AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Evlenmeden önce koyduğum sarttan biriydi 😃 eğer çocuğumuz olmazsa evlat edinecegiz diye
başkasının çocuğuna bakmak kolay değil istememiş olması normal sende zorlama ikna edemezsin belki tüp bebek tedavisi işe yarar
Yaramadi iste
o zaman yapacak bişey yok
Kendi kanimdan degil belki ama onu kendi kanin kadar seviceksin sonucta artik anne olmak istiyorum cocugum olsun istiyorum
eşini ikna etmeye çalış
Ikna olmuyor
sonuçta ikinizin de çocuğu olacak o eşin istemiyorsa yapacak bişey yok
Ya bende anne olmayi cok isyiyorum cocugum olsun
eşin istemiyorsa biz napabiliriz ki
Anne olmayi cok istiyorum ama
tamam istiyorsun ama bana demen bir şey değiştirmez ki eşinle konuş
Aranızda soğukluk oldu mu
Vazgectigimi soyledim geri duzeldi aramiz
Yani mantıklı aslında
Vazgectim zaten
Çok isterken mç
Okuş pokus pokus okus
Ne?
Çocuk duygusunu kullan
Diyorum bende anne olmak istiyorum dedim ama kabul etmedi
Öyle söylenmez ki
Nasil peki
Akşama anlatacam
Nasil yani
Müsait olayim
Ne anlatacksin ki merak ettim
Niye evlat edinme
Edinmekten vazgectim
Soruyu guncelledim
Bende seni seveyim
?
Çok tatlısin ve o kadar dusuncelisin
Her evlilikte cocuk olmak zorunda mi
Koruyucu annelik yapabilirsin evlat edilmeden
Neden illa istiyorsun?
Her kadının hakkı. Annelik duygusunu tatmak, kadınlar doğurgan varlıklar. Ben 19 yaşındayım hayal ederim bazen çocuğum nasıl olacak diye. Olabilir çok isteyebilir. Hakkı çünkü.
Bu zamanda çocuk büyütmekte zor diye istemiyordur
Bence tüp bebeği yine dene olacak
sana urun onereyim cocugun olur
Kendini hazır hissetmiyor demek ki
Eğer istemiyorsa ısrarcı olma bence
Soy takıntısı varsa ikna olmaz.
paranız yoksa zorlamayın da gerisini bilemem
Boş yapma anne olmak kolay mı
Harika bir karar.. tebrik ederim.
Tatlı dil herşeyin üstesinden gelir
Güler Sabancı'yı örnek alabilirsin mesela.
Kocayi degistir... olmazmi
Umit kesilme belki olur cocugun. 8 10 sene sonra olanlar bile var
Zor durum Allah yardımcınız olsun
istemiyorsa almayın
Bence otur duygusal bir
Şekilde konuş eşin le
Vazgectim
Hayırlısı allah ol der ve olur
kocan senin evladin mi olucak
Allah size hayırlı evlat nasip etsin
Zamanla teklifini kabul edecek. Alışacak.
boşa onu. yetimlerimiz yalnız değldir.
Oha saçmalama
Yok artik
İstemiyorsa zor
konuşcaksın
Neden istemiyor
Kedi al onu seversin
Etme
konuşarak
Konuşarak
olmaz ki
Vazgeç boş ver akışına bırak
Zamanla alışacaktır
Onu aranızda artık
konuşarak
eşini ewlendir
Önce evcil Bi köpek yavrusu edin
Vicdansız eşin
Kralsın sen
Sabretmek lazım her işte bir hayır var
Bi şey yapma
Karşıma alıp konuş
çok korkuyorum çocuğum olmaz diye
Ajitasyon yap❤
Vazgectim
Adam gibi adam bee..
Kabullenmek zor
Kıbrıs'a geldinizmi
Kibrisi da denedik
Olmadimi , burada basari oranı yuksek
Maalesef
Kime geldiniz kibrisda
Cok geldik
Cok yere gittik
Lefkosada
Ve girnede
Denedik
Mahsuru yoksa detay görüşmek isterim
İkna edersiniz
Vicdanını sorulmasın
Taşıyıcı anne bulun
Bu hevesten vazgeç.
Neden
Bak yavrum. Çocuk bakmak zor iş. Evlilik ondanda zor. Şimdiki aklım olsa (allah evladıma uzun sağlıklı mutlu ömür versin, eksikliğini göstermesin amin inşallah) çocuk doğurmazdım. Eşinle yaşa, gez toz. Yeri geliyor insan doğurduğu çocuğa neden doğurdum diye pişman oluyor. Aklını başına al. çocuk insana ayak bağıdır.
Oyle degil iste ben ona herseyimi ayiririm senin bi evladin oldugun icin bilmiyirsun durumumu
İyi o zaman. Allah gönlünün muradını versin , eşin kabul etsin evlat edinince yaşayınca (aklına benim sözlerim gelsin. Deki aahhh ahhh kızlar soruyorsa bir abla vardı bana bunu bunu demişti , ne haklıydı, neden dinlemedim o muhterem , mükemmel kadını, diyeceksin. O mükemmel kadın (yani ben) artık seni kurtaramayacağım. Ağrımaz başına çaput bağlamak istiyorum, rahatlık kıçıma batıyor diyorsan evlatlık edin, Kocan inşallah kabul eder diyeyim başka diyecek sözüm yok. Beni unutma. Ben selda🙋🏻♀️
Anne olmak istiyorum selda
Bacım annelik💩 gibi bişey. çok zor. Dışardan gözüktüğü gibi değil.
Deme oyle ya dusunsene kucukucuk bi can sana muhtac senin sevgine
Sen o duyguyu tattigin icin biliyorsun ama ya ben
Benim çocuğum olduğu için nefret ettiğim kocamdan boşanamıyorum, evladım ayağıma bağ. Evladımı bırakamamda. zor durumdayım anla beni. sende ben gibi olma. olmuyorsa vardır bir hayır. bırak evlat edinmeyi vs... bırak unut.
Ama ben kocami seviyorum
6 yıllık evliliklemi konuşuyorsun🤦🏻♀️evlat edinice kocan seni istemeyince, o çocuk ne olacak? ko * beni niye istemesin deme. ya da sen istemeyeceksin. Neyse yazacaklarım bu kadar. beni unutma canım, sen unutsanda yaşadıklarından dolayı otomatikman aklına gelecem. her şey gönlünce olsun, kal sağlıcakla, hoşçakal🙋🏻♀️
Ya deme oyle
Ben sadece cocugum olsun istiyorum
Ben diyeceğimi dedim canım.🤷🏻♀️
Hayir ya
abla eger cocugum olmazsa esimin ailesi bosaticak bizi
Anla iste
Belki bide eger cocuk evlat edinirsek hem yavruya aile oluruz hem bizde aile oluruz
Aldatan aldatana. Şurdaki soruların yarısından fazlası aldatılma. Tvlerdekilerin yarısından fazlası aldatılma. O çocukla ortada kalırsın. Dertsiz başına iş açma
Esim aldatmaz beni
Canım çocuğum olmasa boşatacak ailesi yazıyorsun. adam başkasının çocuğunu istemiyorrrrrrr. Ailesi oğlundan çocuk istiyor , yurttan değil. kendini kandırma. yurttan alacağın çocuğada yazık etme. bugün evlat edinsen, yarın onlar gene boşatır (çünkü iyi insanlar değiller. İyi insan çocuk olmuyor diye oğlunu boşatmayı düşünmezler) Allah 'ın bir bildiği var çocuk vermiyor, kocan ve ailesi işe yaramaz insanlar maalesef
Sirf cocugum. olmuyor diye neden yuvam yikiliyor peki ailesi bosatacak iste bizi
Eşim aldatmaz demeeee. Aldatmayan adam bulamazsınnnnn. kendini kandırıyorsun. Polyanacılık oynamayı bırak.
Bana yazik degil mi peki
Yavrum ailesi 💩 insanlar. Sen altında doğursan öyle insanlar gene zarar verir. zihniyetleri bozuk. bir genç kızın yuvasını yıkmayı düşünmek, onu ortada koymak ne demek (neymiş çocuğu olmuyormuş) Karşındaki insanlar kötüyse sen altın siçsan boş maalesef
Sana yazık tabiki. ben seni düşündüğüm için yazıyorum
Ne yapmaliyim peki kocan seni her halinle kabul ederim dedi ama o da kendi cocugu olsun istiyor
Bak canım, kocan yurttan istemiyor. Sen yurt diye tutturma. elin çocuğunun başını yakma (sen için demiyorum, kocan ve ailesi kötü) kocan senin çocuğun olmadığını bildiği halde (ben çocuğum olsun istiyorum diye söylüyorsa ) onun amaç farklı. zamanla kokusu çıkar. Çocuğu olmayan birinden, nasıl çocuğu olacak merak ettim🤦🏻♀️ Sorun sendeyse, kocanın senden çocuğu olma ihtimali yok. Ee yurttan da istemiyor. Kendi çocuğu nasıl olacakmış🤔🤔🤔 ? bekle zaman herşeyin ilacı. Yakında düşüncelerindeki pislikler bir bir çıkar izle. sonra dua edeceksin iyi ki yurttan almadım diyeceksin. çünkü ortada kalacaksın. Yurttaki çocuğu senden yurt geri alır. daha ağır travma🤦🏻♀️çocuğamı üzüleyim sanamı🤦🏻♀️... anladınmı cancazım
Belliki o da bosanmak istiyor artik
Bak yorumunu tuttum. Aferim yavaş yavaş gözün açılıyor şükür. Yavrum mantıklı düşün, duygusal değil. kocanın dedikleriyle , yaşantınız tutmuyor olmuyor.
📌Ayrıca seven çocuğu olmasada eşini boşamaz.
📌Boşamak düşüncesi varsa sevmiyordur.(bunun aksini kimse bana anlatmasın)
Ne yapmaliyim simdi
Çocukta ısrarcı olma. Kocana çocuktan asla bahsetme. İzle, zamanla kocanın içindekiler patır patır dökülecek. Eğer boşanalım derse (sende altta kalma. Deki ben uzun zamandır onu düşünüyordum, seni söylemen iyi oldu. Çünkü benim annelik düşüncelerime saygı duymayan biriyle nasıl hayat geçiririm deyip düşünüp duruyordum. Sen kendini düşünen bir bencilsin. ben ikimizi düşündüm yurt dedim çabaladım. bencil insanla benim işim olmaz. Ayrılık kararın çok yerinde altına imzamı atıyorum. Bu sözünü hep bekledim teşekkür ederim de boşan)
Sen neden boşanalım demedin derse; içindekileri biliyordum, gerçek yüzünü kendin ortaya koymanı istedim, tahminimde yanılmadığımı görmek bana zevk verdi, diyeceksin.
Devam et konuşmana... Sonra deki;
ben yurt dediğimdeki yüz ifaden herşeyi ortaya koydu. o zaman anladım niyetini. Ben herşeyin farkındayım. Ordan bakıldığında saf gibimi duruyorum. kendini düşünen bir bencile doğurma imkanım şu an olza çocuk doğururmuyum sanıyorsun asla. Şimdi gidebilirsin de...
Bacım ben ne güzel konuştum öyle😎😎😎😎yazdıklarımı okuyunca kendimle gurur duydum. aferim bana😎
Ben kocami sevdim simdi onun gidisine nasil dayanirim
Ben varsayım üstüne konuştum. öyle yaparsa böyle yap diye nasihat verdim. Galiba benim yazdıklarım yaşanacak gibi duruyor🤷🏻♀️
Yaşın kaç senin? kocanın yaşı kaç?
Ben 26 kocqm 28
Yasanmaz umarim
Ben onu cok seviyorum ondan baskasi ile olamam ondan vazgecememede
Bosanmak istiyorum dese ne yapmaliyim
Canım yukarıda boşanmak istiyorum derse bunu bunu de diye destan yazdım ya🤦🏻♀️ yazdıklarımı okumuyormusun. Kafanda çocuk düşüncesin bi at yazdıklarımı en baştan sakin sakin , anlaya anlaya oku
?
Yazdıklarımı önce oku, okuduğundan ne anladın yaz🤦🏻♀️
Yazdıklarımı ikimizin sohbetini en başından başla dikkatli dikkatli okuuuuuuuuuuu😡
Okudun abla ama eger bosanmak isterse ben dayanamam
İnşallah öyle durum olmaz. Varsalım oldu, sakın dayanamam deme, kıçını kaldırma adamın. seni istemeyeni neden isteyeceksin defolsun gitsin. öyle durum olursa üzümdüğünü belli etme , dediklerimi söylersin. Hem senden boşanmak isteyen insan zaten seni sevmiyordur, sevmeyen birine göz yaşı dökmeye değmez.
📌Değer verdiğin insan, senin değerini bilmiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın.
Bu arada ben 40 yaşındayım. tecrübelerimi, nasihatlerimi yabana atma derim. Amacım huzur bozmak vs. değil. ben kızlarımıza üzülüyorum. Senin üzülmeni asla istemem. bak sana vakit ayırdım destan yazdım, senin için.😘
Dedigin dogru ablada benimde kac yillik kcoam sonucta ustelik ben kocamla ask evliligi yaptim yani bu yuzden biterse eger cok yazik olur
Bi de sorun su ki eger o bile istemezse beni kimse beni istemez
Yavrum dileğim bir yastıkta yaşlanın. Anlattıklarından benim yazdıklarım yorumlarım çıkıyor
ben eşini ailesi tanıkam. senin dediklerinden başka sonuç çıkmıyorki. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. sadece mantıklı düşünmek yeterli. şimdi üzülme. Ben varsayım üstüne konuştum. zamanla her şey yaşadıkça anlaşılır. bekleyip göreceksin. insanı çocuk çocuk diye sık boğaz etmenin sana pek faydası da olmaz maalesef
Al sana yanlış bir düşünce daha. Neymiş kocam beni istemese başkasıda istemez diyorsun. Yanlışsın. Herkes kocanın kafasında değilki. öyle insanlar varki çocuk istemez, ya da yurttan kabul eder. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Daha fazla kendini üzme. yaşayıp göreceksin
Bakalim abla hersey icin cok tesekkurler
Rica ederim canım. her şey gönlünce olsun😘
Hepimizin
Seninde hersey gonlunce olsun
Amin inşallah🤲🏻
Yinede dene
Zamana birak
esin neden istemiyor
Baskasinin cocugu diye
anladimm
hani belki size sacma gelir ama bi kopek veya kedi sahiplenseniz gercekten onlarda ayni evlat gibi oluyo
Kediye alerjim var ama
Eminim oyledir fakat zaten vazgectim esimin yegenleri var onlari severim bende