AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Eşim dün doğum yaptı şehir dışında çalışıyordum erken doğum olduğu için yanına geç geldim buna çok üzüldüm
şu an yanındayım ve onun yanında olmak ona destek olmak onu çok mutlu ediyor onu mutlu görmek beni de mutlu ediyor.
Koç Burcuyum
Neden sordunuz?
Anladım. Peki size göre Koç Burcu erkeği nasıl biri
Burçlara inanmam ama beni anlattın resmen 🤗
Umarım gönlüne göre bir koç bulursun 🤗
Tabi buyrun ricanız nedir
Allah razı olsun teşekkür ederim 😊
Hangisini sileyim peki
Allah sana da sağlıklı evlatlar nasip kısmet etsin İnşallah
Yalnız sadece o silinmiyor hepsi siliniyor silersem Mobil uygulamadan giriş yapıyorum.
İstek attım kabul edermisiniz sonra sileyim yorumları
Bunu yanitlamak istiyorum gerçekten bu yaptiginjz büyük sorumsuzluk. Dogumuna gunler kalmis bir kadini birakip baska sehirde mi durdunjz. İnanin pes diyorum. Kinamak istemiyorum. Kadin kimbilir ne kadar ihtiyac duydu size de belli etmiyor veya etti.. bazı şeyler vardir isten paradan ondan bundan once gelir. Gelmemis. Üzüldüm. Umarim farkina varırsınız
@kovaburcuzekasi iyide her kadın buna ihtiyaç duymaz ki. Kuzenim doğuma sayılı günler kala arkadaşları ile tatile gitti 🤣 belirlenen tarihten önce dönecekti normalde gittiği yerde erken doğum oldu, hiçte kocam kocam neden yanımda değildin olmadı. Gitti eşide arabayla aldı onları geri geldi. Hatta kızdı demiştim sana ben diye.
Hala der kuzenim, napacaktın filmlerdeki gibi doğuma girip elimimi tutacaktın diye dalga geçer. Hayatımda gördüğüm en mutlu en eğlenceli çiftlerdir.
@cheekystaff konu kadinin ihtiyac duymasinin da ötesinde. Bir erkek çocuğunun doğumuna girdigi zaman o ani yasadiginda oksitosun (annelik) hormonu artiyor ve bu da cocukla baba arasindaki bagin saglam temellerini atıyor. Oyle esgecmelik bir durum değil. Lütfen bilincli olalım.
@kovaburcuzekasi okudum onu yukarda, uzun uzun yazmışsın. Onla ilgili bir şey diyemem bi araştırmam yok. Ama bunu her baba istermi bilemem. Ama çocuğuyla aşırı güzel bağları olan her babanın doğuma girdiğini sanmıyorum.
Valla Ülkemizde Insanlari o kadar zora sokmuşlar ki , Baba çocuğu bedava ya yapiyo ama Hastaneye geldiğinde bu çocuğu buradan nasil çikaricam diye düşünüyo ekonomi yuzunden
Çocuğu doğurtmak.
Çünkü bu çocuğu oradan çıkartmadığımız kaldı yardım edelim derken
Yapımda emekleri geçse de yayında olmak istemeyebilirler
Maddi manevi cimrilik yapmamak.
Doğum odası süslenmeli.
Doğum boyunca eşinin yanında durmalı.
Psikolojik acı çekmeli.
Karısının sevmediği kişileri hastaneye kabul etmemeli.
Eşim yanimdaydi elimi tuttu destek oldu bana baya heycanlıydı bana guç verdi 💕
Ne güzelsiniz maaşallah 😍😍
Çocuğu doğurmak. Sjsksks şaka şaka eşinin yanında olması bence asıl iş doğumdan sonra onlarin
Sanki evlenecek kız var da birde çocuk yapalım :D çatlak dolmuş etraf ben almiyim sağolun
Erkekler çocuğu yaptım daha ne istiyor benden bu kadar kafasında. Böyle babasız gibi çocuk doğurmak bir erkekle birlikte olmadan da mümkün. Bebek Bankası.
Evet ya bencede yapmıyolar ama yapmaları gerekiyor
Size danışabilir miyim
@Specialgirl001 ne konuda
Giyim falan
Dogum sirasinda yaninda olup elini tutmam ona güc vermek rahatlatmak yanliz olmadigni hiss ettirmek
ben sezeryana girerim kesin o yüzden ameliyatta mümkünse yanımda olsun elimi tutsun isterim ama normale zorunda kalırsam asla istemem yanımda
Neden tam tersi olması daha mantıklı değil mi? Sezaryende uyutuyorlar mı lokal mi bilmiyorum tam ama uyutuyorlar diye biliyorum öyle bi şeyde almazlar diye düşünüyorum zaten.
@Prestige35 normal doğuma girerse ilişkinin tensel yönü etkilenir ama sezaryen ameliyat sonuçta o an elimi tutsun isterim olsun ben baygın bile olsam dursun :D
Neden tensel yönü etkilenir ki? Bence tam tersi o kutsaldır ana tanıklık etmek daha çok kuvvetlendirir. Daha önce girmedim bilmiyorum ama zorlukla beraber başa çıkıyor
@Prestige35 bebeğin o kanaldan çıkıyor olması bence yeterince iğrenç ve rahatsız edici kocam tanık olsun istemem
Orasını görmeden de yanınızda olabilir zaten
@Prestige35 yani görmese de bilir heralde o kadar mevzudan uzak olamaz bilemiyorum benim fikrim
Destek olsnlar yeter sevgi ilgi
Destek olmakkk bize de göster inşallah 🙏🙏
Dışarda beklerim 😏
Sakinleştirmek karısını
Elimi tutsun bana sarilsin ve yanimdan ayrilmasin cocugumuza iyi bir baba olsun yeter
doğumhanenin dışında dokuz doğurmak 😀
Ona destek olmak empati yapmak
Dışarda 1paket sigara içmek
Destek olmak guc vermek..
Öğrenelim bakalım baba olursam burdan okurum 🙃
Ne olması lazım mesela
Ebenin işini yapacak değil ya
Elini tutcam yanında olcam 🥹
Kulağına ezan okur mesela
Duygusal olarak destek olmak
Evli olsam hep yanında olmak isterdim
Yanımda olsun elimi tutsun öpüp koklasin
Doğum yapan eşine destek olmak
Oturup çocugunun doğmasını beklemek
S*ki karıştırıp, kantinde çay içmek.
Eşinin yanında durmak
Nasip olur mu? Be
inşallah
@xll0606 🥰
Yanımda olduğunu hissettirsin yeter
Elinden gelen desteği vermek
Beklemek yeterli. Doğuma giremem şahsen.
Sabırlı bir şekilde beklemek.
hhee biz doğuralım onu da bizim üstümüze yıkın
Bebeğe bakacağım derken eşini unutmasın yeter.
istersen çocuğuda baban doğurtsun
9 doğurmak :).
Eşlerine destek olabilerler
evet yanımızda olmalılar
Pahali canta almak
😂😂😂😂😂😂
Banane ya doğursun getirsin çocuğu
Yapım da emeğin ve katkın geçtiği için banane demek gibi bir şansınız yok beyfendi araştırmanızı öneririm
@leyalcim benim katkım o kadar
Evet hanfendi sizi bi savcılığa verse benim katkım o kadar deyince kurtulamıyorsunuz maalesef beyfendi, en iyisi siz katkı sağlamayıp en kısa sürede kısır olmaya çalışın yoksa bir davalık olayında küçük bir katkı için yüklü miktar kadına ödeme yapmanız gerekebilir, teşekkürler
@leyalcim zaten işiniz gücünüz para. Eskortlar daha onurlu en azından dürüstler
Anneni eskort yerine koyman hiç etik değil
@leyalcim terbiye yok ki. Babası anasını becerip bunu doğurtup direkt sokağa atmış
Yine de hâlâ annene eskort yerine koyman hiç etik değil
@leyalcim lafım ne kadar ağır gelmişse sinirden kudurmuş hahaha
Yine de anneni eskort yerine koyman hiç ama hiç etik değil, lafın bana komaz ama eskort dediğin annenin kalbine oturabilir aşko, muahhh 💋😍
@leyalcim eskort olan sen ve senin gibi erkek parası yiyip karşığında altına yatanlardır.
Ok boommer
Yaninda olmak ellerini turmak
hastane borcunu ödemek 😂😂
Bebeğin doğmasını beklemektir
Bende istemem
🤣 Ne yapsınlar mesela ayak işlerini yapıyor işte
Doktoru var osu var busu var
Boyle tip babalar Türkiye yok maalesef
Destek olmak
Hiç babam olmadı ki 😕
Dogurmak
Moral vermek