Dilimde tuy bitti ikna edemedim onu yurttan bebek almaya nasil ikna ederim onu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübelerim sonucu sana şunu söyleyebilirim: Erkek istemiyorsa, onu evlat edinmeye ikna edemezsin. Evlat etmeye ikna etsen, sevmeye ve kabullenmeye ikna edemezsin. Bir çocuk gittiği evde kucak dolusu sevgiyle karşılanmayacak ve istenmeyecekse çok yazık olur ona.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa buna ikna etmeye çalışman bile o kadar yanlış ki. Eve yeni bir mobilya almıyorsunuz o çocuğu senin istediğin kadar eşinin de daha sen söylemeden istemesi gerekir. Senin ikna etmenle çocuğu alabilir ama senin zorlamanla o çocuğu sevemez. Yapmayın böyle şeyler lütfen. Düzenli olarak yetimhane ziyaretinde bulunan biri olarak söylüyorum sırf kendi çocuksuzluğunuz için çocuk almayın.
03 Yorumla
Soran+1 yılArtik vazgectim bosanacagiz gibi gozukuyor kocam surekli bana eksiksin kusurlusun diyor
- +1 yıl
Bence de boşan o zaman. Senin psikolojini bozmaya böyle hissettirmeye hiç hakkı yok. Onun da çocuğu olmayabilirdi bu ne empati yoksunluğu ya.
Soran+1 yılBende oyle diyorum
Kolay bir şey değil yani hiç bir erkek kabul etme taraftarı olmaz Biz Kadınlar hep duygusal yaklaştığımız için yani o yüzden çok zorlama derim ki sana Eksiksin kusurlusun şöylesin böylesin diyen adama da minnet etme gerçekten aynı evde dahi yaşama yani Boşa gitsin Böyle hayat mı devam eder Sen insan değil misin
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik vazgectim bosanacagiz gibi gozukuyor kocam surekli bana eksiksin kusurlusun diyor
İstemiyorsa hiç zorlama. Sonuç olarak kendinden olmayanı herkes kolay kolay kabul edemez o da bir iradenin sonucu. Çocuk olmuyorsa vardır herşeyde bir hayır. Eve kedi köpek tarzı şeyler alıp onlarla vakit geçirip sevginizi onlara verin bence. Çocuk kadar olmasa da hayvanlara verilen ve onlardan alınan sevgi de önemli
043 Yorumla
Soran+1 yılVazgectigimi soyleyecegim ona
Soran+1 yılArtik herkes bebegini severken bana da seyretmek duser
Soran+1 yılOyle tabi
Soran+1 yılInsan yinede istiyor iste
Soran+1 yılTedaviye devam edemeyiz artik
Soran+1 yılDoktor dedi
Soran+1 yılKist var bende cunku yumurtaliklarim alacak
Soran+1 yılOyledir de keske herkes boyle dusunse
Soran+1 yılKocam bile bazen beni cok uzecek sekilde konusuyor ama
Soran+1 yılBazen sinirlendiginde o kadar yil seni tedavi ettirdim neden olmadi simdiye kadar ucuncu cocugumuzu kucagimiza almaliydik falan diyor cok uzuluyorum
Soran+1 yılEksik degilim dimi yani eksik gozu ile bakmiyordur esim bana
Soran+1 yılBosanmasin benden ama
Soran+1 yılO da beni cok seviyor aslinda ama iste bazen ofkelenince agzina geleni soyluyor
Soran+1 yılCunku seviyorum onu
Soran+1 yılBende oyle deniyorum zaten kafama takmamaya calisiyorum bazen inceden inceden laf vuruyor eger sorunlu olmasaydin cocugumuz olurdu diye ama anlamamazliktan geliyorum
Soran+1 yılBaze cok ofkelendiginde eksiksin kusurlusun diyor ama yinede katlaniyorum iste
Soran+1 yılEdiyor hele su son zamanlar cok laf ediyor ama bi yandan da kac yillik evliligimiz bi yandan da benimde bir gururum onurum var
Soran+1 yılBosanmaktan korkuyorum cunku yalniz kalmaktan korkuyorum sukur baba evim var ailem var ama sonucta ben esimle severej evlendim ve nu sekilde ayrilmayi istemem tamam belki gercekten haklidir eksigimdir yarimimdir ama yuzume yuzume de denmez ki onunla konusuyorum diyorum cok kiriyorsun diye hic umursamiyor bile
- +1 yıl
Valla ben senin yerinde olsam korkmam. Şükür ki ailen var baba evin var. Kimse kimseye yarımsın eksiksin diyemez bu kim olursa olsun. Severek evlenmiş de olabilirsin ama yaşadığın olay kolay mı Allah aşkına seni en iyi anlayacak olan eşin olması gerekirken o seni yargısız infaz yapıyor. Sen iyi dayaniyorsun ben dayanamazdim
Soran+1 yılKadin olunca biraz daha sessiz kalabiliyorsun galiba erkege soylenmis olsa delirirdi muhtemelen ki hakli olarak yani
Soran+1 yılDayanamiyor be
Soran+1 yılDun aksam yine ayni kavgayi ettik sen kadin misin. Bir cocuk veremedin bana
Soran+1 yılBu evlatlik isi olmadigina gore bu evliligi gozden gecirecegim
Soran+1 yılHaklisin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerhaba bence istemiyorsa almayın o çocuğa sevki gösteremeyecek çocuk da sevgisiz büyür bir baba eksiği ile 🥺
Sorun siz de mi bilmiyorum ben 21 yaşındayım hormonal hastalıklarım var ancak tanı koyamıyorlar durmadan ilaç değiştirip veriyorlar dayanamıyorum her tarafım yara bere içinde vücudumda tüylenmeler var kist var mı yok mu bakıyorkar bazıları var diyor bazıları yok ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten sevmek sevilmek istiyorum ama beni seven biri çıkar mı beni böyle kabul eder mi ilerde çocuğum olmayacak belki de şimdiden çok üzülüyorum Allah herkese bir dert veriyor dermanını da verir inşallah
Sizin için dua edeceğim inşallah doğal yoldan sağlıklı güzel hayırlı bir evladınız olur
Kendinizi üzmeyin yıpratmayın ben ne kadar bu sözü kendim için desem de bazen yapamıyorum. Bunları bile ağlayarak yazıyorum 😔
24 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim artik zaten esim ile de bosanacagiz gibi gozukuyor surekli bu durumumu basima kakiyor
Soran+1 yılSiz de icinizi ferah tutun lutfen
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcınız olsun inşallah mutlu olursunuz
Cevap sahibi+1 yılBem de galiba evlenmeyi düşünmüyorum 😢
Tedaviye biraz daha devam et abla Allahtan ümit kesilmez güneydoğuya gelin bitkisel ilaç çok fazla var ve İslama düşkünlüğünü bilmiyorum ama gerçek Allah dostlarını ziyarete git vefat etmiş olanları ziyarete git onlara söyle benim için Allah tan çocuk isteyin de çünkü onlar Allah katında çok nazlıdır dualar kabul olur hemen
09 Yorumla
Soran+1 yılDoktorlar sans yok diyor
- +1 yıl
@mazlum_21 cok güzel fikir vermisin
@soran doktoralara bakma sen elinden geleni yap tedavi ve dua cok önemli
Ayrica bak büyüklerden dua iste ve annen babam birlikde dua etsinler sana ayni zamanda ayni saate ikisi otursunlar dua etsinler senin için..
- +1 yıl
Soran+1 yılEsim boyle degildi aslinda beni cok sevirdu bende onu ama simdi iste...
+1 yılİstemiyorsa baskıyla ikna etmeye çalışmayın, sonrasında evlat edindiğiniz çocuğu kabullenmezse daha büyük sıkıntılar doğurur. Bu tip şeyler baskı ile olacak şeyler değil, size doğru gelen ona doğru gelmeyebilir.
18 Yorumla
- +1 yıl
Bu şekilde yüzüne vuruyorsa zaten o evlilik kusurludur, hakkınızda hayırlısı olsun.
Soran+1 yılYarim kadinmisim ben
- +1 yıl
Bir insanın çocuğunun olmuyor olması o insanı yarım yapmaz ama eşinizi zihniyetinden dolayı yarım yapar.
Soran+1 yılDemek ki
- +1 yıl
Sadece çocuğu olsun diye evlenenler de var severek evlenenler de, severek evlenen insanlar herhangi bir tarafta sağlık açısından bir problem varsa bunu yüzüne vurmuyorlar ve problem etmiyorlar, çocuğu olsun diye evlenenler genelde bu eğilimde oluyor. İki tarafa da haksızsın denilemez ama yüzüne de vurulmaz, şartlar uymuyorsa konuşulur ve anlaşılır, devam edilecekse edilir boşanılacaklar boşanılır ama aradaki o saygı kaybedilmez.
Bilemezsiniz belki problem eşinizde olsaydı siz de ayrılmak isteyebilirdiniz, o yüzden insan başına gelmeden bilemiyor.
Eşinizin tutumu buysa zaten bu evliliği uzatmanın anlamı yok çünkü daha ileriki zamanlarda bu problem gitgide daha da büyüyecek ve evliliğiniz mutsuzluktan ibaret olacak, artık temelini sarsılmış.
Soran+1 yılAslinda kocam beni sevdigi icin evlenmisti yani en azindan bana oyle soylemisti
- +1 yıl
Hakkınızda hayırlısı olsun
+1 yılbence bu ikna olunacak bir konu değil vazgeç bence. sonra senin gönlün olsun diye tamam olur der ve çocuk gelince ona kötü davranmaya başlar çünkü adam diyor zaten istemediğini
211 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi dersin
- +1 yıl
Aynen öyle suçsuz günahsız çocuğa da sebep olmayın
Soran+1 yılBende evde bir cocuk sesi olsun bana anne desin diye cok istemistim
- +1 yıl
Bir erkek kendinden olmayan çocuğa kolay kolay sahiplenmez erkler kadınlar gibi değil
Soran+1 yılAnladim
Soran+1 yılO zmn. Vazgectigimi mi soyleyim yani
- +1 yıl
evet bence öyle yapmalısın her işte vardır bir hayır üzme kendini
Soran+1 yılBende cocuklari cok seviyorum disarida bir anne gorsem cok ozeniyorum bende istiyorum artik...
- +1 yıl
Valla merak ettim neden olmuyur çocuk
Soran+1 yılKisirim iste
- +1 yıl
Kadınlarda kısırlık tedavisi var diye biliyorum erken tedavi olunursa erkek gibi değil kadında çünkü kısırlık
+1 yılİki tarafın da istemesi gereken bir şey çocuk sahibi olmak çok büyük sorumluluk o yüzden o hazır olmadan bu işe hiç girmeyin ilerde o da isterse o zaman evlat edinirsiniz sonra zorlanan o sorumluluk altında ezilen siz olursunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılArtik vazgectim bosanacagiz gibi gozukuyor
+1 yılİstemiyorsa zorlama Aslında seni istemiyor bence Birde bu sözlerden sonra kendini kahretmeye gerek yok Ben evli değilim ama evli olsam eşim istese çocuk alırdım
014 Yorumla
- +1 yıl
Olmuyor sa olmuyor Her gün öleceğine bir gün ölürsün biter Hayatına devam edersin dünyanın sonu değil Kafana göre birini bulursun hayat senin hayatın
Soran+1 yılInsan yinede istiyoru iste anne olmayi can tasimayi
- +1 yıl
Hiç belli olmaz o işler Belki başkasından olur
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılIyi niyetini anliyorum ama baskasindanda olmaz yumurtaliklarim alinacak
- +1 yıl
Yumurta hücresi varsa sağlam aldirip dondur
- +1 yıl
Soran+1 yılMaalesef yumurtalarim artik islevsiz gibi bisey yillarca tedavi gordum tup bebek ise yaramadi
+1 yıl'' -Annelik duygusunu yaşama hakkını elimden alma'' de... Eğer hamile kalamamanın sebebi kocan ise, bu cümleni fazlasıyla düşünüp sana hak verecektir..
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende kocam saglikli ama artik vazgectim
- +1 yıl
Bence vazgeçmemelisin, ve sorunun sende olmasından dolayı duygusal bi eziklik içine girme... Ona bebek videoları izlet, çevrende yeni dogan bebek varsa tesadüfmüş gibi o bebekle bir araya gelin :)
Soran+1 yılZaten bosanacagiz gibi gozukuyor
- +1 yıl
O kısmını bilemem :/ Umarım hakkınızda en dogru olanı seçersiniz... Hamile kalamamakla alakalı sorunun nedir? Dilersen özelden yazabilirsin genelde sıkılıyorsan böyle bir cevap vermeye
Soran+1 yılKist var yumurtaliklarimda kocam surekli bana eksiksin yarimsin diyor cok uzuyor beni
- +1 yıl
Bir kadına hiç böyle şeyler denir mi yaa? Bu nasıl bir cehalet? Bence boşanma konusunu ciddi ciddi düşün! Bir kadının ruhunu böylesine ezmek insanlık mı?
Ayrıca yumurtalıklardaki kist, ufak bir operasyonla halloluyor, tüp bebek yöntemiyle de anne kalabiliyorsun
Soran+1 yılYumurtaliklarim alinacak tup bebekte olmadi bende
- +1 yıl
Teknoloji değişti... Acıbadem Hastanesi ve Akdeniz hastanesinde her şey mümkün! Kadavradan rahim naklediliyor, sen hala ümitsizlikten bahsediyorsun :/
Toparla kendini, mutlu bir kadın ol! Gerekirse bencilleş, yatakta dahi kendi mutlulugun için yaşa yapacaklarını!
+1 yılİstemiyorsa zorlama hem çocuğa yazık hem sana yarın ben istemedim sen istedin olayı olur hem sen hem cocuk üzülür yazık
08 Yorumla
Soran+1 yılVagzectim zaten
- +1 yıl
Doğru olan da bu kızgınlıkla ayrılalım filan diyor mu
Soran+1 yılBana eksiksin kusurlusun bile diyor
- +1 yıl
Tamam ama ayrılalım filan diyor mu
Soran+1 yılDiyor
- +1 yıl
Bence ikilem yaşıyor o yüzden kabul etmiyor bu ikilem biterse o zaman belki ister evlatlık
Soran+1 yılBosanacagiz gibi gozukuyor
- +1 yıl
Hayırlısı olsun zor dönem umarım iyi olursun
+1 yılİçinde olması lazım iknaya olmaz iknaya olursa o çocuğu da sevemez yazık günah ikimizinde ortak kararı değilse evlat edinmeyin
09 Yorumla
Soran+1 yılVazgectigimi mi soyleyim yani
- +1 yıl
Bence evet
Soran+1 yılBende cok istiyordum cok ozeniyordum anne olan kadinlara...
- +1 yıl
Ya ben sana ölürüümm ama şimdi söyle düşün alacaksınız yurttan daha iyi hayat verebilmek için , sen çok seveceksin belki de ama baba profili özümsemeyeck o çocuğu. Umarım doğal yollardan olur bi tane nur topu bebişiniz ya da eşin kendiliğinden ikna olup istemeye baslar💘💘💘
Soran+1 yılYa ikiside olmazsa
- +1 yıl
O zaman el mahkum
Soran+1 yılArtik herkes bebegini severken banada oyle seyretmek duser
- +1 yıl
Neden istemiyor eşin
Soran+1 yılKendi kanindan olmadigi icin
+1 yılİyice düşünülmesi gereken ve birtakım testlerden geçirilmesi gereken bir karar.
11 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim artik
Israrla olmaz o iş. Sırf senin gönlün hoş olsun diye kabul etmesi bir anlam ifade etmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim artik
Sen neden yurttan istiyor sun ki tabiki almak istemen muhteşem birsey
049 Yorumla
Soran+1 yılCunku normal olarak olmuyor
Soran+1 yılSorun bende
Soran+1 yılKendinden olmadigi icin
Soran+1 yılHemde yillarca denedii doktorlar sans yok diyor
Soran+1 yılBen 30 o 32
Soran+1 yılIstemedigini net bi sekilde belirtti ailesi de istemiyor hem
Soran+1 yılInfertilite uste
Soran+1 yılKim bilir
Soran+1 yılSanmiyorum ama yinede bakalim
Soran+1 yıl10 yil
Soran+1 yılHayirlisi olsun
Soran+1 yılIkna etmeyecegim vazgectigimi soyleyecegim
Soran+1 yılZorla olmuyormus hem hevesimde kalmadi zaten
Soran+1 yılO olmaz
Soran+1 yılDinimizde haram cunku
Soran+1 yılArtik cocuksuz devam ne edelim
Soran+1 yılOyle
Soran+1 yılBazen esim inceden inceden laf vuruyor sorunlu olmasaydin cocugumuz olurdu diye ama anlamamazliktan gelmeye calisiyorum
Soran+1 yılIlk zamanlar yine yapiyordu ama simdi artik hic yapamiyor eksiksin kusurlusun diyor bi yandan kac yillik kocam diyorum ama bi yandan da benimde bir onurum gururum var
Soran+1 yılDiyorum iste cok kiriyorsun uzuyorsun diye umursamiyor bile
Soran+1 yılEh iste
Soran+1 yılBazen gunlerce eve gelmiyor
Soran+1 yılNeyse ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle çocuk yapmam çocuk evlat edinirim yani bence birine sahip çıkmak mükemmel bir duygu
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılManipülatif insanlardan uzak dur zaten kurtuluşun olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkna etme. İstemiyosa istemiyodur benimseyemezse çocuğa yazık değil mi? Ne aptal kadınsın ya araba mı bu ikna ediyosun
01 Yorumla
zor durum ya bende acıkcası baskasının cocuguna bakmak istemezdim
00 YorumlaYurttan al o çocuğun saçlarını sevkatle okşa mutlu et 😉
00 Yorumla
+1 yılerkeğin genetiği itibariyle bunu kabul etmesi kadına göre çok daha zor bir durum, ama en yakın çözüm bence, o miniğin geleceği ve iyi bir hayat yaşaması için ona mecbur olduğuna ikna et.
03 Yorumla
Soran+1 yılBosanacagiz galiba sorun bende ve kocam bana surekli eksiksin kusurlusun diyor cok uzuluyorum
- +1 yıl
mesajları okuyunca sizin için üzüldüm, çünkü çok yakın arkadaşlarım aynı durumda biliyorum, fakat mesajlardan eşinin sana saygısını gördüm okudum, eğer senin için hayat daha zor olmayacaksa boşanma işini genişçe düşün derim. hayay gönlünce olsun
Soran+1 yılSurekli ezikliyor beni
+1 yılİstemiyorsa zorlama derim. Zor bir durum, Allah yardımcın olsun canım benim bol bol dua et Allah'tan ümit kesilmez :)
01 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ablacığım kolay değil:(
02 Yorumla
- +1 yıl
Ablacım valla ben de 18-19 yaşındayım ne diyeceğimi bilemedim senin durumuna:/
Ama şunu söyleyeyim, elinde olmayan bir durumdan dolayı üzülmemeye çalış seni bu halinle kabul edecek birini bulursan onunla yaşamına devam edersin ha olmadıysa da canını sıkmamaya bak elinde olan bir şey değil ne yapacaksın elden bir şey gelmez -ki istiyorsan inşallah bulursun iyi birine denk gelirsin-
Tüp bebek falan denediniz mi öyle de mi olmuyor
+1 yılBüyük sorumluluk belki o sorumluluğu kendinde gormuyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosanacagiz galiba
+1 yılBebeğim doğmadı daha evlat edinmeyi düşünüyor musunuz
00 Yorumla
+1 yıliknaya gerek yok kendi iradesi ile olmalı
03 Yorumla
- +1 yıl
üzüldüm ama hakkınızda hayırlısı
Soran+1 yılOyle artik
+1 yılevlenmeden önce bu konu tartışıldı mı
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden once kisir oldugumj bilmiyordum ki
- +1 yıl
çok uzun sürmez
kocan akis düşünüyorsa o evlilik!
Soran+1 yılBosanacagiz galiba
- +1 yıl
zor bir konu
Soran+1 yılKocam bana surekli eksiksin kusurlusun diyor
- +1 yıl
evlenmek ülkemizde üremek için yapılıyor
ne diyebiliri mki
+1 yılİstemiyorsa istemiyordur zor ikna edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim zaten
+1 yılİkiniz de tedavi oldunuz mu
07 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun tüp bebek denediniz mi
Soran+1 yılHemde kac kez
- +1 yıl
Anladım çok geçmiş olsun iyi düşünün kaç yıllık evlisin 24 yıl sonra tüp Bebek sonucunda çocuk sahibi olanlar var
Soran+1 yıl10 yillik evliyiz
Soran+1 yıl8 yil tedavi gordum
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun
+1 yılNeden ki cocuk olmutormu
06 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
Doktora gidin sorun kimde
Soran+1 yılSorun bende tedavi denedik olmadi
- +1 yıl
Tüp tedavisi olun
Soran+1 yılDenedim olmadi
- +1 yıl
Anladım
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuğunuzun olmama nedeni nedir?
09 Yorumla
Soran+1 yılBenden dolayi olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istermisin
Soran+1 yılYok sagolun
Cevap sahibi+1 yılEşin belli ki kendi çocuğu olmasını istiyor sorun sendeyse boşanma yoluna gidecektir kaçışı yok
Soran+1 yılBosanmak istiyor cunku kendi kanindan olun istiyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten aşık bir adam böyle düşünmez başka yolunu bulur. Taşıyıcı annelik gibi. Ama sen şimdiden kendini alıştır bunun için boşanmak isteyen adamdan hayır gelmez
Soran+1 yılYok bende artik bosanmak istiyorum bi vicdan azabi ile devam etmek istemiyorum surekli onun baba olmasini engelledogim icin suclu hissediyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılYanlış psikoloji içindesin kendini onun için suçlu hissetme önce kendini sevmelisin. Güçlü ol kimse vazgeçilmez değil
+1 yılBaşka kadınla evlensin.
00 YorumlaKendi evladını yetiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılCocugum olmuyor
+1 yılİstemiyorsa ısrar etmenin anlamı yok bence
03 Yorumla
- +1 yıl
Yani öyle demesi de hoş değil
Soran+1 yılDiyor ekikskn kusurlusun diyor
+1 yılKendim alırım sen gelmezsen de
01 Yorumla
+1 yılTüp bebek tedavisi denediniz mi
06 Yorumla
Soran+1 yılHemde kac kez debedik
- +1 yıl
Sorun kimde peki. Doktorlar ne diyor
Soran+1 yılSorun bende doktorlar sans yok diyor
- +1 yıl
Üzüldüm ya. Vardır bunda da bir hayır
Soran+1 yılElbet oyle de insan sorgulamadan da edemiyor iste
- +1 yıl
Yine de vazgeçmeyin. Bol bol seks yapın. Hiç umut yok denirken bir bakarsın hamile kalmışsın 😉
Direk al gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz almayin
01 Yorumla
Soran+1 yılVazgectim zaten bosanacagiz gibi gozukuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmuyomu
011 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
Cevap sahibi+1 yılNedenki
Soran+1 yılBenden dolayi
Cevap sahibi+1 yılNebiliyon senden olduğunu
Soran+1 yılMuyane olduk cunku
Cevap sahibi+1 yılKadından deyildir oy
Cevap sahibi+1 yılSenden nasıl olmuyo
Soran+1 yılDoktordan daha mi iyi biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSeni iyi şey yapmıyo galiba
Cevap sahibi+1 yılGece gündüz yapın
Cevap sahibi+1 yılOlur inşallah
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla
00 Yorumla
+1 yılBence boş ver kalsın
05 Yorumla
- +1 yıl
O bahanesi gibi bence. Sen alınma üzme kendini
Soran+1 yılOyle ama eksigim iste
- +1 yıl
Bak hepimiz kusurluyuz. Olduğun kadını kabul et. Eğer onu kabul edersen iyileşmeye başlayacaksın. Gerçekten iyileşeceksin. Bu hayatın bana verdiği ders kendini her koşulda kabul etmek
Soran+1 yılAma kabul edemiyorum
+1 yılOlmuyo mu
07 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
Sorun kimde
Soran+1 yılBende
- +1 yıl
Him hic mi sansi yok sen biliyo muydun onceden
Soran+1 yılBilmiyordum ve hic sans yokmus
- +1 yıl
Ozelegelirmisin