AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
:)) giysin yahu. Cocuk bu. Pembe giyince bir sey mi oluyor?
renkleri bile cinsiyet yaptınız mq helal olsun yani. renk lan renk kafayı yicem
Babasina soyle boyle seyler ters teper. Olmayacagi varsa da oyle olur. O yuzden CC ocuga asla biseyi yasaklamasin. Hele hele boyle onemli bir konuda risk aliyor devir kotu.
Renklerin cinsiyeti olmaz, bu bizim uydurduğumuz bi şey.
Çok güzel bir şey, bırakın istediğini giysin çocuk.
Tabii ki de istediğini giyebilmeli. Renklerin cinsiyeti olmaz.
Baskı kurması üstünde ters etki yaratabilir bu konuda bence eşinle konuş bunları iyice
çocugu eşcinsel yaptıracaksan giydir de gör günün mk
Pembe giyince gay mi oluyor çocuk ne cahil bir babası var. Ayrıca gay olsa ona ne?
Giysin cok takiliyorsan deseni daha erkeksi bisi olsin dinazor araba vs gibi pembe tsorte
İşim gereği bende pembe giyiyorum renklere anlam yüklemek çok yanlış hevesdir geçer.
Wlttarafı pembe rengi cidden niye abarttımıx bu kadar
Çocuk bu ya pembe giymiş kırmızı giymiş ne farkeder pembe giyince kız mı olacak sanki ne saçma bişey
gelde babaya anlat. :(
🤷 zor olsa gerek allah yardımcın olsun
Çocuk bu ya ne olacak giysin bende erkek kıyafetleri giyiyorum daha kaliteli oluyor unisex olanlardan alıp giydirebilirsin
aynen canım ben de Unisex olanları alıyorum
Cahil olmayın renklerin cinsiyeti yoktur pembe giyip de erkekliğini cinsiyetini kaybeden hiç oldu mu? saçmalıyorsunuz cidden eşinizle de konuşun cahil cahil düşüncelerle çocuğun aklını bozmayın daha kötü yaparsınız
bi pembe giymekle nolcak çocuğun yönelimi mi etkilenecek. baba biraz geri kafalı kalmış.
aynen, resmen geri kafalı
Babayla konusmlisin babaya da pembe kiyafetler al hos durmadihini gorunce cocukta giymeyecektir
çocuk hoş buluyor ama babasında görünce fikri değişmez ki. kendi giymek istiyor
21 yillik kisisel gelisim uzmani olarak soyluyorum hanimefendi bu sekilde cocukta algi olusturmaniz gerekiyor bilincalti anliyacaktir o henuz 8 yasinda bir cocuk kizarak hicbir seyi ogretemezsiniz ogrendigini sanirsiniz fakat cocuk bu sefer icinde yasiyip disari vuramayacaktir size de hep kinli olur
Bastırılmış duygular daha farklı şekilde gün yüzüne çıkar bırakın ne giymek isterse onu giysin hem pembede ne var gayet güzel renk
Millet bilmem kaçıncı gezegeni keşfetti, siz hala erkekler pembe giyer mi diye tartışıyorsunuz
Ne saçma düşünceler bunlar istiyorsa giysin
LGBT arttı sorunsuz insanlar bile yapıyor o yüzden erkek çocuklarını korumakta haklı ebeveynler
Renklerle bunun ne alakası var? Açıp iki kitap okuyun da cahilliği bırakın artık
Canım ben bu ay iki kitap okudum zaten ve kişisel gelişim kitabı. Küçük büyük demeden her şeyin alakası var renkle başlar
renkle mi? Neyse ben daha fazla bu cahilce düşünceyle muhattap olmayacağım size de iyi renkler diliyorum
Hadi s*ktir git cahile gerçek anlatılmaz anlayamazsın o yüzden psikolojide küçücük şeyler çok büyük şeylere yol açar cahil cahil konuşuyorsun yorumda çok kitap okumam demişsin belli zaten salya gibi ağzında aynı kelimeler gezip duruyosun ben insan gibi kendimi geliştiriyorum
ĞEKDPWKDPK ettiğin küfürden bile cahil olduğun çok belli kendi kendine seviyesizliğini belli ettin zaten bunun İçin teşekkür ederim sana askim😘
Ya sen kimsin kendin insanların annesine küfür ediyorsun bana salyalarınla geldiğin için hak ettiğin şekilde gitmeni söyledim. Psikolojiden anlamıyorsun, okuduğun bölüm de bir şey değil belli ki insanlara maydanoz olma.
Lgbt ile ne alaka mal
Yetişkinlerde giyiyor.
Yanlız içinde ne varsa, değiştiremezsin engeleyerek. Mümkün değil.
Bendede bir tane var o yaşlarda, değişir umarım, yoksa canına kurban olurum.
<3
pembe giyip yarın öbürgün yumuşamasındanda babasının kızması daha iyi
siz de babası gibi düşünüyorsunuz maalesef.
büyüyünce kız gibi olması seni rajatsız etmez mi?
Tişört falan giyebilir Ama pantolon filan giymesin sakın ha karizma Teflon tava gibidir bir çizilirse at çöpe
Böyle çomarları nerden buluyorsunuz anlamıyorum ki? Sana sabır diliyorum. Bence boşan bu beyinsizle hayat geçmez. 🤣
bende ergenken ve şu an pembe sweat, tişörtlerim mor sweatim ve tişörtlerin oldu saçımı uzattım ama gay değilim erkek oğlu erkeğim renkle şeylik olmaz.
Babası bence saçma sapan düşünmeyi bıraksın çocuk istediğini giysin renklerin cinsiyeti yok
Renklerin cinsiyeti mi olurmuş babası saçmalamasın ta cocukken cinsiyetciligi çocuğun kafasına sokunca ileride kız arkadaşına da şunu yapamazsin diyip imparatorluk taslar
giysin bir şey olmaz cinsiyeti değişmeycek ya, orta çağlarda da erkekler pembe giyyordu diye hatırlıyorum
bence de
40 yaşında adamlar pembe pembe şortlar giyiyor, pembe olunca ne oluyor? Değiştirin bu kafanızı artık. İsteyen istediği rengi giyer
senin Allahan kurban
Pembe rengi alanda kabahat. Giydirirsen , giyer tabi
Nasıl istiyorsa öyle giyinmeli. Çocukken gizlenmiş her istek arzu yetişkinlik çağında farklı bir şekilde önüne çıkacaktır. Boşuna gittiyse giymesine izin verilmeli diğer renkler de teşvik edilmelidir.
Babası tam olarak neyine kızıyor erkekler pembe yiyemez mi? Bırakın çocuk istediğini giysin. Ne de olsa onun zevki
Esinizi ikna etmelisiniz abla. bu devinde pembesi mi kaldi. Moda diye etek giyen se var. takim elbise giyen kadin da yani bence hatali dönüşüyor
Eğer ki çocuğunuza bu yaşta karşı çıkarsanız onun için iyi olmaz babasıyla konuş zevkler ve renkler tartışılmaz de
Giydir eğer kocan fark edersede inatla pembe olmadığını iddia et ve onun renk körü olduğuna inandır xkdnxjdn bu sayede istediği rengi giyer
Pembe renk giyilen şeye göre çok yakışabilir de (Pembe-beyaz gömleğim var şahsen) Bunu kocanıza anlatın- laftan anlamazsa yapıştır 2 tane xd
Erkek reyonları pembelerle dolu. Kadın reyonlarında yok o kadar renk. Üretmişlerse giysin. Kötü düşünmeyin.
Eğer kısıtlarsanız daha çok giymek isteyecektir. Pembe giydi diye kızmayın bırakın istediğini giysin
Aslında renklerin cinsiyeti yoktur. toplumun dayatmasiyla cinsiyet yüklüyoruz Bi çok seye
Bence çocuğunu düşün ve eşinden ayrıl hem daha 8 yaşındaymış böyle cahil bir babayla büyümesin kocan için çocuğunu feda etme
Babası kızmaya devam etsin bak o zaman nasıl etkileniyor :D
Çocuk adı üstünde ama kadın erkek ayrımı zaten doğar doğmaz erkek mavi kadın pembe diğe ayrılıyor madem öyleyse suanki kadınlar neden mavi pembe giyiyor erkek neden giyemio?
Tabikide çocuğunuzun yanında olup ona özgür olduğunu istediğini giyebilecegini söylemelisiniz
Eğer çok fazla kısıtlarsanız inadına yapmak isteyecek ne yapmak istiyorsa yapsın
Eşiyin kaygılarını anlıyorum ama pembe renkten birsey olmaz diye düşünüyorum
Neden ki rengin cinsiyeti mi olurmuş bırakın çocuk ne renk giymek istiyorsa onu giysin
İstediğini giysin hiç bişey olmaz rengin cinsiyet farkı olmaz
kocanada pembe giydir ağzını açarsan başına geleceklerden ben sorumlu değilim de
niye kiziyormus ya? Pembede bir renk pembede mavi gibi kirmizi gibi yesil gibi sevilebilir? Allahim yarabbim ya
gerçekten ben de anlamıyorum
canim sen en iyisini yapiyorsun kocanlada bu sekilde konus
Ne gerikafalı bir eşin var. 🤮
Ona kirmizi veya bordo önerebilirsin
pembe istiyor illa. kırmızıyı da seviyor
🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Bırakın giysin
Rengin erkeği kızı olmaz
Babası saçma sapan bi algı içinde
evet, o algıyı yıkmak çin uğraşıyorum. çocuğa yansıtmadan.
Babası haklı, sende güzel bir dille anlat
Sen karışmasana 😑😬
Yine mi sen , sen evli değilmiydin git kocana akşama ne yapacağına bak
🤔🤔 ben ne zaman evlenmişim 😯 bundan benim niye haberim yok
Alacalı hatun jetonun düşmedi değil mi
Jeton köşeli o yüzden biraz zor düşer 😑 doğru düzgün anlat sende ya Allah Allah
🤣🤣🤣🤣 şirketi hayriye vapuru jetonu gibi, senin sevgilin felan yok mu
Olsa sevgilimle didişirdim, sabah sabah niye sana lâf atayım 🤦🏻♀️😄
Şirketi hayriye vapuruna baktım beğenmedim, 1854'ten kalma vapurun jetonu neye benziyordur kim bilir
Artık bir sevgilin var 🤣
ben çocuğum ne istiyorsa onu yapıyorum. erkeğin pembe giymesi günah mı
Günah değil fakat babası çocuğun başka yöne evrilmesinden korkuyordur. Bu sebeple de giymesini istemiyordur. Oğlunuzu yönlendirebilmek sizin elinizde, yavaşça işleyin
@admin şu yorumumu kaldırılmısın
Ben bu ara duygusal bir boşlukta baya saf bakıyorum bazı şeylere birşeyleri yanlış anlamışım benim görüşümü rica etsem kaldır
Pembe sadece bir renktir.
katılıyorum
Renklerin cinsiyeti olmaz , kısıtlama derim.
Ben hep siyah giyiyorum zaten
Gidin özelden yazisin lütfen
Böylr bi adamla evlenerek hata etmişsin zaten
Rengin cinsiyeti olmaz