Bebeğimin 4 aylık sütüm nasıl artar
Anne sütünü ne arttırır?

Dereotu tüketerek sütün bol olmasını sağlayabilirsiniz. Bir hafta boyunca öğle ve akşam yemeklerinden önce taze dereotu tüketin. Anne sütünün arttığını göreceksiniz. İlerleyen zamanlardan tekrar sütte azalma olursa aynı şekilde bir haftalık taze dereotu tüketimi yeterli olacaktır.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için deneyeceğim
Görüş
4Görüş
Bulgur pilavı ve kayısı hoşafı çok iyi oluyor.
Teşekkür ederim
Hurma dut kurusu dereotu semizotu gibi besinler anne sütünü arttırmada yardımcı rol oynar. Göğsünüz ve süt terbiye olmuştur 4 aylık olmuş artık. Bol su içseniz bile sütünüz belli şekilde gelecektir
Çok teşekkür ederim ☺️
millet emzirmemek için sütten nasıl keserim diye soruyor memeleri flan sarkmasın diye sende sütüm nasıl artar diyorsun helal olsun diyorum senin gibi kadınlar vardır inşallah daha ve Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin
amin inşallah sarksın sarmasın rabbimin emaneti allahın yarattığı göğsümümü esirgeyecem evladımdan
Allah olmayan herkese nasip etsin
Arı sütü propolis prolaktin sevşyesini yükaeltici yiyecekler
Teşekkür ederim
Bol bol sıvı şeyler tüketin
Rezene çayı hem süt yapar hem de çocukta gaz oluşumunu azaltır.
Dere otu süt yapar
Proteinli yiyecekler. Canımı çektirdin meme ya
Pis zihinli
Sizi çekti demedim yazmadım niye pis zihinli oluyorum pardon? Benim de bi cinsel yaşantım var. Sanki sizin çocuğu leylekler getirecek kocan sana dokunmadı demi tek dürüst sensin
Herkesin cinsel yaşantısı kendine, içindeki geçirdiğin çümleleri başkaları bilmek zorunda değildir
Ben paylasmayi seviyorum belki bundan size ne.. memenizi getirip agzima verin demisim gibi duyar kasmayın
Siz annenize anne canım meme çekti diyormusunuz?
Sen annem değilsin.
Ben annen değilim ama bir anneyim
Iyi güzel işte. Size bisey dediğimi hatirlamiyorum. Her lafı zihninize göre yorumlayıp insanları yargılamayin. Eminim siz kocanızdan başka bir allahın kuluyla cinsellik konuşmamışsınızdır! Bu sitede de vaaz veriliyor !
Cahille tartışılmaz
Aynen ağzıma memeni ver susayım bari
Terbiyesiz
Sen çok terbiyelisin ya karnındakini nasıl yaptın acaba
İncir, üzüm
Teşekkür ederim
Soda
Vitaminli besinler
Teşekkür ederim
En İyi Görüşler