Bence bir kadin heryerde emzirebilir yani üzerine bez örterek geçen avm de kadın üzerine bez örtüp emzirdi millet bakıyor bakılcak ne var?
Siz karınızın emzirmesinden iğrenirmisiniz?
Siz karınızın emzirmesinden iğrenirmisiniz?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Emzirmek doğal bir durumdur, seninde söylediğin gibi gerekli tedbirleri alarak emzirebilir anneler bebeklerini, ama kapalı bir alan varsa bulunduğu ortamda, bu ortamı kullanması ve gereksiz bakışlardan uzak durması daha doğru olan bana göre,,
Ayrıca emzirme durumundan neden igreneyim ki!! Sadece eşim olacak kişinin değil, herhangi bir kadının bunu yapmasından asla igrenmem.
Tabikide gayet normal bir şey. Bunu bile normal olarak görmeyen insanlara ne denir ki?
Evet kimse sizin gibi düşünmüyor az önce bi adamın teki üzerine bezde örterseniz emzirmeniz çok yanlış dedi
Evet işte hakketen bende anlamıyorum bu insanları. Sonuçta çocuk emzirmek ve üstüne de zaten bez örtüyorum demişsiniz daha ne olsun. Gayet normal ve ihtiyaç hatta çocuklar için. Neyse umarım bir gün insanlarımız gelişir ya da cahillik azalır
Amin inşAllah
algılama meselesi tamamen eğer amacın aç olan bebeğin karnını doyurma bakış acısıyla düşünüsen bence çok doğal, emzilebilir.. diğer bakış açısı ise bana sığ geliyor
Çocuk aç mı kalsın işte bakmamalari lazım bu arada avmlerde çocuk emzirme yeri var sanırım ama dolu da olabilir şimdi kimseyi suçlanayalim ama yinede bakmamak lazım
Neden iğreneyim ki Özgür sonuçta ayıp yatakta olur dışarıda DEĞİL 😃
Bu millet görgüsüz hayvanlardan oluştuğu için ayıp sayıyor. Gayet doğal ve normal bir durum aslında.
Evet size kesinlikle katılıyorum
Bu insanlar da böyle hanımefendi, yapacak bir şey yok. Düzelmeye niyetleri de yok.
Az önce bir adamin teki üzerini örterseniz de emziremezsiniz dedi
Dayaklık bir davar işte afedersiniz ama öyle. Bakma git ne yorum yapıyorsun sana ne?
Evet haklisiniz bazıları cok karışıyor haddini aşıyor ben ayıp birşeymi dedim
Size değil ona sordum o soruyu ahhahahah
Yok biliyorum
Pardon ben yanlış anlamışım sizi
🙂 sorun değil
Üzerini örtse hiçbir mahsuru yok.
Üzerini ortersenizde emziremezsiniz dedi bi adam
Diyemez terbiyesizlik yapmışı
Ayıp değil. Zaten özel odalar oluyor genelde.
Özel odalar çok dolu oluyor
Emzirebilirsin istediğin yerde o zaman.
Zaten bez örtüyorum
Sonuçta el ayak gibi bir organ o da.. Ben öyle düşünüyorum.
Emzirirken memeleriniz gözüküyor mu?
Hayır üzerime bez örtüyorum
E tamam gayet kapalı işte kim ne diyebilir ki
Onuda yapma diyenler var
Onlar salak ya bakma 😂 peki evde böyle kalabalıkken napıyorsun 🤔
Evde tek yaşıyorum kalabalik olmadi hic
Hmm ben küçükken hatırlıyorum da bütün milletin yanında lap diye memeleri çıkartıp emzirirlerdi ben utanırdım skfjsk
O terbiyesizlik bence
Yani işte bazı kadınlar hiç utanmıyordu ya skjfjs ya da beni erkekten mi saymıyordu kocamandık ya 😂
instagram.com/ashleylouisejames bu ablamızı biliyor musun 🤔😂
Gayet normal bakmam yani
Göğüsleri görmek için bakıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?