AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
telefondan yazsaydım otomatik çıkaracaktı az sonraki cümleyi klavye
Öküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin
Geç (ir) mişler olsun. Beynini kullanmazsan bu olur
Of of böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum 😞 böyle h*duklerin hakkından çok güzel gelenler var da neyse. Almıyorsa bari parasını versin kendin al hiç onu söyletip başını ağritma.
Bence aldır çocuğu böyle bir adamın soyu devam etmesin en azından... sen bastırmaya çalışma o odun olacak zat bir zahmet isteklerini yerine getirsin
Şımarıklıkla ne alakası varmış cahillik bu!
Kadının aşermesi o yemeği bebeğin de canı çektiği içindir, sen su böreği yersen bebekte bundan nasiplenir. Bebeği bile düşünmüyor!
Aman bu dönemlerde dikkat et birisinin bir şeyini habersiz alıp yeme öyle bir şey başına geldiğinde elinde vücudunda bir yere sürme yoksa çocuğun vücudunda iz çıkar
Nasıl insanlarla evlilik yapıyorsunuz gerçekten şaşırıyorum. Em hamilesin hem canın çekmiş hamile olmasan da yani canın çekebilir ne olacak eline mi yapışacak ya
Bu nedenle her kadın kendi ayakları üzerinde durmalı. Sonuç üzücü olabiliyor bu şekilde. Eşinden bişey isteme kardeşin anana baban yok mu git onlardan iste bence
yol yakınken geri dönüş...
bu kadar basit konularda bile hayat arkadaşını üzen insanla yola çıkılmaz
Geçmiş olsun da geçmeyecek. Sert erkek işte alın size güçlü erkek, delikanlı erkek. Elini masaya vuran erkek. Çok seversiniz siz. Katlanacaksın kardeşim.
Meslegine geri doneceksin sende ona bende senin canım isteklerinle ugrasamam diyip cenesini kapatacaksin. Hem ekonomik ozgurlugunu elinden alsin hemde sana istedigin hayati vermesin var mi boyle hayat
Çocuğu sevmesini bilir , kendi çocuğun ve ve eşinimin , yabancı değilim sende yemek yapma ve temizlik yapma biraz dişli ol her dediği yapma
merhaba, senin eşin normal değil bi kere sen zaten onun her dediğini yaparak egosunu havalandırmışsın onun gözünde senin bir değerin yok ben senin yerinde olsam çalışıp çocuk doğuncada boşardım böyle bir erkekle bir ömür geçmez...
Bende seninle uğraşamam diceksin hicbirseyini yapmicaksin bir bardak su dahi vermiceksin
Aşermeni bastırmayak yerine o kocanın k*çına tekmeyi basacaksın.
çocuğunun geleceği sağlığı için o adamdan kurtul 🙏
Sizin adınıza üzüldüm. Allah ıslah eylesin eşinizi.
Bize ne abla bize ne yaparken bize mi sordunuz 😬 buna çare yok
En doğru yorum 👏🏻
Gectim adamligi erkek bile degil hayvandan daha asagi dedikleri bu olsa gerek..
Her aşerdiğini yemek zorunda değilsin. Hem kiloların fazlalaşır.
Şaka yaptığına inanamıyorum. Gerçekse çok kaba bir hareket. Ben eşim için 150km gidip ayva getirmiştim.
Bu aşerme olayı kadınların artık bahanesi oldu. Yani insan tek hamileyken mi canı çekiyor? Tamam canın çekebilirde hergun hergun olmaz bu.
cinsiyet değiştir anlarsın o zaman
Hamile misin?
İnsan hamile olduğu zaman mide bulantıları yaşıyor mutfağa dahi giremiyor ben kandi adıma ilk 4 ayı çok kötü geçirdim ve başkalarının yaptığı yemekleri dışarıda gördüklerimi canım istiyordu. Aşerme olmuyor bu. Kendimizi yapamadığımız için yeme isteği geliyor.
evleneceğin kişiyi çok iyi seçmen lazım bir ömür boyu ızdırap çekmektense bir ömür bekar kal daha iyi allah hidayet versin nediyeyim
ona bunun normal olduğunu anlat yine umursamaz ise ailenin yanına git derim biraz uzak kalınca aklı başına gelir belki
Nerden buluyorsunuz ki böyle hanzoları o kadar seçici davranıp da en berbat olanına düşmek bu olsa gerek... üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun
ya sacmalamyın ınanın soyleyın ben sıze kargoyla gondereyım yuhh yaa en guzel zaman dunyayı ayakların asermesı lazım
Hamileysen aşermen normal almak zorunda öyle yama yok uğraşamam ayakları boş kadın candır çiçektir seninle ilgilenmiyo demekki
İyiler hep mi kötülere düşecek arkadaş. Şu kız benim karım olsa, aşermeyi bırak Normal vakitte benden bir şey istese mutlu olurum.
Ben olsam aşırı soğurum var yaa. Sanki sadece benim çocuğum. Hem taşımıyor hem de konuşuyor? Olmayın böyle hanzolarla.
Senin eşin rezil şeytan bir insan maalesef sen şeytanla evlenmişsin geçmiş olsun zor çokmu aradın böyle adamı
Kocan haklı, adamcağız senin aşermenle mi uğraşacak sürekli. TV izleme. orada görüp görüp aşerebilirsin.
Hamilelik bu aşerir?
Umarım hiç evlenmezsin 😤
@Piposs Evlenecem. 4 tane de çocuk yapacam.
@Barbarok sen hamile kadini döversin yazik
@Bowiee Benim karım sonuçta. 3. kişileri alakadar etmez.
@Barbarok seni hadım etmek lazim... kendini adam mi saniyorsun ulan sen
@Bowiee Hadım cezası ülkemizde uygulanmıyor ki.
@Barbarok senin gibi beyinsizle kimse evlenmez
@Bowiee Durup dururken niye hakaret ediyorsun ki. Hem beyinsiz olsam bunu yazamam.
@Barbarok insan karisini döver mi hiç?
@Bowiee Ama önceden hep dövüyorlarmış.
@Bowiee Öncekiler insan değil mi.
@Barbarok bu yüzden geri kafalisin... insanlik ne zaman düzelicek acaba
@Bowiee Ben gerikafalı, ilerikafalı gibi şeyler olduğunu düşünmüyorum. Evet, değişmeyen tek şey değişimdir ama değişim her zaman iyiye doğruz ileriye doğru olmak zorunda değildir. İnsanlık ne zaman düzelecek diyorsun, insanlığın düzelmeye ihtiyacı mı var.
Sanki tek başına kazandın çocuğu eşin çok düşüncesiz ama sıkma canını arkadaşlarından falan rica etsen?
Ya sen onun bebeğini taşıyorsun sana dediğine bak ne diyecegimi bilemedim ya Allah böyle tiplerden uzak tutsun
Sana muhtaç olsun istiyor. Hayırlı olsun, eşinin gerçek yüzü ile tanıştın. Boşan bu adamdan. Bir yol olmaz. Yobazın teki.
Maşallah kocana. Ben gece 1 saat yol yürüyüp baklava almıştım eşime yeterki zarar görmesin diye. Odunlukta sınır yok maalesef...
Gerçekten üzüldüm kardeşim bunu bir kadından evladından nasıl kısıtlar bir insan çok üzüldüm anlatamam
Aptala bakar mısın? Sen onun çocuğunu taşıyorsun, davranışlarına bak..
Yok artık hamileyken aşermek gayet normal bi durum eşinde almak zorunda madem almıyor para bıraksın ben senin yerinde olsam eşim bana öyle diycek iyi derim kapıyı çeker giderim işteyken anneme boşanmak değilde seni kaybedebileciğini göstermelisin ki değer versin sana kal annende bir süre bak nasıl pişman oluyor o söylediklerine
Eşin hödük Ama canını sıkma canım belki onun da morali bozuktu agzindan çikti
Aşermek diye bir şey yok zaten. İkincisi işini bıraktıracak biriyle evlenmemeliydin
Kötü birisine denk gelmişsin akraban varsa varsa onlara söyle alsınlar bari
Çok kızdım Allah akıl fikir insanlık versin
Eşini döverim
Yaparken öyle demiyordu öküz çocuğu sana yapışıp duruyordu anlayışsız
Ben buradan gerildim. Hassas dönemdesin, bu sığıra bunu anlatmaya çalış. Korkm onu bunu yemedin diye fiziksel bir şey olmaz. Ama psikolojik olarak etkilenirsiniz. Üzme kendini yapabiliyorsan benzer şeyleri yapmaya çalış.
Aşermek senin için gayet normal bir durum ve eşiniz olacak kazma bunu anlayışla karşılamak zorunda
Büyük konuşmak istemiyorum ama böylelerini nereden buluyorsunuz ya?
Evlenince hepsi değişiyor gerçek yüzleri sonradan görünüyor. Ve nerden biliyorsun belki görücü usulüdür .
çocuğu aldır o babayla olmasın yazık günah çocuğa da
3.5 aylık yuh ne aldırması
hee doğru
Nerden buluyorsunuz böyle b0ktan adamları siz
Ben olsam bırakır annemin evine giderim öküze bak. Net. 🌸
Anlat ona asermek gayet normal falan de sonuçta onun çocuğunu taşıyorsun
Onun çocuğu derken 🙄
Sonuçta o da babası demek istedim
Öyle eş de adam da olmaz oksijen israfı resmen Allah sana da bebeğine de sabır versin
Doğur çocuğu ver eline ayrıl sonra da. Onu sen tek başına yapmadın.
Seninle bi hayalim var hadi hayırlısı
@Mhmtkrds63 sen kimsin bee😂
Takipteyim ama yazamiyorum takip atarsan yazabilirim
@Mhmtkrds63 iyi engelliyim o zaman güle güle sana😂
Adam sizi ciddiye almis böyle yapmaniz çok karaktersizce bisi yok sonra kizlar hava atiyo yok bilmem ne kendinizi çok buyuk bisi zannediyorsunuz
@Meka07 ben böyle şeylere kapalıyim demek ki, kimseye söz hakki düşmez. Her mesaj atana yeşil ışık yakmak zorunda mıyız bu ne saçmalık, belki evliyim tanımadan etmeden elin kadınına böyle mesaj yazılır mı?
Evli olmadiginizi biliyo takipte ediyor uzun suredir yoksa yazmaz o kadar düşüncesiz degil üstelik dalga geciyosunuz guluyosunuz
Insanın canı hamileyken biseyler çeker fakat her dakika da onu istiyorum diyorsan sorun.
Allah akıl fikir versin yazık günah ya düşünceli saygılı olmak bu kadarmı zor.
Yaa ablacım nerdensin yakınsan alerjiğin şeyleri getirebilirim inşallah yakınımda oturuyorsun 🙏❤️
Aşerdiğin
Durumu yoktur anlarım ama Uğraşamam demek ne demek ya!!! ODUNNNN az kibar olun Ya
Aldirabiliyorsan hemen aldir ve bosan. Cocuklu bir kadini herkes tercih etmez. Hayatini rezil etme.
Niye aşeriyonuz hocam benim annem 4 çocuk doğurdu birkezde aşermedi
belki de soylememistir kadin?
Sanmıyorum annem her şey söylerdi hiç belli de etmedi aşerdiyse bile
Oha ya ne biçim adam o oyle. Benim eşim karnımda ikimizin çocuğunu taşıyacak, ben ona her zamankinden daha çok değer veririm. Mal herif.
Böyle şerefsizler ile birlikte olmadan önce neden iyice tanımıyorsunuz önce Kardeşim
Herkes hak ettiğini yaşar.
Sen de hayatını böyle birine adayarak hak ettiğini yaşıyorsun.