+1 yılEvlat edinebilirsiniz. Ama henüz değil. Psikolojik olarak evlat edineceğiniz çocuğu zorunluluk değil tercih ve sevip sevilme ihtiyacından ötürü olduğunu hissettiğinizde olmalı. Ve kabullenmek için bir çok yöntem olsa da en etkilisi zaman olacaktır. Bu süreçte başka şeylere yönelin. Kendinize odaklanın. Hamile kadın görünce üzüldüğünüzü söylemişsiniz, herkesin hayatının birbirinden bağımsız ve farklı olduğu bilincine kavuşun bu sizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. İmkanınız var ise de terapi almaya başlamanız süreci sağlıklı yönetmenize yardımcı olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinemiyorum maalesef
- +1 yıl
Özel değilse neden
Soran+1 yılKirterlere uymuyorum cunku
- +1 yıl
🥺🥺🥺🥺 adınıza çok üzüldüm
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum bende. ..
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle rabbin için sabır et her gece kalk Teheccüd namazı kıl sonra 5 vakit namaza devam et Allah'tan bir çocuk gibi istemeye devam et çünkü Meryem süresinde Meryem annemize hiç bir erkek eli değmeden hamile kalıp İsa aleyhisselami doğurdu Zekeriya peygambere yaşlılığın son evresinde iken ve hanımı kisir iken yahya yi müjdeledi Allah eğer sen cidden kalpten Allah'a yönelip dua edersen Allah da seni evlat ile destekler olmaz deme kötü düşünme Allah'ın ol demesi ile dağlar yerinden oynar seni de böyle imtihanı ediyor rabbul âlemin sabır et ki mükafatı büyük olsun sen işini Allah'a bırak namazlarını kıl gece vakti Teheccüd namazı kılmaya devam et ve Allah'tan iste cnku Allah benden sabır ve namaz ile yardım isteyin diyor bakara suresinde ve diğer bir ayette ise duanız olmasa rabbim size ne diye değer versin ki buyurmuştur Furkan suresinde umarım Allah'ı alem sana da bir evlat nasip edecek
04 Yorumla- +1 yıl
Kadının yumurtalıkları alınmış saçmalama istersen 🥴
- +1 yıl
O zamanlar tıp gelişmiş olsaydı ve DNA testi yapilabilseydi inan bana İsa'nın babasını bulabilirlerdi 😄
- +1 yıl
DNA testi yapılabilseydi oda ya sütçüden ya tüpçüden çıkardı
- +1 yıl
Zekeriya nın eşinin kısır olduğu teşhisini kim koymuş? Zekariya nın çocuğu olmamış ve suç her zaman kadına atılacağı için kadın kısır demişler. Sonra kadın başkasıyla yatmış ve gebe kalmış çünkü aslında Zekeriya kısırmış. Sonra aaaooo mucize olmuş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı hastalık yüzünden tek kardeşimi kaybettim genç yaşta. O ölmeden önce anne olmayı tatmıştı ama çocuğuna doyamadan gözlerini yumdu bu dünyaya. Siz en azında hayattasınız.
Zaten her evladın sağlıklı dünyaya gelmesinin, gelse de hayırlı bir evlat olmasının garantisi yok. Kan bağı her şey demek değil. Para için annesini katleden madde bağımlısı evlatlar var bu dünya üzerinde.
Kendi karnınızda büyütememiş olsanızda çevrenizde sizi öz annesinde daha çok sevecek çocuklar olabilir. Anlatmaya çalıştığım, kaderin hangimize nasıl bir yol çizeceğini bilemiyoruz. Belki bu anlattıklarım kendi kaderinize biraz olsun umutla bakmanıza yardımcı olur.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle üzüntünüz için ne desek boş bunu yaşayan bilebilir. Rabbimin vardır bir bildiği ve bunu bizler tahmin edemiyoruz. Yaşamda türlü sürprizler bizleri bir şekilde buluyor. Kararınızı ne yönde etkileyebilir bilmiyorum fakat evlatlık edinebilirsiniz.. Yüzlerce sokağa bırakılmış ve yetimhane köşesinde oyuncak vs. İnsan sıcaklığı görmeyi bekleyen bir sürü yavrularımız var. Tabiki bunların bir sürü şartı şurtu var. Önce sizlerin maddi durumu vs. araştırıyorlar. Bilmiyorum konuya ne kadar vakıfsınız benden daha iyi araştırdınız belkide.. Sadece sizin için bir fikir vermek istedim.. İnsan üzüntüsünü ancak bu şekilde bastırabilir..
012 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi cok istemistim...
- +1 yıl
Senin için bu saatten sonra bir aile kurmak umarım karşına iyi birisi çıkar sonra sı ise o kişinin de isteği ile evlat edinmek..
Soran+1 yılOyle biri de ha diyince cikmiyor karsina seni sevse bile evlat edinmeyi kabullenecek mi bakalim
- +1 yıl
Hiç bilemeyiz bu işler nasiptir. Belkide bir yıl sonra bu yorumlara bakıp gülümseyeceksin sadece kalbini temiz tut gerçek anlamda dua et ve sadece işte Allahın kapıları sayısızdır.. Olmuyorsa da vardır bir bildiği.. Kendini pozitif anlamda aç olumsuz ları üzerinden at ve bugün itibari ile iyi şeylere odaklan değişim yanlızca sende başlar...
Soran+1 yılHamile bir karin gorunce aglamaya basliyorum veya minik bi bebek gorunce
- +1 yıl
Bir pisikolıga görün istersen bu şekilde devam edersen kendini çok üzersin uzman birisinden destek almak faydalı olacaktır.
Soran+1 yılGittim zaten psikologa 3 yil once bosandiktan sonra gittim bu durum icin
- +1 yıl
Valla bişey diyemiyorum o halde kendinizi üzmekte sevindirmek te sizin elinizde
Soran+1 yılKendimi cok eksik cok yalniz hissediyorum
Soran+1 yılZaten cok yalnizim
- +1 yıl
Yanlızlıkta güzeldir böyle düşünmeyin lütfen
Soran+1 yılGuzel degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlla ki çaresi olmalı gadası
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.
u +1 yılbence kabullenirsiniz zamanla.
00 Yorumla
+1 yılSöyle düşün. Ya sakat bir çocuğun olsa ve ömür boyu bakmak zorunda kalsaydın. Onun senden uzun yaşayacağı aklından cikmazken senden sonra ne olacağını aklından nasıl atacaktın? ya da milletin başına bela birini dogursaydin. Ya kendi k@tlni doğurmuş olsan? Her şeyde vardır bir hayır. Olmuyorsa ya hayırlısı böyle olduğu için ya da daha güzel bir şey olacağı içindir. Geçmiş olsun. Hayatın sonu degil. Saygılar.
05 Yorumla
Soran+1 yılElvette oyle ama anne olmayi cok istiyordum
- +1 yıl
Bu her kadının hakkı. Ama anne olmak için doğurmam gerekmiyor 😉
Soran+1 yılEvlat edinemiyorum
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılOlmuyor iste
+1 yılher şey Allah'tan gelir evlat sahibi olup sonra onun acısını gören ve hayatı perişan olan çok insan var her derdin bir sebebi vardır. Hayatınıza karışmak gibi olmasın ama çocuk esirgeme kurumlarını bir ziyaret edin derim. İlla evlat edinin demiyorum belki o çocuklarla takılmak hem onlara hem size iyi gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılElbette hersey allahtan ama anne olmayi cok istiyordum
+1 yılAlınma sebebi nedir keşke uzmanınızı değiştirseydiniz allah size güç versin üzülmeyin.
Kimş anne babayla imtihan edilir sınanır sizin gibi isteyenleride evlat eksikliği ile sınar fani dünya işte dilerim ki gönlünüzün farkına varsın güzel bir çocuğun bakımını üstlenin evlat edinin sağlığınızdan mühim değil umarım güzel günleriniz olur kendinizi üzmeyin, en azından üzmemeye çalışın🌸03 Yorumla
Soran+1 yılKist vardi
Soran+1 yılEvlatlik olmuyor
- +1 yıl
Kist çoğu kişide oluyor keşke erken fark edebilseydin ama bu dünya etme bulma ve fani dünya maalesef ki bir yerinde mutlu olacaksak bir noktada olamayız. En azından sağlıklısın şükür et nakil gibi şeyleri araştırabilirsin. Umarım gönlünce geçirirsin yaşadıkça fazla takılmamaya çalışın.
+1 yılSadece doğurmakla anne olunmuyor. Adınıza çok üzüldüm ama eğer anne olamasaydım kimsesiz bir çocuğa kimse olmayı, anne olmayı, yuva olmayı tercih ederdim 💜
00 Yorumla
+1 yılBen kendime bir söz verdim eğer olur da birgün evlenirsem yetim bir çocuk evlat edineceğim diye. Bence sen de bir yetim evlat edinebilirsin bir çocuğun hayatına hayat katabilirsin umarım bu fikrimi değerlendirirsin.
117 Yorumla
- +1 yıl
Yorumlarda yeni gördüm , kusura bakmayın lütfen. Dikkat etmemişim.
Soran+1 yılEstagfullah ne kusuru
- +1 yıl
Ben de bir gün anne olmayı çok isterim. Herkesin hayatında bir sınavı var sizin de sınavınız bu olsa gerek. Kalbinizi umutla doldurmak isterdim fakat bu size bir şey vaad etmez. Umarım kolay ve kısa bir şekilde kabullenirsiniz.
Soran+1 yılBazen kabulleniyor gibi oluyorum ama sonra yanimdan hamile bi kadin geciyor kalbim umutla doluyor husrana ugruyorum ben neden hamile kalamiyorum diyorum
- +1 yıl
O zaman benim ikinci annem siz olun kabul ederseniz tabii
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Beni çocuğunuz gibi düşünebilirsiniz. Ben sizin halinızı hatrınızı sorarım. Anne-kız gibi sohbet ederiz. Anne diye hitap ederim size.
Soran+1 yılKomik degildi
- +1 yıl
Bu bir şaka değil ama
Soran+1 yılLutfen ciddiye al sorumu
- +1 yıl
Bunu ciddi olarak söyledim. Ben de herşeyimi anlatabildiğim ve çekinmediğim bir annem olsun isterdim. Benim size yazdığım her şey sizi ciddiye alarak oldu. Eğer bunu yapmak istemiyorsanız sizi anlarım.
Soran+1 yılKendi annenize anlatin eminim sizi anliyordur
- +1 yıl
Eğer sizi bilmeden kırdıysam gerçekten özür dilerim.
Soran+1 yılSorun degil kirmadiniz.
- +1 yıl
Huzurlu geceler diliyorum o zaman.
Soran+1 yılSanada
Umudunu kaybetme rabbim yardımcın olsun kolay bir durum değil elbette ama yapacak birşeyde yok maalesef taktiri ilahi rabbim gönlüne göre verir inşallah anne baba olmayı hak etmeyen onca insan varken bunu isteyen birini görünce üzülüyorum.
013 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayi
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
Soran+1 yılGitti iste...
Soran+1 yılAnne de olamadim
destek almalısın. işin ağır kısmı senin omuzunda ama biraz da farkındasın durumun kabullenmek başlamış sanki. ayrıca üzülmekle kabullenmeyi karıştırmayalım. üzülebilirsin her zaman. ağlayabilirsinde. güçlü olmak da gerek belkide.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman hamile kadin gorsem aglayasim geliyor
Soran+1 yılOlmadi iste
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten neden tüp bebek tedavisi gördünüz sorun neydi? Sonrasında neden tüp bebek tedavisi görürken yumurtalıklar alındı üst üste yaşanan şeylerin sebebi neydi özel değilse?
011 Yorumla
Soran+1 yılYumurtaliklarimda kist vardi o yuzden alindi
Soran+1 yılOnceden de vardi ama zararsizlardi
Soran+1 yılOlmadi iste
Soran+1 yılKirterlere uygun degilim
Soran+1 yılCok istiyordum
+1 yılGüzel şeyler düşün. Hayatında belki de seni çok sevecek, değer verecek biri çıkacak karşına. Mutluluk sadece çocuk demek değil. Evcil bir hayvan edin mutlaka. Kendini yalnız bırakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılCok yalnizim...
Ne kadar üzülme desek de insan üzülüyor tabi. Canım benim.. en iyisi DUA 💎 Allah’ın gücüne ve mucizelerine inanarak dua etmeni öneririm. O’nun merhametine sığın 🤍 Her zaman beterin beteri var düşüncesiyle kendine motivasyon sağla, inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın 🫶🏼🤎💜🤍🪻🌼
01 Yorumla
Soran+1 yılCok istemistim anne olmayi
+1 yılÜzülme boş ver falan diyemiyorum, içim titredi her bebek görüşümde ağlarım dedin beni de ağlattın.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama
+1 yılHer istediği olmuyor herkesin. Çocuk sahiplenebilirsin eşinle ortak düşüncedeysen veya çocuklarla ilgili meslek etkinlik vs yapabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEsim yok artik ama evlat edinemiyorum
+1 yılInanciniz varsa bunun bir eksiklik olduğunu düşünmek yerine imtihanının içinde olduğunuzu bilin. Sabredin. Allah'in hayatınızın geri kalanında size ikram ettiği guzelliklere odaklanin.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadınlara evlat verilmiyor da değerini bilemeyen insanlara evlat veriliyor ya bu olay da cok can sıkıcı haksızlık bu
023 Yorumla
Soran+1 yılBu dedigin varya... iste tamda bu yuzden
- +1 yıl
Cok iyi biri olduğuna eminim. Keşke kaderimizi kendimiz yazabilseydik
Soran+1 yılHaksizlik bu iste hakkeden anne olamiyor hakketmeyende oluyor jste
- +1 yıl
Senin gibi kadınlar bunu hak etmiyor KESK’e yapabileceğim birsey olsa
Soran+1 yılKabullenemiyorum iste
- +1 yıl
Olmuyorsa olmuyordur bu da senin kendinle olan sınavın. Herkesin bi imtihanı var kimisinin kolu yok kimisinin bacağı yok kimisinin parası yok kimisi kötü yolda ama önemli olan bununla yaşayabilmek ve üstesinden gelmek. Sen üstesinden gelemiyorsun farkındayım zor bi durum bi kadın yaşamı boyunca sadece anne olmak ister bu olmuyor ama kendinle barışmalısın. Kendini üzmemelisin. Belki anne olamadın evet ama cok iyi bi kadın olduğunu düşünüyorum. Bence iyi bi insan da olmak önemli birsey. Belki karşına biri çıkar ona da iyi bi es olursun.
Soran+1 yılKeske bunu cemredekiler de anlasa surekli aciyan bakislara maruz kalmasam
- +1 yıl
İnsanlar icin yaşamıyoruz biz cevrendekiler kendi hallerine baksın gizledikleri üstünü örttükleri o kadar pislik vardır ki. Sen alnın ak bi şekilde hayatına devam et acinmasi gereken onlar senin herseyin kitap gibi ortada sana acıyan gözle bakanların herseyi gizli. Duyulsa utançlarından belki evi semti değiştirirler.
Soran+1 yılCocugum olmuyor diye uzuluyorlar bana
- +1 yıl
Bırak onlar kendine üzülsün. Sen üstesinden gelemedigin icin bu şekilde bakıyorlar sana. Üstesinden gelmen için karşına iyi biri çıkması lazım ve senin de kendi icin de bunu kabullenmesen bile bununla devam etmeyi öğrenmen lazım. Belki de hayırlısı bu diye iyi yanından bakmayı dene faydası olabilir
Soran+1 yılKabullenmeyi istiyor muyum bunu da bilmiyorum cunku bunu kabullenmek annelik hayalinden vazgecmek degil mi?
- +1 yıl
Kabullenme ama bununla da yasamayı bilmen lazım annelik illa doğurmak değildir. Doğurmak marifet olsa kopek 9 tane birden doğuruyor. Veya çocuğunu tuvalette doğurup çöp kutusuna atan bile var. Sen gerçek olan şeyi kabulleneceksin ne bu bu gerçek? Doguramiyorsun. Ama annelik yapmana engel bi durum yok yeğen sev yardıma ihtiyacı olan birini büyütmesine yardım et bi dul bayanın mesela. Annelik budur bence
Soran+1 yılElbette dogurmakla anne olunmuyor ama ben bi bebegi karnimda icimde tasimak istiyordum
- +1 yıl
Herkes bi şeyle sınanıyor benimde en cok istediğim şey olmadı kabullenmesem bile bununla yasamayı öğrendim ogrenmek zorunda kaldım.
Soran+1 yılNe yapacagimi bilmiyorum artik
- +1 yıl
Bence mutlu olmaya çalışın kafanızı rahatlatın öncelikle. Tatil yapma imkanınız var ise tatil yapın
Soran+1 yılImkanim var
Soran+1 yılKeske bi tatile gidip gelme ile hersey cozulse
- +1 yıl
Hersey çözülmüyor ama kafanı dağıtıp sağlıklı bi sonuca ulaşman da önemli bi rol oynayacağını düşünüyorum
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki bundan sonrasi icin bosandim baba evine geri dondum ve bi de bu bebek mevzusu var...
- +1 yıl
Güzel bi soru sordunuz en zor kısmı da bu. Ne yapmalısınız. Şu an siz bi ayrılık yaşadınız detayları bilmiyorum tabi ama sizi yormuştur mutlaka. Evet dediğiniz gibi bebek olayı var. Sizin yerinizde olsam beni mutlu edecek şeyler ile uğraşırım veya mutlu olmayı sevdiğim şeyler ile uğraşırım. Yasamak icin amaca ihtiyacımız var kendinize bi hedef belirleyin smacınız olursa hayatta hayatın akışında olursunuz zaten. Ama hayattan kopmanıza gerek yok bu şekilde kendi elinizde olmayan sebeplerden oturu.
Soran+1 yılBosanma beni cok yipratti evet ve bunlarin hepsi yine bebek mevzusuna dayaniyor bi yanda eski esim bi yandan baba evi...
- +1 yıl
Eski esiniz biraz adam olsaydi size sahip çıkarmış yanınızda olurmus. Böyle ayrılması daha iyimiş birlikte olsanız da sahip çıkmazmış bu. En sinir bozucu kısmı aslında da bu tüm anlattıklarınız arasında. İyisiyle kötüsüyle hastalıkta sağlıkta diye söz veriyorsunuz nikah memuruna. Hayatınızın tadını çıkarın bekarsiniz Şu an
+1 yılEn önemli destek eşin gerçekten 1 sene evli kaldım toplamda başka sebepten boşandık asla kafanıza takmadık bile o kadar baba olmayı istememe rağmen
021 Yorumla
Soran+1 yılEvli degilim artik
- +1 yıl
Bir daha yuva kurarsam ben mesela olmadı mı Allah'ın hikmeti giderim evlatlık alırım karım ben mutlu olayım gerisi tefarruat.
Dert etmeyin kısacası sizi de anlayan olacaktır elbet
- +1 yıl
Öyle tabiki ama hayat bize her zaman istediğimizi vermiyor.
Acı tarafları da var ne yazık ki.
Keşke olmasa ama kabullenmek gerekiyor.
Soran+1 yılKabullenemiyorum
- +1 yıl
Peki ne yapabilirsin?
Sence ne kadar daha böyle devam edersin?
Bütün hastalıkların ana vatanı stres sinir yorucu hayatlar.
Kendinize bunu yapmayın.
Hayatınıza bir şekilde hayat bu hak ettiğiniz birisi girer elbet bir evlatlık vs çözülür bütün ilgi noktanız eşiniz ve çocuğunuz olur.
Bak ne büyük dertler var adam çocuğunun ölüsüsünü poşetle taşımak zorunda kaldı savaşta insanlar insanlık kırılıyor.
Demek o ki kendinize yük bindirmeyin kesinlikle
Soran+1 yılCok haklisiniz halime yine sukur ediyorum ama iste uzulmeden de edemiyorum benim hayalimdi bu
- +1 yıl
Mutlukuk benimde hayalim idi ama olmadı bu zamana kadar varsın olmasın artık önemli değil bunun için kendimi suçlamam asla hak ettiğini değer olarak fazlası ile verdim ADAM oldum çok önemli ama beni kimsenin cezalandırılmasına izin vermedim yaşıyorum şimdi de geziyorum yiyorum içiyorum keyfime bakıyorum bak bir dönüm noktası var herkesin bu hayatta
- +1 yıl
Uzun uzun yazıyorum kusura bakmayın
Soran+1 yılEstagfullah asil yazilariniz bana iyi geliyor
Soran+1 yılNe yapmaliyim peki sizce bundan sonra
- +1 yıl
Hayatını güzel hale getirmeyi dene hobilerine yönel biraz bak bu en iyi terapi yöntemi kendi kişisel gelişimine yönel kurslara katıl yani vaktini öldür.
Birisi de çıkarsa bu geçen sürede karşına sana iyi gelecek ne ala şükür dersin.
Soran+1 yılBebek mevzusu peki?
- +1 yıl
Onu ilerleyen zamanda tıp gelişiyor yani buradan da demek istemiyorum ama çok belki eşinden sperm alırlar bir şey olur bir şekilde çaresiz tek şey ölüm su hayatta
- +1 yıl
He olmuyorsa da alırım evlatlık napim rabbim nasip etmiyorsa vardır bir hikmeti belki o hamilelik senin sonun olacak sağlık olarak bundan geldi başına pozitif düşün bence
Soran+1 yılYumurtaliklarim yok sorun bu iste
Soran+1 yılEski kocam evlatliga hayir demisti ya ileride ki o kisi de hayir derse
- +1 yıl
Sorunu anladım ama tıp çok hızla gelişiyor bir çok imkansız şey imkanları bulundu çalışıyor bir sürü bilim adamı elbet bir gün baktın olmuyor en son çare dediğim gibi bir yetimin sevabını kazanmak buda çok güzel bir duygu annesiz babasız birisi düşünsene
- +1 yıl
Bana özelden yazma şansınız var mı?
- +1 yıl
Neden hayır desin?
Başta konuşulur ise bu konular en başında
Soran+1 yılIlk kocamla da konusmustuk ilk evet demisti sonra hayir dedi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlat edinebilirsiniz. Siz nasıl çocuğa hasretseniz aynı şekilde anne baba hasreti, sıcak yuva hasreti çeken evlat edinilmeyi bekleyen çocuklar var.
01 Yorumla
+1 yılbi tane çocuk esirgemeden bebek al büyüt ne farkeder ki sen ana ol o da senin çocuğun olsun
055 Yorumla
- +1 yıl
o zaman edinecek şartları sağlamaya çalış
Soran+1 yılYa olmuyor iste
- +1 yıl
o zaman çocuk esirgemeye git ve günlük abla ol sevgi göster o kurbişlere:) sevaptır
Soran+1 yılOlur mu ki oyle ya
- +1 yıl
neden olmasın.)
- +1 yıl
hepsine sarıl oyuncak götür onlara
Soran+1 yılBi keresinde basvuru yapmistim sevgi evine ama onlar beni kabul etmemislerdi stajerleri falan aliyorlarmis
- +1 yıl
eğer seni ciddi görmezlerse almazlar, çnkü çocuklar bağlanıyor gelenlere ve dolayısıyla bi gelip bi gelmeyeceksen istemezler. Sen ciddiysen git gel
Soran+1 yılCiddiydim ben ama pedagojik gelisim okuyanlar veya okul oncesi okuyanlari aliyorlarmis
- +1 yıl
yok öyle bir şey git başvur
Soran+1 yılBen bi bebegi karnimda buyutmek istemistim
- +1 yıl
e bu imkan şu teknolojide mümkün değil rahmin alınmış sonuçta
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi rahmim degil
Soran+1 yılImansiz maalesef yinede
Soran+1 yılImkansiz yani
- +1 yıl
yani ben olsam şartları sağlamaya bakarım
Soran+1 yılCok mutsuzum
- +1 yıl
saçmalama:)
- +1 yıl
bak sağlığın yerinde daha 30 lu yaşlardasın önünde kocaman bi hayat var
Soran+1 yılCok istemistim anne olmayi
- +1 yıl
Allahtan ümit kesilmez derler yarının neler getireceği belli olmaz bu hayatta
Soran+1 yılElbet oyle ama tibbi olarak imkansiz istw
- +1 yıl
çok takma kafana her şey olacağına varır
Soran+1 yılOyle zaten de olacagi oldu iste
- +1 yıl
kızım bak haline şükret mllet ne dertler çekiyor o yüzden Allahım sana şükürler olsun de biraz şükür sahabı ol, sonra Allah bugününü aratır
Soran+1 yılYinede sukr ediyorum halime yumurtaliklarimin olmamasi disinda bi saglik problemim yok
- +1 yıl
bi sürü iinsanın çocuğu olmuyor bunu kabullen ve hayatına devam et
- +1 yıl
hayatta tek hedefin çocuk sahibi olmak olmamalı
Soran+1 yılEtrafimdan cok baski goruyorum
- +1 yıl
ver cevabını baskıya boyun eme bu senin hayatın
Soran+1 yılElbette degil ama etrafimdanda bi cocugun olamadi gitti deniliyor surekli bu zaten benim icimde bi yara bi de herkeste diyince
Soran+1 yılTorba degil ki bukesin
- +1 yıl
senin oldu da ne oldu de koy lafı
- +1 yıl
yaptınız çocuğu ne robert koleje gönderebiliyornuz görtünüzde donununz yok çocuk yapıonuz de:)))))
Soran+1 yılDedim bi keresinde oyle en azindan ben anneyim cekirdek ailem var dedi
- +1 yıl
aman kedilerde anne kızım de gül
- +1 yıl
bütün hayvanar doğuruyor işte de gül kahkahalarla arkasından
Soran+1 yılBen bu durumu nasil kabullenecegim sence
- +1 yıl
sen hazır cevap olmadığın içn büzülüyorsun bence:))))
Soran+1 yılAnnelik cocuklugumdan beri hayaldi
- +1 yıl
çok öneml bi durum değil sen bu hayata kuluçka makinesi olarak mı geldin git yaşa hayatını bu bir eksiklik değil
- +1 yıl
demek ki yeni hayaller edneceksin
Soran+1 yılElbette degil ama icinde bi can tasimak anne olmak sevdigini baba yapmak cekirdek aile kurmak bunlar eminim ki paha bicilemezdir
- +1 yıl
yo bak herkes çocuk yapıyor ama nereye çoğu sadec üremek için ürüyor herneyse yawrum benden bu kadar sen gerçekleri yüzleş ve artık kabullen yoksa çok mutsuz olursun
Soran+1 yılZaten cok mutsuzum
- +1 yıl
iyi devam et böyle kafa almıyor senin mevzuyu
Soran+1 yılAnliyorum ben seni ama sende beni anlamiyorsun ben hep anne olmak istedim cocugum olsun istedim bu benim hayalimdi hep simdi sen bana diyorsun ki baska bi hayal kur
- +1 yıl
yawrum çocuğn olmuyoro hayali bırak olacak bi hayalin peşnden koş
Soran+1 yılBaska bi hayalimde hic yoktu ki yani hep cocuk uzerine kurmustum baska bisey dusunmemistim
Soran+1 yılCok istiyordum...
- +1 yıl
napiim yavrum bi tane yapıp sana mı vereyim
Soran+1 yılTabi ki de degil
- +1 yıl
Gelmişin benim lafıma
Soran+1 yılBaska carem mi var sanki
+1 yılcocuk esirgeme kurumundan da bi bebek evlat edinebilirsin, annelik illa dogurmakla mı oluyor
05 Yorumla
- +1 yıl
o zaman herkes anne olacak diye bise yok bosa üzülüp kendini hırpalama
- +1 yıl
anne olmak illa dogurmak degil evlatlık edinebilirsin, istemiyorsan da senin tercihin
Geçmiş olsun. Evlatlık almayı annesi babası olmayan bir bebeği sahiplenmeyi düşündün mü hc
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Soran+1 yılEvlat edinmekte olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlat edinemiyorum demissiniz yorumlarda. Yurttan Evlat edinmek için evlimi olmaniz gerekiyor?
15 Yorumla
Soran+1 yılIlla degil galiba ama baska sebep yuzundende evlat edinemiyoru.
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldami yaşıyorsunuz başka sebep düşünüyorum aklıma bişi gelmiyor
Soran+1 yılİstanbul'da yasamiyorum kirterlere uygun degilim iste
Cevap sahibi+1 yılAnladım :(
Olması gerektigi gibi her şey olsaydı belki daha kötü olacakti herşeyde vardir bir nasip
00 Yorumla
+1 yılKuzum dünya bebekler ve cocuklar için cok kotu bir yere dönüştü boş ver inan ben de cocuk yapmicam.
00 YorumlaAllah sabırlar versin… evlat edinmeyi düşünmez misiniz?
00 Yorumla
+1 yılGerçekten şu dünyaya bebek getirmek bencillik değil miydi zaten 😶
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok uzuldum , ayni durum ablamdada var.
Vardir Rabbimin bir bildigi , diye dusunceksin.. belki boylesi senin ve ablam icin daha hayirlisi05 Yorumla
Soran+1 yılAblaj icinde cok uzuldum neyi var ozel degilse
Cevap sahibi+1 yılOnunda yumurtalari rahatsiz , tutmuyo yani. Oyle soylim
Soran+1 yılCok ama cok uzuldum ama en azindan hala da olsa bi umudu var cunku yumurtaliklari var hala dimi
Cevap sahibi+1 yılYa cok uzun hikaye ama 10 senedir evli biturlu olmuyo.. oda daha durumu kabul etti.. hayirlisi boyleymis
Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. Geçmiş olsun çok zor bir durum yumurtalıklar neden alındı nasıl bir rahatsızlık var
07 Yorumla
Soran+1 yılKist vardi
Soran+1 yılOlmuyor iste
Çocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. hayat kimisine herşeyi altın tepside sunarken kimisinide böyle sıkıntıya sokar. yapcak bişi yok bu şekilde yaşamaya devam etmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğu olmayanın bir derdi var olanın bin derdi var bunu unutma.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum anne olmayu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıbrıs'ta imkansız denen çok kadını anne yapan klinik var. Maddi imkanınız varsa lütfen araştırın.
00 YorumlaNe olur üzülme herşeyin hayırlısı psikolojin bozulur Allah büyük Allah'a sığın hiç birimiz ne yaşadığını anliyamayiz belki ama lütfen üzülme
05 Yorumla
Soran+1 yılCok istiyordum
Soran+1 yılAgrima gidiyor...
Soran+1 yılElbette sukur halime ama annelik hayalimdi ustelik bu bebek mevzusundan cok yaraliyim
+1 yılÜzüldüm. Ama bunda da vardır bir hayır demek lazım. Bende anne olamadım evlenmediğim için. Hayatımda en çok pişmanlık yaşadığım bir konudur
02 Yorumla
- +1 yıl
Nasip, kısmet her şey. Bende isterdim. Hatta açıkçası sırf bu yüzden sevmediğim birisiyle nişanlıyım.
Çocuk evlat edin hem Sevap hem çocuk hasretini dindirir
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇocuk sahiplenebilirsiniz bu arada Allah yardımcınız olsun
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet insanın kendi doğurduğu gibi olmuyor ama küçük yaşta bir çocuk edinirsen daha çok bağlanırsın yani sonuçta senin elinde büyüyecek
Soran+1 yılOlmuyor iste
+1 yılAsko onun yerine çocuk sahiplensen
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
Tamam bı sekilde yeri dolmaz ama en azından acın hafifler
+1 yılHerşeyde vardır bir hayır geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılNeden evlat edinemiyorsunuz
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılBende baba olamayacağım
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun neden öyle oldu
00 Yorumlaevlatlık alın
010 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Soran+1 yılEcli degilim artik ama diger kirterlerede uygun degilim
Soran+1 yılIstemiyorum artik
Soran+1 yılBursa ve cevresinde degilim ama bi keresinde oyle biseye niyetlendim bana sadece staj icin calisabilecegini soylediler okul oncesi egitmenler gibi
Soran+1 yılBilmiyorum ya kafam cok karisik
Gizli Üye(36-45)+1 yılBebeğim partnerinde de iş olmayabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende
Soran+1 yılHem artik evli de degilim
Cevap sahibi+1 yılNeden degilsin
Cevap sahibi+1 yılBen ceketimi atsam hamile bırakıyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden boşandın
Soran+1 yılOyle gerekti cunku
Cevap sahibi+1 yılBazılarının döllemesi sağlam oluyor her boşalmada hamile kalınıyor
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi nasil olacak o
Cevap sahibi+1 yılBen olsam hamile bırakırdım seni doğurmak mı istiyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahtan sabır diliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeçmiş olsun ben senin oglun olurum annem
00 Yorumla
+1 yılAilesi olmayan binlerce çocuk var evlat edin
05 Yorumla
Soran+1 yılEvkat edinemiyorum
- +1 yıl
Anladım umarım en kısa zamanda çocuk sahibi olursunuz en güzel annelerden biri olurdunuz
Soran+1 yılYumurtaliklarim alindi imkansiz artik
- +1 yıl
💔💔
tasiyici olarak ol
00 Yorumla
+1 yılKader de geç
00 Yorumla
+1 yılZor bi durum geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah hayrli evlat nasip etsin insallah
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun
00 YorumlaBebegin olmuyo die bosandin mii
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılzor süreç
00 Yorumla Allah tan gelen bişe
03 Yorumla
Soran+1 yılElbette oyle ama cok istiyordum anne olmayi
+1 yılSabır et
00 YorumlaAllah nasip etsin
00 YorumlaKıyamam sana ya
00 Yorumla
+1 yılKabul hiç olmayacak
00 YorumlaSorun ne
00 Yorumla
Detaylı bilgi