Geçen yıl eylül ayında Kaliforniya eyaletindeki Iglesia Apostoles y Profetas isimli kilisede yaşanan olayda ailesi üç yaşındaki Arely Naomi Proctor’a ‘kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğini’ iddia ederek bir ayin yapmıştı.
Adli tıp raporuna göre çocuk boğularak ölmüştü.
Guardian;’ın aktardığına göre ‘şeytan çıkarma ayini’ diye tanımlanan olayla ilgili çocuğun büyükbabası Rene Trigueros-Hernandez ve amcası, Rene Hernandez-Santos çocuğun ölümüne neden olan istismar suçlamsıyla tutuklandı.
Çocuğunun annesi Claudia Hernandez-Santos da çocuğunun ölümüne neden olmaktan tutuklanmıştı.
Mahkeme kayıtlarına göre anne polise verdiği ifadede ‘kızının geceleri uyanıp ağladığı ve çığlık attığı için ele geçirildiğine’ inandığını anlattı.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sağlam bir şeyden çıkarmışlar diyip dalga mı geçsem yoksa Üzülsem mi bilemedim
Bu inançlıların çoğu neden böyle? şu saçma şeylere gösterdikleri ilginin birazını bilimse gösterseler şu an gelişirlerdi az da olsa
bunlara inanan insanlar cidden var. yani bişi düşünmüyorum aslında böyle çok şey izledim duydum gördüm o yüzden normal geliyo yani aslında saçmalık ama ne diyebilirim ki? desem neye fayda
Deliker yaaa. Kuzenimin oğlu,7,8yaşlarındayken geceleri ağlar bağırırdı, onun içinde içinde cin var söylemişlerdi.
Cehalet can almaya devam ediyor ve her zaman da devam edecek. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum.
güler geçerim. öyle bir topluma düşen çocuk da şans ama
amerikadaki toplumun cehaleti zaten çok az yerde var. doktor hristiyan değilse tedavi olmayı reddedecek kadar katı yobaz bir millet yaşıyor orada
Allah akıl fikir versin olan zavallı çocuğa olmuş. Çok yazık.
Nasıl yani şeytan değildir o olsa olsa musallattır yazık olmuş
Yine cahilliğin kurbanı olmuş bir çocuk daha.
Mal millet daha neler ya
Cinayet ayrı şeytan girmesi başka olur
Şeytan kendileri haberleri yok. Yazık..
cahiller diyorum , cinayet
Bundan bize ne
Şeytanları bol olsun