+1 yılEğer ciddi ciddi sürekli o çocuğu görüyorsan gördüğün yerde çocuğun üstüne doğru koş ama sakın dokunmak amaçlı koşma elini uzatma eğer işe yaramazsa düzeltmez ama camları açmak ve sevdiğin bir müziği son ses açman biraz rahatlatır seni... ayrıca hastaneye git beyin mr ı çektir birde ismini unuttum ama uyku sırasında beyin aktivitelerini inceleyen yerler oluyor oraya git bi baktır uyandığında hatırlamadığın kabuslar görüyor olabilirsin bilgisayardan da 2 hafta kathiyen uzak dur mümkünse televizyonda izleme sadece gazete oku...
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cin olabilir. Evin içinde ses yaparlar,kapı önlerinden hızlıca gölgeler geçer vs vs
12 Yorumla
+1 yılKorkma...Üçüncü gözün açıktır...Felak Nasr suresini oku..Ayetel kursi oku...Dua et..korkma..
Unutma ki biz O'nun en sevdiği yarattıklarıyız ve bize zarar gelmesini istemez..Yine görürsen dediklerimi hatırla...
Benim başıma gelse kesin ödüm patlardı. Biliyor ve akli gücü yetene gösteriyor..
Çok kişi komik bulacak yazdıklarımı fakat önemli değil..Senin sorunu samimi buldum ve yazmak istedim..Sevgiyle kal..00 Yorumla
+1 yıllink buna benziyorsa yandın
06 Yorumla- +1 yıl
küçük çocuk. garez filmini izlediysen bilirsin. sen yinede linki açma iyice korkarsın.. merak etme ya göz yanılması ya üç harfli. bak bakalım yerde soğan kabukları varmı. ekmek kırıntısı varmı. sonra ayetul kursi oku geçer.
- +1 yıl
@soran açma
- +1 yıl
sakın açma gönderdikten sonra pişman oldum zaten. göz yanılmasıdır takma fazla banada oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılBunu okuduktan sonra bütün gece mutfağa gidemedim.Sanki sadece mutfakta görülüyor gibi.Banyodan su içtim o derece tırstım ve bütün gece uyuyamadım.Bir de vallahi görülürseniz toplarım apartmanı eve vallahi bağırırım diye söylendim durdum.Artık bende kafayı yedim çok sağ ol.
23 Yorumla- +1 yıl
haha aynen :)
- +1 yıl
Girmedim ki sayfaya.Başlığı okudum sabahı bekledim girmek için.
Cesaretini topla kapıyı kontrol et.Muhtemelen sana öyle gelmiştir.Cin masallarına da inanma burada.Kuranda cin suresinden anlaşıldığını göre peygamberimiz bile görememişken sen mi göreceksin.Korkunu yenmek için kapıyı kontrol etmek şart.Yalnızken bir ses duyduğumda tüm evi kontrol eder rahatlarım ben mesela.
10 YorumlaBende de benzeri olmuştu gece uyandım kabus görmüştüm koridora bakıyodu oda babamı gördüm sanki baba baba dedim ses gelmeyince zaten iyice korktum sonra çığlık felan attım korkudan annem ve babam geldi onlar gelince baktım bişey yok sonra yine yattım aynı yere bakınca yine sanki babamı gördüm ama dediğim gibi kabus görmüştüm psikolojik olarak da olabilir bilmiyorum..
00 Yorumlasadece zihnin sana oyunlar oynuyor o kadar. aşırı yorgunluktan yada aldığın herhangi bir ilacın etksinden olabilir. herhangi bir ağrı kesici antidepressan veya başka bir ilaç aldınız mı ? aldıysanız prospektüsünü okuyup halisinojen etkisi olup olmadığını kontrol edin
00 YorumlaHafif uykulu haldeyken karanlıkta bişeyler görmen gayet normal bilinç altıyla ilgili bişey problem yok sadece göz yanılması bi kaç dua okuyup hareketli müzik dinle kendini müziğe ver acaba evde birileri varmı diye sürekli düşünüp kendini huylandırma yoksa gün doğana kadar uyuyamazsın =))
00 Yorumla
+1 yılmerhaba. ben de bir zamanlar böyle şeyleri sık görürdüm. gerçekten korkunç. ama sana iyi birşey söyliyim bu tamamen beyninin yorgunluğu ile ilgili. özellikle az uyuyorsan sık görürsün. bir de ensen açıkta kalıyorsa. ama korkacak birşey yok sadece uykunu düzene sok. bu an rahatlamak için de bir yakınını çağır. beraber kontrol edin.
00 YorumlaBende 18li yaşlardayken buna çok inanırdım ama emin ol o senin yarattığın birşey. İnandığın için gelgeleri ona benzetiyorsun sakin ol nefes al televizyonu aç film izle kafanı dağıt olmadı dışarı çık sakin ol. Dur bi dakika 50 yanıt mı yoksa bu bir hile mi?
00 Yorumlabeyin yorgunluğu, ve ayrıca kafana bunu taktığın için öyle olduğuna inandırıyorsun kendini. bi arkadaşınla falan konuşmayı dene. ışıkları hep aç güç verir sana o. müzik aç yalnızlığını hissettirmez.kendince mırıldan bişeyler.
00 Yorumlasahis buna mi benziyordu? link
36 YorumlaDerin bir nefes al..Evin içinde mi gördün kapının önünde mi kapının önünde falansa dışarda tinerci falan olabilir hani evin içindeyse senin göz yanılman yada gerçekten birşeyler görmüşsündür bilemicem korkuyorsan yardımcı olmak isterim
012 Yorumla- +1 yıl
Arayabileceğin birileri varsa ara konuş biraz kafa dağıt olmasa sonra tekrar bi cık derim ya da telefonla konusurken bak derim en azından telefondayken seni duyabilirler güvendiğin birisi var mı eski sevgilim korktuğunda hep beni arardı defalarca yardım etmisimdr bu konularda ordan bilirim .)
Bende ufakken oluyodu. Tavsan gibi bisey beni cimcikleyp karsima gecp guluodu canm cok yaniyodu. Korkularindan dolayidir. Ben hep oyle seylerden korkardm ondan olurdu
02 Yorumlahalusilasyon olabilir. bilincaltinin sana soylemek istedigi bir seyler var. bir psikiyatristle gorus derim... eger tibbi bir sey bulunamazsa muhtemelen biri buyu yapmistir. ki umarim degildir :/
00 Yorumla- Diğer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAç Kuranı bir kaç dua oku geçer. Hey Allahım.. Böyle şeyler kafada başlar kafada biter. Düşünme yoksa olmayan birşeyin var olduğuna inandırırsın kendini.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl" kış kış cinler kış kış yallah cinler yallah "
Bu yorumu 10 yere yaz :D:D
elini ekrana sür 3 kere gozlerını kapat ac 8 kere 3 kez arkana bak 2 kez kendine tokat at kendine geleceksin :))
şaka bi yana rahat ol :D30 Yorumla
+1 yılboyle varlıklara ınanmak ımanın sartı canım lanet okuma al abdest al snra kuranı kerımını elne al oku namazını kıl rahatlarsın bır yakınını da cagrabılırsın panık yapma.
10 Yorumlanetin var. bilmiyorsan bile nas felak ac yüksek seste evin içinde calsın. birde ayet el kürsi.
30 Yorumla- Diğer konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılSus ya ne biçim korkarım böyle şeylerden :( Felak Nas oku.
31 Yorumla
+1 yılsen psikolojik olarak ordaki ısık yansımalarını bisey olarak görüyosun normalde orda bisey yok olsada sana bisey yapamaz ayrı boyutlardayız ölüden korkma diriden kork
10 YorumlaDiğer konusunda 845 cevap paylaştı. Ben hiç görmedim böyle şeyler. link
10 Yorumlabi ayetel kürsi oku 33 kerede besmele çek sonra çocuğun olduğu yere doğru git korkarak beklemekten iyidir 6 sene yalnız yaşadım ben be tecrübeyle sabit :))
10 Yorumla
+1 yılevi sildiğin suya birazcık sirke koy. sirke üç harflileri engellermiş. bir de bol bol dua oku. yalnız kalmamaya calıs psikolojin düzelene kadar
30 Yorumla
+1 yılboyle tuhaf seyler bi daha basına gelirse norolojiye git. Beyin BT yada MR çeksinler.
10 Yorumla
+1 yılEeee nooldu konuş anlat hadii ordamı haalaa mrklıym böle şylere beeen >:D
21 Yorumla
+1 yılKorkma. Muhtemelen yorgunluktandir. Sen dua oku namaz kil rahatlarsin en azindan.
10 YorumlaDiğer konusunda 485 cevap paylaştı. bilinçaltın sana oyun oynuyor.farkında olmadan görmek istiyorsun görüyorsun
00 Yorumlabir yerde okumuştum, evde yalnız yaşayan insanlara genelde çok musallat olurlarmış, aman he babanın ananın yanına git bence evde yalnız kalma
00 Yorumlacinler musallat olmuş :D bendede aynı durum olmuştu ama beyin gücümle geçirdim beni eklersen daha değişik bi hikayemi anlatcam o zman hiç korkun kalmıcak
00 Yorumlakapını kilitle ve kapının arkasına bi komidin fılan koy camlarını kapa zemin katsa
aklıma gelmişken ayetü kürsiyi oku02 Yorumla
+1 yılbelkide beyaz atını dışarıya park etmiştir ve sonradan farketmiştir ,almaya gitmiştir :)
01 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılGÖrünmüşler sana. Dua oku mutlaka ve dikkat et. Bende korktum :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen benim uykum yoktu, bir ara uykuya dalmışım. Gözümü bir açtım birdenbire, karşımda bir adam duruyor resmen. Hemen kayboldu.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYarın vallahi ya.. Halüsinasyon bu korkma o halde canım :)
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta filan oldu, bende çevremden araştırdım. Halüsinasyondur dediler, zaten daha da hiç öyle olmadı
- +1 yıl
o banada olmuştu. çok kötüydü. 1 hafta sonra evimizin altında yatır olduğunu öğrendik
Cevap sahibi+1 yılYatır mı? Ben ilk kez gördüm, daha da görmedim. 2 hafta oldu işte.
Cevap sahibi+1 yılBende korkmaya başladım :s
bildiğin bütün duaları oku özellikle felak nas oku birşeycik olmaz merak etme kendini ALLAH'A teslim et
10 YorumlaYaa kuccucuk cocuktancmi korkuyorsun ya. Bide bi guncellesene cocukla konusabildinmi daha..
01 Yorumla
+1 yılkız çocuk hala oralarda mı? kaç yaşına geldi. maşallah maşallah :)
10 YorumlaOlabilir de, Herşeyi Allah bilir 21 kez Nas suresini okuyup Allahtan yardım dilemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılBende korktum şimdi aklıma geliyo uyuyamıyorum keşke okumasaydım
00 Yorumlagöz yanılması o ya banada çok oluyo halüsinasyon gibi birşey.
00 Yorumlabenimde önümden sürekli bişeyler geçiyor çok hızlı alıştım artık takmıyorum
02 Yorumlakacayırn yok bılıncının derınllıklerın gelen bırsey bu bunu sen ıstıyorsun bu senı full paranoyaklıga kadar goturecek ve zevk alıcaklara sana rahat YOK !
10 Yorumlaonlar hamile bırakabilirmiş dikkatli ol öyle diyollar...
11 Yorumlaşt bi güncelleme falan yap merak ettim şimdi yaşıyomusun hala
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 155 110 112 hepini ara..
02 Yorumla
+1 yılMahalleyi topluyorum.Size geliyoruz.
04 Yorumla- +1 yıl
Kamyonla ne kadar acele olabilirse artık :)
- +1 yıl
Öyle deme sağlam geliyoruz :)
Diğer konusunda 834 cevap paylaştı. sıcak çarpmış olmasın,halüsülasyon görmüşsündür
00 Yorumladua okumayı denesene..
00 Yorumlaönemli degil canım benim.
00 Yorumla
+1 yılKapıda derken? Mutfak kapısında mı?
10 Yorumla
+1 yılkorkma büyü yapmışlardır
00 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılHalüsinasyondur norolojiye git mr çekerler.
00 Yorumla nas felak surelerını oku, gıderler ıns.
10 Yorumlahallüsünasyon beyninin sana oynadığı bir oyun
00 Yorumla
+1 yılHırkızdır la o. Polisi ara.
00 Yorumlanas ve felak oku bol bol.
10 Yorumla
+1 yılonun Allah belasını versin..
01 Yorumlakendini oku :) şeytanlardan uzak olursun :)
00 Yorumlakedidir o kedi yakın zamanda korku filmimi izledin
06 Yorumlaallam bu cocuku hayra yor dinimiz amin!
00 YorumlaKorkma yahu kedidir kedi
10 YorumlaHalka filmindeki samara o
10 YorumlaSon durum nedir bacım?!11
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem