Anne olamayacağım. Bu gerçekle nasıl yaşayabilirim?

PCOS hastasıyım, çok ağrı yaparsa sağ yumurtalığımın alınma ihtimali var, eşimle kan uyuşmazlığımız var, evlenmeden önce eşim üroloğa gitmedi yani onda durum ne bilmiyoruz. 1.5 yıl korunmadan denedik ama hamile kalamadım. Eşimin maaşı yetmediği için çalışıyorum. Kirada olduğumuz için ülke şartları sebebiyle anca yetiyor. Kenara 1-2 bin koyamıyoruz. Tedavi olmaya kalksam çalıştığım için doktor her gel dediğinde gidemem. Müdürüm süreklilik olan bir tedavim olursa muhtemelen benim sürekli doktora gitmek zorunda olmayacak birini işe alacak. Kira ve faturaları ben ödüyorum kalanı anca cep harçlığı oluyor. Eşim mutfak ve arabanın masraflarını hallediyor. Tedavi için arabayı satsak bile yetmeyebilir ve benim maaşım gelmediği sürece eşimin asgari maaşı ikimize bile yetmez. Hiç birikim altın vs yok borç kapattık diye. Yardım edecek anne baba da yok onlar da orta halli insanlar. Biz de bu gerçekle yüzleştik bugün. Eşime "Ben doğursam çalışmayacağım bir süre. O sürede sen tek ne yapacaksın?" dedim. Devamında çocuk olsa da olmasa da evli kalmaya karar verdik. Tedaviyle uğraşacak kadar müsait olmanın biraz zenginliğe alamet olması ağırıma gidiyor. Çok çocuk delisi değilim ama en azından 1 tane sağlıklı olsa güzel olurdu. Eşimin de elinde böyle 10-15 bin₺ alacak kadar mesleği olmadığı için hiçbir şeye kalkışamıyoruz.