi şart

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.

ilk birkaç sene ben çocuklarla yattım sonra her şey yoluna girdi. çocukların anneye ihtiyacı oluyor. normal böyle şeyler. eşten ayrı yatmak, hiç seks yapmamak anlamına gelmiyor

3
    26 Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Nasıl hiç seks yapmamak anlamına gelmiyor? Sen çocukların yanında yatarken?

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@Yomeyamo ben salonda kendime düzen kurdum, canımız istediğinde yatak odasına gidiyordum ama tüm gece yanında kalmıyordum. bunu düşünmek zor mu?

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

berbat

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

yani seks o kadar olanlı olmamalı... anından gelişen bir eylem olmalı. Ama planı olunca çok temkimli olmayı da gerektiriyorrr.

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@Yomeyamo bu geçici bir süreç. Seks bir ihtiyaç. Çocukları ayrı odalarda uyutmak mümkün olmayabilir. Ağlatıp dakikalarca yanına gitmemek yoksunluk ve çaresizlik hissi yaşatıyor. Sesk yapınca bütün gece karı koca birbirine sarılıp mı uyuyor? Çok saçma. Benim çocuktan sonra iki üç sene hiç seks yapmayan arkadaşlarım var... Her evliliğin ritmi düzeni farklı.

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Anladım. YAni zor... Ömür boyu mutluluklar dilerim..

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@Yomeyamo çocuğa karışmak faklı bir şey... İki çocuk peşpeşe oldu. Küçüğü yanıma alsam büyüğü napacaktım? Onu ayrı mı yatıracaktım? Kendini terk edilmiş hissetmez mi? Peki küçüğğ almasam yanıma, gece acıksa ağlasa büyük oğlanı da uyandırsa.. Her gece bu şekilde uykuları bölünse? Bi de kocam ertesi gün işe gidecek adamın uykusunu alması lazım. Ne yapacaktım? Bekar olunca kurallar koymak, seks planlı olmasın anlık gelişsin demek ne kolay.. Hangisi anlık gelişsin? Çocuklar var.. Uyuyacaklar derin uykuya dalacaklar... Bekleyeceksin... Öyle kolay değil o işler...

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

büyük olanı annene bırakırsın mesela bi süre

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Evet seni anladım abla.. Kolaylıklar ve mutluluklar dilerim hakikakten...

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@OBirAlfanınAmı ya saçma sapan bir düşünce.. Neden anneme bırakayım? Hangi gece bırakayım? Haftada kaç kere yapıyorsunuz bilemiyorum ama öyle geçici çözümler uygun değil. Bir düzen kurulur. Büyük oğlanı anneanneye bırak, küçük evde kalsın. Büyük oğlan annem beni terk etti desin... Bu mudur çözüm? Hem hangisinde bırakacaksın çocuğu? Annem demeyecek mi hayırdır kızım neden diye? Neden cinsel yaşamımı anneme deşifre edeyim?

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

terk etmek ne alakaya sen çocuğu nasıl bi psikolojide büyütüyon

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

onun kafasında demek ki anneanne de kalmak terk edilmek demek

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

beynini mi yıkadın çocuğun

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

gezmeye gidecez dersin torunun senle vakit geçirmek istiyor dersin hem ayıp bişi mi cinsellik neden utanıyon eşimle baş başa olacam dersin sanki annen bilmiyor evlenince ne olduğunu

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

bahane arıyon sen belliki

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

teyzem bile torunlarına ailesinden çok bakıyor

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Ben çok iyi bir anneyim. İlk üç yaş anne çocuk bağı çok önemli. Benim küçük doğduğunda büyük 2 yaşında idi. İşi bıraktım, kendimi birkaç sene sadece çocuklarıma adadım. Onlara kol kanat gerdim. Uyandıklarında, ağladıklarında beni gördüler. Büyük oğlan, kardeşi doğduğunda benim onu ikinci plana attığımı asla düşünmedi bu sayede. Her ikisini de yanıma aldım. Uyurken ellerini tuttum ninniler söyledim. Hastalandı karında ben bekledim başlarında sabaha kadar. Ben kaldım ben... Ne uykusuz gecelerim oldu..
      Bu sırada aileyi kim geçindrdi? Tabii ki eşim. Uykusuz çalışılır mı? İş dikkat istiyor. Uykusunu alacak, sakin ve dinlenmiş bir bünye ile işe gidecek. Ki öyle de oldu. Siz farklı düzen kurun. Her ailenin ritmi farklıdır. Benim düzenim böyleydi çok da memnunum. Hem eşimi hem kendi hem çocuklarımı mutlu ettim. Bu kadar basit

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

o zaman eşinle ilgilenicek zamanında kalmamış dediğine göre

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Ayrıca çocuğu ayda bir iki kez anneanneye bırakırsanız sıkıntı olmayabilir. demek ki sizin ihtiyacınız o kadar. Saygı duyarım. Dediğim gibi, siz kendinize göre düzen kurun. Bizim ihtiyacımız daha farklı. Çözümler, ihtiyaçlara göre şekillenir.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

@saskinomayra Gercekten cok haklisiniz.., Anlayisli este hic bir problem cikmaz...

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@sEn_tabiki_26 evli barklı çoluk çocuk sahibi olunca, ailenin yeni bir düzene ihtiyacı oluyor. Yapacak bir şey yok. Çocuklar, anneanne babaannede gündüz kalabiliyor ama geceleri de orada bırakmak? Bu nasıl bir kafa yapısı? El insaf! Çocuk yapmayın o zaman derim yani... Biz senelerce yapmadık, farklı düzen vardı, çocuk yaptık ikincisi de peşi sıra oldu farklı düzen kurduk. Dediğim gibi çözümler ihtiyaçlara göre şekilleniyor. Belli bir yaşa gelince (küçük 2 yaşını doldurunca) artık koca delikanlı oldunuz odanızda kalacaksınız dedik. Odayı istedikleri gibi süslediler. Heves ettiler. Tek çocuk olsa daha farklı olurdu. İki çocuk olunca ortaya bir çözüm gerekiyor.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

@saskinomayra Kesinlikle oyle, Calisan anne baba ve kucuk bir cocuk gercekten onlsrin dunyasinda cok daha zor bir durum, Planlar ve programlar dahilinde yetistiriliyor, Dede anneanne babaanne ile de olmuyor, daha cok simarip nazlaniyor... Ve onlarinda kendildrine gore dunyalari oluyor, Yas itibari ve saglik itibari ile... Oyle gecici cozumlerde dediginiz gibi mutlaka plan yplmasi gerekiyor, Surekliligi olan bir sey bu sekilde bir cozum olmaz... Dugun dernek degil ki brksn... Siz dogru olani yapmissnz, ayrica evebeyn olarak bencilce dusunmekte ( Yatak iliskisi) sacmalik... Durumlar imkanlar dogrultusunda hareket edilmeli... Sizede ALLAH kolaylik versin.. sizi anliyorum

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@sEn_tabiki_26 👍🖐️ Şen ve esen kalın.

Yorumla
    • sEn_tabiki_26
      sEn_tabiki_26
      +1 yıl

@saskinomayra... Sizde oyle... Gorusmek uzere...

Yorumla
    • VictoriaBeckhams
      VictoriaBeckhams
      +1 yıl

Tüm yorumlarını okudum. Helal olsun abla.

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

@VictoriaBeckhams eyvallah canım benim.
      Durumu anlamayan, gün gelir üzerinde kusmuk lekeli pijama saçlar tepeden toplanmış halde iken, banyo etmeye, yemek yapmaya /yemeye, seks yapmaya, uyumaya bulduğu fırsatı kaçırmaması gerektiğini bilir. Anne olunca anlıyor insan. Yok plan yapayım, çocuğu oraya buraya bırakayım... He he evet.. Kaç kere bırakacaksın? 🤣

Yorumla
  • Sine_mSu
    Sine_mSu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

Eşim cocuğun yatağının bir tarafını cıkardı ve bizim yatağ sabitledik sanki bir yatakmış gibi oldu. Hem bebek rahat uyuyor hemde biz.

3
    2 Yorumla
    • VictoriaBeckhams
      VictoriaBeckhams
      +1 yıl

Ayy allah bagislasin

Yorumla
    • Sine_mSu
      Sine_mSu
      +1 yıl

Teşekkürler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

47

Cevap

33

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Ayrı ayrı yataklarda uyumalarına gerek yok bence insanlar bunu bilerek yapıyorlar evet zarar verir

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.

Zarar vermez

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚

⭐ Ayrı yatılmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. Bir de çocuğun yatakta kadın ve erkek arasında uyumasına da bir gece bile müsade edilmemeli fikrimce. Kadın ve erkek olarak bir araya gelen iki insanın anne ve babaya dönüşüp ilişkilerini çocuklara adamalarına çok karşıyım. Bu hayatta gerçekten herkes kendi yerini bilmeli. Çocuklar yetişirken ebeveyn bağımlılığı geliştiriyor zaten, pedagojik olarak da yanlış tercihler. Kadın kadınlığından, erkek de erkekliğinden hiçbir kişi ve koşul için taviz vermemeli diyorum. Çocuğa baştan belirtilirse o da anlamak istemese bile anlamak zorunda kalacaktır. ⭐

#tubasueda 🍀🍀🧚🧚

4
    1 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
  • dorage
    dorage Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuğun anne ile yatmasina izin verilmemeli. Uyku bozuklugu oluyo ve kabuslar vs oluyo benim babam iş insani yurt disina vs cok gittigi için ben hep o yokken annemle uyudum, o varken ablamla uyudum zor kendi basima uyumaya alistim 4 yildir. Karanlik fobisi falan oluyo. Ve hayalgucunu çok etkiliyo o çocuk zihninin olusturdugu korkulari atamiyosun hemen. O yuzden çocukluktan alismalilar tek baslarina kalmaya.

2
    0 Yorumla
  • SilverSmile
    SilverSmile Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle yapılmaması gereken bir şey evliliğe elbetteki soğuma olarak zarar verebilir akabinde çocuklarınız evliliği bu şekilde kodlar kafasında ve sağlıklı bir ilişki öğrenmemiş olurlar. Anne çocuklardan sağlıklı bi şekilde travma oluşturmadan ayrılmalı bu yapılana kadar gerekirse ailecek yatılması daha makulce olur

2
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl

Çağımızda evlilik maddi olarak imkansız gibi manevi olarak da sorunu hiç bitmeyen bir dertler silsilesi gibi... Eşini çok sevsen aıktı boğdu olur ayrı yatsan soğukluk girdi olur... Evlilere mutluluklar dilerim ama yalnızlara da üzülmem... Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun...

1
    0 Yorumla
  • esmayim
    esmayim Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bana niye salona gidiyor ki? Küçücük çocuk komple babanın yerini mi alıyor? Hem bu çocuk için çok iyi değil eğer sürekli anneyle uyuyorsa. Çocuğun bireyselliği açısından ufak alıştırmalar yapılmalı, kendi yatağında uyuyabilmeli. Oda ayırmak erken olabilir, o kadarına acele etmeye değmez ama kesinlikle anne babayı ayırmaması gerektiğini ve babayla da o sağlıklı bağı kurup uyuyabildiğini öğrenmeli.

1
    0 Yorumla
  • Cicekhasan
    Cicekhasan Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    +1 yıl

Çocukları kendi aralarında yatirsinlar. Heyecanlı bir seyler yapmak istiyorlarsa çocuklar uyuduktan sonra yerlerine koysunlar heyecana başlayabilirler. Niyetleri yok ise kalsin aralarında sonuçta o çocuk herikisinden bir parça neden evliliğe zarar versinki. Hatta tam tersi mutlu bahtiyar olmaları lazım

0
    0 Yorumla
  • Guzin-abla
    Guzin-abla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 68 , eic 98%
    +1 yıl

Herkes kendi yatağında uyuması gerektiğini bilmeli, çocuğa da anne ve babadan ayrı uyuması gerektiği alışkanlığı verilmeli çocuğu uyutana kadar yanında kalabilirsiniz uyuduktan sonra ayrılmalısınız

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öyle saçmalık mı olur bebek beşiği yatak odasına konur anne baba birlikte uyur bebek uyandıkça anne baba birlikte ilgilenir sevgi bağı böyle gelişir bu böyledir öbür türlü sıkıntı yani baba neden salona taşınıyor ki fazlalık gibi 🤦‍♀️ evliliğe zarar verir tabi ki anne kendini çocuklarına adamayacak ha sesten rahatsız olup sırf iyi uyumak için salona giden babayı da evden atmak şarttır 😄

5
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuk büyükse eğer vuracaksın poposuna şaplağı odasında uyuyacak anne babanın odasına girmek yasak dicen bir evde kural yoksa huzur da yoktur çocuklar ebeveynlerinin sözünü dinlemek zorundalar bir evde çocuğun sözü geçiyorsa geçmiş olsun 😄

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizde Baba bunu bahane etti yatağını ayırdı. Sicagi bahane etti ayırdı şimdi kendi kocamı öpe. iyorum. oyle soğudum ki kocamdan nefret ediyorum. isi düşünce gelir 2 tatlı laf bitince gider. gercekten evliliği çıkmaza sokuyor duygu kalmıyor insanda

3
    2 Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

O zaman sen de altına yatma bir daha izin verme işi düşünce de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kavgalıyz evet uzak duruyorum

Yorumla
  • Artemiss1
    Artemiss1 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Kesinlikle zarar verir. Çocuklar 6 aylıktan itibaren kendi odalarında kalabilir. Bakıyorum bazı ailelerde 3-4 yaşında çocuklar hala anne ve babalarıyla yatıyorlar. Baya sıkıntılı bir durum bence

1
    0 Yorumla
  • suniizm
    suniizm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuklar sürekli olarak ebeveynlerin yatağında uyumaya başlarsa alışkanlık gösterip kendi odasını yadırgayacaktır. Onun için zorunda kalmadıkça ebeveyn yatağında yatmamalı çocuk.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çocuklar asla sizin yatağınızda yatmamalı bunu ona öğretmeniz lazım bunu sürekli hale getirirse siziniz açınızdan sorun olur onuda geçtim karı koca hayatınız sorun olur elbette belli bi süre sonra bu durum yüzünden kavga edebilirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    +1 yıl

Bizde olmadı öyle bir durum. Çürük evliliklerde olur.

2
    0 Yorumla
  • cesur-kiz
    cesur-kiz Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 62%
    +1 yıl

Evliliği geçtim çocuğa zarar veriyor bir kere

2
    0 Yorumla
  • Papayya0
    Papayya0 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Beğenmiyorlarsa çocuk yapmasınlar. Ve hergün cinsellik yaşayacak kadar az, mış olmak aşırı saçma başlı başına saçma bir soru

0
    0 Yorumla
  • user0182636289182
    user0182636289182 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

çocuk sesi den rahatsız olmadan uyumak için ayrı yatmak erkeklerin işine geliyor çözümü var aslında yataga takılan aparatlar var

0
    0 Yorumla
  • birgaripesmerkiz
    birgaripesmerkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 85%
    +1 yıl

Baba kendini sevdiremedi sanırım çocuklara. :) Çocuklarla daha fazla vakit geçirin. O zaman hep birlikte yapabilirsiniz. Ve soğukluğu erkek sokar.

0
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Sebebi ne olursa olsun eşlerin ayrı uyuması ve bunu uzun süre devam ettirmeleri olumsuz etkileyebilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekten çok para getiren bir köleye benziyorsun ama uzaktan 🥴 Çocuklara sınırları çizen babadır. anne zaten sınırsız olur 🛫 Ne derse çocuk oraya koşturur.

1
    0 Yorumla
  • Pmbetrlk
    Pmbetrlk Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Çocuğum olursa öyle birşeye izin vermem kendi yatağında beşiğinde yatsın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Biz de de çocuk 2 yaşında hala bizimle uyuyor eşimi bilmem ama hep sarılıp uyumak istiyorum ama çocuk izin vermiyor bu onu etkiliyormu bilmiyorum

2
    0 Yorumla
  • Ildır35
    Ildır35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 56 , eic 96%
    +1 yıl

Zarar vermez.

Evlilik Cinsellik değildir.

Evlilikte Cinsellik 5. Sırada gelir.

0
    1 Yorumla
    • talhasamil
      talhasamil
      6 gü

Evli misin şu anda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Abla ben o suçsuz mu dedim? Ama senin ona örnek olman ve tavsiye vermen lazım ki hatasını anlasın; ben ne yaptım da bana da beddua ediyorsun? @00OOx

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu yorumumun altına yorum yapmıştım, nasıl silindi be of?

Yorumla
  • testomurat
    testomurat Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Getirir Tabii ki eşler beraber yatmalı dokunmalı temas etmedi

0
    0 Yorumla
  • Junİchi
    Junİchi Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

çözüm üretebilen sağlıklı ve akıllı bireylere zarar vermez.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu annenin elinde ya benim oğlum hiç yanımızda yatmadi hep yatağına götürdüm doğduğundan beri sabahları babası gidince yatagndan alıp yanıma getryorum bazen 😂😊

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizde durum tam tersi:)) bebeğim gece uyanınca alıp kendi yatağınıza geçiyorum eşim bizden kaçıyor:))

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Galiba tv de görmüştüm ayrı yatıyormuş çocuk yüzünden kadın kocasıyla kocası işe gidince sevgilisi geliyormuş

1
    1 Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

hak etmiş valla

Yorumla
  • cheekystaff
    cheekystaff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Bizim çocuğumuz yok, ona ramen ayrı ayrı uyuduğumuz çoktur. Sorun olacak ne var bunda

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hayir sorun olmuyor daha bile iyi oluyor. Ayri kalinca yabancilik olunca daha atesli ve istekli oluyor insan

0
    0 Yorumla
  • lenii
    lenii Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 336 cevap paylaştı.

belırlı zorunluluklar ve durumlar haricinde buna izin verilmemeli, evliliğe zarar vermese de çocuklara zarar verebilir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu kesinlikle çok yanlış evliliği bitirmeye adım asla yapmayın çocuklarınıza ayrı yatmayı öğretin gerekirse yardım alın

0
    0 Yorumla
  • askperest_m
    askperest_m Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

Tabikide bosanma oluyor sen benimle ilgilenmiyorsun ayri yatiyorsun falan diye

0
    0 Yorumla
  • viola12
    viola12 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Çocuklardan dolayı ayrı yatılmaz canım ya hep beraber yatılır ya da çocuklar ayrı yatırılır eşler ayrı yatmaz

1
    0 Yorumla
  • beroomm
    beroomm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Evett tabikii sorun olurr bir kaç ayy çocuklarda sizinle yatsinn yanii yatağa konulan birr aparat varr orada bebekte uyuyabilir suzinle

0
    0 Yorumla
  • Çiçekc
    Çiçekc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Yarın sevdiğim çocuğun doğum günü ama o benimkini kutlamadi ayrıyız kutlasammi?

0
    1 Yorumla
    • melina_97
      melina_97
      +1 yıl

Kutla. Kutla ki, o senin doğum gününü kutlamadığı için utansın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Çocukla yatmak muhteşem. Kurtuldum eşle yatmaktan, b0k gibi bir duygu🤦🏻‍♀️

2
    37 Yorumla
    • romantic1996
      romantic1996
      +1 yıl

Allahım görüşe bak çıldırıyorum böyle kadınlarla asla evlenmeyin

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

niye evlendin ki o zaman insan sevdiğiyle uyumak istemez mi

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

harbiden Allah korusun böyle insanlardan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlenmeden önce b0k gibi olduğunu bilemedim, evlenince gördüm, çocuk için katlanıyorum. çocukla uyumak mükemmel. yaşamadan kınamayın. herkes mutlu olmak ister. karşınızdaki b0ksa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@romantic1996 Allah'ım inşallah sana, şu an benim düşüncemcemdeki gibi bir kadın nasip etsin amin. Seni sevmeyen, senden bucak bucak kaçan, birini nasip etsin amin. Çüntü benim neden böyle davrandığımı sorgulamadan , kınadın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@istilacıTürinsann Allah'ım sanada , seni sevmeyen, senden bucak bucak kaçan bir eş nasip etsin amin. Sende ben gibi çaresiz kal, böyle düşün. Çünkü sende beni sorgulamadan kınadın.

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

böyle düşüneceğime boşarım ezik değilim kimseye de ihtiyaç duymuyorum

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

siz anca yok çocuk yok bilmem ne için diye boşanmamak için binbir türlü bahane arayın

Yorumla
    • mutsuzben47
      mutsuzben47
      +1 yıl

Eşin 💩 gibiymiş dediğin gibi ama sen de melek değilsin yani, aranız bozuksa sadece onun yüzünden değil bence.

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

erkeklerde direk boşasın sizi gurursuzsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@İstilacıTürinsann Allah'ım seni çaresiz bıraksın, tıpkı ben gibi amin.

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

ayn valla neden kaçtığı belli

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

ben çaresiz kalmam bile bile de lades yapmam

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

her insan sonsuza kadar evli kalmıyor boşanacak durumun yoksa evlenmiveksin

Yorumla
    • mutsuzben47
      mutsuzben47
      +1 yıl

Bazen insan karşısındakini tanıyamıyor yani bu yüzden evlenme/boşanma konularında bir şey diyemeyiz ama asıl sorun o değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@İstilacıTürinsann bu lafını asla unutma. Ben gibi çaresiz kalacaksın. Çaresiz kalıncada beni hatırla. Bu konuşmanın ekran görüntüsünü al, galerinde sakla, sakın silme. Çünkü birgün bunları okuyup, başını duvarlara vuracaksın, ve benden helallik almak isteyeceksin, tabi ben birda olmayacağım. Çünkü beni tanımıyorsun, ve alaycı kınıyorsun. Hakkımı helal etmiyorum , günahımı aldın. yazacaklarım bu kadar.

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

kendi eşine bºk gibi diyen birinden helallik istiyceğimi hiç sanmıyorum

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

çaresizlik falan bahane insan isteyince herşeyi yapar boşuna kadın yurtları polisler yok

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

sen sadece çocuğuna kendine eziyet eden birisin

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

çocuğunun da günahını alıyorsun

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

o çocuk ailesini seçemez ama sen nasıl bi aile istediğini seçebilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@İstilacıTürinsann yonumlarından cümlelerinden anlıyorum gi genç , ergen birisin. Ben senden çok büyüğüm. Dedim ya yolun çok başındasın. Gene iftira attın, çocuğuma eziyet ettiğiki söylüyorsun, beni tanımıyorsun, görmüyorsun.
      📌Allah'ım senin karşına tıpkı sen gibi birini çıkarsın amin
      📌Allah'ım seni öyle çaresiz koysunki, bir odanın içinde sağa sola dönüş dur, amin.
      📌Allah'ım seni sevmediğin adamla , çocuğunla beraber çaresizce yaşamak mecburuyetinde bıraksın amin.
      📌Allah'ım seni kocana para yönünden muhtaç etsin, kocan çok cimri olsun, ailen sana hiç sahip çıkmasın, çalışamaz hale ge, çocuğunu teslim edeceğin kimsen olmasın.
      📌Allah'ım eşin seni parasıyla her saniye ezsin, sen hasta olunca sana hiç bakmasın, büyücü bir aileye düş amin.
      Bunları ben yaşıyorum. Sende yaşa inşallah. Sonra sev bakalım eşini sevebilirsen...

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

beddualar sana döner biliyorsun dimi ondan Allah sana bu derdi vermiş belliki eziklik ne zamandan beri ben büyüğüm demekle oluyor

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

dedim ya hep bahane arıyorsun

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

ama karşı tarafın bi canını sık bakalım seni nasıl tak diye buluyor

Yorumla
    • İstilacıTürinsann
      İstilacıTürinsann
      +1 yıl

boşuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yorumla
    • mutsuzben47
      mutsuzben47
      +1 yıl

Abla kız sana eşini sev demiyor ama sen de iyi biri değilsin yani bunu kabul et. Eğer seni kırdıysa bunu düzgün bir şekilde dile getirip özür bekleyebilirsin ama bir de sen bir anne olarak genç birine böyle konuşman doğru mu sence? Senin örnek olman lazım, "ben böyle bir hata yaptım; seni uyarayım da sen de yapma" vb. şeyler demen lazım ama sen kocan gibisin. Kocan hayatını mahvediyor anlıyorum ve saydığın durumları da annemle yaşadım; böyle şeyler yaşamanı istemezdim ama sen kardeşin yaşındaki kıza neden öyle diyorsun ki?

Yorumla
    • KafasınıŠktmSewer
      KafasınıŠktmSewer
      +1 yıl

boşanırsın her türlü nafaka tazminat alırsın

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Bu nasıl bir düşünce ya sanki çocuğu tek yaptın :)) eşine saygın yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Berivann6 Allah sanada benim yaşadıklarımı en kısa sürede yaşatsın, ben gibi çaresiz kal, çaresizliğine çareler bulama inşallah amin

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

herkese bela okuduğuna göre hak etmişsin ne yaşadıysan belalar döner gene seni bulur utanmadan duygu sömürüsü yapmış bi de yazık çocuk büyütüyosun sen o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

neyden yaratıldığını unutmuş gibi çaresizim diyorsun bu çaresizlik değil öğrenilmiş çaresizlik

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

böyle olduğun sürece Allah saha beterini verince

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

vericek

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

Allah eşine de sabır versin kendisini hiç sevmeyen biriyle aynı evde yaşıyor onun ağırlığı yeter zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@OBirAlfanınAmı Allah'ım benden daha beter düşünen, sana hayatı zından edecek, bu dünyayı cehenneme çevirecek, bir eş nasip etsin. Ölene kadar , bu eşten paçanı kurtaramazsın inşallah🤲🏻amin

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Üremek, insanlığa ihanettir

2
    0 Yorumla
  • plasticwings
    plasticwings Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 48%
    +1 yıl

Eşler ayrı mı yatıyormuş?

1
    0 Yorumla
  • Suaymai
    Suaymai Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Ayrı yatmalarına gerek yok

1
    0 Yorumla
  • Ksilém
    Ksilém Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuk başlı başına zarar..

1
    0 Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Veriyor ve bu durum zaten çocuğa da zarar veriyor

1
    0 Yorumla
  • Berivann6
    Berivann6 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Bence sorun oluşturabilir

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Çok uzun süreli olmadığı sürece zarar vermez.

0
    0 Yorumla
  • Asil-Asiltürk06
    Asil-Asiltürk06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Çocuk için tolerans şart

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Biri bana mı Seslendi

0
    0 Yorumla
  • ilkersezenn
    ilkersezenn Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 63%
    +1 yıl

Randevulaşıp sevişilirse vermez 😄

0
    0 Yorumla
  • İstilacıTürinsann
    İstilacıTürinsann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

verir tabi daha bebekken odayı ayırcan

5
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bizimkiler 6 aylık bizde ayrı yatıyoruz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

evet veriyor ne yazık ki

0
    0 Yorumla
  • esma96
    esma96 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Çokk kötü ilişki için... eşler yatak ayırmamali

2
    49 Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

demi çocuğu kapıya atmalılar ruh hastası

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

ruh hatası sensin git tek başına çocuk büyüt o zaman hayırsız

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

büyütülmiycek bişey değil çok kasma kendini koca delisi

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

koca dediğin sevdiği kişi

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

sen gidip görücü usulü evleniyorsun diye herkes sen değil

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

canım bu dünyada ne anneler var adam gibi çocuk yetiştiriyo senin anlamıycağn bişey bu

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

baya da eski kafalısın ha

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

ne alaka babalar yetiştirmiyor mu

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

çocuğu için akülü araba yapıyor

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

konuyla da bi alakası yok

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

babalıktan anladığın akülü araba mı😂😂

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

annelikten anladığın çocuk yetiştirmek mi lütfetmiş ya onuda yapmasaydı

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

tamam reis en iyi baba sen olcaksn

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

noldu cevap veremedin ya

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

çevir kazı yanmasın

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

cahille sohbet sarmıyomuş be

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

kafan başka çalşyo çünkü

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

dedi cevap bile veremeyen

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

çünkü kaçmanın yolunu arıyor

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

ama yemezler

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

kimin kafası başka çalışıyor belli

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

demi belli kaç yaşndasn sen

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

senden oldukça büyüğüm napacan yaşımı

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

isminden ve beğendiğinden belli zaten

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

inşllah şu an muhattap olduğum kişi okumuş biridir de boşuna ellerimi yormuyorumdur

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

neyi beğenmişim

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

ismim birine hitaben zaten

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

grafik tasarım okuyorum burslu sen kendi işine bak en iyisi

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

lâyığım değilsin

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

burslu ne ya

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

paralı üniversiteyi parasız okuyorsun

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

devlette okuyorum

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

teşkkür ederimmm

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

devlet daha kötü ki

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

neden

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

yazık bence zihniyetini düzelt sen

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

görüşmemek üzere

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

1 - Eğitim Olanakları

Köklü geçmişi ve alanında uzman akademisyenleri ile dünyaca ünlü devlet üniversitelerimiz haricinde vakıf üniversiteleri arasında da akademik kadrosu ile dikkat çeken okullar çoğalmaya başladı. Öğrenci profili açısından bakacak olursak devlet üniversitelerinde başarı sıralaması birbirine yakın öğrenciler ile daha homojen bir durum söz konusu iken vakıf üniversiteleri tam burslu öğrenciler haricinde yarı burslu ve burssuz olarak da öğrenci kabul etmekte.

Devlet üniversitelerindeki öğrenci sayısının çokluğu ve sınırlı devlet desteği nedeniyle öğrenciye sunulan eğitim imkânları da kısıtlı oluyor. Vakıf üniversitelerinin kendi maddi kaynakları ile eğitim ücretlerinden elde edilen gelirlerle kurulan laboratuvarlar, tam donanımlı derslikler, kütüphane ve proje desteği gibi olanaklar devlet üniversitelerine kıyasla bir adım öne çıkmalarını sağlıyor.

2 - Sosyal İmkânlar

Hem devlet hem de vakıf üniversiteleri, Exchange ve Erasmus ile yurtdışına öğrenci göndermekte. Vakıf üniversiteleri gelirlerine paralel olarak spor alanları, kafe ve öğrenci kulüpleri ile öğrencilerin sosyalleşmeleri adına daha fazla imkân sunuyor. Devlet üniversitelerinin genel olarak geniş kampüslere sahip olmaları vakıf üniversitesi ile devlet üniversitesi arasındaki fark nedir sorusuna bir diğer cevaptır. Yurt dışından gelen öğrenci sayısının vakıf üniversitelerinde fazla olması ise çok kültürlü bir ortamın oluşmasını sağlıyor.

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

3 - Staj ve Mezuniyet Sonrası Durum

Devlet üniversiteleri ile kıyaslandığında vakıf üniversiteleri, genellikle özel şirketlerle etkileşimde olduğu için staj bulma konusunda da öğrenciye kolaylık sağlıyor. Bazı vakıf üniversitelerinin iş insanlarının ve şirketlerin vakıflarının kurduğu üniversiteler olduğunu düşünürsek staj sürecindeki kolaylığın mezuniyet sonrası iş bulma durumunda da devam ettiği söylenebilir.

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

al sana zihniyet o zaman

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

araştırma yok bişi yok

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

kopyala yapıştırr

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

aydınlattığın için saol

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

sana uzun uzun dakikalarımı harcıycak değilim

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

elinin altında İnternet araştır

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

merak etmediğim bişeyi araştırmam

Yorumla
    • OBirAlfanınAmı
      OBirAlfanınAmı
      +1 yıl

etmezsin tabi kötü okul mu iyi okul mu diye

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

etmem yaa

Yorumla
    • irewmmsss
      irewmmsss
      +1 yıl

seviyeli tartışma için teşekkür ederim

Yorumla
  • pilatesmatı
    pilatesmatı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Henüz o asamaya gecmedik

0
    1 Yorumla
    • psicoach
      psicoach
      +1 yıl

Hangi aşamafasınız

Yorumla
  • fjfjfjfj11fjfj
    fjfjfjfj11fjfj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

O fotodaki bebeği yerim yaaa offf minicikkkkjkk

1
    0 Yorumla
  • Preşıs
    Preşıs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Çoçuğa tek yatmayı öğretmek gerekir tabii ki

1
    0 Yorumla
  • Ataslanma
    Ataslanma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Tabi ki

0
    0 Yorumla
  • mervelerdeeyizzz
    mervelerdeeyizzz Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Hayır

0
    0 Yorumla
  • khonSuS
    khonSuS Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Devam etmiyoru bolmyodjx

0
    0 Yorumla
  • Muhammedtr01
    Muhammedtr01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    +1 yıl

vermez merak etme

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuklardan dolayı eşlerin ayrı yatma sorunu evliliğe zarar verir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çocuk Sahibi Olamamak Evliliği Nasıl Etkiler? 6 cevap verildi
Boşanan eşler çocukları ne yönde etkiler? 7 cevap verildi
Ailelerin anlaşamaması evliliği etkiler mi? 30 cevap verildi
Sorunlu bir evlilik çocuklar için devam ettirilmeli midir? 4 cevap verildi
Çocuk istemeyen bir eş evlilikte sorun yaratır mı? 99 cevap verildi
Çocuksuz evlilik eksik evlilik midir? 63 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden hep haksızlık edenler ya da haksızlığa uğrayanlar söz konusu oluyor düşündünüz mü, normal insanlar görünmez mi?
  • Senin öfken ne kadar sürer?
  • Şansa inanır mısın?
  • Cahil biriyle sevgili olunur mu?
  • Sen ilişkide eğlenceli biri misin?
  • Bir insanın karakterini ip uçlarını ele verir mi?
  • Amazondan saç bakım ürünleri alır mısınız?
  • Böyle bir odanız olsun ister miydiniz?
  • Sarışın erkekleri yakışıklı buluyor musunuz?
  • Evinizde kaç tane fincan takımı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨