Bol su tüketimi, yeşil yapraklı sebzeler, tahıllar. bol yürüyüş. birde dağ cilegi. ben tecrübe ettim bir avuç dağ çileği yedikten sonra süt kanallari öyle bir doldu ki. agrim olmuştu. sık sık emzirerek sıcak havlu sararak ancak rahatlamistim
Bol bol su 3 öğün yemek her gün çorba her sabah yumurta haşlaması düzgün kahvaltı ve gece yatmadam önce ılık süt ben böyleyim her gün ve sütüm aşırı iyi üstüm sırıl sıklam oluyor her gün göğüs peşine rağmen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Bol su tüketimi, yeşil yapraklı sebzeler, tahıllar. bol yürüyüş. birde dağ cilegi. ben tecrübe ettim bir avuç dağ çileği yedikten sonra süt kanallari öyle bir doldu ki. agrim olmuştu. sık sık emzirerek sıcak havlu sararak ancak rahatlamistim
Kırmızı et, tahin, meyve, keçi sütü, kefir, köy yumurtası, ev yoğurdu, humus, nohut, mercimek, fasulye, barbunya bol miktarda protein bulundurur.
Bol su ve malt içeceği içilmesi. Özel beslenmeye gerek yok.
Bol bol su 3 öğün yemek her gün çorba her sabah yumurta haşlaması düzgün kahvaltı ve gece yatmadam önce ılık süt ben böyleyim her gün ve sütüm aşırı iyi üstüm sırıl sıklam oluyor her gün göğüs peşine rağmen
Petibör bisküvi , tahin pekmez, çörek otu, hurma, bulgur pilavı mercimek, bol su, dengeli beslenme. Saydıklarımın çoğu da gaz yapıyor ama
Anne aç olsa bile sütü olur. Sağlıklı beslendiği sürece sütü olur.
Onu yiyim süt yapar bunu yiyim süt yapar diye diye gereksiz kilo almaya gerek yok
Bol su, maden suyu, doğal besinler tahıllar ve en önemlisi yürüyüş egzersiz.
Dere otu iyi geliyor deniyor ama
bir bitki vardı onun çayı
Rezene mi?
Medine hurması
alkolsüz bira