Karşı komşumun oğlu?

Karşı dairemize yeni bir aile taşındı. Oğulları olduğunu bilmiyordum. Kadın çok samimi ve içtendi. bir gün onlarda otururken eve oğlu geldi hoşgeldiniz dedi çıktı ilk orada gördüm. Aslında tipine bakılırsa serseri olduğu aşikar inanın yakışıklıda değil ama beni çeken bir şey oldu ona karşı. Evden çıkarken sürekli karşılaşıyoruz sabah aynı saatlerde evden çıkıyoruz ama hiç konuşmuyoruz sadece bakıyor. Son günlerde bakışları daha da bir anlamlı oldu gözlerini kırpmadan bakıyor yine konuşmuyor. Aşık olmaktan korkuyorum. Çünkü annesi oğlundan çok şikayetçi sanırım 19-20 yaşlarındadır. Babası polis. Çocuk sürekli başına bir bela alırmış gözü kara diyor annesi eve bir yeri yara olmadan geldiği günler çok az diyor. Sürekli onu görmek istiyorum aynı ortamda bulunalım istiyorum. Onunda bana ilgisi var farkındayım ama hiç konuşmuyor normalde kızlara karşı gayet rahatmış konuşurmuş annesinden duyduklarıma göre. Ama biz konuşmuyoruz sadece bakıyor bu aralar baktığım her yerde o var sanki beni takip ediyor hissi oluştu içimde. Sizce açılmalı mıyım bana ilgisi var mıdır onu mu beklemeliyim yoksa kararsızım.
Karşı komşumun oğlu?