Eşim 6 yaşındaki oğlumuza estetik yaptırmama izin vermiyor? onu nasıl ikna edebilirim?

ben keyfimden mi istiyorum?

sosyeteye el aleme oğlumun yakışıklılığıyla hava atayım diye mi istiyorum Allah aşkına?

sürekli okulda kepçe kulaklarıyla dalga geçip kulaklarıyla oynuyorlar.
bir kaç kez okuluna gittiğimde, bahçeden içeri girdiğimde bahçede öyle yaptıklarını gördüm sınıflarına girdiğimde de bir keresinde oynuyorlardı köşeye sıkıştırıp birkaç kişi.

sürekli de kepçe diyorlarmış adı yok sanki çocuğumun. hem anlatıyor hem de dediğim gibi yakaladım birilerini öyle yaparken.

ağlıyor kaç kere okuldan ağlayarak kaçıp geldiği bile oldu çantasını bırakıp.. çocuklar özür diliyip diliyip devam ediyorlarmış çocuk ne de olsa...

ders başlayacağı sırada. kalın kalın berelerden alıp harçlığıyla, ondan takıyor ama onu da öğretmeni derste öyle durulmaz diye çıkarttırıyormuş. onu çıkarttığı sırada da kahkaha atıyorlarmış.

diyor ki 6 yaşındaki çocuğa estetik mi yaptıracaksın? dudaklarını da şişirt istersen. yahu ne alakası var? bu yaşlar karakterin oturması için çok önemli yaşadıklarının etkisi olacak ilerideki karakterinde ve sorarım size bu çocuk bu yaşlarını böyle geçirirse ileride özgüvensiz olmayacak mı? sürekli alaylarla dolu çocukluğunu hatırlayıp "tekrar çocuk olsam" diyebilen yetişkinlerden olabilecek mi?
uzmanlar bile küçük yaşta hatta okula başlamadan yapılmasını öneriyor. bir de normal kepçeden falan biraz daha fazla aralık...
Güncellemeler
+1 yıl
uzman bir sorun olmayacağını söyledi. saçlarını uzatırız diyor bu geçici çözüm hem okulda kaç kişinin saçını kesmiş hocalardan teki uzun diye böyle gıcık bir iki hoca var
Güncellemeler
+1 yıl
oyun oynarken o neşeli anında bile neşesini bozuyorlar keyfini kaçırıyorlar kepçe sen at topu diye seslendiklerini duyuyorum arkadaşlarının
Eşim 6 yaşındaki oğlumuza estetik yaptırmama izin vermiyor? onu nasıl ikna edebilirim?