Gerçekten şüphelenmeye başladım. Güler yüzlü oğlum kadını görünce ağlıyor. Sorduğumda da bir şey demiyor. Çocuğu korkutu mu acaba? Nasıl öğrenebilirim?

Gerçekten şüphelenmeye başladım. Güler yüzlü oğlum kadını görünce ağlıyor. Sorduğumda da bir şey demiyor. Çocuğu korkutu mu acaba? Nasıl öğrenebilirim?

Olabilir de olmayabilir de. Gözlemlemeye devam. Oğlum ona gidelim mi diye sorun bakalım nasıl tepki verecek belki de yüzünden ya da görünüşünden korkuyordur sadece. Konuşuyorsa birşeyler söyleyebilir
Çocuktan çocuğa değişir herkese suç atmayın ben küçükken apartmandaki kısa saçlı kadından çok korkardım çok iyi biriymiş ama halâ psikolojimi etkiliyor nedensiz ürkütücü geliyordu eve geldiğinde masaların altından tuvaletlerden çıkmıyormuşum sesim kısılıyormuş tek anormal bana geliyordu
Kaç yaşında çocuğunuz?
olabilir.
al kucağına güzel güzel konuş. bağırmadan.
sana bi şey yaptı mı annecim diye sor
eğer hhayır derse de korkmana gerek yok kimse asla san bir şey yapaamaz
babanda ben de buna izin vermeyiz gibisinden sakin sakin konuş gül asla kızma.
Belli ki oğlunuz komşunuzla olumsuz bir şey yaşamış, yıllar önce benimde başıma gelmişti, çocuğumu komşuma bıraktım ve kapıdan dinledim gerçekleri duydum, azarlama, bağırma, kızma gibi
Cevap
2Cevap
Bazı çocuklarda öyle olabiliyor ya kadının suçu yok.
Bence olabilir ama bilemeyiz, bence gidelim mi diye sorun
Dikkatlice konuşup öğrenmeye çalışın, pedagog dan da yardım alabilirsiniz.. taciz gibi bir durum olabilir mi acaba altında? İlk aklıma gelen bu oldu
Zannediyorum köpüşünden bahsediyor
Şey ben de köpek sahibiydim onları anlatırken genelde çocuk deriz biz ondan şeyettim
Ama tabii hiç belli olmaz ben de emin değilim sadece zannetmek benimki de xhzjsk
Büyük ihtimalle korkutmuş ya da daha farklı bir durum var taciz vb.
Olma ihtimali yüksek siz gözlemde kalın başbaşa da bırakmayın onları.
Oyun oynayın. Siz oğlunuz olun. Oğlunuz da komşu olsun. Diyalog oluşturun dökülür
Çok doğru bir yaklaşım
muhtemelen korkutmuştur
Bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?