Çocuk & Ebeveyn Babam neden bana şarkılar yazıyor 🥺 ? helinxn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Babam neden bana şarkılar yaziyor🥺? işten gelince söylüyor onu çok seviyorum çok duygulanıyorum🥺🥰? Babam neden bana şarkılar yazıyor 🥺 ? Cevapla İş Soruları Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Ne güzel işte :))) emin ol senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız vardır ;))) 1 3 Yorumla helinxn +1 yıl ✨😊✨ Yorumla Catutigernos +1 yıl özellikle aşağıda saçma sapan yorum yapan pembeli arkadaş kıskanmış belli ki :D Yorumla helinxn +1 yıl 😔evet bazı insanlar öyledir dalga geçerler Yorumla
sevdayadahil Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 756 cevap paylaştı. Ne güzel bir duygu baba sevgisi 1 1 Yorumla helinxn +1 yıl 🥺❤️ Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çünkü kız çocukları babalarının aşkıdır. Allah uzun ömürler versin babacığına❤️ 0 1 Yorumla helinxn +1 yıl O benim ilk aşkım ❤️
tnhnylc01 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baban seni çok seviyor 1 4 Yorumla helinxn +1 yıl Bende onu çok seviyorum ✨✨ Yorumla tnhnylc01 +1 yıl Ne mutlu size Yorumla helinxn +1 yıl ☺️✨✨ Yorumla tnhnylc01 +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
Porshemilao Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çok kısa ömrüm kalsaydı Ben de böyle yapardım 1 1 Yorumla helinxn +1 yıl 😔❤️ Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Çünki bebek gibi bi kalbi var 1 10 Yorumla helinxn +1 yıl Öyledir🥺 Yorumla cancancanmaço +1 yıl Severim duygusal insanları ve o duygusallık ile yanındakini mutlu etmeye çalışan insanları Yorumla helinxn +1 yıl Babam ve ben balık burcuyuz ikimizde çok duygusalız onu çok seviyorum o benim bitanem 😔❤️ Yorumla cancancanmaço +1 yıl Sende onun herşeyi minicik yavrusunun 🙂 Yorumla helinxn +1 yıl 😊🥰 Yorumla cancancanmaço +1 yıl Hep en çok onu sev Yorumla helinxn +1 yıl Herzaman ✨✨ Yorumla cancancanmaço +1 yıl 🙂 Aferin sana minik kız Yorumla helinxn +1 yıl ✨✨☺️ Yorumla cancancanmaço +1 yıl 🙂 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Duygusallık güzeldir. Sev babanı 1 2 Yorumla helinxn +1 yıl Herzaman o olmadan yaşayamam ✨ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşama tabiDizinin dibinden ayırmaz elinde olsa seni eminim Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl çıtayı yükseltip seni erkeklerden soğutuyor gizli gizli :)) 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Tadını çıkar. Herkese nasip olmaz öyle baba 1 7 Yorumla helinxn +1 yıl O benim ilk aşkım ✨ Yorumla technocrates +1 yıl Keşke benim de bir kızım olsaydı ama iki oğlum var, onları çok seviyorum. :) Yorumla helinxn +1 yıl Onlarda senin gibi bir dağ olucaklar ✨😊 Yorumla technocrates +1 yıl Büyüdüklerini görmek için sabırsızlanıyorum. Yorumla helinxn +1 yıl Bir gün o gün de gelicek 😊😊 Yorumla technocrates +1 yıl Muhakkak Yorumla helinxn +1 yıl ✨✨✨✨✨ Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl babamla aynı böyle bi pozum vardı bak hatırladım 0 3 Yorumla helinxn +1 yıl 🥺❤️ Yorumla merakettimmişte +1 yıl neden duygusal yaptın resmi sildim mi diye düşündüm 😀 bi ara onun arama ekranına koymuştum kaldırmışım 😂 Yorumla helinxn +1 yıl Duygusal olan sey babalar sen zıt anladın Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl benimkide sarkilar yazar bana bol kufurlu 0 1 Yorumla helinxn +1 yıl Olsun o yinede seni atamaz 🥺❤️ Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Baban böyle şarkı yazmayı nerden öğrendi puahah 0 0 Yorumla
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ciddi misin 0 2 Yorumla helinxn +1 yıl Hı hı ✨😊 Yorumla Erkeğin_ellitonu +1 yıl Baba ve kızın sevgisinin de bir ölçüsü vardır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ne güzel işte :))) emin ol senin yerinde olmak isteyen bir sürü kız vardır ;)))
✨😊✨
özellikle aşağıda saçma sapan yorum yapan pembeli arkadaş kıskanmış belli ki :D
😔evet bazı insanlar öyledir dalga geçerler
Ne güzel bir duygu baba sevgisi
🥺❤️
Çünkü kız çocukları babalarının aşkıdır. Allah uzun ömürler versin babacığına❤️
O benim ilk aşkım ❤️
Baban seni çok seviyor
Bende onu çok seviyorum ✨✨
Ne mutlu size
☺️✨✨
☺️☺️
Çok kısa ömrüm kalsaydı Ben de böyle yapardım
😔❤️
Çünki bebek gibi bi kalbi var
Öyledir🥺
Severim duygusal insanları ve o duygusallık ile yanındakini mutlu etmeye çalışan insanları
Babam ve ben balık burcuyuz ikimizde çok duygusalız onu çok seviyorum o benim bitanem 😔❤️
Sende onun herşeyi minicik yavrusunun 🙂
😊🥰
Hep en çok onu sev
Herzaman ✨✨
🙂 Aferin sana minik kız
✨✨☺️
🙂
Duygusallık güzeldir. Sev babanı
Herzaman o olmadan yaşayamam ✨
Yaşama tabi
Dizinin dibinden ayırmaz elinde olsa seni eminim
çıtayı yükseltip seni erkeklerden soğutuyor gizli gizli :))
Tadını çıkar. Herkese nasip olmaz öyle baba
O benim ilk aşkım ✨
Keşke benim de bir kızım olsaydı ama iki oğlum var, onları çok seviyorum. :)
Onlarda senin gibi bir dağ olucaklar ✨😊
Büyüdüklerini görmek için sabırsızlanıyorum.
Bir gün o gün de gelicek 😊😊
Muhakkak
✨✨✨✨✨
babamla aynı böyle bi pozum vardı bak hatırladım
🥺❤️
neden duygusal yaptın resmi sildim mi diye düşündüm 😀 bi ara onun arama ekranına koymuştum kaldırmışım 😂
Duygusal olan sey babalar sen zıt anladın
benimkide sarkilar yazar bana bol kufurlu
Olsun o yinede seni atamaz 🥺❤️
kaşlarını sevdiği içindir :D
Baban böyle şarkı yazmayı nerden öğrendi puahah
Ciddi misin
Hı hı ✨😊
Baba ve kızın sevgisinin de bir ölçüsü vardır
Hamilesin