Çocukların anne ile yatmak istemesi ve babanın salona taşınması sorununu yaşayan var mı aramızda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk söz konusu olduğu için her iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor. Kaldı ki koca yatak kaç kişiyi aynı anda yatırır. Çocuk ortada eşler yanlarda gayet rahat yatabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani verebilir anlayışsız bir eş varsa karşısında böyle bir dönemde her şey normal karşılamak gerekir anne iç güdüsü bebeği korumak için ağır basıyor buda erkeği bir süre sonra sıkmaya başlar ama kadına da hak vermesi gerekir bebeğin bakımı hıhım onunla igilenmesi şart
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılilk birkaç sene ben çocuklarla yattım sonra her şey yoluna girdi. çocukların anneye ihtiyacı oluyor. normal böyle şeyler. eşten ayrı yatmak, hiç seks yapmamak anlamına gelmiyor
326 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
berbat
- +1 yıl
@Yomeyamo bu geçici bir süreç. Seks bir ihtiyaç. Çocukları ayrı odalarda uyutmak mümkün olmayabilir. Ağlatıp dakikalarca yanına gitmemek yoksunluk ve çaresizlik hissi yaşatıyor. Sesk yapınca bütün gece karı koca birbirine sarılıp mı uyuyor? Çok saçma. Benim çocuktan sonra iki üç sene hiç seks yapmayan arkadaşlarım var... Her evliliğin ritmi düzeni farklı.
- +1 yıl
@Yomeyamo çocuğa karışmak faklı bir şey... İki çocuk peşpeşe oldu. Küçüğü yanıma alsam büyüğü napacaktım? Onu ayrı mı yatıracaktım? Kendini terk edilmiş hissetmez mi? Peki küçüğğ almasam yanıma, gece acıksa ağlasa büyük oğlanı da uyandırsa.. Her gece bu şekilde uykuları bölünse? Bi de kocam ertesi gün işe gidecek adamın uykusunu alması lazım. Ne yapacaktım? Bekar olunca kurallar koymak, seks planlı olmasın anlık gelişsin demek ne kolay.. Hangisi anlık gelişsin? Çocuklar var.. Uyuyacaklar derin uykuya dalacaklar... Bekleyeceksin... Öyle kolay değil o işler...
- +1 yıl
büyük olanı annene bırakırsın mesela bi süre
- +1 yıl
@OBirAlfanınAmı ya saçma sapan bir düşünce.. Neden anneme bırakayım? Hangi gece bırakayım? Haftada kaç kere yapıyorsunuz bilemiyorum ama öyle geçici çözümler uygun değil. Bir düzen kurulur. Büyük oğlanı anneanneye bırak, küçük evde kalsın. Büyük oğlan annem beni terk etti desin... Bu mudur çözüm? Hem hangisinde bırakacaksın çocuğu? Annem demeyecek mi hayırdır kızım neden diye? Neden cinsel yaşamımı anneme deşifre edeyim?
- +1 yıl
terk etmek ne alakaya sen çocuğu nasıl bi psikolojide büyütüyon
- +1 yıl
onun kafasında demek ki anneanne de kalmak terk edilmek demek
- +1 yıl
beynini mi yıkadın çocuğun
- +1 yıl
gezmeye gidecez dersin torunun senle vakit geçirmek istiyor dersin hem ayıp bişi mi cinsellik neden utanıyon eşimle baş başa olacam dersin sanki annen bilmiyor evlenince ne olduğunu
- +1 yıl
bahane arıyon sen belliki
- +1 yıl
teyzem bile torunlarına ailesinden çok bakıyor
- +1 yıl
Ben çok iyi bir anneyim. İlk üç yaş anne çocuk bağı çok önemli. Benim küçük doğduğunda büyük 2 yaşında idi. İşi bıraktım, kendimi birkaç sene sadece çocuklarıma adadım. Onlara kol kanat gerdim. Uyandıklarında, ağladıklarında beni gördüler. Büyük oğlan, kardeşi doğduğunda benim onu ikinci plana attığımı asla düşünmedi bu sayede. Her ikisini de yanıma aldım. Uyurken ellerini tuttum ninniler söyledim. Hastalandı karında ben bekledim başlarında sabaha kadar. Ben kaldım ben... Ne uykusuz gecelerim oldu..
Bu sırada aileyi kim geçindrdi? Tabii ki eşim. Uykusuz çalışılır mı? İş dikkat istiyor. Uykusunu alacak, sakin ve dinlenmiş bir bünye ile işe gidecek. Ki öyle de oldu. Siz farklı düzen kurun. Her ailenin ritmi farklıdır. Benim düzenim böyleydi çok da memnunum. Hem eşimi hem kendi hem çocuklarımı mutlu ettim. Bu kadar basit - +1 yıl
o zaman eşinle ilgilenicek zamanında kalmamış dediğine göre
- +1 yıl
Ayrıca çocuğu ayda bir iki kez anneanneye bırakırsanız sıkıntı olmayabilir. demek ki sizin ihtiyacınız o kadar. Saygı duyarım. Dediğim gibi, siz kendinize göre düzen kurun. Bizim ihtiyacımız daha farklı. Çözümler, ihtiyaçlara göre şekillenir.
- +1 yıl
@saskinomayra Gercekten cok haklisiniz.., Anlayisli este hic bir problem cikmaz...
- +1 yıl
@sEn_tabiki_26 evli barklı çoluk çocuk sahibi olunca, ailenin yeni bir düzene ihtiyacı oluyor. Yapacak bir şey yok. Çocuklar, anneanne babaannede gündüz kalabiliyor ama geceleri de orada bırakmak? Bu nasıl bir kafa yapısı? El insaf! Çocuk yapmayın o zaman derim yani... Biz senelerce yapmadık, farklı düzen vardı, çocuk yaptık ikincisi de peşi sıra oldu farklı düzen kurduk. Dediğim gibi çözümler ihtiyaçlara göre şekilleniyor. Belli bir yaşa gelince (küçük 2 yaşını doldurunca) artık koca delikanlı oldunuz odanızda kalacaksınız dedik. Odayı istedikleri gibi süslediler. Heves ettiler. Tek çocuk olsa daha farklı olurdu. İki çocuk olunca ortaya bir çözüm gerekiyor.
- +1 yıl
@saskinomayra Kesinlikle oyle, Calisan anne baba ve kucuk bir cocuk gercekten onlsrin dunyasinda cok daha zor bir durum, Planlar ve programlar dahilinde yetistiriliyor, Dede anneanne babaanne ile de olmuyor, daha cok simarip nazlaniyor... Ve onlarinda kendildrine gore dunyalari oluyor, Yas itibari ve saglik itibari ile... Oyle gecici cozumlerde dediginiz gibi mutlaka plan yplmasi gerekiyor, Surekliligi olan bir sey bu sekilde bir cozum olmaz... Dugun dernek degil ki brksn... Siz dogru olani yapmissnz, ayrica evebeyn olarak bencilce dusunmekte ( Yatak iliskisi) sacmalik... Durumlar imkanlar dogrultusunda hareket edilmeli... Sizede ALLAH kolaylik versin.. sizi anliyorum
- +1 yıl
@sEn_tabiki_26 👍🖐️ Şen ve esen kalın.
- +1 yıl
@saskinomayra... Sizde oyle... Gorusmek uzere...
- +1 yıl
Tüm yorumlarını okudum. Helal olsun abla.
- +1 yıl
@VictoriaBeckhams eyvallah canım benim.
Durumu anlamayan, gün gelir üzerinde kusmuk lekeli pijama saçlar tepeden toplanmış halde iken, banyo etmeye, yemek yapmaya /yemeye, seks yapmaya, uyumaya bulduğu fırsatı kaçırmaması gerektiğini bilir. Anne olunca anlıyor insan. Yok plan yapayım, çocuğu oraya buraya bırakayım... He he evet.. Kaç kere bırakacaksın? 🤣
Eşim cocuğun yatağının bir tarafını cıkardı ve bizim yatağ sabitledik sanki bir yatakmış gibi oldu. Hem bebek rahat uyuyor hemde biz.
32 Yorumla- +1 yıl
Ayy allah bagislasin
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
33Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrı ayrı yataklarda uyumalarına gerek yok bence insanlar bunu bilerek yapıyorlar evet zarar verir
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılZarar vermez
00 Yorumla
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Ayrı yatılmasını kesinlikle tasvip etmiyorum. Bir de çocuğun yatakta kadın ve erkek arasında uyumasına da bir gece bile müsade edilmemeli fikrimce. Kadın ve erkek olarak bir araya gelen iki insanın anne ve babaya dönüşüp ilişkilerini çocuklara adamalarına çok karşıyım. Bu hayatta gerçekten herkes kendi yerini bilmeli. Çocuklar yetişirken ebeveyn bağımlılığı geliştiriyor zaten, pedagojik olarak da yanlış tercihler. Kadın kadınlığından, erkek de erkekliğinden hiçbir kişi ve koşul için taviz vermemeli diyorum. Çocuğa baştan belirtilirse o da anlamak istemese bile anlamak zorunda kalacaktır. ⭐
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚41 YorumlaÇocuğun anne ile yatmasina izin verilmemeli. Uyku bozuklugu oluyo ve kabuslar vs oluyo benim babam iş insani yurt disina vs cok gittigi için ben hep o yokken annemle uyudum, o varken ablamla uyudum zor kendi basima uyumaya alistim 4 yildir. Karanlik fobisi falan oluyo. Ve hayalgucunu çok etkiliyo o çocuk zihninin olusturdugu korkulari atamiyosun hemen. O yuzden çocukluktan alismalilar tek baslarina kalmaya.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapılmaması gereken bir şey evliliğe elbetteki soğuma olarak zarar verebilir akabinde çocuklarınız evliliği bu şekilde kodlar kafasında ve sağlıklı bir ilişki öğrenmemiş olurlar. Anne çocuklardan sağlıklı bi şekilde travma oluşturmadan ayrılmalı bu yapılana kadar gerekirse ailecek yatılması daha makulce olur
20 Yorumla
+1 yılÇağımızda evlilik maddi olarak imkansız gibi manevi olarak da sorunu hiç bitmeyen bir dertler silsilesi gibi... Eşini çok sevsen aıktı boğdu olur ayrı yatsan soğukluk girdi olur... Evlilere mutluluklar dilerim ama yalnızlara da üzülmem... Herkesin hakkında hayırlısı neyse o olsun...
10 YorumlaBana niye salona gidiyor ki? Küçücük çocuk komple babanın yerini mi alıyor? Hem bu çocuk için çok iyi değil eğer sürekli anneyle uyuyorsa. Çocuğun bireyselliği açısından ufak alıştırmalar yapılmalı, kendi yatağında uyuyabilmeli. Oda ayırmak erken olabilir, o kadarına acele etmeye değmez ama kesinlikle anne babayı ayırmaması gerektiğini ve babayla da o sağlıklı bağı kurup uyuyabildiğini öğrenmeli.
10 Yorumla
+1 yılÇocukları kendi aralarında yatirsinlar. Heyecanlı bir seyler yapmak istiyorlarsa çocuklar uyuduktan sonra yerlerine koysunlar heyecana başlayabilirler. Niyetleri yok ise kalsin aralarında sonuçta o çocuk herikisinden bir parça neden evliliğe zarar versinki. Hatta tam tersi mutlu bahtiyar olmaları lazım
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi yatağında uyuması gerektiğini bilmeli, çocuğa da anne ve babadan ayrı uyuması gerektiği alışkanlığı verilmeli çocuğu uyutana kadar yanında kalabilirsiniz uyuduktan sonra ayrılmalısınız
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle saçmalık mı olur bebek beşiği yatak odasına konur anne baba birlikte uyur bebek uyandıkça anne baba birlikte ilgilenir sevgi bağı böyle gelişir bu böyledir öbür türlü sıkıntı yani baba neden salona taşınıyor ki fazlalık gibi 🤦♀️ evliliğe zarar verir tabi ki anne kendini çocuklarına adamayacak ha sesten rahatsız olup sırf iyi uyumak için salona giden babayı da evden atmak şarttır 😄
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇocuk büyükse eğer vuracaksın poposuna şaplağı odasında uyuyacak anne babanın odasına girmek yasak dicen bir evde kural yoksa huzur da yoktur çocuklar ebeveynlerinin sözünü dinlemek zorundalar bir evde çocuğun sözü geçiyorsa geçmiş olsun 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde Baba bunu bahane etti yatağını ayırdı. Sicagi bahane etti ayırdı şimdi kendi kocamı öpe. iyorum. oyle soğudum ki kocamdan nefret ediyorum. isi düşünce gelir 2 tatlı laf bitince gider. gercekten evliliği çıkmaza sokuyor duygu kalmıyor insanda
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKavgalıyz evet uzak duruyorum
Kesinlikle zarar verir. Çocuklar 6 aylıktan itibaren kendi odalarında kalabilir. Bakıyorum bazı ailelerde 3-4 yaşında çocuklar hala anne ve babalarıyla yatıyorlar. Baya sıkıntılı bir durum bence
10 YorumlaÇocuklar sürekli olarak ebeveynlerin yatağında uyumaya başlarsa alışkanlık gösterip kendi odasını yadırgayacaktır. Onun için zorunda kalmadıkça ebeveyn yatağında yatmamalı çocuk.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuklar asla sizin yatağınızda yatmamalı bunu ona öğretmeniz lazım bunu sürekli hale getirirse siziniz açınızdan sorun olur onuda geçtim karı koca hayatınız sorun olur elbette belli bi süre sonra bu durum yüzünden kavga edebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılBizde olmadı öyle bir durum. Çürük evliliklerde olur.
20 YorumlaEvliliği geçtim çocuğa zarar veriyor bir kere
20 YorumlaBeğenmiyorlarsa çocuk yapmasınlar. Ve hergün cinsellik yaşayacak kadar az, mış olmak aşırı saçma başlı başına saçma bir soru
00 Yorumla
+1 yılçocuk sesi den rahatsız olmadan uyumak için ayrı yatmak erkeklerin işine geliyor çözümü var aslında yataga takılan aparatlar var
00 Yorumla
+1 yılBaba kendini sevdiremedi sanırım çocuklara. :) Çocuklarla daha fazla vakit geçirin. O zaman hep birlikte yapabilirsiniz. Ve soğukluğu erkek sokar.
00 YorumlaSebebi ne olursa olsun eşlerin ayrı uyuması ve bunu uzun süre devam ettirmeleri olumsuz etkileyebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekten çok para getiren bir köleye benziyorsun ama uzaktan 🥴 Çocuklara sınırları çizen babadır. anne zaten sınırsız olur 🛫 Ne derse çocuk oraya koşturur.
10 YorumlaÇocuğum olursa öyle birşeye izin vermem kendi yatağında beşiğinde yatsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de de çocuk 2 yaşında hala bizimle uyuyor eşimi bilmem ama hep sarılıp uyumak istiyorum ama çocuk izin vermiyor bu onu etkiliyormu bilmiyorum
20 YorumlaZarar vermez.
Evlilik Cinsellik değildir.
Evlilikte Cinsellik 5. Sırada gelir.
01 Yorumla- 6 gü
Evli misin şu anda
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbla ben o suçsuz mu dedim? Ama senin ona örnek olman ve tavsiye vermen lazım ki hatasını anlasın; ben ne yaptım da bana da beddua ediyorsun? @00OOx
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yorumumun altına yorum yapmıştım, nasıl silindi be of?
+1 yılGetirir Tabii ki eşler beraber yatmalı dokunmalı temas etmedi
00 Yorumlaçözüm üretebilen sağlıklı ve akıllı bireylere zarar vermez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu annenin elinde ya benim oğlum hiç yanımızda yatmadi hep yatağına götürdüm doğduğundan beri sabahları babası gidince yatagndan alıp yanıma getryorum bazen 😂😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde durum tam tersi:)) bebeğim gece uyanınca alıp kendi yatağınıza geçiyorum eşim bizden kaçıyor:))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba tv de görmüştüm ayrı yatıyormuş çocuk yüzünden kadın kocasıyla kocası işe gidince sevgilisi geliyormuş
11 Yorumla- +1 yıl
hak etmiş valla
+1 yılBizim çocuğumuz yok, ona ramen ayrı ayrı uyuduğumuz çoktur. Sorun olacak ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayir sorun olmuyor daha bile iyi oluyor. Ayri kalinca yabancilik olunca daha atesli ve istekli oluyor insan
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 336 cevap paylaştı. belırlı zorunluluklar ve durumlar haricinde buna izin verilmemeli, evliliğe zarar vermese de çocuklara zarar verebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kesinlikle çok yanlış evliliği bitirmeye adım asla yapmayın çocuklarınıza ayrı yatmayı öğretin gerekirse yardım alın
00 Yorumla
+1 yılTabikide bosanma oluyor sen benimle ilgilenmiyorsun ayri yatiyorsun falan diye
00 YorumlaÇocuklardan dolayı ayrı yatılmaz canım ya hep beraber yatılır ya da çocuklar ayrı yatırılır eşler ayrı yatmaz
10 YorumlaEvett tabikii sorun olurr bir kaç ayy çocuklarda sizinle yatsinn yanii yatağa konulan birr aparat varr orada bebekte uyuyabilir suzinle
00 YorumlaYarın sevdiğim çocuğun doğum günü ama o benimkini kutlamadi ayrıyız kutlasammi?
01 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocukla yatmak muhteşem. Kurtuldum eşle yatmaktan, b0k gibi bir duygu🤦🏻♀️
237 Yorumla- +1 yıl
Allahım görüşe bak çıldırıyorum böyle kadınlarla asla evlenmeyin
- +1 yıl
niye evlendin ki o zaman insan sevdiğiyle uyumak istemez mi
- +1 yıl
harbiden Allah korusun böyle insanlardan
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce b0k gibi olduğunu bilemedim, evlenince gördüm, çocuk için katlanıyorum. çocukla uyumak mükemmel. yaşamadan kınamayın. herkes mutlu olmak ister. karşınızdaki b0ksa...
Cevap sahibi+1 yıl@romantic1996 Allah'ım inşallah sana, şu an benim düşüncemcemdeki gibi bir kadın nasip etsin amin. Seni sevmeyen, senden bucak bucak kaçan, birini nasip etsin amin. Çüntü benim neden böyle davrandığımı sorgulamadan , kınadın.
Cevap sahibi+1 yıl@istilacıTürinsann Allah'ım sanada , seni sevmeyen, senden bucak bucak kaçan bir eş nasip etsin amin. Sende ben gibi çaresiz kal, böyle düşün. Çünkü sende beni sorgulamadan kınadın.
- +1 yıl
böyle düşüneceğime boşarım ezik değilim kimseye de ihtiyaç duymuyorum
- +1 yıl
siz anca yok çocuk yok bilmem ne için diye boşanmamak için binbir türlü bahane arayın
- +1 yıl
Eşin 💩 gibiymiş dediğin gibi ama sen de melek değilsin yani, aranız bozuksa sadece onun yüzünden değil bence.
- +1 yıl
erkeklerde direk boşasın sizi gurursuzsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann Allah'ım seni çaresiz bıraksın, tıpkı ben gibi amin.
- +1 yıl
ayn valla neden kaçtığı belli
- +1 yıl
ben çaresiz kalmam bile bile de lades yapmam
- +1 yıl
her insan sonsuza kadar evli kalmıyor boşanacak durumun yoksa evlenmiveksin
- +1 yıl
Bazen insan karşısındakini tanıyamıyor yani bu yüzden evlenme/boşanma konularında bir şey diyemeyiz ama asıl sorun o değil.
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann bu lafını asla unutma. Ben gibi çaresiz kalacaksın. Çaresiz kalıncada beni hatırla. Bu konuşmanın ekran görüntüsünü al, galerinde sakla, sakın silme. Çünkü birgün bunları okuyup, başını duvarlara vuracaksın, ve benden helallik almak isteyeceksin, tabi ben birda olmayacağım. Çünkü beni tanımıyorsun, ve alaycı kınıyorsun. Hakkımı helal etmiyorum , günahımı aldın. yazacaklarım bu kadar.
- +1 yıl
kendi eşine bºk gibi diyen birinden helallik istiyceğimi hiç sanmıyorum
- +1 yıl
çaresizlik falan bahane insan isteyince herşeyi yapar boşuna kadın yurtları polisler yok
- +1 yıl
sen sadece çocuğuna kendine eziyet eden birisin
- +1 yıl
çocuğunun da günahını alıyorsun
- +1 yıl
o çocuk ailesini seçemez ama sen nasıl bi aile istediğini seçebilirsin
Cevap sahibi+1 yıl@İstilacıTürinsann yonumlarından cümlelerinden anlıyorum gi genç , ergen birisin. Ben senden çok büyüğüm. Dedim ya yolun çok başındasın. Gene iftira attın, çocuğuma eziyet ettiğiki söylüyorsun, beni tanımıyorsun, görmüyorsun.
📌Allah'ım senin karşına tıpkı sen gibi birini çıkarsın amin
📌Allah'ım seni öyle çaresiz koysunki, bir odanın içinde sağa sola dönüş dur, amin.
📌Allah'ım seni sevmediğin adamla , çocuğunla beraber çaresizce yaşamak mecburuyetinde bıraksın amin.
📌Allah'ım seni kocana para yönünden muhtaç etsin, kocan çok cimri olsun, ailen sana hiç sahip çıkmasın, çalışamaz hale ge, çocuğunu teslim edeceğin kimsen olmasın.
📌Allah'ım eşin seni parasıyla her saniye ezsin, sen hasta olunca sana hiç bakmasın, büyücü bir aileye düş amin.
Bunları ben yaşıyorum. Sende yaşa inşallah. Sonra sev bakalım eşini sevebilirsen...- +1 yıl
beddualar sana döner biliyorsun dimi ondan Allah sana bu derdi vermiş belliki eziklik ne zamandan beri ben büyüğüm demekle oluyor
- +1 yıl
dedim ya hep bahane arıyorsun
- +1 yıl
ama karşı tarafın bi canını sık bakalım seni nasıl tak diye buluyor
- +1 yıl
boşuyor
Cevap sahibi+1 yıl🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
- +1 yıl
Abla kız sana eşini sev demiyor ama sen de iyi biri değilsin yani bunu kabul et. Eğer seni kırdıysa bunu düzgün bir şekilde dile getirip özür bekleyebilirsin ama bir de sen bir anne olarak genç birine böyle konuşman doğru mu sence? Senin örnek olman lazım, "ben böyle bir hata yaptım; seni uyarayım da sen de yapma" vb. şeyler demen lazım ama sen kocan gibisin. Kocan hayatını mahvediyor anlıyorum ve saydığın durumları da annemle yaşadım; böyle şeyler yaşamanı istemezdim ama sen kardeşin yaşındaki kıza neden öyle diyorsun ki?
- +1 yıl
boşanırsın her türlü nafaka tazminat alırsın
Cevap sahibi+1 yıl@Berivann6 Allah sanada benim yaşadıklarımı en kısa sürede yaşatsın, ben gibi çaresiz kal, çaresizliğine çareler bulama inşallah amin
- +1 yıl
herkese bela okuduğuna göre hak etmişsin ne yaşadıysan belalar döner gene seni bulur utanmadan duygu sömürüsü yapmış bi de yazık çocuk büyütüyosun sen o çocuğun psikolojisini düşünemiyorum
- +1 yıl
neyden yaratıldığını unutmuş gibi çaresizim diyorsun bu çaresizlik değil öğrenilmiş çaresizlik
- +1 yıl
böyle olduğun sürece Allah saha beterini verince
- +1 yıl
vericek
- +1 yıl
Allah eşine de sabır versin kendisini hiç sevmeyen biriyle aynı evde yaşıyor onun ağırlığı yeter zaten
Cevap sahibi+1 yıl@OBirAlfanınAmı Allah'ım benden daha beter düşünen, sana hayatı zından edecek, bu dünyayı cehenneme çevirecek, bir eş nasip etsin. Ölene kadar , bu eşten paçanı kurtaramazsın inşallah🤲🏻amin
Üremek, insanlığa ihanettir
20 Yorumla
+1 yılEşler ayrı mı yatıyormuş?
10 YorumlaAyrı yatmalarına gerek yok
10 YorumlaÇocuk başlı başına zarar..
10 Yorumla
+1 yılVeriyor ve bu durum zaten çocuğa da zarar veriyor
10 YorumlaBence sorun oluşturabilir
00 YorumlaÇok uzun süreli olmadığı sürece zarar vermez.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk için tolerans şart
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiri bana mı Seslendi
00 Yorumla
+1 yılRandevulaşıp sevişilirse vermez 😄
00 Yorumla
+1 yılverir tabi daha bebekken odayı ayırcan
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizimkiler 6 aylık bizde ayrı yatıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet veriyor ne yazık ki
00 YorumlaÇokk kötü ilişki için... eşler yatak ayırmamali
249 Yorumla- +1 yıl
ruh hatası sensin git tek başına çocuk büyüt o zaman hayırsız
- +1 yıl
koca dediğin sevdiği kişi
- +1 yıl
sen gidip görücü usulü evleniyorsun diye herkes sen değil
- +1 yıl
ne alaka babalar yetiştirmiyor mu
- +1 yıl
çocuğu için akülü araba yapıyor
- +1 yıl
konuyla da bi alakası yok
- +1 yıl
annelikten anladığın çocuk yetiştirmek mi lütfetmiş ya onuda yapmasaydı
- +1 yıl
noldu cevap veremedin ya
- +1 yıl
çevir kazı yanmasın
- +1 yıl
dedi cevap bile veremeyen
- +1 yıl
çünkü kaçmanın yolunu arıyor
- +1 yıl
ama yemezler
- +1 yıl
kimin kafası başka çalışıyor belli
- +1 yıl
senden oldukça büyüğüm napacan yaşımı
- +1 yıl
neyi beğenmişim
- +1 yıl
ismim birine hitaben zaten
- +1 yıl
grafik tasarım okuyorum burslu sen kendi işine bak en iyisi
- +1 yıl
lâyığım değilsin
- +1 yıl
paralı üniversiteyi parasız okuyorsun
- +1 yıl
devlet daha kötü ki
- +1 yıl
1 - Eğitim Olanakları
Köklü geçmişi ve alanında uzman akademisyenleri ile dünyaca ünlü devlet üniversitelerimiz haricinde vakıf üniversiteleri arasında da akademik kadrosu ile dikkat çeken okullar çoğalmaya başladı. Öğrenci profili açısından bakacak olursak devlet üniversitelerinde başarı sıralaması birbirine yakın öğrenciler ile daha homojen bir durum söz konusu iken vakıf üniversiteleri tam burslu öğrenciler haricinde yarı burslu ve burssuz olarak da öğrenci kabul etmekte.
Devlet üniversitelerindeki öğrenci sayısının çokluğu ve sınırlı devlet desteği nedeniyle öğrenciye sunulan eğitim imkânları da kısıtlı oluyor. Vakıf üniversitelerinin kendi maddi kaynakları ile eğitim ücretlerinden elde edilen gelirlerle kurulan laboratuvarlar, tam donanımlı derslikler, kütüphane ve proje desteği gibi olanaklar devlet üniversitelerine kıyasla bir adım öne çıkmalarını sağlıyor.
2 - Sosyal İmkânlar
Hem devlet hem de vakıf üniversiteleri, Exchange ve Erasmus ile yurtdışına öğrenci göndermekte. Vakıf üniversiteleri gelirlerine paralel olarak spor alanları, kafe ve öğrenci kulüpleri ile öğrencilerin sosyalleşmeleri adına daha fazla imkân sunuyor. Devlet üniversitelerinin genel olarak geniş kampüslere sahip olmaları vakıf üniversitesi ile devlet üniversitesi arasındaki fark nedir sorusuna bir diğer cevaptır. Yurt dışından gelen öğrenci sayısının vakıf üniversitelerinde fazla olması ise çok kültürlü bir ortamın oluşmasını sağlıyor.
- +1 yıl
3 - Staj ve Mezuniyet Sonrası Durum
Devlet üniversiteleri ile kıyaslandığında vakıf üniversiteleri, genellikle özel şirketlerle etkileşimde olduğu için staj bulma konusunda da öğrenciye kolaylık sağlıyor. Bazı vakıf üniversitelerinin iş insanlarının ve şirketlerin vakıflarının kurduğu üniversiteler olduğunu düşünürsek staj sürecindeki kolaylığın mezuniyet sonrası iş bulma durumunda da devam ettiği söylenebilir.
- +1 yıl
al sana zihniyet o zaman
- +1 yıl
araştırma yok bişi yok
- +1 yıl
sana uzun uzun dakikalarımı harcıycak değilim
- +1 yıl
elinin altında İnternet araştır
- +1 yıl
etmezsin tabi kötü okul mu iyi okul mu diye
+1 yılHenüz o asamaya gecmedik
01 Yorumla
+1 yılO fotodaki bebeği yerim yaaa offf minicikkkkjkk
10 YorumlaÇoçuğa tek yatmayı öğretmek gerekir tabii ki
10 YorumlaTabi ki
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaDevam etmiyoru bolmyodjx
00 Yorumla
+1 yılvermez merak etme
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuklardan dolayı eşlerin ayrı yatma sorunu evliliğe zarar verir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler