•Oyuncakların da cinsiyeti var mı?🧹🧹🧹Hayır yani nolmuş minik tırtılıma temizlik seti aldıysam 😂 Erkekler temizlik yapamaz mı sanki hıı? Annesine yardım etmek istiyor sonuçta hem mavisi yeşili falan olsa en azından ondan alırdım ama sadece pembe mor yapmışlar 😒
•Erkek çocuklar sadece arabalarıyla / Kız çocuklar bebeklerle mi oynamalı?
Erkek çocuklar sadece arabalarıyla, kız çocuklar bebeklerle mi oynamalı?
çocukların kişilik gelişiminde belli kalıpların oturması lazım. o yüzden bence cinsiyet gelişiminin kendini tanımanın olduğu yaşlarda erkeğe erkek kıza kız oyuncakları alınmalı ve renklere de dikkat esilmeli. temizlik yardım vb ileriki yaşlarda öğretilmeli kanaatindeyim. şimdi ufak detay gibi dursada cinsiyet gelişimi için çok önemli...
Benim kızım her zaman arabaları daha çok sevdi. Bebekten çok arabaları var. Oyuncakların cinsiyeti yoktur. Erkek çocuğu sadece sürmek yerine mutfak eşyaları bu fotoğraftaki gibi temizlik tarzı oyuncaklarla oynarsa daha sosyal olur oyunları. Sizinle sohbet ederek sizinle birlikte oyun oynabilir.. Bu gelişimleri için çok önemli. Kafası yerde sürekli tek başına araba oynayan çocukları doğru bulmuyorum ben.. O yüzden cinsiyeti yoktur. Hem erkek çocukları da küçüklükten evde sorumluluk almayı anneye yardım etmenin güzel bir davranış olduğunu öğrensin tabiki..
Bence oyuncakların cinsiyeti yoktur. :D Hem benim kızım arabalarla çok oynar renklerini iyi bilir araba markalarını bile biliyor , Baba beyaz araba ne zaman alacaksın diyor. :D Temizlik malzemeleri de var , gelecekte arabalardanda anlasın. :D
Benim oğlum halen bir bebeği var. Üst dikmeye bayılıyor. Kızım o kadar meraklı değil ya. Küçükken ne kadar bebek aldıysan kırdı. Pembeyi de hayatta sevmez. O yüzden hiç pembe elbise bile alamadım. Bebeklik dönemi hariç
Erkek çocuklar 5 yaşında sanayiye verilmeli. Kız çocuklar ingiliz kraliçesi gibi büyütülmeli. Her dediği emir niteliğinde yapılmalı. Her cümlenin sonunda efendim şeklinde hitabedilmelidir.