Herkesin aklında bir isim vardır diye düşünüyorum :D Dökülün bakalım? Kiminle karar verdiniz sevgilinizle mi, eşinizle mi, keyfinizle mi? 

Evet çocuk yokken eşimle astık olmasını istediğimiz dönemlerde gece uyumadan yatağımızda sohbet ederken isimleri konuşup karar vermiştik ve telefonumuzda notlara kaydetmiştik. 3 isim arasında kalmıştık kağıda yazıp katlayıp kase içine isimleri attık karıştırıp bir kere eşim çekti bir kere ben.. ikimizinde çektiği isim aynıydı ve miniğin ismi bu şekilde beli olmuştu 😊
Lisedeyken tuğra ismi hoşuma giderdi hiç o isimde birini tanımamama rağmen ama sonra unuttum şimdi aklıma geldi ikinci çocukta bunu aklıma getiririm umarım😅
Cevap
8Cevap
Evet iste o tam ben 😂😂😂
Yade ve defne olacak kizlarim olursa, tabi koca disli cikmazsa kabul eder inat bir tipse isim zor 😅
Aklımda var bazı isimler ama eşimle ortak karar veririz, ondan daha iyi bi fikir çıkarsa neden olmasın
Kısçemin adı Hazel olurda tekrar bir kısçem olursa Destina koyarım veya erkek olursa Araf olur
Aahahhah evet hatta çocuk düşünmüyorken isim hazır 😂
Evet kesinlikle, ortada fol yok yumurta yok aklımdan isim düşünürüm, çocuklara kısa isim vermek sınavda kodlamalarında yardımcı olur. 🙂
erkek olursa jiyan ya da oğuz, kız olursa masal koyarım
Mira ada veya nehir illa kız olacak erkek istemiyorum 😅 2 kız da olabilir
Evet benim adım sortyun mesela nüfus memuru yalnız yazmış
Ben kendim karar verdim ileride evlenirsem eşime de sorarım.
2. ismi bile hazır sanki eşim hic isim koymak istemeyecekmis gibi 😅😅
Daha yeni yapmışsındır ismini ece koymuşsundur ama doğan hasandır skldngelsnsles
Evet üstelik pkos hastasıyım ama hayallere dalıyorum
Evet kız olursa ismi Zeyneb Betül erkek olursa da Mehmet yanına isim düşünüyorum
Bilmiyorum sevmiyorum o ismi:-/
Güzell gelmiyor kulağa selim diye
Ata güzel ama 😍. Mehmet ata uyuyor mu
evet ahahsjssk ne acelesi varsa
Evet adı deniz olacak
Evet bunu hep düşünüyorum
Var tabi
Olmaz mi
Enise Zeynep😅
Ben tipsizim benimle hiçbir kız evlenmez ki.
Erkek olursa ateş kız olursa ela
Evet benim aklımda isim var ama daha evlilik yok
evet.
Evet
Eveeeet
Zeynep ❣ Eymen
Hayal kurmak güzeldir..
Yok ya en fazla hamile iken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?