AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Ben de senin çocuğunu taşımakla uğraşamam diyeceksin de olamayacak işte.
Olmayacak
Olur neden olmasin ki... bastan bitmis ki bu evlilik
Karnındakinin suçu yok, o yüzden olmaz...
Alip gidecek suc. degil ki bu ben de banasiz buyudum bi sey kaybetti mi hayatta.. hayir
Öyle yapmalı zaten, ben taşıyamam deme gibi bir şansı yok dedim 🙂)
Alacak donecek evine... bu cunku ilerde neye yol acar soyleyeyim... cocugu icin katlanma sureci baslar bi kac sene sonra o da omur boyu mutlzluk demek
Çocuk doğar Doğmaz işine gücüne dön maddi bağımsızlık her şey demek hele ki böyle bir adamın yanında
Erkeklerin cani sexe aserdiginde sizde yapamam diyorsunuz ohbolsu size hakediyirsunuz.
Gerizelali kadin zaten hamile seks yapmadan hamile kalinmiyor yapmişlar işte
Armut 🍐 burunlu ne diyon sen?
Jeton karşılığı aktif gaylara ziktiririm seni bak.
Ayrica ben kizim erkek hesabi açtim abazanlar yüzünden ve terbiyeli ol
Tamam canım ileri zekalim benim 😊😅😅😅 trans olmada aman
Olmayi düşünüyorum
Trans olmada sen benim arkadaşım ol emi 😊
Trans olupta arkadaş olabiliriz
Ben korkarım ayol o zaman 🧐
Gaylara s*ktiririm seni demen beni üzdü
Kusura bakma canım deyince kendimi tutamadım afedersin
Kiz tavlayalim
Siz erkek görünümlü kız misiniz kız gorunumlu kız mi?
Özetle penis mi var vajina mi meme var mı?
Erkek görünümlü kizim ve vajimam var
Memem yok denilcek kadar küçük
Mesaj atiyom.
Peki
Mesaj attim
Boşa gitsin öyle şey mi olur ayağının altını öpmesi lazım
Böyle hödüklerle ömür mü geçer. Hic anlayisli birisi degilmis.
Ya abi evlenmeden önce iyice tanıyın daha evlenmeden başlamış öküzlüğü
Ya arkadaş siz sevgilik döneminde nasıl bir süreç geçiriyorsunuz ki birbirinizi tanıyamıyorsunuz? Anlamış değilim..
Tanıyamıyor değil görmek ve kabullenmek istemiyor
mesela adam kızı 5 kez aldatıyor kız yinede kabul ediyor belki değiştiririm diye vs. gibi çok var böyle
@selambengeldim555 evet güzel bir noktaya değindiniz bu durumu yaşayan çok insan var ama şöyle düşün bir ateş can yakıyor değil mi her dokunduğunda yakmaya da devam edecek yaktığını bildiğin halde neden hala dokunmaya devam edersin bunda zarardan başka bir şey görmezsin bu kadar kör eden ve seni benliğinden uzaklaştıran ne yaşıyorsunuz buna aşk demeleri de ayrı bi muamma
Herkes belasını kendi yazar
var öyle arkadaşlarım biliyoruz diyorlar ama yinede devam ediyorlar kör ediyor aşk o yüzden duygu değilde evlenmeden mantık ile hareket etmek daha doğru ama işte buda tecrübeyle olan bir şey.
@selambengeldim555 bu aşk değil bu canım bence
Ortak kararınız degilmiydi çocuk yapmak uğraşacak terbiyesiz
Sanki hermafroditsin o çocuk senin olduğun kadar onun da insanlıktan nasibini almamış varlık yap et iki aşerdi diye uğraşamam de nasıl olsa çalışmıyor bana muhtaç ailemizi seçemiyoruzu doğmadan yaşıyor bebek
Ayaklarının üzerinde dur sen psikolojini saglam tut. Tutki bebeginide güzel bi şekilde büyütüp yetiştirebilirsin sabret baktın olmuyo vur tekmeyi gitsin unutma sen ona muhtaç degilsin Güçlü ol üzme kendini
Çocuklar çokta özel şeyler değil. Doğuyoruz ve ölüyoruz. Hepsi bu...Çokta ciddiye alıncak şey değil hayat
Asermeni istemiyorsa o zaman korunacak ki gebelik riski olmasın.
İnşallah düzelir.
Şerefsizlik parayla olsa yapacak bir tip daha işte. Kusura bakmayın ama bu şerefsizin önde gideni.
Ya bir de böyle kişileri bulup seçmede kızların üstüne yok. Helal olsun size. Böyle devam edin.
Yazık çok yazık.
Hep derim evlenirken iyice tanımak gerekli diye.
Ya kıyaamadım ailen yanında değilmi iste onlardan 🥺😔
Benim ki hamileyken ayak tırnaklarımı bile kesiyordu canım ne isterse onu bulmadan gelmezdi yazık kız üzüldüm sana
Evlenirken bize mı sordun biz nerden bilrlim senin söz geçiremedigin adamı çekeceksin bunu hrmfe bir ömür , ve bu daha başlari
Şöyle naif kadınların böyle hayvanlarla evlenmesine dayanamıyorum. Düşüncesiz dingil.
Bence eşinle arandaki ilişkiyi iyice düşün ben ocak ayında eşim erik istiyor diye gezmediğim hal kalmadı enson 4 tane eriğe 200 lira verdim birini yedi karpuz istedi gecenin 4ünde çıktım aldım bir eşin vazifesidir bu işleri yapmak.
Nasıl bir eş bu ben eşimin yanından dahi ayrılmam ne canı çekerse alırım
Bence çocuk yapman için çok erken para biriktirmeliydin. Bebeğine böyleyse doğduğunda da hem sana hem ona para vermicek ve sıkıntılar yasicaksiniz
abla ne yaptin ya tamamen felaket tellahligi seninkide kafin teselli ariyor sen gömdün iyice teselli etmek sana göre is devil🤔
koca için iş bırakmayın elin oğlu para vermiyor
ne demek bastırmak bu doğal bişey işine geri dön ve onu boşa baksana sana nasıl davranıyor bide dikkatini çekerim İŞİ BIRAKTIRMIŞ seni kendine maddi olarak bağlatmış
P. ice bak s. gtsin alsin ulan boyle adsmlar evleniyor cocuk sahibi oluyor bu nasil sdalet
aşermenle uğraşabilecek birini bul. o getirsin götürsün. ketum biri yok mu
siz kadınlar karşınızdaki 100 erkeğin içinde sizi en çok üzecek, size eziyet edecek vs vs erkeği seçmekte gerçekten çok başarılısınız. umarım çocuğun büyüdüğü zaman, babası gibi insan müsvettesi olmaz
Bkz: doğru erkek seçimi. Ne yazık ki Türkiye'de genellikle kanka sevilir.
Lan böyle saçma şey mi olur tabiki aş ereceksin dingile bak ya böyle bişey şımarıklık ile kıyas edilemez
Öyle tipleri hayatınıza sokmak sizin suçunuz çoğu kadın böyle hiç kusura bakmayın ama hak ediyorsunuz nerede keki var sevgili olup evleniyorsunuz
Allah öyle erkeklerden beni uzak tutsun nefretlik insanlar küfür etmek istemiyorum sen o güzel kalbini uzmesine izin verme.
Böyle bir sığırdan neden çocuk yaparsınız..
Benim eşim olsaydı keşke oda aserseydi bunun kiymetini bilmiyo geçer bu günlerde
kocana söyle alsın gelsin ya öyle kadın bekletilmez. su böreğinden ne olacak bir parça alsın
Hayatının yanlışını bu dangalak adamla evlenmekle yapmışın. Bi kadının eşine en çok ihtiyaç duyduğu zamandır gebelik bu zaman da yanında olmuyorsa bundan sana koca olmaz
Çocuğu yaparken uğraşmak nasıl güzelse şimdi de uğraşsın
Lan ülke nasıl bu hale geldi. Sen onun bebeğini taşıyorsun hıyar herif
Ya inanmıyorum yaa canım benim. Cocuk biraz büyüdükten sonra işe başlamalısın kesin. Onun dışında da aşermelerini bastırma tepkinş koy
Valla aşermeyi bastırman için kendine hakim olmana lazım kocanlada Allah yardımcın olsun görgüsüz ne diyim böyle yapması hiç hoş değil
Yaparken iyiydi, oğlum veya kızım diye sevmesini de bilecek, cefayı sen çek sefayı kardeşim ne ala memleket sadece acıyorum eşine karaktersizmis.
Daha çocuk doğmadan sorumsuzluk başladı Allah sana yardım etsin bu zamanda her şeyi bulmak almak çok kolay bilemedim ne desem
Aile yapınızı ve evliliğinizi inceleyelim almasını sağlayalım
Almaz yani sanmıyorum cok değişti evlendikten sonra
Çift terapisi yapalım
Değişmedi , sen onun gerçek yüzünü görmedin.
@LordZephry Erkeklerle bu yüzden evlenilmez... ( normalde kizim erkek hesabi açtim abazanlar yüzünden ) hepsi böyle bunlarin
:)
Şeriat kanunda akıl ve mantık birlikteliği vardır , her koyun kendi bacağından asılır misali...
Evet konumuz bu değil , modernlik kisvesi altında yetişen nesil fazla şımarık ve çokbilmiş.
Eşini çalıştırmaz ama bakmaz , evlilik desen kadını hor görür.
Herşeyden önce eğitim şart bu ister dini olsun ister insani , ahlaksız bir toplum oluşmaya başladı iyice.
Düzgün insanlari hayatıniza almazsaniz cekersiniz böyle
Yav sıçıyım öyle eşe bir insan neden hayatını paylaştığı eşe böyle yapar
Ya kıyamam sana nerede yaşıyorsun ben alırım sana istediğin şeyi
gercekten senin gibi insanlar var mı bu sitede Allah razi olsun senden bu güzel düsüncenden dolayi
😊🙏
Gözlemim su kedi besleyen insanlarin yapisi duygusal oluyor 🤲😌
Kedi, hayvan besleyemeyenlerde öyledir eminim.
kedi besleyenlerde bilhassa gözlemledigim 🤔 tabii yoksa hayvani olmayipta duygusal insanlarda var...
Ya içim yandı resmen ben o adamın taaaa direk boşan
hiç birinize bir gram üzülüyorsam adam değilim bizim gibi efendi erkekler varken gittiniz hanzolarla evlendiniz benim eski sevgilim olacak kadın da öyle umarım hiç birinizin yüzü gülmez bu tür erkeklerle
Ayh inanmıyorum böyle hadsizlik mi olur. Çocuk ikinizin ki siz onun eşisiniz bir zahmet ugrassın 🤦🏻♀️
Eşinden hayır gelmez sen dikkat ed bidja çocuk yaoma üzüldüm haline çocuğunda sevmez bu odun öküz kesin baban yasindadir garibim
Senin eşin aptal. Böyle bir durumda aşermeni bastırman gerektiği gibi bir sonuca varıyorsan sen de aptalsın
kendin al aserdiğin seyi ilk tavsiye sonrasa eşine tepkini koy bu dönemde anlaması lazım seni o kadar basit değil daha yeni baslıyoruz de
Ben olsam ellerimle beslerim ballarla böreklerle sevdiğim kadınımı ve taşıdığı çocuğumu beslemek benim için bir görevdir :)
Bu kadınlar gerçekten kendileri ezilmek istiyor. Yahu senin çalışmanı yasaklayan bir erkeği nasıl seviyorsunuz? Sonra erkekler kötü demi?
Bu o kadarda abartılacak Bişey değil yani canın çeker bu çok normal bence ayrıl seni kısıtlamasına izin verme.
onun amnk ben ayrıl dıcem hamılesıon ama ben olsam cocuk mocukdemem ayrlırım bu adamdan koca moca olmaz karaktersizin onde gıdenı adıs erefsız
O kadar üzüldüm ki bu duruma Allah iyilerle karşılaştırsın umarım eşinizin bu korkunç tavırları dünyaya gelecek çocuğun akıl sağlığını etkilemez 🙏
Asla kabul etme. nasıl izin verdin ki hayatına karışıp işini bıraktırmasına? Neden izin verdin özgürlüğünü elinden almasına? Aklını başına topla
Kuzum benim aşermeni bastırma. Eşşek gibi alması lazım eşinin. Aileni arayıp istesen olmaz mı
Eline para geçtiğinde esra ezmeci kitaplarından al takip et instadan o kadını
Çocuğu yaparken aklı neredeymiş
👏🏻👏🏻👏🏻
Nerden buluyorsunuz bu mal erkekleri
Evlenmeden önce böyle değildi
Evlenmeden önce işi bıraktırdı demişsin, eşine işi bıraktırma hakkını kendinde gören adamın mal olduğu gayet belliymiş evlenmeden önce de, kusura bakma, suç sende.