Hamileyim ama ilk çocuğumda olduğu kadar heyecanlı değilim. Suçluluk duyuyorum, nasıl atlatırım?

Ben plansız ve korunmama rağmen 2. Bebeğime hamile kaldım. 2 yaşında da bir bebeğim var. Şu an 20. Haftalardayım ve hâlâ tam anlamıyla bu bebeği kabul edemedim gibi. Sürekli ilk hamileliğimle karşılaştırıyorum ve bunda o zaman hissettiğim o muhteşem ve mucizevi duygu, heyecan yok. Sürekli olarak büyük çocuğum hayatımda yer kaplıyor ve bazen hamile olduğumu bile unutuyorum. İlkinde sürekli konuşurdum, severdim ama bunda hiç bir şey yapasım yok sanki hiç kucağıma almayacakmışım, yokmuş gibi geliyor. Daha hissedemedim de o yüzden desem öncesinde hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren o süreci çok pozitif ve güzel geçirmiştim. Şimdi de depresif değilim hatta o aklıma bile gelmiyor çoğunlukla ve bu beni inanılmaz derecede suçlu hissettiriyor. Sırf haksızlık olmasın diye büyüğüme yaptığım her şeyi yapmaya çalışıyorum ona da ama hisler aynı değil. Bu durumu yaşayan tek ben miyim nasıl aşabilirim bilmiyorum😔
Hamileyim ama ilk çocuğumda olduğu kadar heyecanlı değilim. Suçluluk duyuyorum, nasıl atlatırım?