Hep zorluklarını düşünüyorum. Hiç iyi yönden bakamıyorum. Böyle olunca da üzülüyorum bu normal midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇünkü daha anne olmadın, olunca o zaman bu sorunun ne kadar anlamsız olduğunu o zaman anlayacaksın ki öyle olmanın sebebide çevrenle alakalı belliki senin gözünü korkutmuşlar oysaki anne olmanın çok güzel yanlarını anlatmaları ve sana destek olmaları gerekirdi bence..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu Dünya'ya çok faydalı biri olacak şekilde yetiştireceğini düşün. Onun Dünya'ya güzel katkılarının olacağını düşün. Bir varlık düşün. Seni çok sevecek ve sana saygı duyacak. Senin bildiklerini ve yaptıklarını doğru sayacak. Seni ve babasını çok özel biri olarak görecek. Sizin çocuğunuz olduğu için kendini özel hissedecek. Sizlerle beraber uyumak ona güven ve mutluluk verecek. Beraber gezmenizden çok zevk alacak. Tüm bunlar sizi Dünya'daki her şeyden çok sevdiği için olacak.
00 Yorumla
Ne düşünürsen onu yaşarsın 👍
Olumlu düşünürsen olumlu
Olumsuz düşünürsen olumsuz
Ama mutlaka olumlu sonuç alırsın herkes annesinin karnında öğrenmiyor anne olmayı sonuçta
Annenden veya kaynanandan bilgi alabilirsin çok faydası olur sana👍
Şimdiden Allah bağışlasın 😀00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
44Cevap
+1 yıltabiki normal. bebekle beraber tüm hayatın değişecek. düzenin, alışkanlıkların yepyeni bir hal alacak ve haliyle bu yenilik seni kaygılandırıyor ve bir canlının sorumluluğu tamamen sana ait olacak, korkuyorsun acaba yapabilir miyim? başarabilir miyim? diye. bunlar çok normal ama sakın bunu kendi içinde aşılamaz bir sorun olarak görme. güzel yanlarını düşün. mesela bebeğini kucağına aldığında onun kokusunu içine çektiğin anı, ona sarıldığın anı düşün. karamsar düşüncelere, umutsuzluğa, üzüntüye yer yok!! 🤗♥️
10 YorumlaYanında tecrübeli bir aile büyüğü bir süre sana yardımcı olursa hiç zorlamazsın. sana yardımcı olur..
İlk anneliğin verdiği tecrübesizlikten dolayı zorlukları düşünüyorsun. Fakat netten çocuk bakımı ile herşeyi okur araştırırsan bebek doğunca ne yapman gerektiğin konusunda daha bilgili olursun
Kız bu zamanda ne zorluğu eskiden çocuk bakmak zormuş..
Bez hazır, mama hazır, markete her türlü ek gıda herşey var.. çeşmeden sıcak su akıyor , çamaşır makinesi var.. Hamileliğin tadını çıkar bence..10 Yorumla
+1 yılBen 6 aylık hamileyim ve sürekli ona kucağıma alicagim günü bekliyorum. Zorluk ise umrumda değil. Çünkü minnacik savunmasiz bir beden bana bağlı olucak. Ben onun eli kolu ayağı sesi olucam. Onların açısından bakarsan onlar daha savunmasiz ve zorlu. Düşünsene hiç bilmediğin bir yere geliyosun ve sadece anneni taniyosun. Ona ihtiyaç duyuyosun hersey den korkuyosun acikiyosun.
94 Yorumla- +1 yıl
Senden çok güzel bir anne olacak eminim. 🌸
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ❤️🌺
- +1 yıl
Annnelik budur işte
- +1 yıl
Rica ederim ❤️❤️
eskiden bende öyle düşünürdüm ama bi de şu yönden bak 6-7 yaşına geldiğinde ona öğreteceğin bi sürü bilgi var hem bazı şeylere daha erken başlatıp hayatını buna adamasına sağlayabilirsin herkesin çocuğundan daha zeki yaparsın övünürsün falan ya da daha kibar hayali bile güzel lan 🤣
22 Yorumla
+1 yılNormaldir tabii ki. Benim yengemde de olmuştu. İlk çocukta insanın hormonları tamamen değiştiği için adapte olamıyor bu duruma, kimisi fazla pozitif olup adeta bir sevgi pitircigi olurken kimisi bu durumu agir atlatiyor daha negatif oluyor. O yuzden akisina birak uzulme. Bebegi kucagina aldigin zmn hersey farkli olacak ☺️🌸
32 Yorumla
Soran+1 yılHamileyken mi olmuştu
- +1 yıl
Evett ustelik o erken dogum yapti bebek 3 ay hastanede kaldi. Ben cocugumi kabullenemiyorum falan diye cok sorun yasadi sonra duzeldii simdi kizi 18 yasinda ve cok iyi anlasiyolar.
Yani herkes bazi sorunlar yasiyor onemli olan sabirli olup akisina birakmak
Başta böyle hissetmen normaldir. Ha bir de hamileliğin sonunda da oluyormuş endişe. Bence bebek kitapları var ya hani bilgileri kontrolleri, kendi düşüncelerini falan yazdığın, öyle bir şey al ve ona odaklan. Bebeğine eşyalar, kıyafetler bak, o minik minik patiklere falan. Asla da başkalarının laflarına takılma, eminim endişeni artıracak şeyler söyleyenler çıkacak ama sen onları umursama.
Baksana ne kadar mutlu anne ve bebekler var. Sen niye çocuğunla onlardan olmayasın ki?10 YorumlaDaha hamileliğin başındasın muhtemelen.
İlk çocuğum da bende öyle olmuştum.
Ancak karnında büyüdüğünü, hele o tekmeleri hissettiğin anda bir daha hiçbir hissin eskisi gibi olmayacak.
O minik şey doğduğunda ilk 3 ay bir alışamama sürecin de olacak sonrası sevgi yorgunluk dolu bir ömür.
Annelik zor zanaat.40 Yorumla
+1 yılŞu anki konumunuz için çok uğraşmış görünüyorsunuz. Sanırım şimdiye kadar kimseden yardım talep etmediniz, ihtiyacınız olsa bile. Hep kendinizi feda ettiniz.
Yüksek standartlar karşısında kendinizi çok yıprattığınız için çocuk sizin için bir ödül değil, yeni bir sorumluluk ve onun için sadece siz uğraşacak bakımını üstlenecekmişsiniz gibi geliyor. Bu da sizde heyecandan çok kaygı uyandırıyor.10 Yorumla
+1 yılSen dünyaya bir can getiriyorsun bu nasıl kutsal bir şey biliyor musun mucize resmen onun tüm karakterini herşeyimi senle eşin baştan yaratacaksiniz 🤗🤗 her şeyin bir zorluğu var ama o küçük elleri bir düşün sana her dokunduğunda susan seni görünce heyecanlanan birini düşün
00 Yorumla
+1 yılTecrübesizlikten kaynaklanan bir korku. Elinden geleni yapmaya çalış, araştır, oku, annelerle konuş. Sonra da elimden geleni yaptım diye içini ferah tut. Doğduktan sonra hemen alışırsın zaten. Bir süre sonra her şey rutin olacak sizin icin, merak etme. Hayirli olsun bebiş :)
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Bu istemediğin, hazır olmadığın anlamına gelmez. Geçiş dönemindesin. Kimsenin görmediği, tanımadığı, karakteri, yüzü, sesi kimse ile aynı olmayan bir insan, dünyaya senin sayende gelecek. Onu ilk sen tanıyacaksın. Sen eğitip, yönlendireceksin. Ne istediğini anlayamazsam diye korkma. Senden daha iyi kimse anlamayacak onun ne istediğini.
47 Yorumla- +1 yıl
😅 teşekkür ederim
- +1 yıl
Tek mi atayım?
- +1 yıl
Ha tamam 😅
Çocuk sahibi olmak için Allaha yalvar yakar dua eden insanlar varken bunu söylemeyin bence
58 Yorumla- +1 yıl
gereksiz duyar yapmayın bence kadın bi sıkıntısı dile getirmis hayatta her zaman belki bizden saha büyük sıkıntıları olan insanlar vardır ama bu diğerlerinin dertlenemeceği anlamına gelmiyor
- +1 yıl
@lavignegizliuye gereksiz duyar mı benim fikrim yaklasimim bu sekilde sizi ilgilendiren tarafini prk anlamadim ama
- +1 yıl
kendi görüsümü yazdım sonucra bunda yanlıs bi sey yok
+1 yılKaramsar bir kişiliksiz ben de böyleyim. Lütfen bir gün ilerisi ve geleceği düşünüp endişelenmeyi hırakacağın aktiviteler yap. İleride çok iyi bir evladın olacak o dünyaya geldiğinde heyecanlanacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılpsikolog yardımı alabilirsin. ilk bebekse korkman, gerilmen normal. emin ol kucağına alana kadardır hepsi
10 Yorumla
+1 yılİlk anneliğin korkuların çok normal ama güzel yönlerini düşünmezsen emin ol hem sana zarar verir bu hem bebeğe.
10 Yorumlaİlk öğrendiğimde aynı duygulari paylaşıyordum sizinle. Hatta neredeyse hamileyim diye oturup aglayacaktim. Birde ikiz olacagini ogrenince korkularim artti. Ama Zamanla tatli bir heyecan olustu icimde, hele de o ilk kipirtilari hissedince 🥰🥰
00 Yorumla
+1 yılAnnelik hormonların henüz salgılanmamıştır. Bildiğim kadarıyla bir hormon isminden emin değilim östrojen di sanırım o salgılanınca annelik içgüdüsü falan ortaya çıkıyormuş. Alışmanız için biraz daha zamana ihtiyacınız var
00 YorumlaNormaldir. Bende çok korkuyordum. Nasıl olucak falan diye diye şimdi çok şükür büyüdü. O günlerin tadını çıkarmaya bak. Ben şu an bebekligini çok özlüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBende çocuk sevmiyorum bakması vs çok zor olur hatta eşimin annesi ve anneme baktırırım ilerde bakamam ben. Bende heyecanlanmayabilirim. Sen negatif taraflarına odaklandığın için heyecanlanamıyorsun.
15 Yorumla- +1 yıl
sevmiyorsan ve bakmak istemiyorsan daha niye çocuk yapıyorsun
- +1 yıl
1 tane yapmak istiyorum miras kalsın diye ama ilerde, belki düşüncelerim değişir 30uma kadar bilemiyorum🤷🏻♀️
Çocuk & Ebeveyn konusunda 323 cevap paylaştı. Olumlu düşünmelisin. Canından bir can dünyaya geliyor.
10 Yorumla
+1 yılKarisik duygular normaldirAnnelik kutsal bisey bunu asla unutmaCocuk geliyosasa RISKIYLA geliyor allahin iziniyle iyi bi anne olacaksin ❤️Allah kucagniza almayi nasip eder insallah
00 Yorumla
+1 yılBelkide bunun icin hazir degilsindir bu cok dogal bisey ve lutfen bir cocuga bakamayak maddi ve manevi durumunuz yoksa cocuk sahibi olmayin bu onun ve sizin icin en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılÇok normal ilk kez anneliği tadiyorsun hayırlı olsun😊.. eşinle bunu konuş o da sana destek olsun.. belki böyle düşünmeni sağlayanda eşindir..
10 Yorumla
+1 yılÜzülmene gerek yok elbet düşüncelerin zaman geçtikçe değişir bebeğini kucağına alınca tamamen değişir düşüncelerin
10 Yorumla
+1 yılNormal Tabikide.
Ama biraz rahat olmalısın sakin müzikler dinle
Sürekli yürüyüşler yap
Kendine gelirsin00 Yorumla
+1 yılHormonel olarak böyle rup hali değişiklikleri olması normal. Bu sürecinizi mümkün olduğunca tek geçirmemeye gayret edin. Sosyalleşin.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 666 cevap paylaştı. En az 20 yıllık askerlik başlıyor. Stres yapman normal. Ama ona olan sevgi zorluğu kolayca asmani saglar.
00 YorumlaHenüz hayattan istediğini almamış gibisin. Biraz da keyfe düşkünlük var sanırım. Aşırı realist veya soğukkanlı da olabilir misin?
00 Yorumla
+1 yılNormal zaten heyecanlanman değil korkman lazım. Acıyı dibine kadar yaşıycan çünkü
10 Yorumla
+1 yılBu çok normal canım, kardeşimin eşi de öyleydi ama doğuma yakın doğduktan sonra dünyalar onun oldu.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir duygu. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGitgide dünya dunyaliktan cikiyor boyle bi dunyaya nasil çocuk getiriyorsunuz sadece merak ediyorum
48 Yorumla- +1 yıl
Sen mi antinatalistsin?
- +1 yıl
Yaşamaktan bıktınız sanırım
- +1 yıl
Dünya çok acımasız bir yer
- +1 yıl
Bu. Dünyaya çocuk getirmek ona hayatı boyunca acı çektirmek demektir 🥲
Cevap sahibi+1 yıl@RedViper01 evet kesinlikle öyle. Bu arada antinatalist degilim sadece boyle bir dunyaya çocuk getirmek tuhafima gidiyor
- +1 yıl
Düşünceni sevdim 👌🏻 dünya iğrenç bir yer çünkü
- +1 yıl
Haklı özellikle erkek çocuğu getirmek Türkiye'de çok kötü babasının maaşınıda alamayacak belli bir yaştan sonra çok iyi bir yer kazanmadımı 4 sene ünide harcayıp geçicek asgari ücretle bir yere benim gibi büyük ihtimal
- +1 yıl
İşte canımızı yakanda o ve bayanlarda herkes fakirken zengin arıyor, bu dünya geçici neden kalbe bakmazlar (cinsiyetcilik yapamıyorum, erkeklerdede aynı boktan var)
Bebeğini kucağına aldığın gün aklındaki tüm zorlukları unutacaksın 😊
00 Yorumla
+1 yılHamilelik döneminde normal, çocuk doğduktan sonra yavaş yavaş normale dönersin bence🌸
00 YorumlaNormal normal karnında tekme hissedene kadar bu devam edebilir
00 Yorumla
+1 yıl.
Olabilir.
Herkes aynı duyguları yaşamayabilir.
.00 YorumlaGüzellikleri daha fazladır pozitif ol iyi şeyler düşün🤗
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılNormal hamile değilsen hamile olunca nailar o tür hissiyatlar, başlamazsa doğumdan sonra başlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhamileler asırı duygusal ve hassas olurlar bu degisen hormon düzeyinizle ilgilidir yani gayet dogal ve sade bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşına büyük bela geliyor bakamasan hastalansa bile başına dert
024 Yorumla
Soran+1 yıl😥
Cevap sahibi+1 yılÜzülme
Soran+1 yılÜzdün
Cevap sahibi+1 yılValla ben bir çocuğum olsun diye evlenirdim.. böyle pis dünya da çocuk sahibi olmak mı. Büyük aptallık olur bu yüzden evlenmiyorum. Geleceğin çocuklarının durumu bizim kinden çok daha kötü olacak
Cevap sahibi+1 yılSende çocuk yapma bence.
Soran+1 yılYaptım bir kere
Cevap sahibi+1 yılHamile misin yani🥺🥺
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnladım hayırlısı olsun ama ilk 2-3 sene çok çekeceksin. Ama olan olmuş. Annelik bağı ile seversin sende
Soran+1 yılTabi öyle
Cevap sahibi+1 yılPeki cinsiyet i ne isim ne koyacaksın.. bunları düşün bence böyle düşünme üzme fazla bak kendini
Soran+1 yılÜzmemeye çalışıyorum zaten. Cinsiyeti erkek
Cevap sahibi+1 yılAnladim. Hamilelikte biraz duygusal oluyorsun o yüzden iyi şeyler düşün. Dilerim sağlıkla gelir dünyaya.
Soran+1 yılTeşekkürler inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah. Çok meşgul etmeyim hayırlı akşamlar dilerim 🤲💚🙂
Soran+1 yılSize de🙂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim seviliyorsun 🤲🤲🙂
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılAllah a emanet olun ama
Soran+1 yılSizde
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Soran+1 yılRica😂
Cevap sahibi+1 yıl🙃🙃🙃
Soran+1 yıl🙂🙃.
+1 yılOfff yaparken aldigin zevki bana mi sordun derdini anlatiyosun dogurma o zaman zaten iyi anne olamickasaniz denek gibi dogurmayin su cocuklari!
33 Yorumla- +1 yıl
o zevki sen biliyor musun
- +1 yıl
Anana tattırdim o biliyor sor bakim anana;)
Belki de korkuyorsun hazır değilsin ve bu da bir bahanen korkma sakin ol çocuk rızkıyla neşesiyle gelir zorluk olsa bile fark etmezsin Allah öyle bir güçç verirkii bir bakmışsın kocaman olmuşş..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal. Bir de kocanla aran iyi değilse oldukça normal.
10 Yorumla
+1 yılher hamilenin başına gelen ufak tefek korkular. normal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunu kucağına alcağın günü hayal et ve hamileliğin tadını çıkar lütfen 🙏 Allah her derdin sabrını da veriyor merak etme Allah anneli babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah ❤️
20 Yorumla
+1 yılNormal tabi kim heyecanlanmazki ama tedirgin olma çok güzel bir anne olacaksin hele bir bebeğini kucağına al 😊
00 Yorumla
+1 yılKendinizi dibe çekmeyin, cocuk evet zor ama dünyanın tartışmasız tartışmasız guzel şeyi. Hormoneldir tüm bunlar insl.
00 YorumlaRabbim isteyen herkese versin olduktan sonra öyle sevineceksin ki öykü doğmuş deyip dünyalara değişmesin kesin net
00 YorumlaÇok güzel bi duygu bunu herkes yaşamalı bence ama ben evlilik hayatı kocayla olan sevgi saygı ve diğer işler için sıkıntı olmasından korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç bir fikrim yok ama annelik ve babalığın yaşayanlar için görünenden daha karmaşık bir şey olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılOlgun ruhun vardir, gercekci kisilige sahipsindir, mantiginla yasiyan insansindir.
10 Yorumlabakamayacağını düşünüyorsan ve fakirsen aldır bence
13 Yorumla
+1 yılBu yüzden çocuk sahibi olmadan önce psikoloji yeterlilik belgesi verilmeli
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl araba alırken ya da sürmek için ehliyet isteniliyor sa çocuk sahibi olmak isteyenlere de böyle bir uygulama yapılmalı anne baba olmak istemeyenler için seviye testi yapılmalı geçemeyen de anne baba olmamalı... Eksik çocuk buyutmektense hiç çocuk sahibi olmamalilar bazı kişiler
+1 yılÜzülme ya rahat ol inşallah üstesinden gelirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de cocuktan nefret ediyorum bundan dolayi insallah evlenmicem ya da cocuk istemeyen birini bulucam
211 Yorumla- +1 yıl
İnsan minicik bebekten nasıl nefret eder bende bunu anlamıyorum çok masum tatlı huzurlu şeyler onlar
Cevap sahibi+1 yıl@sedakaraca19 Ona ilgi zaman vermenazim ne gerek? Bir de isim hucum yok onu mu sevicem
- +1 yıl
Senin ve sevdiğin adamdan bir parçan olacak o ilginin en güzelini de evladın hakeder ne kadar meşgul olursan ol sana engel olmaz huzur bulursun sadece. Zorluklar elbet olacaktır ama hiç bir şey kolay değil.
- +1 yıl
Demek ki size zaman ve ilgi vermemişler
Cevap sahibi+1 yıl@Aslanbey032 cok haklisiniz. ondan dolayi benimde vermeme gerek yok. Bundan dolayi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@sedakaraca19 ayrica parcam olmasa da olur sanki parcan olunca sana odul veriyor. Ergenlige girdikten sonra gorurum ben sizi
- +1 yıl
@sedakaraca19 senin gibi laftan anlamayan insanlar neden var? Neden kendi fikrini senin fikrinle uyuşmayan adama empoze etmye calisiyosun? Bir de savunma yapiyor utanmasa kizi tutacak zorla cocuk yaptiracak! Herkes sizin gibi dusunmek zorunda degil! Bende bir cocuga zamanimi ilgimi sevgimi veremem istemiyorum! Ama senin gibi mal adamlari gorunce sinirim tepeme cikiyor! Sevdigin adamdan illa bi parcan olmasi gerekmez illa sevdigin adam da olmasi gerekmez ha illa evlenip boy boy cocuk yapip erkenden yaslanmadan gerekmez! Milletin fikirlerine saygi dur kınama! Cok kinayasin varsa boy boy velet dogurup sokaga atan akabinde insanlara kendisine ulkeye bi hayri dokunmayan terbiyesiz pislik cocuklar yetistirenleri kına!
- +1 yıl
Simdi cahili dar bakislisi cikar "amo demekki senon ailende sana sevgo zomon vermemis" diye bilmişlik taslar. Ailenin tek kiz cocuguyum ve gayette sevgi ilgi gördüm. Artik şu kaliplardan cikin her evlenmek istemeyen cocuk istemeyene etiket yapistirmayin. Boş beyinlisiniz
- +1 yıl
Mal sensin ağzını topla düzgün konuş kimseye zorla bir şey yaptırmaya çalıştığım falan yok şurda nasıl sen düşüncelerini paylaşıyorsan bende öyle paylaşıyorum.
- +1 yıl
Sen diyorsun ki insanlara saygı duy madem bu kadar düşüncelisin benim de düşünceme saygı duyman gerekir hemen insanlara kabaca konuşma
- +1 yıl
Tamam dusunceni paylasmissin anladim kiz istemiyorum diyo senin cevabina hala savunma yapiyosun kizim neyin kafasindasin tamam der gecersin dusunceni belirtmis olsan resmennnnn kizin fikrini degistirmek icin bos bos yazmissinda yazmissn
+1 yılNormal bebeğini kucağına aldığın gün kokuların yerini mutluluk alacaktır 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende küçüklüğümde kötü bir şey yaşamış ve bu dünyaya bir çocuk özellikle kız çocuğu getirmemek istemiştim. benim için devamı iyi olmadı. umarım sizin için iyi sonuçlanır.
00 Yorumla
+1 yılİkincide durum değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılbaşta endişeli olman normal bence
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz