AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çocukların geneli öyle abur cubur diyince damlarlar ama faydalı yiyeceklerden kaçarlar..
Abur cuburu bilmiyorlar 🙈
Bu çok iyi bilmesinlerde zaten..
Seneye okula göndersek mi göndermesek mi kararsızız ama gidince öğrenecekler o kesin 😅
Daha çok erken bence anne sıcaklığını aile sıcaklığını iyice içlerinde hissetmeleri daha doğru olur.. şimdiden okul duvarlarıyla tanışmasınlar zaten başlayınca 25 yıl o duvarlara bakmak zorunda kalıyorlar... evde eğitim vermeye çalışın en azından 6 yaşına kadar.. ama çalışıyorsanız bir şey diyemem..
Ben zaten çalışmıyorum ama sosyal kişiler olamazlar mı acaba çok mu kapalı sınırlarda büyütüyorum acaba yeni insanlar mı tanısalar acaba diye düşünüyorum
Sosyal olmalar için daha küçükler onun için uzun zamanları olacak bunu farklı şekildede yapmanız mümkün şimdiden sorumluluklarla çocuğu zorlamak o çocuğa ileriye dönük hasarlar verebilir.. şimdi çocukluğunu yaşamalı annesinin babasının yanında arada parka götürür oynatırsınız kalabalık ortamlara sokarsınız bu çocuğun insanlardan uzaklaşmamasını insanlara olan sempatisini artırır...
Aslında hiç aklımızda yoktu 5 yaşında falan diye düşünüyorduk ama sadece birbirleri ile konuşmaya başladılar mesela arkadaşlarımla bazen buluşuyoruz onların da çocukları oluyor asla onlarla konuşmuyorlar benim yanımda birbirleri ile oynuyorlar o yüzden biraz korktum okul fikrini düşünmeye başladım
5-6 yaş daha uygun olabilir şimdi sosyalleşmesede olur okula başlayınca sosyalleşecek... etrafındaki çocuklarla oynamama nedenleri onları tam olarak tanımadıkları için belkide güven duymadıkları için ya da sempati duymadıkları için.. onları daha sık görürseler sempati duymaya başlayacaklardır..
Hiçbir yere gitmek veya birinin gelmesini istemiyorlar ki bir tek dayıları anneanneleri başka kimseyi istemiyorlar
Daha küçükler buna alışacaklar bazı şeyler için çocukların zamana ihtiyacı vardır... belli bir süre sonra kendileri isteyecekler farklı ortamları farklı insanları...
Umarımmm
Sevdikleri şeyleri de mi
Evet
Çocuklar bazen yapıyor ama durduk yere olması biraz garip en azından yemek ye üstelersin ondan dolayı yemez
Yo bu sabah istemiyorlarmış sadece 😂
Haaa o naz gibi sanki
Televizyonda felan gördülerse
Anlamadım ki 🤷🏼♀️
Diziler de olur ya çocuk depresyona girer der bu gün iştahım yok yemiyecem diye
Sadece birkaç şey izliyorlar pedagogun onayladığı şeyler onun dışında hiçbir şey izlemiyorlar
Başlarında mısınız izlerken
Evet tabii ki
Yani aklıma gelen sebep bu tabi sadece televizyon değil çocuklar taklitler öğrenir evde böyle bir şeyler yapan oldu mu ne biliyim eşinizin acelesi vardır bu gün yemiyecem acelem var der
Sadece haftasonları kahvaltı yapıyor babaları da zaten o işe giderken kızlar uyanmamış oluyor 😅
İkiz ya da üçüzler galiba öyleyse eğer oda olabilir onlar daha nazlı
İkizler
Oda bir sebep gibi ve sizin daha iyi bilmeniz lazım kadınların yaptığı bazı şeyleri anlayamıyoruz ( bazen kadınlar bile)
Bazen ben de anlamıyorum bunları 😂
İşte sadece bu gün ise çok da şeytmeyin bence ama devam ederlerse pedagoğa başvurun
Sadece kahvaltı yapmak istemiyorlarmış 😂
Tamam işte sorun yok merak ediyor olabilirler nasıl bir şey diye
Öğle uykusuna yatarlar az sonra ondan önce yedireyim dedim de zaten şansım yok gibi 😂
Onlar da Laz inadı vardır bir de bence zorlama
Sustummmm
Nasıl?
Uğraşmıyorum daha fazla yedirmeye 😅
Haa yani yediremeyeceğini yemekler bile biliyor bence
Maşallah çok tatlılar foto gerçekmi
Bizim evet
Kim kaciyin
Kızlarım
Hm anladım yaşları kaç beslenme bu yaşta önemli ama hangi yaş
3 yaşındalar
Oo süper tam da ilgi çeken yiyecekler hazırlama yaşları ben de yaşadım aynı durumu bit gün nette gezerken ilgi çeken tarifler kısmında takıldım baktım çocuklar için nefis tarifler var misal en sevmedikleri kabak yemeği gibi hatta durun brokoli den bile enfes yiyecekler çıkarmışlar bende düşündüm bunu başarabilirim bunları yapan kişilerin benden ne eksikleri var dedim ve başladım ise koyulmaya oraya mükemmel sonuçlar çıktı önemli olan yani püf noktası işin görsel destek yiyecekleri onların ilgilerini çekecek şekilde hazirlarsaniz hem besleyici gıdalar tüketmiş olacaklar hemde yerken daha fazla eglenmis olacaklar
Ne o yemekler bizimkilerin en sevmediği yemekler ne de ben direk önlerine kocaman tabağı doldurup koyan biriyim zaten
Sevmediği yemekleri öncelikle belirlemelisiniz ondan sonra onlarla görsel şölen yapmalısınız önemli olan tabağı dolu vermek değil yeterince hatta bazen devamını aratacak şekilde olmalıdır
Tamam işte ben de onu diyorum
Neyi söylüyorsunuz
Onları mutlu edecek tabaklar hazırlıyorum zaten rutinimiz bu
Misal neler hazırlıyor sunuz ben sabah kahvaltısı olarak havuç zeytin salatalık peynirden adam birgün kardan adam yapiyorum bir gün kedi bir gün tavşan bunun gibi figürler oluşturuyorum siz ne yapıyorsunuz
Bizimkiler artık oyun haline getirdi direk kendileri seçiyorlar 😂
Hahahah süpermiş ikizler mi
Evet
Oooo daha zor işiniz ikiz bebekler kopya gibidir ilk başlarda aynı istek aynı hareket devam eder az yaş atsın bu sefer de başlar çekişme 😂
Çok çok farklılar karakter olarak ya doğdukları günden beri
Hm Allah sabırlık versin vallha eğer ki aklına takılan soru olursa yazabilirsin kardeşim
Sabrını veriyor 🤪
Siz de
Ayy çok teşekkür ederim seve seve yazarım buraya yazsam görürsünüz değil mi
Görmeye çalışırım 😂
Hahah direkt size yazmak ayıp olur diye söylemiştim
Problem yok bildiğim tecrübe ettiğim şeylerse yardım etmeye çalışırım
Trombolin çok önemli ama başında beklemek önemli ufak tefek kazalar yaşanabiliyor
Trambolin aldım artık ya dikkatli dikkatli zıplasınlar 😂