• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Çocuk & Ebeveyn

Doğum esnasında babaların görevleri nelerdir?

sweetmama36
sweetmama36 Takip Et
FenomenXper 6 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1010
Yapay Zekaya Sor

Ülkemizde doğumlarda babalar çok fazla işin içinde olmuyor ama bence süreçte daha fazla yer almalılar.

Doğum Soruları İş Soruları Babalık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Eşimden bu konuda gercekten Allah razı olsun. Erkeklerin yorumlari da icler acısı. Benim esimin babasi turk, annesi hollandalı. Bana hem hamileligimde hem sanci cekerken hemde dogumda cok destegi oldu. Bizim erkekler bu gibi konularda cok geriden yetiştiriliyor. Bizde kadinlarimiz daha hamilelikte yalniz kalmaya basliyorlar. Erkek ne yapacagim ki diye dusunuyor o kadar cok yapabilecekleri seyler var ki. Doguma dahi girmek istemiyorlar, orada annenin elini tutmak bile zor geliyor. Bizim erkekler cok hassas yetistiriliyor. Dunyaya gozleri cok kapalı. Eşim dogumu bile izledi oyle diyeyim. Yok sogur, cinsel soguma olur falan hikaye bunlar. Bana karsi hicbir soguklugu da olmadi tam tersine ne kadar zor bir şeymiş diyerek bana saygisi, anneligime, kadinligima saygisi daha cok arttı. Kadinlara, annesine bakis açısının degistigini soyledi, agladi. Cinslelikte de hicbir sıkıntımız yok. Ben isteyene kadar beni darlamadi bile. Agrin yoksa, iyiysen yapalim dedi.. Bunu bizim ulkede yasayan ve anlayan erkekler sadece tıp okuyan erkekler oluyor. O doguma giren tıp ogrencileri oluyor. Onun dışında farkinda bile degiller. Benim abimde kadin dogum stajında dogum izlemis eve aglayarak gelip anneme sarılmıştı, cicek getirmisti. bunun zorlugunu anlamak icin doguma girmeye gerek bile yok ama anlamiyorlar. Avrupali erkeklerde gordugum kadariyla bizim erkekler kadar hassas değiller. Bizim erkekleri regl kani bile igrendiriyor, sogutuyor. Bu kadar hassas bunye zarar verir, bazi seylere karsi direnc gelistirmek gerek. Dunyaya, kadinlara kapali gozle bakarakta olmaz bu. Cok cok hassastır, kendisine zarar verecektir doguma girmek falan bunu anlayabilirim ama diger türlü bencillik oldugunu dusunuyorum. Ki doguma girildiginde kadinin basinda olunuyor ve hicbir sekilde ameliyat vs, bebegin çıkışı gozukmuyor alt tarafa dogru gidip bakmazsanız. Kadinin kafasinin basinda, ellerini tutmakta zor geliyorsa, kadinin en savunmasiz oldugu konumda erkek kadinin yaninda olamiyorsa gercekten böyle erkeklerle evlenmeyin ya da cocuk yapmayın. Yaninizdaki kişinin gercekten iyi bir secim oldugunu boyle zamanlarda doğumda, hamilelikte, hastalikta yani zor durumlarda goruyorsunuz. bu gibi durumlarda yanimizda olamayacaksa hastalıkta saglikta diye imzaladigimiz sozlesmenin bence hicbir geregi yok. En zor zamanda ve kisinin esine en ihtiyac duydugu zamanda kaçacaksa gercekten o imzaya gerek yok. Ben boyle dusunuyorum. Esinin kesinlikle girmesini isteyemeyen kadinlarda var saygi duyarim.

8
    2 Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      +1 yıl

Çok haklısın. İşin kötü yani erkeklerin doğuma girmemesi gerektiğini yazan kadınlar da olmuş, gerçekten çok üzücü. Beraber yaptıkları çocuğun dünyaya gelişi sırasında orada olmak istemeyen erkek bence babalığını ve kocalığını sorgulasın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@LimonluPastanınHüznü erkekler basit bir grip oldugunda bile ölüyormuş gibi davraniyorlar. Pandemi de kadin negatif olsa bile bana kim bakacak, yemegimi kim yapacak, bana kim destek olacak diye esinin canını dusunmeyen erkekler vardi. Ayni erkekler kadin pozitif olunca eve bile gelmediler, kadini karantinaya bırakıp baska yerde kaldilar. Benim bir tanidigimda boyle oldu ve baska boyle gerceklerde duydum. Tanıdığımız ilk başta erkek olan pozitifnoluyor karısı ben annemlerde falan mi kalsam sen iyilesene kadar diyor. Adam bırakmıyor kadinda her seye ragmen kendisinin kronik rahatsizligi olmasina ragmen eşinin yanindan ayrılmıyor ki adamin oyle kronik rahatsizligi falanda yok. Kadin adama en iyi sekilde bakiyor. Yaklasik 1 ay sonra kadar kadin covid kapıyor. Ama kadin cok daha ağır geçiriyor. Hastaneye yatmış biraz iyi olunca eve yollamışlar. Kocasi ortalikta yokmus. Kocasi karisinin ilk pozitif oldugunu duyunca esyalarini toplamış, cok zordu ben tekrar kapmak istemiyorum diyerek gitmis. Ama adam covidi ayakta evde gecirmis. Kadin hastanelik oldu. Sadece kocasi birkac gun kapinin önüne ekmek vs koymus, alisveris yapmış. Kadin fenalasinca kocasini aramış ben kötüyüm diye. O da beni arayacagina hastaneyi,112 yi falan arasana demiş. Ne zamanki kadin iyi olmus o zaman eve donmus. Sonrasinda da kadin bosadi zaten. Erkeklerin kendielrine gelince kadin ehr turlu yanimda olmali kafasi var, bana destek olmali kafasi var ama kadina gelince kadinin en zorlu zamanlarinda kadinin yaninda olabilen erkek cok az oluyor. Umarim oteki tarafta aldiklari kadinlardan aldiklari bu ahlarla cok daha kotu durumda olmazlar. Hamilelikte, dogumda, hastalikta yaninda olmayacaksan baska nerede olacaksin. Kisi iyiyken sağlıklıyken herkes yanında olur. Iyi insan, iyi koca, iyi arkadas insanin en zor zamaninda belli olur. Boyle durumlarda da ciftler birbirlerinin yaninda olamiyorlarsa gercekten o takilan yuzugun, imzanin, verilen emeklerin hicbir kiymeti yok.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Aydamira
    Aydamira Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Bence doğum esnasında da yanın da olmalı elini tutmalı, terini silmeli, psikolojik destek vermeli ben bunun eksikliğini hissettim doğum bitse bile o an hasta yatağına yürümek bile dünyanın en zor işi gibi geliyor. Biri kolumdan tutsa, beni taşısa diyorsun. Hemşireler bayılma yürü diye diye zar zor adım atıyorsun. maalesef bizim hastaneler doğuma hasta yakını almıyor, özel hastaneler sadece sezaryen için izin veriyorlar diye biliyorum.

0
    2 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Nereye almıyor, baya devlet hastanesinde bile doğuma girebiliyorsun

Yorumla
    • Aydamira
      Aydamira
      +1 yıl

@cheekystaff şu an bilmiyorum ama 6 yıl önce hastaneye kadın yakınını bile almıyorlar bebek doğduğunda yakının çağırıyorlardı

Yorumla
  • kimleraldı
    kimleraldı Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Çocuğu tek yapmadığıma göre acıyı çekmese de her anımda yanımda olmasını isterim. En önemli görev bu bence. Dünyaya sağlıklı gelmesini bekleyip gözetmesi.

0
    0 Yorumla
  • benfavor
    benfavor Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Büyük çoğunluğu kadın ruhundan anlamayan erkeklerin eşleri adına üzülüyorum. Kadınların yanında olmak varlığını hissettirip destek olmak varken doğumda bile ilgisiz davranan tipler vardır ne yazık ki. Kadınları mutlu etmenin yolu onların ruhunu anlamaktan ve mutlu etmekten geçer.

1
    1 Yorumla
    • benfavor
      benfavor
      +1 yıl

Teşekkürler 🌿

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

75

Cevap

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Görevi bayılmak 😅

https://www.youtube.com/embed/WoDMxlTf8Qs
    3
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Eşinin yanında olmak ve onu rahatlatmak

5
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı.

Eşlerinin her zaman yanında olmalılar ve isteklerini yerine getirmeliler.

1
    0 Yorumla
  • kovaburcuzekasi
    kovaburcuzekasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Cerrahpasadan bir hocam (E) derste demişti ki; kadinlarin annelik icgudusu denilen ve cocugunu sahiplenmesini saglayan hormon oksitosundur (baska islevleri de var ayrı). Oksitosin erkeklerde de cok az salgılanan bir hormon olmakla birlikte yapilan bir arastirmada doguma giren babaların okitosun hormonunda ciddi oranda artis görülmüş. Bu da babada çocuğunu bir anne kadar sahiplenmesini sağlıyor.

Gunumuzde özellikle geçmişte gökten inen cocuk babanin kucagina verildiği için baba o dogum aninin mucizeviligini sonuna kadar hissedip esiyle o doğumu yaşamadığı o cocugu birlikte dünyaya getirmediği için maalesef ki o düşük olan oksitosin zamanla daha da azalabiliyor veya saglam olmayan o içgüdüsel bağ kolayca cocugunu dovme, evlatliktan reddetme, karşı gelme, acimasiz olma, yabancidan degersiz veya bir yabancıyla eşit bulma gibi durumlara yol açıyor. Bu konu önemli. Doğuma girmeyecek bir baba mumkunse spermlerini icine geri soksun.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bir erkek bebekten dolayı testesteron düşüklüğü ile doğum kadar olmasada sıkıntı çekiyor zaten, birde karısının aşermeleri! Saçma sapan istekleri olunca Nalet olsun diyor olabilirler. Bir kadın hazır hissedince anne olmaya karar vermeli çünkü kadınlar içgüdüsel olarak anne olur oysa babalık sonradan öğrenilir ve bazı erkekler 5. Çocukta dahi öğrenemez anca torun sahibi olunca baba olduğunu öğrenir. 😂😅🤣😂😅🤣

Adamın oğlu olmuş ve 5 yaşına gelmiş sonra kızı oluyor ve 'kızım olunca farkettim 5 yıl boyunca evde hayvan beslemişim' diyor. 🤣🤣🤣🤣

1
    10 Yorumla
    • Sürrela
      Sürrela
      +1 yıl

Dostum kusura bakma ama senin testesteron hormonunu s! keyim ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Sürrela işte bunlar hep kadın olmanızdan kaynaklanıyor. 👍 Söylediğin eylemi yapacak organ sadece erkeklerde var.

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Abi takma s*kler üretiliyor valla seni bi s*kerim feleğin şaşar, osto bonlor hop kodon olmonozdon koynoklonoyor KENDJSBXJSXVNSBXJS

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@leyalcim akıl yetiremeyen takma şeyle yaparım dermiş 👍 başkasının şeyiyle gerdeğe girmek diyoruz biz buna 👍
      Sırf mevzuu var diye kavgaya koşuyorsun 😅😂🤣🤣🤣 yukarıdaki yorumu okuyup akıl süzgecinden Bi geçirin bakalım ne demişim 👍 oturma organinizla okursanız böyle pislersiniz.

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Emoji atıyor şaka gibi Facebookdan gelmiş KSBXNSBXJSBXJSHXJS

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Uff sus awk kadının kölesisin olmak zorundasın şimdi ağla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@leyalcim tikim de bile değilsin yazıp durma

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Tikim ne ap git yazmayı öğren sjhjsbxjsbxsn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@leyalcim Adım Tüleyman ve tur dağına tomaltıp tikerleler teni. Yazdıklarına sen dikkat et ve beni düşünme 👍

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Susam

Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Doğum esnasında baba ne yapabilir. En fazla yanında olur ki bazı doktorlar uyarıyor. Kaldıramayabilirsiniz engel olayın ve o anı gören bazı erkeklerde soğuyabiliyor diyorlar. Ha öncesinde ve sonrasında elbette ki yardımcı olunur. Yani soruyu biraz daha genişletebilirisniz

1
    0 Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Sormayın, bununla ilgili anılarımı anlatsam varya... Neler neler... 😄

Buradan tüm baba adaylarına sesleniyorum. Birkaç tane basit göreviniz var zaten, eksiksiz yerine getirin, hiç birisini atlamayın, gözden kaçırmayın. Ömür boyu sizden bunun hesabı sorulur 🤣

0
    2 Yorumla
    • rabiaa12
      rabiaa12
      +1 yıl

Anlatsana ne mesela

Yorumla
    • michael_k
      michael_k
      +1 yıl

Ya valla çok uzun ve enteresan, 😅 buarada yaz yaz bitmez. Kısmetse bi gün anlatırım İnşallah

Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Odayı süslemek, cetering hizmetini sağlamak, bebepi getiren hasta bakıcıya bahşiş vermek, hastaneye gelecek akrabalara yolu tarif etmek. En son muhasebeye inip çıkış için pazarlık etmek

3
    0 Yorumla
  • amatörfilm34
    amatörfilm34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Çekirdek yemek

2
    0 Yorumla
  • eniştegtnteşte
    eniştegtnteşte Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Doğum aninda karısının yaninda olan bir adam yıllarca karısıyla beraber olamaddı buyuk travma 😀gerçek olmuş bir olay bu bende bunu bildigim için asla doğuma girsin istemedim ilk cocukta dogum biter bitmez girdi. Halen der o goruntuyu kan vs

0
    0 Yorumla
  • Benjamin542
    Benjamin542 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 82%
    +1 yıl

Tâbi fiziksel olarak sizi anlayamayız ama sonuna kadar manevi olarak yanında olması gerekir varlığını hissettirmeli... Gücüne güç katmalı. Zorlukları bir nebze olsun azaltmalı.

1
    0 Yorumla
  • Oksitosin
    Oksitosin Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl

Kapının önünde beklemek. Normal doğum yaparken acı çeken kadının yanında kocasını görmek isteyeceğini sanmıyorum. Karısı ve çocuğu için en iyi doğum koşullarını sağlamalı. Sağlıklı bir hamilelik geçirmesi için elinden geleni yapmalı.

0
    6 Yorumla
    • kovaburcuzekasi
      kovaburcuzekasi
      +1 yıl

Ne? ,😕 Yazık. Kadin o askerlik arkadasin degil? Duygulari var farkinda mısın? Ki oyle bir anda duygularin tavan yaptigi bir anda.. gerçekten cok yazık size

Yorumla
    • Oksitosin
      Oksitosin
      +1 yıl

İsterse girerim doğuma da, ben acı çekerken yanımda kimse olsun istemezdim.

Yorumla
    • kovaburcuzekasi
      kovaburcuzekasi
      +1 yıl

İsterse diye bir sey yok. Kullanici adin daha oksitosin. Anlamini bilmiyorsun. Cik yukari oku yazdigimi.

Yorumla
    • Oksitosin
      Oksitosin
      +1 yıl

Dövseydin bir de, önce üslubunu düzelt sonra akıl verirsin.

Yorumla
    • kovaburcuzekasi
      kovaburcuzekasi
      +1 yıl

Kizdim burdaki herkese. Sana niye kizdim bilmiyorum. Sen digerlerinden daha acik gorusluydun kusura bakma

Yorumla
    • Isimsizzzkiz
      Isimsizzzkiz
      +1 yıl

Işte erkekler yanliş duşunuyorsunuz her kadin zor zamaninda heleki dunyaya bir insan getirdiğinde yaninda eşini ister elini tutsa bile yeter sonucta kendi kendine hamile kalmadı. Istemez diye bisey yok..

Yorumla
  • sofistikepalyaço_-
    sofistikepalyaço_- Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

babanın görevi doğumdan sonra başlıyorlar doğumda yapabileceği pek bir şey yok doktorlar gerekeni yapıyor erkek ayak bağı olur doktorlara kapının önünde dokuz doğuruyoruz ya :D

1
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

türk erkekleri yorumlarda bir kere daha neden tercih edilmeyeceklerini gözler önüne seriyorlar

2
    17 Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

Bi çoğu trol cevap veriyor eglencesine. Ciddiye alman hata ama sen gavura ver yanımda durursa.

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Boş yapma bi de mühendis olacaksın yok gavura ver falan yaz demiş üsluba bak kodumun köylüsü

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 köylüyü aşağılık görmen benden daha medeni yapıyorsa seni razıyım. İzmire doğunun bilmem neresinden geldin kimbilir

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Köylüyü aşağılık görmüyorum senin gibi köylüleri aşağılık görüyorum. Senin gibi aklı sadece apış arasında çalışan mahlukatları.

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 "kodumun köylüsü" bu cümleden çıkan anlamı hangi Türkçe hocasına gösterirsen göster sanırım sana benim dediğimi diyeceklerdir. Şimdi uza!!

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Boş yapma sana diyorum köylülere söylesem kodumun köylüleri derim senin özelinde senin gibi olanlara söylüyorum senim Türkçe öğretmeni ders anlatırken karı kız kovalıyordun galiba

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 peki amsalak herif yukarıdaki seçilmeyecek Türk erkekleri kısmına girdin. ya da Türk olmadığın için yukarıdaki yorumu umursamıyorsun. Ve ne yazdığına bakarsan kelimenin tam manasıyla "kodumun köylüsü" yazmışsın. Ne yazdığını görmeyecek kadar embesilleştin. Yorumuna bidaha bak.

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Ya sen mühendis falan değilsin daha önce farkedemediğim için özür diliyorum beyin olmadan mühendis olan ilk kişi olabilirsin eğer gerçekten mühendissen

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 Bak embesil. Duvara konuşsam dile gelirdi! Bana şu cümleden ne anladığını söyle"Boş yapma bi de mühendis olacaksın yok gavura ver falan yaz demiş üsluba bak kodumun köylüsü" Kabul et yanlış yazdığını. İnsan en azından virgül koyardı. Ama tükürdüğünü yalamak zor geliyor olmalı sana. Uazdığın cümleden ne anlaşıldığını söylemeni bekliyorum Türkçe özürlüsü herif. Özellikle son iki cümleye odaklan. Bak anlaman için baya yardımcı oluyorum. Spastik falansan anlaman ondan zayıf olmalı. Evet son iki cümleni açıkla bakalım.

Yorumla
    • çikolataçikilop
      çikolataçikilop
      +1 yıl

@Mühendisstajer boş yapma ya adam haklı söylediklerinde karşı çıkacak bir şey bulamadığın için köylü lafına takmışsın

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

"Takmışım" İlginç! Madem bu kadar önemsiz bi cümle o zaman al benden de bi tane kodumun köylüsü. Nede olsa takılınmamalı. Ama en başta yaptığın genelleme nasıl bir zihniyet fukarası olduğunu zaten gösteriyor. Bide Türk erkekleri kısmana girmiyo heralde bu "kodumun köylüsü" :) ki en bastaki genellemenize uymuyor çünkü?

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Ya sus allah aşkına sus en haklı sensin en erkek sensin en karakterli en dürüst erkek sensin

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 "kodumun köylüsü" artık uza

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Sen beyinsizsin bunun farkında olamadığın için çok üzgünüm maalesef

Yorumla
    • Mühendisstajer
      Mühendisstajer
      +1 yıl

@Prestige35 kodumun köylüsüne göre fazla cüretkar sözler ediyorsun.

Yorumla
    • Prestige35
      Prestige35
      +1 yıl

Zorlama fazla olmuyor işte papağan gibi tekrarlama kendini hayvandan biraz farkın olsun 😂

Yorumla
    • Reisimmuhsin
      Reisimmuhsin
      +1 yıl

@Prestige35 havlama lann tamam klavye bebeleri sizi

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Kapıda bekleyip dokuz dogurmaktir😄

Eşinin yanında olup her türlü ihtiyacına koşması da babanın görevidir

2
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Aynı. aciyi çekmelerini beklemiyoruz tabi ama sabır ve sevgiyle yanında olduğunu hissettirmeli

2
    0 Yorumla
  • pieta5
    pieta5 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Dışarda bekleyip dua etmek. Niye kanlı manlı görsün. bi çocuğu da doğurup kucağına veremeyeceksek yani

2
    0 Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Yanında olmak önemli. Doğumhaneyr girmek veya kapı önünde beklemek tercih meselesidir ama eğer kadın istiyorsa yapılması daha iyi olur. En çok desteğe ve güzel telkinlere ihtiyacı olduğu an sonuçta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir can nasıl dünyaya geldiğinin kolay olmadığını anlamak ve o an bebeğine ve eşine bağlanmak.

Aynı zamanda eşinin yanında olup ona destek olmak ve sevgisini göstermek.

Bu özel anı beraber yaşamak

1
    0 Yorumla
  • arthurrx
    arthurrx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Lan varya ilerde eşim hamile olsun ciddi ciddi elini sıcak sudan soğuk suya sokmam. 😅
    Var bi hayalimiz

1
    0 Yorumla
  • denklem2a
    denklem2a Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl

Dogum sonuna kadar esinin yaninda olmak, rahatlatmak ve endiselerine ortak olmak dogum sonunda da mumkunse bayilmadan dayanabilmek :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Doğumda çektigi acıları anlamayanlar da var mesela kadın doğum yapmış eve gidecek hastaneden çıkarken yardım etmeyen koluna bile girmeyen var koluna girmiyor diye üzüldü diye bağıran hakaret eden de var..

0
    0 Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Karısının elini tutup atla gel oğlum haydi be yardır gel demek. 😂 hahha işin şakasındayım tabii ki ama her manada destek olmaktır görevi.

0
    0 Yorumla
  • İrelia00
    İrelia00 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Onun yüzünden olan bişey zaten daha ne kadar işin içinde olabilir adamcağız yaptığını bekler daha napsın

0
    0 Yorumla
  • Alaçatı_mavisi
    Alaçatı_mavisi Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.

Doğum esnasında babaların bir rolu yok gerekte yok. Doğum rahatlık ve mahremiyet isteyen bir olay. Hic bir canlı eşim yanimda olsun demiyordur

0
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu-06
    hakansalihoglu-06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

senin demenle olmuyor bu işler. örneğin doğuma girmek isteyen babayı doğumu geçtim korona bahanesiyle hastaneye bile sokmuyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Yakuza1001
    Yakuza1001 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Bazı kadınlarda olayı okadar abartıyor ki sanki dünyadaki tek çoçuk doğuran kendisi!

1
    25 Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Nasıl abartıyor mesela?

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@barbershop Doğuma erkeğin girmesini istemesi gibi mesela !!

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Girebilir ne var bunda anlayamadım?

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@barbershop Eşi doktor değil ise hiç bir tıp dalına bağlı bir işi ilişkisi yoksa ne işi var doğum hanede?

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Doğum yapanın eşiyse hakkı var ve girmesinde bir mahsur yok arka planda eşine destek verecek bunun neyi yanlış.. Ayrıca doktor olup olmamasıyla da alakası yok hastanın yanına hiçbir aile yakını ameliyathaneye sokulmuyor

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@barbershop fantezi ve şov başka bişey değil.

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

Off abi saçmalıyorsun sen ilerdeki eşin bu düşüncelerini öğrenmesin.

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@barbershop Büyümen gerek daha çocuksun fazla hayaller kapılma sonra gerçekleri kaldıramazsın. Evlilik çocuk oyunu değil.

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Abi lütfen mağarana dönüp taşı taşa vurarak ateş çıkarmaya çalış olur mu

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim siz mağarada uyurken hayal kurarakentekerliğide biz erkekler icad ettk , dünyaya yön verdik siz mağarada yatmaya devam edin...
      .

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

KABXJSXHSJXHSJXHSHHX annen seni soğurmasaydı icad etmeyi geç hayatta bile olmayacağın gerçeği bruhh

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

*doğurmasaydı

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Abi cidden konuşmak için konuşmuşsun eminim ki gece çökünce de nude dilenen abazanın tekisindir, üzücü...

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim Aynen baban annene atlsmasaydı sende şuanda anırmayacaktın. Eminim baban çok pişmandır anana atlayana kadar dağa taşa atlasaydım diye.

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim Nude dilenen mi var mış bir yaşıma daha girdim zira bu kadar orrossspunun bol olduğu memlekette zaman kaybı😂

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Öncelikle sana birileri bu teklonoji ile kadınların kendi başlarına hamile kaldıklarını öğretmeli, üstelik ülkede ki pezzzzevenkler bitmediği sürece orrrospular da bitmez erko şimdi oturda kadınların ne işler başardıklarını izle ve ağla muahh 💋💅🏻

Yorumla
    • barbershop
      barbershop
      +1 yıl

@leyalcim helal sana kız

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

@barbershop muahh birtanem 💋

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim Ha beynin sktiiğimin malı teknoloji diye aldığınız sperm at sipermi değil mi !! Umarım bu zeka ile fazla yaşamazsın zira senin gibi cahiller yüzünden ülkenin adı çıkıyor !! Geri zeeekallı çok gördüm de senin gibi milattan önce devirde kalanını hiç görmemiştim.

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Aşko hatta kadın kendi spermi ile hamile kalıyor biliyor musun eh hadi bugün de benim sayemde bilgilen

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim len seni okutan hocanın eklemlerini s... Cahil hala ne diyor.😂 İlmi tiktoktan alırsan böyle cahil kalırsın işte.

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Tıp okuyorum aşkım şimdi ağliyabilirsin muahh💋😘

Yorumla
    • Yakuza1001
      Yakuza1001
      +1 yıl

@leyalcim sen tıppen ölmüşsün okuduğun okulu s... Kadında sperm olmaz !! Yumurta olur daha vücudunu tanımayan biris olarak nasıl yaşıyorsun hayret bak ben tıp okumadan bilebiliyorum!

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Eeee knkm karşında sağlık okuyan ve öğrenen biri var daha neyi konuşuyorsun? Neyin ne olduğunu bilmiyorsun üstelik erkekten çok kadında cansız sperm bulunur buda senin kulağına küpe olsun aşkım ağlamaya devam edebilirsin moruk

Yorumla
    • leyalcim
      leyalcim
      +1 yıl

Kadın hastalıkları ve doğum okuyorum ve senin benim hatta herkesin vücudunda ne var ne yok biliyorum ilk sen bi ilkokuldan mezun ol sonra tartışırız tamam mı aşkım hadi sana iyi geceler muahh 💋

Yorumla
  • usuausuauauua
    usuausuauauua Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

üzerinde kafa yoracak kadar mühim bir görevleri yok aslında

1
    0 Yorumla
  • niqiplex
    niqiplex Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Eşime sarılır öperdim. O da bu duyguyla acıyı unuturdu.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı.

Baba dediğin doğum esnasında meyhanede raki masasında içmekle meşgul olmali.

1
    0 Yorumla
  • Manifalitikko
    Manifalitikko Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

o çocuk tek başına peydah olmuyor bi zahmet babada babalık vazifesini yerine getirsin

1
    0 Yorumla
  • lumos_01
    lumos_01 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 62%
    +1 yıl

Eşine destek, getir götür işleri ama özelikle destek. Yok öyle kapı disarda beklemek!

1
    0 Yorumla
  • perdida
    perdida Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Eşlerinin yanında kesinlikle olmalılar, destekleri çok önemli.

1
    0 Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    +1 yıl

Anasına bunu yapan bana ne yapmaz deyip hemen bebeği kucaklar.

0
    0 Yorumla
  • byapma
    byapma Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 84%
    +1 yıl

Eşine destek olmak moral vermek yanınada olduğunu hissettirmesi bence bunlar yeer

0
    0 Yorumla
  • EresUnBebé
    EresUnBebé Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

yorumlardan anladım ki bu türk erkeklerinden bi bøk olmaz

0
    0 Yorumla
  • Ädalineẞowman
    Ädalineẞowman Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

Bilmiyorum valla o anı yaşamak çok farklı bir duygu durum olsa gerek.

0
    0 Yorumla
  • bubanayapılırmıbe
    bubanayapılırmıbe Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl

seninle gurur duyuyorum iyi ki benim karim iyi ki benim cocugumun anasisin bakisi yapmak

0
    0 Yorumla
  • In_flames_
    In_flames_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

Canım eşim beni hiç yalnız bırakmadı. Bbkee gibiibaktı ilgilendi benimle günlerce

0
    0 Yorumla
  • Prestige35
    Prestige35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 74%
    +1 yıl

Dudağımı ısırmayacağından emin olduktan sonra arada öpücükler kondurarak destek olmak 😂

0
    1 Yorumla
    • Reisimmuhsin
      Reisimmuhsin
      +1 yıl

🧠🧠🧠🧠🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Yorumla
  • bycon06
    bycon06 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 78%
    +1 yıl

Doğum esnasında girmemeli valla kadından sogurlar..

0
    5 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • bycon06
      bycon06
      +1 yıl

Kan revan su vajınanın o halii. Doğum sonrası cinsel sogumaya neden olur

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Ne alakası var, bahane bunlar.

Yorumla
    • aleda33
      aleda33
      +1 yıl

Soguyacak yer ariyonuz 🙄

Yorumla
    • bycon06
      bycon06
      +1 yıl

Ben kendim için benim gibi düsünler için söyledim giren girsin.. banane yahu.. hemen eleştiri hayret verici

Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

İlk olarak en basından itibaren ellerine destek olmak

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Benimle doğuramayacağına göre gitsin uyusun bir yerde, çünkü uykusuz geceler kapısında.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mesela ne yapması lazım? Yanına sedbeyey oturup doğurma taklidi mi yapsın? Beklicek ve mümkünse içeri vs. alıyosalar duygusal destek vericek orada.

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Doğumdan sonrası için eşine hediye hazırlamak.

0
    0 Yorumla
  • heyybenesra
    heyybenesra Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Eşlerinin yanında olup ona destek olmaları, onu rahatlatmakarı yeter.

0
    0 Yorumla
  • Meltemsavasan
    Meltemsavasan Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 81%
    +1 yıl

normal satandart bir kocaya gerek olmadığı icon doğum esnasindada olmasada olur

0
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.

Fotoğraf, video çeksin. Ben ablamın sezeryanını çektim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

O halde görmeye tiksinirim yazan olmuş yaparken zevk almayı biliyorlar ama

3
    0 Yorumla
  • zafersenindir
    zafersenindir Takip Et
    Guru Yaş: 40
    +1 yıl

hatta kadınların yerine doğurmalılar bence. onu bile yapsak yaranamayız kadınlara.

0
    0 Yorumla
  • Jagras
    Jagras Takip Et
    Master Yaş: 44
    +1 yıl

Napalım, çocuğun bi bacağından da biz mi tutup çekelim :D :D

0
    0 Yorumla
  • UranüslüGeldi
    UranüslüGeldi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Diğer işlerle ilgilenmek ve eşine destek olmak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Lokal anestezi ile Sezaryen yapacağım için eşim yanımda olsun isterim. Normal dogum asla düşünmüyorum allah mecbur etmesin.

1
    5 Yorumla
    • Romantikadam10
      Romantikadam10
      +1 yıl

Neden ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Romantikadam10 hayatta dayanamam o sancıya

Yorumla
    • Romantikadam10
      Romantikadam10
      +1 yıl

Saçmalama yaa dayanırsınn 😅😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Romantikadam10 cok istoyorsqn sana verelim o sancıyı da gör bakalım dayaniliyormu

Yorumla
    • Romantikadam10
      Romantikadam10
      +1 yıl

Yokk teşekkür ederimm 😅😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben o anda yanımda olmasını istemem kapıda dualarla beklemesini tercih ederim.

2
    0 Yorumla
  • emin97
    emin97 Takip Et
    Yoda Yaş: 29
    +1 yıl

Psikolojim bozulur şimdi benim doğum esnasında yanında olursam

0
    0 Yorumla
  • oglusununannesi1
    oglusununannesi1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadının istediği herşeyi EKSİKSİZ yapmak.. doğum öncesi neler yapması gerektiğini bir bir anlatsak ta anlattıklarımizin bir tanesini bile yapılmamış görüyoruz işte o zaman lohusa dönemindeki patlamayı görün siz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ya saçma sapan şeyleriniz bitmiyor. geçende youtube'da regli ağrısını erkeklere denetiyoruz gibi saçma bir video gördüm. bırakın bu işleri.

0
    1 Yorumla
    • doluxx7
      doluxx7
      +1 yıl

Keske sana da

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kim demiş olmuyorlar diye?
    En iyi doğum doktorlarına götüren ve doğumuna kadar ilgilenip eşinin yanında olanlar kim?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ebe bir arkadaşım doğuma giren erkeklerin eşlerinden soğuduğunu söylemişti 🤷🏻‍♀️ her halinizi görmek zorunda değiller...

0
    7 Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      +1 yıl

Ortak yaptıkları çocuğu kadın dünyaya getirirken soğumaları da ne bileyim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@LimonluPastanınHüznü olay o değil. Kadın bağırıyor acılar çekiyor, kan vahşet :)) bunları görmek zorunda değil erkek.

Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      +1 yıl

Kadının çocuklarını dünyaya getirirken acı çekmesi normal ve bunu bence bilmeli erkek. O kan vahşet dediğin şeyi küçümseyen çok erkek oluyor sonra

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@LimonluPastanınHüznü Acı çekmesi normal ama "görmek zorunda değil" 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • LimonluPastanınHüznü
      LimonluPastanınHüznü
      +1 yıl

Sen öyle düşünüyorsundur saygı duyarım. Ama erkekler de görüp anlamalı bunun nasıl bir şey olduğunu bence.

Yorumla
    • Alissaaaa
      Alissaaaa
      +1 yıl

O kadının zor anlarıdır. Soğumasının sebebi ne? Kendisi dışarıda dayak yiyip eve gelse, kan revan içinde acı çekse biz soğurmuyuz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Umarım istediğiniz gibi duyarlı eşleriniz olur kızlar :)

Yorumla
  • Arazzaras
    Arazzaras Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

Çocuğu zaten yaparak görevini tamamlamış saçma sapan icatlar çıkarmayın bu kafalardan çıkın

1
    6 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Sende tam budaklı meşesin.

Yorumla
    • Arazzaras
      Arazzaras
      +1 yıl

@cheekystaff sen yapamazsın zoruna gitmesin yaprak kafası

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Senin kadarını yaparız merak etme.

Yorumla
    • Arazzaras
      Arazzaras
      +1 yıl

@cheekystaff zoruna nasıl gittiyse artık Rus avradını gönder bana da kadın erkek görsün

Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

Öncelikle eşim Türk. Onuda geçtim sen bi kere erkek olsan, onuda geçtim adam olsan gücün bana yeter kadını kızı ağzına almazsın. penis beyinli

Yorumla
    • Arazzaras
      Arazzaras
      +1 yıl

@cheekystaff voawww erkek seni

Yorumla
  • Devamını Gör (73)
Devamını Gör(118)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Doğum esnasında babaların görevleri nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yenidoğan bebeğin bakımında babanın görevi ne olmalıdır? 16 cevap verildi
Bir babanın en önemli görevi nedir? 23 cevap verildi
Anne ve babanın görevleri nelerdir? 5 cevap verildi
Bebek bakımında erkeğin rolü nedir? 5 cevap verildi
Babaların bebeklerin büyümesindeki rolleri nelerdir? 14 cevap verildi
Babalık nedir? Sadece doğumuna vesile olmakla Baba olunur mu? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Güneşe alerjin var mı?
  • Bugün benim doğum günüm, kutlama mesajı yazmak ister misiniz?
  • Temiz kalpli misin?
  • Can mı, canan mı?
  • Dişiniz ağrır mı?
  • En sevdiğiniz lezzet ikilisi nedir, hangi tatları yan yana olmadan düşünemiyorsunuz?
  • Gece gece yemek istediğin şey nedir?
  • Uykularınızı çalan birileri oldu mu?
  • Aşk olmadığınız birine dokunabilir misiniz?
  • Fiziğine hayran olduğunuz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨