Eşin çocuk istemiyor ama neden? Maddi durumla mı alakalı, şu an kendine mi güvenmiyor, kaygı sıkıntısı mı var ya da başka birşey mi?
Çocuk yapmak kolay bu zamanda... Asıl meslek onu büyütmek, eğitmek, sevmek ve saymak. şu an dünya da bir sürü çocuk ilgiye aç bir şekilde büyüyor belki eşin bazı konularda kendini geliştirmek vs istiyordur. Sebebini bilmeden yorumlamak mantıksız geldi ve ayrıca bunlarla alakalı bir durum yoksa evliliğinizin yeni aylarındaysanız istememesi de normal belki seninle vakit geçirmek daha fazla ilgi görmek ve göstermek istiyordur. İlk aylarda çocuk yapmak bana mantıksız geliyor. Eğer bu da değilse sorun güzellikle huyuna giderek ikna etmelisin. Aslında yaşında küçük ama saygı duymak gerekiyor. Zamanla kabullenecektir ve kendisi isteyecektir. Sadece biraz sabır göstermelisin ve anlayışla karşılayıp zamana bırakmalısın. Hayırlısı olsun hakkında. 🙂
Şu noktaya da değinim eğer eksileniyorsa görüşler fikir değiştireceğinden değil, o görüşe katılınmadığını gösteriyor bence.23 Yorumla- +1 yıl
Yazar görüşün için teşekkür ederim ama eksileme konusuna gelirsek maalesef burda takıntılı bir kaç kişi var sürekli bu eksilemeyi yapıyorlar 😊
- +1 yıl
Haklisin 💕💕💕
En İyi Cevaplar
+1 yılsakın beni yanlış anlama. ben de bebekleri çook severim ama her şeyin bir vakti zamanı vardır. yaşıtız. gençsin daha. eğer kendine bir uğraş arıyorsan gez dolaş. şu ana kadar gitmediğin yerleri git gör. ne bileyim ek kursa falan yazıl. ama bebek için bence çok erken. eşin de erken olduğunu düşündüğü için istemiyor belki. o da eğlenmek iztiyor. biraz hayatın tadını çıkarmak isttiyor. BENCE ÇOCOKLARINA ANLATABİLECEĞİN KADAR YAŞANMIŞ BİR HAYATIN OLMALI.ÖNCE SEN HAYATINI YAŞA. SONRA AİLENİ KURARSIN:) neyse diyeceğim bu kadar:) seni kararlarınla başbaşa bırakıyorum:)
04 Yorumla- +1 yıl
ayy dayanamadım şunu da diyeceğim:) sakın buradakilerin tavsiyesine uyma. yok kondomu del yok kondom kullanma bebek olunca mecbur kabullencek falan. sakın uyma bunlara. kocanla aran açılabilir. baba olmaktan soğuyabilir. bence bu riskleri alma
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel fikrin için 💕💕💕
- +1 yıl
rica ederim canım ne demek:)
- +1 yıl
😊😊😊
2018 de eşimin sağlıklı doğum yapmasını beklerken doğumda bir anda bebeğimizi kaybettik 1 sene toparlanmadan sonra yine karar verdik ve şu an 6 aylık oğlumuz var. Çok güzel bir duygu ama kaldırmasını bilmek gerek. Zannetmeyin iş iki emzirip altını değiştirmekle olmuyor büyüdükçe dertleride büyüyor gazıydı beziydi kontrolleriydi aşılarıydı ağlaması susturması gecenin bir yarılarına kadar uyumaması sebebini bilmediğin ağlamaları vs. Bunlar bir baba için sıradan gelir ama o kutsal annelerin o güzelim yıpranmaları yok mu işte orda kadın kendini hazır hissededecek bu sıkıntılara karşı yorumlarda gördüğüm kadarıyla yaşın çok genç acele etme ve bekle zaten akışına hakim olamadığın zamanda ister istemez kendiliğinden gelecek... kusura bakmayın uzun oldu ama sabretmekte fayda var
00 Yorumla
Eğer gerçekten annelik içgüdülerin devreye girmişse sen kendi bildiğini yap ama sen hazırsın diye eşin de hazırdeı anlamına gelmiyor. İkinizin hazır olması ve uykusuz gecelerin üstesinden helmiyi göze almanız lazım. Bence biraz daha erteleyin. Elinde razı olunca o zaman inşallah sağlıklı ve hayırlı bir çocuğunuz olur. Mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zor bir iş gibi duruyor gadası. En güzeli televizyonda sağda, solda çocuk görünce ağlama krizine gireceksin. Kocan bakacak ki eşim çocuk görünce dayanamıyor dicek kendi kendine, o zaman sana hak vermeye başlayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılBen biraz açık konusayım:)
Öncelikle 18 inde halen bir ergenlik dönemindesin. Ben olgunum soyleyim boyleyim muhabbetlerine pek girme hayat böyle bir sey değil, tecrube çok başka. Öyle ya da böyle büyütürsünde çocuğunu ama ona sağlıklı bir eğitim vermen çok mümkün değil. Muhtemelen eşinde bunun farkında. İstememekle iyi yapıyor. Çocuk yetiştirmek büyük sorumluluk. Bunu hakkiyla yapmak gerek. İkincisi okuyormuşsun şu yaşta ikisini aynı anda götürmekte pek mümkün değil. Artık çocuk istiyorum diye okuyunca uzun suredir evlisin sandım. Yeni evlenmişsin bir dur bir gidişata bak:) Sen eşini dinle, okulunu bitirene kadar en azından.22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel fikrin için 💕💕
- +1 yıl
Rica ederim:)
Valla adam istemiyorsa hiç zorlama olan o çocuğa olur benden demesi. Erkekler kadın gibi değil. Kadına çamurdan bebek ver alır bakar besler analık var içinde ama adam maalesef öyle değil. Sevgi vermez ilgi vermez ısınmaz vs çocuğunu babasız gibi büyütürsün. Abartıyor deme sakın kesinlikle böyle bu...
31 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılBence yapacağın 3 şey var: birincisi biraz sıkıntılı ama şöyle diyim, korunmadan dene olunca zaten mecbur ikna olucak "aldır" diyemez hoş. Ikincisi ise onunla oturup bebeği ne kadar istediğini ama ciddi bir şekilde tabiki. Çok fazla hevesli olduğunu ona babalığın ne kadar yakıştığını, işte onu heveslendirecek şeyler söyle."Bir oğlumuz ya da kızımız olsa peşinden baba baba diye seslense hoşuna gitmez mi?" Ya da "Eve gelince seni gülücüklerle karşılayan iki çift küçük göz, paytak paytak ayaklar görmek istemez misin?" Cocuk yapasım geldi neyse. Onu heveslendir zaten bir zaman sonra o da senin motivene ulaşır ınsallah. Üçüncü seçenek ise senin sabırlı olup onun için empati kurmak ve onun hazır olmasını beklemek hayatım. Başka seçenek yok :) umarım yardımcı olabilmişimdir. Otur güzel bir şekilde enine boyuna düşün, bütün ipler sende unutma.
20 YorumlaTürkiye'de çocuk yapmak sence ne kadar mantıklı?
O çocuğun sence bir geleceği olabilir mi?
Çok zengin değilsen o çocuğa nasıl bir eğitim imkanı sağlayabileceksin? Ayrıca zenginse bile Türkiye'de lise ve üniversite yok artık, sadece isimleri var...
Zenginse yurt dışında düzgün bir eğitim imkanı sağlayabilirsin.
Her sene 200BİN!!! civarı nitelikli insan bu ülkeden kaçıyor, sence neden?
Sence beyinlerin arkasına bakmadığı bir ülkede çocuk yapmaya kalkışmak o çocuğa yapılacak bir kötülük değil mi?
İç karartıcı yazmış olabilirim ama bu ülke bir çocuğa ya da kendini geliştirmiş yetenekli bir insana uygun bir yer değil.
O yüzden iyi düşün, bence eşini çocuktan önce MEDENİ bir ülkeye yerleşmeye ikna et.
Çocuk yapmak çocuk oyuncağı değildir.
Hiç bir çocuk geri kalmış bir ülkede doğup büyümek zorunda kalmamalı...00 Yorumla
+1 yılYa bu bal suratli bebeleri gördükçe benim de anne olma isteğim devleşiyor ama arkadaslarin bebelerini sevmekle yetiniyorum şimdilik
Bence esin hazir olana kadar bekle, en azindan salgin bir geçsin31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 💕
En yakın üfürükçüye gidin o işini bilir. Yok ya da gitmeyin alın kocanızı çocuk parkına götürün. Hani fast-food restoranlarındaki çocuk parklarına benzer yerler var oralardan bahsediyorum. Oraya oynayan çocukları gösterin, bol boş çocuklarla ilgili film izletin. Çocuğunu ilgiyle seven babaları gösterin heves etsin. Bulun bir şey işte herşeyi devletten beklemeyin :)
10 YorumlaYeni doğmuş bebek videoları çok güzel oluyor bence, etkiler mi bilemem. Bir de şu korona olmasaydı yeni doğmuş bebek görmeye gitseydiniz varsa etrafınızda, belki bir kıvılcım çakardı kucağına alınca. Erkekler genelde kendi çocuklarını ilk kucaklarına aldıklarında çok tuhaf ve çok iyi tepkiler veriyorlar ya, hiç beklenilmez o kadarı. :D
40 Yorumla
+1 yılÇocuklu arkadaşlarınızla görüşün çocukları görüp imrene bilir.
Anne olmak için hazır olduğunuzu daha fazla beklemek istemediğinizi söyleyin. Hemen tutacak mı bunu bilemeyiz belkide 1yıl ugraşacaz deyin 2.3. cocuk için vaktimizde daralsın istemiyorum deyin. Bir kadının 35nden sonra gebelik risklerinin yarı yarıya arttığından bahsedin.
Evimize minik bir neşe istiyorum bu heycanı yaşamak için neyi bekliyoruz deyin.
Umarım ikna olur🙂30 YorumlaŞu dönemde çocuk yapmak mantıklı mı sence? Düşünsene bu dönemde hamile olanları, annelerin psikolojilerini, o çocukların psikolojilerini. Henüz ne olacak önümüzü göremiyoruz bile. Eşinde böyle düşünüyor olabilir. Maddi kısımlarını düşünüyordur. Üstüne büyük bir sorumluluk binecek anne baba olmak çok güzel olabilir evet ama bence biraz daha sabret. Sen istiyorsun eminim eşinde ister baba olmak sadece şu an değil diye düşünüyordur
30 YorumlaKızım senin yaşın kaç daha ne bebişi , çok istiyorsan git oyuncak bebek al , hadi o da kesmedi evcil hayvan falan al
36 Yorumla- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Evcil hayvanım vardı abi öldü
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
+1 yılDaha kendin çocuksun of bu kızların ne acelesi var anlamıyorum
110 Yorumla
+1 yılYaşın biraz küçük ama sorumluluğu alabileceğine inanıyorsan konuş eşinle, neden istemiyor mesela okulunuz mu var ya da askerlik falan mı yapmadı? Belki de senin henüz kaldırabileceğini düşünmüyordur. Sebebini öğrenip ona göre hareket etsen srnin için daha kolay olur bence.
30 Yorumla
+1 yılAhahah ben yorumları okumaya geldim nerde çekirdeğim kolam 😅
65 Yorumla- +1 yıl
Knk hoşgeldin yorumlar efso😃
- +1 yıl
Saflarım nasılda inanmışlar 😅
- +1 yıl
Şşt kanka 🤫
Eniştenle oturmuş görüşleri okuyoruz canım kocammm😍 - +1 yıl
Ahahah yesinler seni 😅😚
- +1 yıl
😚😚😍
+1 yılZorla olmaz;
İstemiyorsa mecbur etmeyin, çocuk bakmak kolay deİl, hele de eßiniz hazır hissetmiyorsa. Yaşınız doğruysa eğer, daha çok gençsiniz zaten, bir heves için yazık etmeyin bebege ))
zamana bırakın
Eşiniz kendisi ister , hazır hissedince ve o zamana kadar siz de anneliğe tamamile hazır olmuş olursunuz10 YorumlaBu senin elinde olan şey zaten içine boşalmasını sağla
70 Yorumla
+1 yılÇocuk mevzusu 2 tarafın isteğiyle olacak birşey kesinlikle 2kişinin aynı anda istemesi lazım aksi takdirde bir taraf istemiyorsa dünyaya gelecek bebek içinde kötü olabilir. İki kişi birbiriyle bunu konuşmalıdır ve birlikte karara varmaları gerekir tabiki birde çocuk yaparken bir sürü daha şeyi düşünmek gerekir bu yüzden bir anda verilecek bir karar olmamalıdır. Belki eşinde maddi manevi olarak bir bebeğe yetebileceğini buna hazır olduğunuzu düşünüyordur.
00 YorumlaÖnce arge çalışması yap. Sen anne olmaya nasıl ikna oldun onu düşün. Ve reklam kampanyası gibi subliminal mesajlar ver. Mesela instagrama gördüğün çok tatlı bebek resimlerini varsa ikinizin küçüklükleri ya da yeğenleriniz. Bunlardan bahset ve kondom hep senin elinin altında olsun kondomları del. Ama dikkat et anlamasın. VS.
00 YorumlaHamile kalınca genelde erkekler aldatıyor hata sonra eşini anne olarak görüp hiç dokunmayan erkek dolu
Sonrada boşanıyorlar çocuk annenin başına kalıyor iki ćocuk olunca anne baba geleceksen çocukları bırak gel diyor
Yani kadın için evlilik işkence brak çocuğu felanda10 YorumlaEsinin kendini hazır hissetmesini bekle, ikiniz içinde daha iyi olur Çocuk ömürlük sorumluk ve tek sana ait bir karar değil.
Ayrıca yaşın 18se bence sende bir tekrar düşün..60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok erken ama illa istiyorum eşim ikna olmasa da istiyorum diyorsan bir şırınga bul bosoldiktan sonra siringaya çek kendi içine derine boşalt bu şekilde de olabilir
17 Yorumla- +1 yıl
Ahahah bu anlattığın sey imkansız
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
Biyolojik olarak imkansız demek istiyor çünkü sperm hücreleri hava ile temas ettiği anda ölür bunu zaten lisede biyoloji dersinde anlatmışlardı.
Cevap sahibi+1 yıl24 saat canlı kaliyor
- +1 yıl
Doğru diyolar bu imkansız
- +1 yıl
Haklısın 4 5 gün canlı kalır ama kadın vücudu içerisindeyken sadece yani havayla temas etmeden kadın vücudu içerisine bırakılmalı.
Cevap sahibi+1 yılAnladım
İşte bir troll gızımızın yakalandığı anlar. Fantezi dünyasını gerçek hayatta oynamaya çalışırken gizliye almayı unutması sebebiyle gamaralarımıza yakalandı!
13 Yorumla- +1 yıl
Gizliye almak istesem alırdım ne trolu
Sen trol san😃 - +1 yıl
😂😂😂tamam
+1 yılPelinle Anılın bebişlerini göster ona. Onları görüp de yine istemeyen de ne bilim üff şu sıfatlara bak fhjsjdnd
13 Yorumla- +1 yıl
Çocuk yapasım geldi bunları görünce ama bil bakalım ne eksik 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@saffet4646 karıııı bfjsjdj
- +1 yıl
Hiç sorma bir karım olsa fena olmazdı fkndkdmc
Hayatını yaşa bu ne çocuk merakı tamam tatlılar ama büyük sorumluluk isterler tüm hayatını etkilerler
14 Yorumla- +1 yıl
@serçeecik aşk bebeğine sahip olan çok az var bu dünyada malesef üstelik bebek dediğim gibi tüm zamanı alır o zamanlarda eşiyle dahada farklı şeyler yapabilirdi özelliklede bu genç yaşta çocuk olduktan sonra ona ağırlık vericek çoğu yapmak istediğini aynanda yapamayacak çabuk yorulacak yard8xmcısı olsa en azından biraz boş zaman bulabilir ama yoksa zor ve herkes bence çocuk sahibi olmak zorundada değil aşk benim için çok başka bir şey
+1 yılKorunuyormus gibi yap, hap al, iciyormus gibi yap, rahat olabilirsin artik de, tutma kendini de, zaten gerisi gelir bir sorun yoksa ikinizde de :)
12 Yorumla- +1 yıl
@keksizsufle çok fenasin korkulur senden 😂
- +1 yıl
@keksizsufle senden korkulur ya çok fenasin 😅
+1 yıl
Seksten önce prezervatifi sen tak. Takarken de ucunda delik aç . Sonra hamile kalınca da Allah’ın hikmeti dersin 😄
10 YorumlaYa sevdiğim çocuğa bende öylesine bebek sevmek istiyorum yaaa demiştim oda tobest ne diyim yavrum yanıma gel yapalım mı deyim demişti 😔buda böyle bir anımdır
20 YorumlaNapacan çocuğu sen çocuksun daha. Erken anne olmak güzel değil kendinle ve eşinle ilgilen güzel vakit geçirmeye bak
20 Yorumla
+1 yıl18 yaşında ve evli misin buna şaşşırmakla beraber eşin mantıklı düşünüyor şu an evlensem dahi 3 4 yıl çocuk isteyeceğimi sanmıyorum. .
Sana ait bir canlı ve bundan sonraki evresinde herşeyinde senden sorumlu benim gözümde epey büyüyor açıkçası.00 Yorumla
+1 yılKocan a deki hastaneden geliyorum doktor bende polikistik over sendromu yani %40 yumurtlama problemi olabileceğini söyledi bu konuda ileride cerrahi müdahale olmaması için hamile kalmam gerektiğini söyledi de bak ozaman nasıl istiyor.
00 Yorumla
+1 yılYaşın 18 mi?Öyle ise bence de erken henüz. Pişman olursun. Daha çok gençsin gençliğinin tadını çıkart bikaç yıl.
30 YorumlaKarşılıklı hazır olmanız lazım.. Çocuğa yazık etmeyin
10 Yorumla
+1 yılKocan sana doymak istiyor anlaşılan Çocuk olunca istediği zaman birlikte olamayacaksınız
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evliliğin henüz başındaysanız ki yaşınız 18 ise çocuk için acele etmeyin
Eşin elbet çocuk isteyecektir10 YorumlaCiddi misin?
Yaşın 18 ve evlisin ve de çocuk istiyorsun. Şaşırdım açıkçası...10 Yorumla
+1 yılona çocuk yapma yeteneğinin olup olmadığı hakkında imalar da bulunarak gaza ve şevke getirebilirsin
10 YorumlaYani karışmak gibi olmasın ama erken değil mi? Sonra pişman olmayın.
10 YorumlaAdamında durumu müsait değildir sonuçta eve o ekmek getircek daha 18 yasındasın ne bu acele
30 Yorumla
+1 yılIkna etmene gerek yok çocuk yapıp yapmamak senin elinde sonra da bir bakarsın Çocuğumuz olmuş bey bey Çocuğumuz olmuş dersin o da git aldır lan şu çocuğu o***** diyemez ya
00 Yorumla
+1 yılBence sen cevap yazan bayan üyeleri dinle çok doğru söylemişler. Kocan istememekte haklı korona var bir kere. 3 yıl sonra yapabilirsiniz çocuğu yaşın gerçekten 18 ise
00 Yorumla
+1 yılDaha 18 yaşındasın. Acele etme. Birbirinizin tadını çıkarın 😉🌺
30 Yorumla
+1 yılŞu an istemiyorsa zorlama hem ruhen hem de maddi acıdan hazır hissetmiyor demek. Çocuk sevmeyle bitmiyor tonla masrafı var
10 Yorumla18 yasında mısın? Ne zaman evlendin de çocuk istiyorsun dksksksk 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bu yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişki esnasındayken boşalacakken kalkma üzerinden ya da doğum kontrol hapı kullanıyorum de kullanma 😂
10 Yorumla
+1 yılDaha erken değilmi tadını çıkar önce sonra hiç boş kalmazsın
10 Yorumla
+1 yılBiraz zamana bırak illaki isteyecektir sürekli ısrar edince sıkılabilir
20 Yorumla
+1 yılTroll, gizli üye sorsaydın bari.
18 yaşında kocandan çocuk isteyecen : D : D01 Yorumla- +1 yıl
Uff trol olsa gizli sorardım bilen biliyo inanma sen
Korunarak ilişkiye gir. Prezervatifin ucunu kes. Keyfini çıkar. Baba oluyorsun deyince kendine gelir zaten
00 Yorumla
+1 yılEşiniz hazır olmadan ısrarınızla dünyaya gelen bebeğe de yazık size de. Bırakın ne zaman hazır hissederse o zaman yapın.
00 Yorumla
+1 yılOkuyorum diyorsun bebisi ne yapacan
Bitir okulu biraz basbasa bir kac yil gecirin sonra yaparsinız cocuk00 YorumlaRüşvet teklif et jfjdjdj
31 Yorumla- +1 yıl
Tabi knks sjdh
+1 yılDevlet her doğan çocuk için para ödüyor. Bu parayla sana güzel bir forma alırız de. Yarın çocuk kucağında.
00 Yorumlaİstemiyorsa iyi bir baba olmaz bence. Bırak kendini buna hazır hissettiğinde olsun
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir koca ya bebek sevilmez mi insan nasil istemez...😧
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce sunu düsün kocan bu sitede olsa tepkin nolurdu
Ay pardon kocan biliyor demi
Ay pardon kocan sana güveniyor demi
Ay pardon burayi sadece soru icin kulnyn demi
Ay pardon hatta kocanla görüs paylsyrst dmi
Ay pardon yaa senin kocan yoktu dogru00 Yorumlanormalde tam tersi oluyor ama sizin hesapta iyiymiş
00 Yorumla
+1 yılSevisirken berdan mardininin o ölümsüz eserini dinket. Senden çocuğum olsun...
00 Yorumla
+1 yılŞirin bebek videoları izlet, baba çocuk ilişkisiyle alakalı filmler izleyin
00 Yorumla
+1 yılBence acele etmeyin çocuk yaptıktan sonra ilişkiler eskisi gibi olmuyor ortak karar verin.
00 Yorumla
+1 yılEşin neden şu an baba olmak istemiyor belki geçerli bir gerekçesi vardır?
00 Yorumla- Devamını Gör (144)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat